Boštyxz wrote on 25.08.2008 at 18:42:19:Da, dragi brato M.L. , vseskupaj pa je del procesa inkarnacij na ta naš planet , mar ne

Dobro si me dopolnil

.
Eeej, kmalu se morava spet kaj srečati, da rečeva še kakšno pozitivno o prihodnosti Globalnega Segrevanja
.Sem ravno danes razmišljal o tem, kako preveč prepočasi gre to ...

Vendar ; vse ob svojem času .......

, ...
Pa dober večer, vsemskupajtukajtamkaj , ...

, ...
od Boštjana + # duhov + #

#
Joj, joj, joj!!!!!!!!!!!!
A taki dve vrli glavi kot sta M.L. in Bošty sta se srečali v živo in si imeli mnogo pametnega za povedati???????????????? Ne me basat kako si želim, da bi prisostvoval takemu veleumju!!!!!!!!!!!!! Saj se do konca življenja ne bi več nehal smejat!!

Ali pa nemara jokat!!!

A sta se dobila kje v gozdu ali parku? In vama niso vse veverice pobegnile? Oziroma popadale z dreves kot bi jih nenadoma zadela spalna bolezen? In sta vidva to si raztolmačila kot Satanovo delo, ki je ravno takrat vse veverice tega sveta obrnil proti vama, češ, saj kaj pa drugega, Satanska polhja zalega pač.
No, in kaj finega sta se pomenila na vajinem 'randiju'? Kaj sta si izpovedala, da stric Satan še vse preveč ljudi barva in da sta vidva še edina kolikor toliko normalna? In da svet drvi v pogubo, vidva ga bosta pa rešila, potem ko bo pa vsega konec bosta pa zahtevala mastno plačilo v nebeškem cvenku na drugi strani tega nepridipravega materialnega vesolja, ki tako ali tako ni za noben drek vreden in ga je potrebno čimpreje križati, drugače te materija pozauga vase kot kakega nasedlega kita.
Ježeš, ježeš, tele dva veleuma pa sta se imela veliko omeniti, saj je najbrž skoraj bilo kot bi Rode nagovarjal Bajuka, tako se meni zdi. In je rekel stric Rode (Mali Lumpek): posluš ti, Bajuk (Bošty), men se tale Slovenija zdi vse preveč pohujšljiva in ateistična. Jo je potrebno dodobra z bičem po nagi riti, fantke najprej, punčke lahko prišparava za naslednjič. In je rekel Bajuk (Mali Lumpek Bošty): Hja, jaz sem pa Bogu zeloooo zelooooo blizu, a sem pravtako tudi sokratno izredno velika baraba in pokveka, a sem vseeno na pravi poti, da ga nekoč gledam iz obličja v obličje, juheeeejjj!!!!
Na koncu so pa vse veverice pocrkale od silnih umotvorih, ki sta jih med seboj trla Mali Lumpek in Bošty, pa še cel kup enih učencev sta si uspela nabrati, pol sta pa kar odprla eno skupno faro "Pri Malem Lulčku in Bratu Boštyju", kjer na vratih pobirata vstopnino za pravilno Božjo razlago, ker drugače Striče Satančina vse pobrklja in morata ona dva cefizlja ljudem vse prav razložiti, ker drugače je vse zmota.
Živeli!

Pićkin dim pa v Rim!