Quote:Quote:Quote:In sedaj bo prerok Bošty spet imel kaj pisati o hudobnem nasprotniku svojega modrega Stvarnika - Satanu. Namreč, ker Satan je glavni krivec vsega slabega. Kako zanimivo delo ima Satan. Prav požrtvovalno je. Vse kar ljudje ušpičijo, je njegova krivda.
Lep pozdrav
Me prav zanima, če je tudi njega videl. Ko točno ve katere grdobije so njegove in s katerimi ga preizkuša sam bog.
Lp, Igor
Ah kje, videl ga ni, samo prebral je veliko o njem. Logično je da Satan v krčanski tradiciji mora stalno preizkušati, zato da ga Bog potem lahko rešuje. Če se bo zanašal nase, potem nekdo izgubi vernika.

Lep pozdrav
Nahatee
Moraš priznati,da nas je kar nekaj na tem forumu že,ki verujemo sami vase. Smo verniki, ampak tako rekoč samospoznani.Mi vemo,da smo večno-sedaj individualna življenjska samomanifestacija vesoljne elementarne pojavnosti (atomi-telesa),ki ga v naravni reprodukciji ciklično menjamo po zakonitosti smrt -je novo rojstvo in sočasno uobratno-.In večno iste vesoljne življenjske EM frekvence večno-sedaj vesoljno samobitnega duha in duše življenja.Življenje je iz življenja-paradoks vesoljne življenjske samobitnosti,ki se tako samomanifestira v nas samospoznane Elohim,ki smo njegova vesoljna samomanifestirana prostovoljna samogarancija nje.govi celotni ostali vesoljni življenjski samopojavnosti. Zaključek-samospoznani Elohim s mo vesoljno življenje-brez našega samospoznanja bi vesoljna življenjska večno-sedanja samobitnost dobesedno umrla.V vesoljni elementarni samobitnosti,bi ne bilo več življenja,da pa je bilo,je in bo je njen samogarant samospoznani človek-Elohim.
Upam,da sem dovolj nazorno povedal kaj je smisel in prostovoljno sprejeta naloga človeškega življenja.Vesoljno življenje večno-sedaj. Mi smo se ravno z lastno svobodno voljo temu odrekli in smo sedaj tu kjer smo, po lastni volji,da bi se lahko ponovno spoznali. V to zemeljsko avanturo smo sami zavestno stopili,ker smo vedeli,da bomo ponovno vstali. Iz tega vzroka smo si pustili celotno vedenje v teološki zapuščini in v templjih,kjer je kamen material,ki nadlje ohrani to sporočilo živo. Amen na kamen! El-elion pa je skrit in biva v njemu-elementarna vesoljna samobitnost.
To naj si vsak po možnosti na tem forumu prebere.
Nahatee vsa čast.
Lp Alojz