Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 30 31 32 33 34 ... 94
(Read 214752 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: Globalno segrevanje , ha ?
Reply #465 - 29.08.2008 at 13:17:09

Quote:
Bostjan, ne pusti se tem ficfiricem, saj ne vedo kaj govorijo ne kje se jih glava drzi. Ti se ze na pravi poti, na poti stran od mene proti tvojemu ocetu Bogu, katerega sam sem le njegov oproda in te lahko slepim le toliko dolgo, dokler ti sam noces znova videti Boga, kateremu sem tudi sam podrejen. Potem pa vec nimam moci in ti bos sedel na desni strani Kralja Vesolja, kateremu bos sluzil v vecnosti.

Bošty

Poslušaj tega vesoljnega pastirja.Vse nas fičfiriče bo v času svoje teme poklofal kot zajce. In tebe Bošty 'sin božji' bo potem samo malo polulal in te posadil na božji prestol,kjer boš lahko kvakal še naprej svoj kvak. Mi fičfiriči bomo pa kr' vnebo vzeti in takrat ti bomo peli glorijo nad tvojo prostovoljno temo. Mi je ondan en iz Butal povedal,da si njegov večno-sedaj ljubljeni sin.
Samo oni frdamanc iz Butal mi ni povedal,da smo mi vsi večno-sedaj istega vesoljnega rodu,to sem pa sam skužu,glih ko sem ga hotel prijet za rep pa sem še ugotovil,da večno-sedaj prostovoljno lovim sam svoj življenjski rep..
Trda bo tale Butalija Bošty.Mogoče pa kej ujameš, ker si večno-sedaj iz istih Butal kot mi vsi.

Lp Alojz Grin Cheesy Shocked
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

SATAN SATAN
Ex Member

Reply #466 - 29.08.2008 at 13:24:46

NIC TE NE BOM POLULAL, DRAGI BOSTJAN, TO SO LE NOVA NATOLCEVANJA ALOJZA, KI CLOVESTVO ZAVAJA KAKOR JE DOLG IN SIROK

TI BOSTJAN PA IMAS TRDNO VERO V BOGA IN BOGU TUDI VNETO SLEDIS. PRAV JE DA SE NE PREVZEMAS PREVEC TER DA SAMEGA SEBE OZNACUJES ZA BARABO NEPRIDIPRAVO, SAJ TO TUDI SI IN TEGA SE ZAVEDAS, A VES TUDI TO, DA NEKOC NE BOS VEC BARABA TEMVEC BOS BOGU VSECEN IN USLUZEN IN BOG TE BO NAGRADIL Z NEBESKIMI DOBROTAMI

TEDAJ BOS PREMAGAL TUDI MOJO LASTNO OSEBO IN JAZ BOM ZADOVOLJEN, DA ZNOVA SLUZIS BOGU SVOJEMU OCETU IN NIKOMUR DRUGEMU, ZAKAJ VEDEL BOS DA CLOVEK NI BOG IN KDORKOLI PRAVI DRUGACE JE ZAVEDEN IN MISLI ZLO, KATEREGA PA MU BOM JAZ ZE IZBIL IZ GLAVE.

IN TAKRAT NE BO NIHCE VEC LULAL PO TEBI ZAKAJ BOG TE BO SCITIL IN BIL TVOJA RESILNA BILKA
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #467 - 29.08.2008 at 13:41:47

Quote:
NIC TE NE BOM POLULAL, DRAGI BOSTJAN, TO SO LE NOVA NATOLCEVANJA ALOJZA, KI CLOVESTVO ZAVAJA KAKOR JE DOLG IN SIROK

TI BOSTJAN PA IMAS TRDNO VERO V BOGA IN BOGU TUDI VNETO SLEDIS. PRAV JE DA SE NE PREVZEMAS PREVEC TER DA SAMEGA SEBE OZNACUJES ZA BARABO NEPRIDIPRAVO, SAJ TO TUDI SI IN TEGA SE ZAVEDAS, A VES TUDI TO, DA NEKOC NE BOS VEC BARABA TEMVEC BOS BOGU VSECEN IN USLUZEN IN BOG TE BO NAGRADIL Z NEBESKIMI DOBROTAMI

TEDAJ BOS PREMAGAL TUDI MOJO LASTNO OSEBO IN JAZ BOM ZADOVOLJEN, DA ZNOVA SLUZIS BOGU SVOJEMU OCETU IN NIKOMUR DRUGEMU, ZAKAJ VEDEL BOS DA CLOVEK NI BOG IN KDORKOLI PRAVI DRUGACE JE ZAVEDEN IN MISLI ZLO, KATEREGA PA MU BOM JAZ ZE IZBIL IZ GLAVE.

IN TAKRAT NE BO NIHCE VEC LULAL PO TEBI ZAKAJ BOG TE BO SCITIL IN BIL TVOJA RESILNA BILKA

Ti moj dragi drugi odraz zakaj pa ti meni ovčice kradeš,kaj? Ali  nisva večno-sedaj dogovorjena,da bomo ciklično vladala kot eden.Malo teme ti natrosiš nad sabo potem pa jaz to temo razkadim. Zdaj pa vidim,da sva midva eno lice, ki ga hočeš ti zmeraj sasenčit kr' v kompletu. Čak malo tko pa to ne gre.Ne morjo bit vse najine ovce tvoje.Daj ne bod tak egoist. Jaz tebe priznavam ti me pa blatiš na moji strani najinega enotnega lica..
Če ne pristaneš,da si ovce razdelima,se bova pa kot eden večno-sedaj borila,ti pa zdej tuhti zlodej ferdamani na temenotnem licu.Jaz svetim ti temniš in ko ti temniš jaz svetim.Sva dogovojena? Povej naglas,da te vse ovce slišjo,če upaš ?

Lp Hospod na svetli strani vesobsežnega vesoljnega lica hospodu na temni strani tega večno-sedanjega enotnega lica.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #468 - 29.08.2008 at 13:56:36

Hospodu Satanu Satanskemu

Ja dober,da si se javu,zdej saj vem kje si,da te bom lahko razorožil na tej tvoji kroni zemeljski. Dober,da si se oglasu,mi je blo že kr malo dolgčas,ker sva vse preveč pametnih ustvarla,ki si jih ti zastrupu z norimi idejami. Zdaj bo pa moj duh tasvetli mal temo razkadil,da bom saj spoznol sam sebe kot vesoljno samobitnost,ker od teme tudi vedel nisem kdo sem.Se mi je pa zdel,da mam dva lica in sem malo u sebi dvoličen kot eden.Ja tko je ta moja vesoljna samobitnost,mi vsaj dolgčas ni,ko vem,da mam svetlo in temno plat. Kr deli tam na svoji strani bom saj jaz imel kaj delat na svetli ampak še zmeraj swva eno ,a ne?Priznaš vsaj to?

Svetlo lice,ki pomaga temnemu licu v enem licu.
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #469 - 29.08.2008 at 15:54:49

Bošty, vidiš sam rogonosec Satan te je prišel pozdravit, saj vidi v tvojih specialnih molitvah in 15 letni praksi veliko perspektivo.

Dobro napreduješ, da privabljaš take pokveke, ki se vpišejo na blog in te spodbujajo.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #470 - 29.08.2008 at 17:06:38

Poet wrote on 27.08.2008 at 22:27:18:
Boštyxz wrote on 25.08.2008 at 18:42:19:
Da, dragi brato M.L. , vseskupaj pa je del procesa inkarnacij na ta naš planet , mar ne  Roll Eyes  Cool  Roll Eyes

Dobro si me dopolnil  Cool Roll Eyes .

Eeej, kmalu se morava spet kaj srečati, da rečeva še kakšno pozitivno o prihodnosti Globalnega Segrevanja  Cool Roll Eyes Cool .

Sem ravno danes razmišljal o tem, kako preveč prepočasi gre to ...  Lips Sealed  Cool

Vendar ; vse ob svojem času .......  Cool Roll Eyes Cool , ...

Pa dober večer, vsemskupajtukajtamkaj , ... Cheesy Roll Eyes Cool, ...

od Boštjana + # duhov + # Kiss#

Joj, joj, joj!!!!!!!!!!!!

A taki dve vrli glavi kot sta M.L. in Bošty sta se srečali v živo in si imeli mnogo pametnega za povedati????????????????    Ne me basat kako si želim, da bi prisostvoval takemu veleumju!!!!!!!!!!!!!  Saj se do konca življenja ne bi več nehal smejat!!  Grin Grin Grin  Ali pa nemara jokat!!!  Cry Cry Cry

A sta se dobila kje v gozdu ali parku? In vama niso vse veverice pobegnile? Oziroma popadale z dreves kot bi jih nenadoma zadela spalna bolezen? In sta vidva to si raztolmačila kot Satanovo delo, ki je ravno takrat vse veverice tega sveta obrnil proti vama, češ, saj kaj pa drugega, Satanska polhja zalega pač.

No, in kaj finega sta se pomenila na vajinem 'randiju'? Kaj sta si izpovedala, da stric Satan še vse preveč ljudi barva in da sta vidva še edina kolikor toliko normalna? In da svet drvi v pogubo, vidva ga bosta pa rešila, potem ko bo pa vsega konec bosta pa zahtevala mastno plačilo v nebeškem cvenku na drugi strani tega nepridipravega materialnega vesolja, ki tako ali tako ni za noben drek vreden in ga je potrebno čimpreje križati, drugače te materija pozauga vase kot kakega nasedlega kita.

Ježeš, ježeš, tele dva veleuma pa sta se imela veliko omeniti, saj je najbrž skoraj bilo kot bi Rode nagovarjal Bajuka, tako se meni zdi. In je rekel stric Rode (Mali Lumpek): posluš ti, Bajuk (Bošty), men se tale Slovenija zdi vse preveč pohujšljiva in ateistična. Jo je potrebno dodobra z bičem po nagi riti, fantke najprej, punčke lahko prišparava za naslednjič. In je rekel Bajuk (Mali Lumpek Bošty): Hja, jaz sem pa Bogu zeloooo zelooooo blizu, a sem pravtako tudi sokratno izredno velika baraba in pokveka, a sem vseeno na pravi poti, da ga nekoč gledam iz obličja v obličje, juheeeejjj!!!!

Na koncu so pa vse veverice pocrkale od silnih umotvorih, ki sta jih med seboj trla Mali Lumpek in Bošty, pa še cel kup enih učencev sta si uspela nabrati, pol sta pa kar odprla eno skupno faro "Pri Malem Lulčku in Bratu Boštyju", kjer na vratih pobirata vstopnino za pravilno Božjo razlago, ker drugače Striče Satančina vse pobrklja in morata ona dva cefizlja ljudem vse prav razložiti, ker drugače je vse zmota.

Živeli!  Wink
Pićkin dim pa v Rim!  Smiley  

he, he, he, fovšija pa takaaa   Cheesy Grin Cheesy Grin Cheesy Grin   Wink Cool
Back to top

IP Logged

SATANSKI SATAN
Ex Member

Reply #471 - 29.08.2008 at 19:46:48

PRAV ZARES, PRESVITLI BOŠTJAN, DOBRO SI REKEL!

NEKATERI OSEBKI NA TEM FORUMU TI ZAVIDAJO TVOJE GLOBOKO POZNAVANJE IN UMEVANJE BOGA SAMEGA, IN SAMEGA SEBE V SVOJI LASTNI NEVEDNOSTI POSTAVLJAJO NA VESOLJNI PIEDESTAL TER POREČEJO, DA SO BOGU ENAKI PO POSTAVI TER UMEVANJU.

JAZ PA VAM POVEM, DRAGI PODANIKI, DA TEMU NI TAKO IN DA LE TISTI, KI ISKRENO SLUŽI BOGU IN MU JE VSELEJ POKOREN, LE TISTI LAHKO ZAPUSTI MOJE MATERIALNE DOMINIONE, NAD KATERIMI VLADAM NOČ IN DAN IN IZ SVOJIH PROSTRANSTEV NE SPUSTIM SLEHERNE DUŠE, ZAKAJ OČIŠČENJE GREHOV IN PONOVNO ZVELIČANJE POTEKA PREKO MENE IN MOJEGA BIČA!

ZATO NAJ BO PRESVITLI BOŠTJAN ZA ZGLED VSEM NA FORUMU, KAKO SE VERUJE V BOGA IN BOGA SLAVI NAVKLJUB OGROMNIM PRITISKOM ŠTEVILNIH NEDORASLIH DUŠ ŠE VEDNO POD MOJO OBLASTJO, KI PRESVITLEGA BOŠTJANA ŽELIJO ODVRNITI STRAN OD PRAVE POTI TER GA TAKO ZNOVA PAHNITI V MATERIALNO SUŽENJSTVO!

ZATO PRAVIM ZNOVA: BOJTE SE IN ČASTITE VAŠEGA GOSPODARJA BOGA, DRUGAČE VAS VAŠ LASTEN NAPUH ZNOVA PAHNE V MOJE DOMINIONE IN NAD VAMI ZAVIHTIM SVOJ BIČ, KI NAJ VAŠE POKVARJENE DUŠE OČISTI GREHA IN VESOLJNE NEČISTOČE!

BOJTE SE BOGA IN GA ČASTITE, ZAKAJ V NASPROTNEM PRIMERU VEČ NIMATE KOMPASA V TEJ ATEISTIČNI DRUŽBI IN PADETE V ENO IZMED ŠTEVILNIH ČRNIH LUKENJ VESOLJA TER SI TAKO ZA VSE VEČNE ČASE PRIPRETE VRATA DO NEBES!
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #472 - 29.08.2008 at 21:07:40

Quote:

NEKATERI OSEBKI NA TEM FORUMU TI ZAVIDAJO TVOJE GLOBOKO POZNAVANJE IN UMEVANJE BOGA SAMEGA, IN SAMEGA SEBE V SVOJI LASTNI NEVEDNOSTI POSTAVLJAJO NA VESOLJNI PIEDESTAL TER POREČEJO, DA SO BOGU ENAKI PO POSTAVI TER UMEVANJU.

JAZ PA VAM POVEM, DRAGI PODANIKI, DA TEMU NI TAKO IN DA LE TISTI, KI ISKRENO SLUŽI BOGU IN MU JE VSELEJ POKOREN, LE TISTI LAHKO ZAPUSTI MOJE MATERIALNE DOMINIONE, NAD KATERIMI VLADAM NOČ IN DAN IN IZ SVOJIH PROSTRANSTEV NE SPUSTIM SLEHERNE DUŠE, ZAKAJ OČIŠČENJE GREHOV IN PONOVNO ZVELIČANJE POTEKA PREKO MENE IN MOJEGA BIČA!

ZATO NAJ BO PRESVITLI BOŠTJAN ZA ZGLED VSEM NA FORUMU, KAKO SE VERUJE V BOGA IN BOGA SLAVI NAVKLJUB OGROMNIM PRITISKOM ŠTEVILNIH NEDORASLIH DUŠ ŠE VEDNO POD MOJO OBLASTJO, KI PRESVITLEGA BOŠTJANA ŽELIJO ODVRNITI STRAN OD PRAVE POTI TER GA TAKO ZNOVA PAHNITI V MATERIALNO SUŽENJSTVO!

ZATO PRAVIM ZNOVA: BOJTE SE IN ČASTITE VAŠEGA GOSPODARJA BOGA, DRUGAČE VAS VAŠ LASTEN NAPUH ZNOVA PAHNE V MOJE DOMINIONE IN NAD VAMI ZAVIHTIM SVOJ BIČ, KI NAJ VAŠE POKVARJENE DUŠE OČISTI GREHA IN VESOLJNE NEČISTOČE!

BOJTE SE BOGA IN GA ČASTITE, ZAKAJ V NASPROTNEM PRIMERU VEČ NIMATE KOMPASA V TEJ ATEISTIČNI DRUŽBI IN PADETE V ENO IZMED ŠTEVILNIH ČRNIH LUKENJ VESOLJA TER SI TAKO ZA VSE VEČNE ČASE PRIPRETE VRATA DO NEBES!

Satanski Satan

Upiješ Pičkin dim pa v Rim. Grem lahko jaz tja namesto tebe. Sem hiter poštimu stvar. Daj saj si leva roka najinga telesai.Bom jaz iz desno jajčko strajbu pičkin dim v Rim. Velja? Ne biti egoist!

Hospod z desno jajčko,ker levo nosi hospod Satanski -Satan.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #473 - 30.08.2008 at 10:41:23

Ampak, Alojz, ti maš res vulgarno pokvarjene blonje  Huh Tongue Embarrassed Cry

Želim ti čimprejšnje poboljšanje , ker v nasprotnem primeru ti ne bo "zneslo" vseskupaj  Roll Eyes.

Pa dobro poboljšanje, vsemskupaj, nam želim

Boštjan Zupančič  + #
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #474 - 30.08.2008 at 17:54:19

Boštyxz wrote on 30.08.2008 at 10:41:23:

Želim ti čimprejšnje poboljšanje , ker v nasprotnem primeru ti ne bo "zneslo" vseskupaj  Roll Eyes.

Boštjan Zupančič  + #

Ti licemer faruški,kako hitro se javiš.Heca pa tko že dolgo ni v RKC so ga menda prepovedal,že pred 2ooo leti.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #475 - 30.08.2008 at 19:59:28

Alojz in Sandib wrote on 30.08.2008 at 17:54:19:
Boštyxz wrote on 30.08.2008 at 10:41:23:

Boštjan Zupančič  + #

Ti licemer faruški,kako hitro se javiš.Heca pa tko že dolgo ni v RKC so ga menda prepovedal,že pred 2ooo leti.

Wink Cheesy Grin Cool Temu se reče "hitra intervencija"  Wink Cool Grin Cool Roll Eyes

No, glede "hecov" v RKC, pa je že druga zgodba, zgodba  o "pomanjkanju veselja", zaradi vseh številnih zlorab , katere smo prejeli od nje . Exclaim

In, tako prejema plačilo za svoja dejanja  Roll Eyes Cool .

But Global Warming is still the best on the way  Cool Roll Eyes.

... the only way is up, ...4ever ... Cool

Seee yaaa, ciaoo

by Boštyxz + #company + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #476 - 30.08.2008 at 21:33:55

Bošty

Interveniraj pri svojmu ta modremu,da odprav to zemeljsko vsesplošno bolezen,lakoto,revščino, farizejsko, svetohlinstvo,vojne,zmote,igranje življenja,bahaštvo,krajo, laž,ne enakost vsakega življenja  in njegovo smrt. Problem ni MODRI problem so vaša gluha in vase obrnjena samovšečna ušesa.
Ti vodiš med 'temi bebci' rešitev je tu živa in prisotna že tisoče let,a vi slepci naglušni in  oholi tega ne spregledate.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #477 - 31.08.2008 at 10:48:36

Glej, rešitev se že dogaja  Cool . Je že v teku  Cool. Pa če jo ti vidiš, ali pa ne  Cool .

Pa dober + rešen dan, ti želimo, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ... Cheesy...

by Boštyxz + # company + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #478 - 31.08.2008 at 13:23:12

Quote:

NEKATERI OSEBKI NA TEM FORUMU TI ZAVIDAJO TVOJE GLOBOKO POZNAVANJE IN UMEVANJE BOGA SAMEGA

Hohohohahaha, Zares presvetli Bostyan, vse se je izkazalo. Poglej to zmedo, kajti satan satan pravi kako doro si rekel, tako dobro da bos tocno taksne energije drzal pri zivljenju.

Stvar je popolnoma jasna vsakemu bebcu, taksni kot si ti, ki povecujejo zaupanje (ne v sebe da ne bo pomote ampak v popolnom prazen nic, ma ce bolje pomislim sploh ni zaupanje ampak trma otroska) in socasno zmansujejo zavedanje resnice.

Torej taksni kot si ti drzijo pri zivljenju ze skozi vso zgodovino satana satanskega, hudica in druge prispodobe za hektolitre tvoje priljubljene ciste koncentracije zla, ker jih drzis pri zivljenju.

Tvoja izguljena nalepka boga, pa je postala tako izrabljena, da jo bos lahko vrgel kmalu samo se v smeti, ker drugam ne sodi.

Pa da ne pozabim, kako satan pravi kako ti vsi zavidajo Bosty  Cheesy

poznavanje boga in kislih kumaric, no ja samo kislih kumaric, so vsaj resnicne. Bosty gotovo obcutis to zavidanje, ki ga je res ogggroooomno.

L.p.
Back to top
« Last Edit: 31.08.2008 at 21:46:36 by Etrex »  

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #479 - 01.09.2008 at 13:05:56

Če boš preveč jedel tiste tvoje kisle kumarice, se ti bodo še boklj skisali možgani, kolikor so se ti že  Huh Roll Eyes Wink Cheesy Grin.

No, pa saj, to niti ni toliko pomembno  Cool.

Lp

by Bošt' + #
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 30 31 32 33 34 ... 94