Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 34 35 36 37 38 ... 94
(Read 214960 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: Globalno segrevanje , ha ?
Reply #525 - 09.09.2008 at 08:25:02

Sicer pa bo danes nova odprava Kopron team-a , + Rastamana in sicer v Drugo zračno plast, ki se začenja nad 2000 Metri, kjer  domujejo drugačni duhovi  Cool .

Vreme kaže dobro ( + še na bolje gre ), ker je Stvarnik spet na naši strani in zato dobro usmerja dobre duhove za izdelavo dobrega - jasnega vremena. Cool

Najlepša Zahvala torej spet Dobremu + Modremu Stvarniku Mojstru  Bogu  Kiss Kiss Kiss  za dobro delovanje z nami + ostalimi duhovi  Cool .

Bomo pregledovali, kako napreduje novo Segrevanje ozračja okrog Zemlje prek duhov  Cool .

Joooj, se že veselim  Cheesy Smiley Cheesy .

Rastoman bo vsak čas tu, in potem prisedemo + štartamooooo, ...  Cheesy ...

ajde, čawww, ...

from Boštyxz + # company + # Kiss#

2 B continued  Wink ... as we come back + we report from above  Cool Roll Eyes
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #526 - 09.09.2008 at 17:17:05

Boštyxz wrote on 09.09.2008 at 08:25:02:
Sicer pa bo danes nova odprava Kopron team-a , + Rastamana in sicer v Drugo zračno plast, ki se začenja nad 2000 Metri, kjer  domujejo drugačni duhovi  Cool .

Vreme kaže dobro ( + še na bolje gre ), ker je Stvarnik spet na naši strani in zato dobro usmerja dobre duhove za izdelavo dobrega - jasnega vremena. Cool

Najlepša Zahvala torej spet Dobremu + Modremu Stvarniku Mojstru  Bogu  Kiss Kiss Kiss  za dobro delovanje z nami + ostalimi duhovi  Cool .

Bomo pregledovali, kako napreduje novo Segrevanje ozračja okrog Zemlje prek duhov  Cool .

ajde, čawww, ...

Bošty

Raport naj bo izčrpen in jedernat. Potem pade ocena,je bila pot uspešna, ali ne.
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #527 - 09.09.2008 at 21:10:33

Bošty  Smiley  mogoče srečate letečo Buko.   Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #528 - 10.09.2008 at 09:55:08

Quote:

Bošty  Smiley  mogoče srečate letečo Buko.   Grin Grin Grin

Ja, smo srečali eno "letečo buČko", podobno tebi Grin Wink Grin .

Seveda smo jo takoj poučili o njenih zmotah glede Global Warming + ostalega .  Cool

Marsikaj ji ni bilo jasno, ker je bila preveč v šolskih klopeh, vendar je zdržala do konca . Wink Grin

Smo pa se imeli vseeeno dobro   Cool .

Lp

from Boštyxz + # team + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #529 - 10.09.2008 at 09:56:31

Alojz in Sandib wrote on 09.09.2008 at 17:17:05:

ajde, čawww, ...

Bošty

Raport naj bo izčrpen in jedernat. Potem pade ocena,je bila pot uspešna, ali ne.

Pote je bila vsekakor zelo uspešna  Smiley , seveda z manjšimi žrtvami itaaak  Cry .

Vse najboljše vsemskupaj  Cool , ...

from Boštyxz + # team + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #530 - 10.09.2008 at 10:02:03

Ja, M.L., ... pozabil sem ti še povedati, da je tvoje grozdje iz tvojega vinograda na tvojem griču najbolj sladko na Slovenskem do sedaj  Huh.

Danes, po 3 dneh, sem pojedel zadnjega   Smiley.

Dobra sorta, dobro povezana z dobrim blagoslovom dobrega Stvarnika res obrodi dobre sadove  Cool . Itak  Cool.

Hvala Mojstru Bogu Najvišjemu  Kiss Roll Eyes Kiss .

Lp

Boštyxz + # Kiss#

Back to top

IP Logged

Poet
Ex Member

Reply #531 - 10.09.2008 at 10:29:02

Boštyxz wrote on 10.09.2008 at 10:02:03:
Ja, M.L., ... pozabil sem ti še povedati, da je tvoje grozdje iz tvojega vinograda na tvojem griču najbolj sladko na Slovenskem do sedaj  Huh.

Danes, po 3 dneh, sem pojedel zadnjega   Smiley.

Dobra sorta, dobro povezana z dobrim blagoslovom dobrega Stvarnika res obrodi dobre sadove  Cool . Itak  Cool.

Hvala Mojstru Bogu Najvišjemu  Kiss Roll Eyes Kiss .

Lp

Boštyxz + # Kiss#

Sori, Bošty, samo naravnost polagaš mi besede v usta! A hočeš reči, da M.L. tako "dobro" piše, ker pridela ogromno grozdja, katerega potem stanka preden se prijavi za komentiranje na tem forumu?  Grin

P.S. drugič pa pazi kaj pišeš, da ne bo tako očitno vse skupaj, jeli?  Wink
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #532 - 11.09.2008 at 06:12:32

Grin heh, Matijev poet, a misliš, da smo mi pijanci, al' kaj  Cheesy .

He, tu si pa spet zelo v zmoti  Cool .

Grozdje ki pa ga vzgaja M.L., je pa še kako jedilno + sladko , njam . Cool

Piti vino pa nam sicer je priporočeno, vendar NIKOLI toliko, da bi se počutili pijane  Exclaim.

Namreč, ker, če je doziranje prekomerno, se duhovi alkohola preveč namnožijo v telesih , in potem začnejo škodovati  Embarrassed.

Toliko na kratko o grozdju + vinu . Cool

Pa dober + duhoven dan, vam vsem želim, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ... Cool...

from Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #533 - 11.09.2008 at 11:15:05

Boštyxz wrote on 11.09.2008 at 06:12:32:
Grin heh, Matijev poet, a misliš, da smo mi pijanci, al' kaj  Cheesy .

He, tu si pa spet zelo v zmoti  Cool .

Grozdje ki pa ga vzgaja M.L., je pa še kako jedilno + sladko , njam . Cool

Piti vino pa nam sicer je priporočeno, vendar NIKOLI toliko, da bi se počutili pijane  Exclaim.

Namreč, ker, če je doziranje prekomerno, se duhovi alkohola preveč namnožijo v telesih , in potem začnejo škodovati  Embarrassed.

Toliko na kratko o grozdju + vinu . Cool

Pa dober + duhoven dan, vam vsem želim, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ... Cool...

from Boštyxz + # Kiss#

Bošty ti in M.L company ste pijani sami od sebe,ker se imate za božje izbrance. V resnici ste pa ubogi samozavedni živi drekeci-pekeci,ki sanjajo kakšni dasoti,da so.
Krave pojdite lovit na Saturn,norca iz ljudi brit pa na Luno. Kekci podelani in uboge pare,nevedne ste.
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #534 - 11.09.2008 at 11:19:18

;

Samo toliko, da ga imaš skozi konstantno malo pod kapo.   Grin Grin Grin

Lep pozdrav   Smiley
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #535 - 11.09.2008 at 11:41:41

Quote:
;

Samo toliko, da ga imaš skozi konstantno malo pod kapo.   Grin Grin Grin

Lep pozdrav   Smiley

Heh, ne-ne, bejba, ker ; če ga imaš že "pod kapo", potem si že pijan. Tongue

To pa ni dovoljeno, če ne želiš imeti škodljivih posledic . Exclaim

Seveda pa po svoji svobodni volji lahko počnemo marsikaj ...  Roll Eyes

Pa dober + lep svoboden dan vam vsem želimo, še napreeejjjjjjj, ... Cheesy Cool...

by Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Poet
Ex Member

Reply #536 - 11.09.2008 at 12:03:36

Hja, heh, hoheh, jaz sem se najprej samo malo hecal, da Bošty pri Malem Lulčku tanka hektolitre grozdja, pa sem ga mislil odrešiti svoje lastne moje tvoje stigmatizacije, samo kaj ko se je pa sedaj izkazalo, da mu je Mali Lulček celo "priporočil" tankanje grozdja, katerega sam presvitli Bošty sedaj redno konzumira, a samo toliko, da ne postane do kraja pijan, temveč samo toliko da začne videti leteče krave iz Saturna in pa se mu sir od Malega Lulčka zazdi kot vodikova gorgonzola, jeli!  Grin Cheesy

Živeli!  Smiley
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #537 - 11.09.2008 at 17:36:01

Poet wrote on 11.09.2008 at 12:03:36:
Hja, heh, hoheh, jaz sem se najprej samo malo hecal, da Bošty pri Malem Lulčku tanka hektolitre grozdja, pa sem ga mislil odrešiti svoje lastne moje tvoje stigmatizacije, samo kaj ko se je pa sedaj izkazalo, da mu je Mali Lulček celo "priporočil" tankanje grozdja, katerega sam presvitli Bošty sedaj redno konzumira, a samo toliko, da ne postane do kraja pijan, temveč samo toliko da začne videti leteče krave iz Saturna in pa se mu sir od Malega Lulčka zazdi kot vodikova gorgonzola, jeli!  Grin Cheesy

Živeli!  Smiley

Jeli ? Neli  Cool

Namreč, to mi ni priporočil M.L., kot zopet zmotno predpostavljaš, ampak nama je obema bilo sporočeno takole ; - Tako mi je govoril Gospod . Cool Roll Eyes Cool

Enitin els ju vud lajk tu nou, bradr ?  Roll Eyes

Seeeee yaaa,  Cool ...

Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #538 - 17.09.2008 at 10:41:59

Odkar imam pavzo na forumu, se je tudi ozračje precej ohladilo  Roll Eyes Wink .

Vse je povezano  Cool .

No, imam neke probleme ( in očitno tudi drugi ), zato trenutno nimam preveč časa za pisanje tu gori  Embarrassed.

Duhovni svet pa se ravna po nas in sodeluje z nami  Roll Eyes. Vendar če mi ne sodelujemo z njim, potem pač Globalno segrevanje ne more delovati + napredovati tako kot bi moglo po načrtu  Embarrassed Cry.

Sicer pa , ... čakamo na nov ogrevalni val  Cool .

Do tedaj, pa, lep pozdrav iz duhovnih nižav, nekoč višav, čav, ... Cool Roll Eyes...

by Boštyxz + #team + # Kiss#
Back to top

IP Logged

satis
5

Reply #539 - 18.09.2008 at 12:22:05

Jaz sem slučajno dobila eno izjemno zanimivo brošurico od Univerzalnega življenja, kjer naj bi Kristus napovedal osupljive napovedi prerokinji Gabrielle že od leta 1980 naprej, ki same po sebi ne bi bile nič posebnega, če se ne bi uresničevale do potankosti. Kratek odlomek:

Quote:
Vsaki akciji sledi reakcija. Jezus je dejal, prihodnost prinaša to, kar so ljudje posejali v preteklih časovnih obdobjih in kar sejejo sedaj. Sedaj ni več vrnitve! Povodnji se dvigajo, pomanjkanje hrane, katastrofe in vojne se že izmenjujejo, to pomeni, da se Zemlja stresa. Leži v vročici in bo oddala vse, kar ne spada k notranjosti Zemlje, k čisti biti. Blizu je čas, ko bodo vode pobrale mnoge ljudi, ko bodo nastopile različne spremembe, še se širijo puščave, toda ko pridejo vode.... Dragi bratje in sestre, samo svetlobni preblisk prihodnosti, kajti marsikaj vam je zamolčanega. Viharji časa niso samo napovedani, vihrali in divjali bodo po vseh kontinentih. Mogočni viharji bodo divjali po vseh deželah in porušili mnogo zgradb, to so vrtinčasti viharji, ki nastanejo in opustošijo mesta, vasi.... Zemlja se segreva, led se topi, prihajajo povodnji, začenjajo se viharji, potresi.... Zemeljska os se bo spremenila, v svoji rotaciji bo postala drugačna, zaradi odklona te osi se dvigujejo morja, vulkanski izbruhi se izmenjujejo. Mati Zemlja se stresa zaradi viharjev, gozdnih požarov, suš, poplav...
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Pages: 1 ... 34 35 36 37 38 ... 94