Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 3 4 5 6 7 ... 94
(Read 213950 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: Globalno segrevanje , ha ?
Reply #60 - 26.11.2006 at 22:55:52

No, si kar good razumela moj mali resni humor , vendar, bi dodal, da, če je večina v Slo bolj revna, kot ne, potem nas reveže tudi več + bolj zebe , kot pa ne  Roll Eyes. Torej, si v manjšini Ti , žal  Embarrassed. No, glede mojih padalskih podvigov, pa žal nimam tandema, razen v postelji ko padem nanjo Grin Wink Kiss + v moji raketi  Cool Wink Cheesy...   . Pripravljam pa si motorno padalo , za na hrbet , da zletim diiirekt izpred naše hiše, ne pa da hodim nevem kam že na vzletišče  Roll Eyes. No, ko pa hribolazim, pač hribolazim definitivno in tam gre pa za drugačne užitke miru  Kiss. In tam spoznavam druge vremenske duhove Lips Sealed. See ya , Love, B by K .
Back to top

IP Logged

IceIsNice
3

Credo quia absurdum!

Reply #61 - 26.11.2006 at 23:20:02

Boštyxz wrote on 26.11.2006 at 22:55:52:
vendar, bi dodal, da, če je večina v Slo bolj revna, kot ne, potem nas reveže tudi več + bolj zebe , kot pa ne  Roll Eyes. Torej, si v manjšini Ti , žal   .

to smo ze vcer ugotovil, da sem jaz najbl revna, ker nism mogla na ekskurzije hodt, in bi me po vseh pravilih sodobne druzbe mama mogla splavit, no hvalabogu da tega ni nardila..
sicer pa je tko, da so poletne cune drazje kot zimske, vsaj za zenske..manjsa flika je, vec stane..
obstajajo pa tud drugacni nacini ogrevanja..

..raketa  Shocked
kaj je to? letos sm bla u nasa centru in sm vidla ta prave rakete :clap: ful hudo  Cool
hudo se slis to o motornem padalu..a to te najprej gor dvigne pol pa izklops motorje, pa si naprej klasicni padalc
waw
to se slis k ena vimana/vahana
hudoo
a to sam delas? to bi pa res rada vidla kako zgleda..sploh pa ce bo delal..
lp
ajs

Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #62 - 27.11.2006 at 11:28:03

Ja, dvigne te, in te skoz dviguje...  Smiley Wink Grin , dokler ne pristaneš  Cool . No, itak , da bo delal, kot dela moja doma narejena " raketa " na 4 kolesih + ostale " domače " stvari ... Lahko pa motor med samim letom tudi ugasneš, in potem jadraš " na frej " . Ampak, to ni tisto, kar imam jaz "za bregom " ... "my feelings " ( Junior Jack )    Smiley Wink Cool Lp, B by K
Back to top

IP Logged

IceIsNice
3

Credo quia absurdum!

Reply #63 - 27.11.2006 at 13:43:47

Boštyxz wrote on 27.11.2006 at 11:28:03:
Ja, dvigne te, in te skoz dviguje...  Smiley Wink Grin , dokler ne pristaneš  Cool . No, itak , da bo delal, kot dela moja doma narejena " raketa " na 4 kolesih + ostale " domače " stvari ... Lahko pa motor med samim letom tudi ugasneš, in potem jadraš " na frej " . Ampak, to ni tisto, kar imam jaz "za bregom " ... "my feelings " ( Junior Jack )    Smiley Wink Cool Lp, B by K

ufa ufa
Roll Eyes
ajs
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #64 - 28.11.2006 at 09:46:01

Jaooo, ljudje, kaj so včeraj trobezljali vremenarji,  Grin Shocked: niso si sploh več upali napovedati, kako bo vreme, ampak so samo rekli preprosto : danes je ... oblačno . Ej, pa to tudi jaz vem, ko pogledam skozi okno  Grin. No, popoldne pa so govorili, da bo oblačno, pa je Sonce sijalo neomejeno  Grin... jaoooo , minus delajo ... Grin Wink Smiley Cool Lep, duhovni pozdrav, čaw .
Back to top

IP Logged

Janez B.
1
*

Chemtraili in orgonska energija
Reply #65 - 28.11.2006 at 15:10:06

Ker nisem vedel kje pustiti spodnje obvestilo, sem se odločil kar za tole rubriko. Upam, da nisem zgrešil.
Za tiste, ki jih zanima tematika chemtraili in orgonska energija. V najnovejši številki revije Misteriji je objava o predavanju Mete Kumer na isto temo, ki bo v petek 19. januarja 2007 na Obali. Objava se nahaja med pismi bralcev.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

IceIsNice
3

Credo quia absurdum!

Re: Chemtraili in orgonska energija
Reply #66 - 29.11.2006 at 10:12:33

Janez B. wrote on 28.11.2006 at 15:10:06:
tematika chemtraili in orgonska energija..

a so nas kaj pozabl naucit  Shocked Shocked
se nikol slisala za kaj podobnega, a se da na kratko povedat kaj je to?
lp
ajs
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Re: Chemtraili in orgonska energija
Reply #67 - 29.11.2006 at 15:43:02

IceIsNice wrote on 29.11.2006 at 10:12:33:
Janez B. wrote on 28.11.2006 at 15:10:06:
tematika chemtraili in orgonska energija..

a so nas kaj pozabl naucit  Shocked Shocked
se nikol slisala za kaj podobnega, a se da na kratko povedat kaj je to?
lp
ajs

Urejevalci vremena!!   =   chemtraili
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1150614735/2#2

orgon = Wlihelm Reich
orgonomija - al neki - orgonomy
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=994925336/6#6
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #68 - 02.12.2006 at 17:57:12

Ajsi, itaaak , da so nas vse narobe učili  Tongue... No, par dni nazaj sem spet bral, o nekem "težkem" kongresu/zasedanju , na temo Globalnega segrevanja   Cool. Sicer, niso priški do zaključka, ker, so mnenja, da je zadeva mnogo bolj alarmantna, kot so sprva domnevali  Cool. Niso pa mogli potrditi pravega vzroka, za segrevanje  Cheesy. Seveda, ker so za časom Wink ... ha, ha ,ha Cheesy ....... to bojo še lutali Grin , bebci intelektualni  Grin . Pa lep , jasen večer, z duhovnim pozdravom, še naprej  Wink... Bošti , Minkendorf  Smiley.
Back to top

IP Logged

picola
5

Življenje je lepo
Novo mesto
Reply #69 - 02.12.2006 at 20:04:26

Boštyxz wrote on 02.12.2006 at 17:57:12:
Ajsi, itaaak , da so nas vse narobe učili  Tongue... No, par dni nazaj sem spet bral, o nekem "težkem" kongresu/zasedanju , na temo Globalnega segrevanja   Cool. Sicer, niso priški do zaključka, ker, so mnenja, da je zadeva mnogo bolj alarmantna, kot so sprva domnevali  Cool. Niso pa mogli potrditi pravega vzroka, za segrevanje  Cheesy. Seveda, ker so za časom Wink ... ha, ha ,ha Cheesy ....... to bojo še lutali Grin , bebci intelektualni  Grin . Pa lep , jasen večer, z duhovnim pozdravom, še naprej  Wink... Bošti , Minkendorf  Smiley.

Kopron...čist tako malo za intermezzo...tvoje izražanje (bebci intelektualni ipd.) niso ravno na nivoju duhovno razvitega človeka...Tako, da... lahko si lažeš dalje ali pa se malo zamisliš.
Ps.:kritika je izrečena dobronamerno. Wink
Back to top

Ljubezen vedno prevlada!

IP Logged

IceIsNice
3

Credo quia absurdum!

Reply #70 - 02.12.2006 at 20:49:09

se strinjam picola, sploh k se eni stejemo med take bebce pa se trudmo, da bi kaj pogruntal in izboljsal Smiley
pa sploh k se pol eni bebci brez znanstvene al pa kakrsnekol osnove spravjo razlagat energijo si kar nekaj zmisljujejo in se delajo pametne..,.in pol pride do izrazov kot so orgonska al kaksna ze energija, levo in desno sucna voda in nevem kaksne budalosti, k misljo da ce si bojo zmisnli neko cimbl cudno novo besedo, da pa bojo fensi, to lahko vsak..
pa itak da znanost se zdalec ne ve vsega, niti prblizn, se pa znanstveniki vsaj trudjo neke zadeve opisat, razlozit na en tak nacin, da je stvar kolkortolk ponovljiva in dokazljiva, mislm da je treba njihov trud ceniti! pa kdaj se tko ob 3h al pa 4h al pa 5h zjutri sprehodte mim stefana, pa lucke prestejte  Smiley mislm eni se res trudjo in to iz golega intuzijazma..in za to delo niso niti priblizno dobro placani.
Roll Eyes
ajs
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #71 - 04.12.2006 at 13:57:27

Se strinjam, da sem tudi jaz en bebec, le, da sem drugačne vrste ...  Grin Cheesy Wink Smiley  . Ajsi, imaš prav, res se trudijo iznajti vedno neke nove, nerazumljive besede  Angry. To sem ugotovil že zdavnaj Undecided. Ravno zaradi tega pa, ( ob pregledu mojih pisanj ) se jaz načrtno/namerno izogibam takim foram in namesto tega poizskušam razlagati čim bolj " po domače ", tako, da lahko vsakdo razume  Smiley.  Btw, a ti na "Štefanu" dewaš  Roll Eyes ? Noč je za počitek, dan je za delovanje Cool ... da se prepozna, kdo kdaj išče Boga Kiss ...  .  " ... in vendar se segreva Cheesy "  Wink... Lep, duhovni pozdrav ... Boštjan, Minkendorf .
Back to top

IP Logged

IceIsNice
3

Credo quia absurdum!

Reply #72 - 04.12.2006 at 23:56:49

Boštyxz wrote on 04.12.2006 at 13:57:27:
Se strinjam, da sem tudi jaz en bebec, le, da sem drugačne vrste ...  Grin Cheesy Wink Smiley  . Ajsi, imaš prav, res se trudijo iznajti vedno neke nove, nerazumljive besede  Angry. To sem ugotovil že zdavnaj Undecided. Ravno zaradi tega pa, ( ob pregledu mojih pisanj ) se jaz načrtno/namerno izogibam takim foram in namesto tega poizskušam razlagati čim bolj " po domače ", tako, da lahko vsakdo razume  Smiley.  Btw, a ti na "Štefanu" dewaš  Roll Eyes ? Noč je za počitek, dan je za delovanje Cool ... da se prepozna, kdo kdaj išče Boga Kiss ...  .  " ... in vendar se segreva Cheesy "  Wink... Lep, duhovni pozdrav ... Boštjan, Minkendorf .

klinc bebec je bebec pa vseeen kaksne pasme
Cool
sm dewawa pa ne dewam vec tm...razn obcasn k se ne morm od magneta loct Wink studirala pa sm od nekdaj ponoc..
PA nehiiiiii delat te toplote ,,,,,,HOCM LED!!!! Wink
ajs
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #73 - 05.12.2006 at 22:29:28

Uuuuu, spet podatki, da se bo še bolj otoplilo, na okrog 16 stopinj Celzija , po napovedih naših čislanih meteorologov . Ajsi, a maš ti potem tudi tako " ledeno ljubezen " v sebi, kot kličeš po njej ? In, za konec še en  povzetek iz NR :  Ljubezen poseduje življenje, življenje toploto, in toplota svetlobo . Ravno nasprotno pa gre z sovraštvom, ki poseduje smrt , smrt mraz , in mraz temo .  Zatorej, pojdimo bratje  + sestre rajši na : Sonce, svetlobo, toploto , življenje, LJUBEZEN , ki vse oživlja, ohranja , vzdržuje, ljubi, osvetljuje , poživlja, preživlja, združuje, poganja , izboljšuje,  Smiley... itd , kakorkoli že  Roll Eyes. In, ne zaidite v temo smrti ( + mraza Cry ) ... še posebno ti, Ajsi , ker, te je škoda  Kiss . Moram bolj študirat, zato bo manj časa za pisat  Embarrassed. Lep, duhovni pozdrav,  Boštjan by Minkendorf Wink .
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #74 - 08.12.2006 at 18:55:59

A ste videli ? :  " Kozmični žarki povezani z globalnim segrevanjem ." , kot ugotavljajo "strokovnjaki" ... no, saj, je tudi dovolj logično, ker, z kozmičnimi žarki prihajajo tudi boljši duhovi iz vesolja, ki bolj sodelujejo z človeštvom in posledično temu je, da se spet , še bolj segreva ozračje ... Coool, a ni to fajjjn ?  Joj, kolk ima dobre poti, tale naš Nebeški Oče  Exclaim!!!  Smiley Wink
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 3 4 5 6 7 ... 94