Boštyxz wrote on 26.11.2006 at 21:43:10:Ej, Ajsi, kaj , če bi ti šla malo ohladit svojo gorečnost na Grenlandijo, pa še ogrela bi jo malo , tako , spotoma

Mi reveži , ki imamo pa bolj malo oblek za oblečt , pa bi ostali tukaj, v močvirju, in ob svoji nemoči priznali , da sami ničesar ne zmoremo brez Njegove pomoči, zato čakamo na njegovo nujno dodatno pošiljko energije, da nas izboljša + ogreje

. Kaj, a ni dobra ideja

? Pa še ceneje bo vseskupaj za našo revno Slovensko večino

. Zate bomo pa že zbrali tisti drobiž za nepovratno shujševalno avio-kartico do Greeenland

. In , upam, da ti ne bo nikoli več vroče, do groba

, ker, potem je večini itak precej mrzlo v mrtvi zemlji , a ne

? No, malo grob humor, pa upam , da si ga razumela ...

Lp, B by K, + Lep , topel večer , še naprej ...
hehe saj sem hotla za 3leta na antarktiko delat, pa me po cudnem spletu dogodkov, niso sprejel..ampak najbrz je bil bozji nacrt drugacen, se pravi tak, da ostanem tu. se prav, zdej se mors ti potrudt, ce ti kaj ni vsec.
sicer pa ...zakaj bi zarad enga tazga kot si ti spreminjali celotno klimo slovenije, a ni lazi, da se ti premaknes za par cm.. jaz se nic ne pritozujem nad vrocino poleti, ampak pozim pa naj bo mraz, tko kt more bit!
u zemlji niti ni tko mrzlo..kolk je ze? ene 8C konstantno...ko se clouk navad more bit cist prijetno,..mene bi bolj vlaga motla..pa de te skoz kaksn crv po mozganih zgecka

nevem ce sm razumela tvoj humor..predvsem ne vem, ce sploh karkol razumem

by the way .. a ti si padalc

a mas tandem

lp
ajs