Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 27 28 29 30 31 ... 94
(Read 214663 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: Globalno segrevanje , ha ?
Reply #420 - 12.08.2008 at 23:06:36

Alojz in Sandib wrote on 12.08.2008 at 21:51:12:
Boštyxz wrote on 12.08.2008 at 07:42:58:
Alojz in Sandib wrote on 11.08.2008 at 19:52:08:
Bošty

Zadeve se ne da uskladiti. Ti si se prostovoljno odločil,da boš v življenju slamo premetaval. Nam se pa slame ne da več prenašat. Enostavno!

Lp Alojz Grin

No ja, saj, v bistvu ti tudi mlatiš še več "prazne slame" , tako da se ti ni treba nič "vleči ven", in se izgovarjati name  Cool Grin Wink Grin Cool.

Lep pozdrav

from Boštyxz + #

Bošty

Na P.D. te čaka tvoj 'ta modri'. Je naročil,da ga ti in M.L. pozdravta v slovo!

Lp Alojz Grin Grin Cool

Bom šel pogledat , malo kasneje, samo da še tole + še nekaj preberem  Roll Eyes Cool
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #421 - 14.08.2008 at 19:53:35

Boštyxz wrote on 14.11.2006 at 22:13:39:
Že nekaj dni se trudim najti čas, da vam razložim dejanske vzroke globalnega segrevanja ozračja . No, najprej opozorilo, da nikar ne nasedajte neumnim opozorilom temačnih znanstvenikov , ki bi nas še naprej radi držali v prevari, temi in laži . To, kar vam bom povedal, je iz višjih virov, katerih učenjaki ne dojemajo več , ha . No, za začetek bom dodal, da bi se to moralo zgoditi že zdavnaj , po načrtu . Ker, to segrevanje zemljine atmosfere dejansko ni zaradi onesnaženja, ki pa je vseeno alarmantno . To, glavno segrevanje, je posledica dvigovanja zavesti celotnega človeštva Smiley. In, ker mora materija biti pokorna duhu, mora tudi Zemlja nujno slediti vzgibom duha človeštva . Zato, ko se ogrevajo naša srca, ( z duhom ) , se segreva tudi Atmosfera Zemlje ( z dejavnostjo duhov v njej ) . In to je že majhen, majcen korakec napovedim iz Novega Razodetja in Biblije , da se približujemo ustvarjanju Raja na naši Zemlji . Torej, ker nam morajo biti pokorni tudi elementarni duhovi, ( duhovi za urejanje vremena ) , se tudi Zemlja z njimi vred ravna po našem duhovnem stanju človeštva .  Čeprav je to šele v  začetnih povojih, pa se že kažejo učinki . Aha, in potem bo kdo povprašal, kaj je potem z naravnimi katastrofami, ki so tudi prisotne . No, glede tega je tudi že vse naprej določeno : Deli sveta, ki so preveč pokvarjeni, morajo biti poprej očiščeni . Ker vse to pripravljanje za ponovni Raj na Zemlji, se izvaja zaradi ponovnega prihoda Velikega Duha, Boga, Očeta našega, v svojo lastnino , čigar tudi je  Smiley. In ne moremo biti veseli , se veseliti v mrazu, mrzlem podnebju ( čeprav se tudi to da ) ob našem vesoljnem Očetu . Torej ob začetnih pripravah na Raj, je treba najprej urediti vreme, in začeti z ogrevanjem ozračja . In to se bo od sedaj naprej , dogajalo čezdalje hitreje in učinkovito stopnjujoče . Ravno danes sem spet bral panične napovedi raznih ubogih Tronteljnov , in sem se čutil dolžnega, da vam to pojasnim z namenom, da to razložite tudi ostali " vesoljni " Sloveniji in tudi ostalemu svetu . Torej, te panične , črnoglede napovedi katastrof , veljajo le za tiste narode, ljudi ki so se bolj , preveč oddaljili od Boga in njegovih zakonov . To so, in še bodo samo: očiščenja našega planeta pred prihodom Luči . No, pa da ne bom prenadolgo razlagal še naprej ... Pomirite se, in le pogumno prihodnosti naproti , ker; je svetla za nas, Smiley: črna pa le za hudobne Cry , kamor spadajo  Sad( vsakomur plačilo po njegovih delih ) . Hvala Bogu , da sem končno uspel , po nekaj dnevih , uh,uf, že zdaaavnaj bi moral  Embarrassed. Hvala še Mirkotu Malešiču, Jakobu Lorberju , in ostalim sodelujočim pri tem Roll Eyes . Lep , jasen večer , še naprej ...  , + love , Boštjan,  Smiley

Bošty

Tole tvoje nakladanje si še enkrat preberi!!! Shocked Cheesy Undecided Shocked
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Etrex
5

Reply #422 - 14.08.2008 at 22:43:19

Ja to je res svetovni post, tudi ce bi zelel to komentirati, enostavno ne mores, ker res ne vem kaj bi lahko povedal na to.

Bosty zivis v pravljici resnicnost pa je drugacna, kot pa tisto kar tebi pade na pamet.

Hmmm Bosty, kaj ni to zanimivo, velikokrat sem zasledil nakladanje ljudi seveda fulllllll duhovnih (tudi v knjigah), ko naj bi jim modri gospod podal razlage.
Cudno je to da se vse razlikujejo, torej taksnih otroskih teorij je verjetno ze na tisoce, kaj ni to cudno? Vsak si ustvari svojo namisljeno realnost, katera mislis da drzi v praksi a Bosty? Tongue Smiley

L.p.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #423 - 18.08.2008 at 08:45:53

Alojz in Sandib wrote on 14.08.2008 at 19:53:35:
Boštyxz wrote on 14.11.2006 at 22:13:39:
Že nekaj dni se trudim najti čas, da vam razložim dejanske vzroke globalnega segrevanja ozračja . No, najprej opozorilo, da nikar ne nasedajte neumnim opozorilom temačnih znanstvenikov , ki bi nas še naprej radi držali v prevari, temi in laži . To, kar vam bom povedal, je iz višjih virov, katerih učenjaki ne dojemajo več , ha . No, za začetek bom dodal, da bi se to moralo zgoditi že zdavnaj , po načrtu . Ker, to segrevanje zemljine atmosfere dejansko ni zaradi onesnaženja, ki pa je vseeno alarmantno . To, glavno segrevanje, je posledica dvigovanja zavesti celotnega človeštva Smiley. In, ker mora materija biti pokorna duhu, mora tudi Zemlja nujno slediti vzgibom duha človeštva . Zato, ko se ogrevajo naša srca, ( z duhom ) , se segreva tudi Atmosfera Zemlje ( z dejavnostjo duhov v njej ) . In to je že majhen, majcen korakec napovedim iz Novega Razodetja in Biblije , da se približujemo ustvarjanju Raja na naši Zemlji . Torej, ker nam morajo biti pokorni tudi elementarni duhovi, ( duhovi za urejanje vremena ) , se tudi Zemlja z njimi vred ravna po našem duhovnem stanju človeštva .  Čeprav je to šele v  začetnih povojih, pa se že kažejo učinki . Aha, in potem bo kdo povprašal, kaj je potem z naravnimi katastrofami, ki so tudi prisotne . No, glede tega je tudi že vse naprej določeno : Deli sveta, ki so preveč pokvarjeni, morajo biti poprej očiščeni . Ker vse to pripravljanje za ponovni Raj na Zemlji, se izvaja zaradi ponovnega prihoda Velikega Duha, Boga, Očeta našega, v svojo lastnino , čigar tudi je  Smiley. In ne moremo biti veseli , se veseliti v mrazu, mrzlem podnebju ( čeprav se tudi to da ) ob našem vesoljnem Očetu . Torej ob začetnih pripravah na Raj, je treba najprej urediti vreme, in začeti z ogrevanjem ozračja . In to se bo od sedaj naprej , dogajalo čezdalje hitreje in učinkovito stopnjujoče . Ravno danes sem spet bral panične napovedi raznih ubogih Tronteljnov , in sem se čutil dolžnega, da vam to pojasnim z namenom, da to razložite tudi ostali " vesoljni " Sloveniji in tudi ostalemu svetu . Torej, te panične , črnoglede napovedi katastrof , veljajo le za tiste narode, ljudi ki so se bolj , preveč oddaljili od Boga in njegovih zakonov . To so, in še bodo samo: očiščenja našega planeta pred prihodom Luči . No, pa da ne bom prenadolgo razlagal še naprej ... Pomirite se, in le pogumno prihodnosti naproti , ker; je svetla za nas, Smiley: črna pa le za hudobne Cry , kamor spadajo  Sad( vsakomur plačilo po njegovih delih ) . Hvala Bogu , da sem končno uspel , po nekaj dnevih , uh,uf, že zdaaavnaj bi moral  Embarrassed. Hvala še Mirkotu Malešiču, Jakobu Lorberju , in ostalim sodelujočim pri tem Roll Eyes . Lep , jasen večer , še naprej ...  , + love , Boštjan,  Smiley

Bošty

Tole tvoje nakladanje si še enkrat preberi!!! Shocked Cheesy Undecided Shocked

Ja, sem uspel , ... in sem se zelo razveselil, kakšno dobro objavo mi je uspelo sestaviti  Huh Roll Eyes Smiley Cool.

Res odlično delo  Cool Roll Eyes. Skoraj se ne morem načuditi, kaj mi uspe  Huh. Seveda z pomočjo Dobrega Stvarnika, itaaak  Cool Kiss Cool.

2 B continued , ... Cool Wink Smiley Roll Eyes
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #424 - 18.08.2008 at 10:53:59

Bošty

Podal ti bom osebno mmenje .Mislim,da si čist ok. fant-možakar, kar že si.Po mojem te je škoda za takšno klobasanje,ker vem,da imaš potencial,saj zaznati ga je. Uporabljaš  pa ga , po meni totalno napačno.
Daj poglobi se v zadeve v samega sebe v okolico in pusti' modrega' v nemar. Ti si večno-sedaj on in on je ti.
Življenje ni bilo nikoli ustvarjeno in ne bo nikoli končalo po LASTNI SAMOODGOVORNOSTI Človeka,ker se večno-sedaj vesoljna samobitnost življenja EM frekvenca veže na elementarno snovno telo in sočasno večno-sedaj obratno v naravni reprodukciji vsake življenjske vrste,kjer človek igra igro ,skrbnika vesoljnega življenja.
Tvoj 'modri'  vesoljna življenjska samobitnost se samomanifestira v lastne individualne samospoznane človeške izraze Elohim,ki so večno-sedaj zato,da prostovoljno samo odgovorno selijo ciklično življenje po elementarni vse obsežno samo pojavnosti.
Znanost danes zmotno misli,da se življenje samo rodi-samonastane a v resnici je to nemogoče. Življenje je nad elementarno samobitnostjo(atomi-planeti ecc),ker ima vsdaka vrsta točno določeno EM frekvenco na katero se veže elementarna samobitnost.Ker pa so te EM frekvence večno-sedaj elementarne pa imajo cikle ima življenje eno posebnost,da ima večno-sedaj lastno reprodukcijsko verigo,ki premaga elementarne telesne cikle (atome) kjer vsak konec telesa pomeni novo rojstvo. Torej so EM frekvence življenja večno-sedaj in teh frekvenc ni mogoče umetno  ustvariti,ker so večno-sedaj iste.
Življenje se ohranja samo tako,da se (shrani kompletni genom-seme itd.) prenaša reprodukcijska veriga ,ki v sebi že nosi EM frekvence življenja. Noetova barka,Ladja potopa,Gilgameševa ladja,ladja bogov-Elohim. Bošty,če sedaj zadeve ne dojameš ne vem kdaj jo boš.

Toliko za sedaj. Prosim te ne več uporabljati svoje fore juuuheeeej. Povej vsaj deset stavkov upam,da zmoreš?

Lp Alojz Wink
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #425 - 18.08.2008 at 14:34:56

Okej.
Kaj naj ti odgovorim tukaj drugega, kot skoraj isto kar si ti meni, le z manjšimi popravki .

Tudi v tebi je zaznati kar nekaj duhovnega potenciala, le da ga uporabljaš - skorajda - povsem napačno .

In, jaz večnosedaj nisem on, - ker ; sem jaz večnosedaj jaz , in on je večnosedaj on .

To moraš ločiti.

Sicer si tudi za EM frekvenco nekaj dokaj resničnega napisal, ( čeprav morda ne vsega) le ko si omenil , da bi EM frekvence ustvarjal "umetno", mi ni jasno, kako "umetno" bi jih ustvarjal + zakaj .

In, ko praviš ; Znanost danes zmotno misli,da se življenje samo rodi-samonastane a v resnici je to nemogoče   ...

... bi jaz "dodal", da ravno od tebe prihaja samo to, samo ono, samotisto, samotole, ... in potem se obregaš ob one, ki te "posnemajo" z samonastanki / samorodi .

No, nisem utegnil odgovoriti z več kot 8 stavki, ( ker sem morda nekatere strnil ) pa vendarle sem napisal kratko + jedrnato + razumljivo, tako da ti ne bo težko štekati tegale vsegaskupaj.

Pa lep pozdrav, čaw .

( sicer bi zavriskal juheeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjj , na ves glas,... pa raje ne bom, čeprav sem vseeno nadvse vesel, ko mi je Bog-Stvarnik takole v pomoč )
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #426 - 18.08.2008 at 14:42:59

Boštyxz wrote on 18.08.2008 at 14:34:56:
Okej.
Kaj naj ti odgovorim tukaj drugega, kot skoraj isto kar si ti meni, le z manjšimi popravki .

Tudi v tebi je zaznati kar nekaj duhovnega potenciala, le da ga uporabljaš - skorajda - povsem napačno .

In, jaz večnosedaj nisem on, - ker ; sem jaz večnosedaj jaz , in on je večnosedaj on .

To moraš ločiti.

Sicer si tudi za EM frekvenco nekaj dokaj resničnega napisal, ( čeprav morda ne vsega) le ko si omenil , da bi EM frekvence ustvarjal "umetno", mi ni jasno, kako "umetno" bi jih ustvarjal + zakaj .

In, ko praviš ; Znanost danes zmotno misli,da se življenje samo rodi-samonastane a v resnici je to nemogoče   ...

... bi jaz "dodal", da ravno od tebe prihaja samo to, samo ono, samotisto, samotole, ... in potem se obregaš ob one, ki te "posnemajo" z samonastanki / samorodi .

No, nisem utegnil odgovoriti z več kot 8 stavki, ( ker sem morda nekatere strnil ) pa vendarle sem napisal kratko + jedrnato + razumljivo, tako da ti ne bo težko štekati tegale vsegaskupaj.

Pa lep pozdrav, čaw .

( sicer bi zavriskal juheeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjj , na ves glas,... pa raje ne bom, čeprav sem vseeno nadvse vesel, ko mi je Bog-Stvarnik takole v pomoč )

Bošty

Vidiš,da se da priti bliže. Umentno .Sam vem in trdim,da se življenja ne da ustvariti po človeku ampak je življenju osnova njegova EM frekvenca,ki je večno-sedaj ista tvoja moja, njegova,vsake individualne  življenjske pojavnosti večno-sedaj. Ta individualna EM frekvenca je del vseobsežne vesoljne življenjske samobitnosti-Stvarstva-stvarnika,ki je tako večno-sedaj saoodgovoren za vsako svojo individualno življenjsko samomanifestacijo preko lastne samomanifestacije v samospoznanega človeka Elohim. Nedeljivo eno.

To premelji in potem naprej.!

Lp Alojz Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #427 - 18.08.2008 at 15:06:26

Hja, seveda, seveda, da je v osnovi vse isto - dokler se ne (nekaj) pokvari  Huh.

In, ko se pokvari vse, se pokvari tudi osnovna EM frekvenca, ki dobi ravno nasprotno valovanje od harmoničnega-prvotnoživljenjskega ( nasprotno polarnost)  Exclaim.

Tako (drugo)ustvarjena oscilacija samo še nasprotuje Prvotni, Osnovni, namesto da bi jo podpirala, ji pomagala Huh. (interferenca)

In, ko se tako zgodi, dobimo iz življenja smrt  Cry.

Pa dober + nesmrten dan, vam želim

Boštjanko + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #428 - 18.08.2008 at 21:03:07

Boštyxz wrote on 18.08.2008 at 15:06:26:
Hja, seveda, seveda, da je v osnovi vse isto - dokler se ne (nekaj) pokvari  Huh.

In, ko se pokvari vse, se pokvari tudi osnovna EM frekvenca, ki dobi ravno nasprotno valovanje od harmoničnega-prvotnoživljenjskega ( nasprotno polarnost)  Exclaim.

Tako (drugo)ustvarjena oscilacija samo še nasprotuje Prvotni, Osnovni, namesto da bi jo podpirala, ji pomagala Huh. (interferenca)

Boštjanko + # Kiss#

Bošty

Kaj se pokvari? Jaz nisem govoril o pokvarljivem.Če misliš nas ljudi potem si z nami v istem zosu. Ja tu je en velik problem, ko se človek odloči,da se bo pokvaril se prostovoljno odloči za to-je tako?
Ko mu naj potem joka, vesoljni samobitnosti,če je on sam največja možna razumska samomanifestacija te same vesoljne biti. Daj to malo pokomentiraj.

Lp Alojz Grin
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #429 - 18.08.2008 at 22:45:14

Alojz in Sandib wrote on 18.08.2008 at 21:03:07:
Boštyxz wrote on 18.08.2008 at 15:06:26:

Boštjanko + # Kiss#

Bošty

Kaj se pokvari? Jaz nisem govoril o pokvarljivem.Če misliš nas ljudi potem si z nami v istem zosu. Ja tu je en velik problem, ko se človek odloči,da se bo pokvaril se prostovoljno odloči za to-je tako?
Ko mu naj potem joka, vesoljni samobitnosti,če je on sam največja možna razumska samomanifestacija te same vesoljne biti. Daj to malo pokomentiraj.

Lp Alojz Grin

Ne, nisem mislil nas, ljudi  Roll Eyes.

In, če nisem mislil nas, ljudi, potem že veš kaj še preostane  Cool.

Lahko nočko vsemskupaj , ... + ju3 naprej, j...j, ...

by Boštyxz + # Kiss#

Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Re: Globalno segrevanje, ha ?
Reply #430 - 18.08.2008 at 23:34:00

In sedaj bo prerok Bošty spet imel kaj pisati o hudobnem nasprotniku svojega modrega Stvarnika - Satanu. Namreč, ker Satan je glavni krivec vsega slabega. Kako zanimivo delo ima Satan. Prav požrtvovalno je. Vse kar ljudje ušpičijo, je njegova krivda.                

Lep pozdrav  Smiley
Back to top
« Last Edit: 19.08.2008 at 09:08:43 by nahate.d »  

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #431 - 19.08.2008 at 07:18:30

Quote:
In sedaj bo prerok Bošty spet imel kaj pisati o hudobnem nasprotniku svojega modrega Stvarnika - Satanu. Namreč, ker Satan je glavni krivec vsega slabega. Kako zanimivo delo ima Satan. Prav požrtvovalno je. Vse kar ljudje ušpičijo, je njegova krivda.                 Lep pozdrav

Nahatee

Tega klovna od Boštya je treba poslat v njegovo 'modro satansko rit'
,da se bo tam nasolil s pametjo,ki jo je zgubu v lastni riti.

Vse kar je do sedaj povedal je juuuheeej,laaaahko nooočko,leeep dan. Res so lepe želje, ampak za v cirkus bebavih,kjer je Bošty direktor klovnov tipa M.L. in Bambya.

Lp Alojz Grin Grin
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #432 - 19.08.2008 at 09:24:54

Alojz in Sandib wrote on 19.08.2008 at 07:18:30:
Quote:
In sedaj bo prerok Bošty spet imel kaj pisati o hudobnem nasprotniku svojega modrega Stvarnika - Satanu. Namreč, ker Satan je glavni krivec vsega slabega. Kako zanimivo delo ima Satan. Prav požrtvovalno je. Vse kar ljudje ušpičijo, je njegova krivda.                 Lep pozdrav

Nahatee

Vse kar je do sedaj povedal je juuuheeej,laaaahko nooočko,leeep dan. Res so lepe želje, ampak za v cirkus bebavih,kjer je Bošty direktor klovnov tipa M.L. in Bambya.

Lp Alojz Grin Grin

Preberi si pod Zunajzemeljskecivilizacije + Lp ,

from Boštyxz + #
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #433 - 19.08.2008 at 10:06:19

Boštyxz wrote on 19.08.2008 at 09:24:54:
Alojz in Sandib wrote on 19.08.2008 at 07:18:30:
Quote:

Nahatee

Lp Alojz Grin Grin

Preberi si pod Zunajzemeljskecivilizacije + Lp ,

from Boštyxz + #

Bošty

Vzel na znanje.Prebral-odgovoril tam.

Lp Alojz Wink
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #434 - 19.08.2008 at 12:07:06

Quote:
In sedaj bo prerok Bošty spet imel kaj pisati o hudobnem nasprotniku svojega modrega Stvarnika - Satanu. Namreč, ker Satan je glavni krivec vsega slabega. Kako zanimivo delo ima Satan. Prav požrtvovalno je. Vse kar ljudje ušpičijo, je njegova krivda.                

Lep pozdrav  Smiley

Me prav zanima, če je tudi njega videl. Ko točno ve katere grdobije so njegove in s katerimi ga preizkuša sam bog.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 27 28 29 30 31 ... 94