Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 25 26 27 28 29 ... 94
(Read 214646 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: Globalno segrevanje , ha ?
Reply #390 - 01.08.2008 at 08:12:55

Quote:
Bošty, za svobodno voljo potrbuješ inteligenco, ki ti bo dala potrebno energijo. Te pa ne dobiš s čakanjem na voljo Modrega, ki ima še sam velike probleme s štrikanjem tvojega ubogega prediva.

Lp, Igor

He, te probleme imaš ti ( in jaz ), ne pa toliko Modri Stvarnik ( od katerega je itak vse odvisno ) ... in ne svojih zdaj projicirat' še na druge ( mene )   Cheesy Tongue.

Lep + neprojiciran dan ti želim ...

Boštyxz + #
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #391 - 01.08.2008 at 08:14:32

Alojz in Sandib wrote on 01.08.2008 at 08:12:49:
Quote:
Bošty, za svobodno voljo potrbuješ inteligenco, ki ti bo dala potrebno energijo. Te pa ne dobiš s čakanjem na voljo Modrega, ki ima še sam velike probleme s štrikanjem tvojega ubogega prediva.

Lp, Igor

Sam stvarnik-večno-sedaj vesoljna samobitnost,se je p'r Kopronu zaštriku u klopčič. Zdaj se pa kot mačka igra slepe miši- sam s seboj.
Saj tudi to je po svoje zanimivo.Misliš,da si naj, naj, a se vrtiš okrog lastnega repa in sam sebe omamljaš in misliš koliko si odkril skrivnosti -Modrega. Grin

Lp Alojz Cool

Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #392 - 01.08.2008 at 08:16:03

Kot sem že razložil : Stvarnik se nič ne "štrika", ali morda "kvačka"  Cool.

Stvarnik stvar "obvlada" . Cool
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #393 - 01.08.2008 at 08:17:39

Sicer pa , ... res, Alojz, ... ko praviš, da smo "stvarniki" vsi večnosedaj , ... me še vedno zanima, kaj si ti takega ustvaril kot je ustvaril Stvarnik ?

Hvala za odgovor  Cool.

Lep pozdravčav

Boštyx + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Poet
Ex Member

Reply #394 - 01.08.2008 at 09:42:13

Boštyxz wrote on 01.08.2008 at 08:17:39:
Sicer pa , ... res, Alojz, ... ko praviš, da smo "stvarniki" vsi večnosedaj , ... me še vedno zanima, kaj si ti takega ustvaril kot je ustvaril Stvarnik ?

Evo ga vidiš, tu je bistvo problema in svetovne zmote. Bošty, kaj pa če vesolje ni bilo nikoli ustvarjeno in ta pojavnost tako kot je sploh nikakor ne more biti drugačna taka kot je? Da je ta svet izraz samega sebe, ker nič drugega nikjer nikdar sploh ne obstaja? Joj, a čutiš to bit zdajle? Neustvarjeno, večno, neskončno? Tu ni nobenega Stvarnika, tu ni nobene Stvaritve, tu je samo tisti, ki je v tem trenutku Priča tej vseobsežni vesoljni pojavnosti!!!  In tu si tudi ti, ki se v tem trenutku prostovoljno slepiš (tako kot mi vsi!) da smo nekaj kar nismo!

Bok
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #395 - 01.08.2008 at 11:06:33

Alojz in Sandib wrote on 01.08.2008 at 08:14:32:
Alojz in Sandib wrote on 01.08.2008 at 08:12:49:
Quote:

Lp, Igor

Sam stvarnik-večno-sedaj vesoljna samobitnost,se je p'r Kopronu zaštriku u klopčič. Zdaj se pa kot mačka igra slepe miši- sam s seboj.
Saj tudi to je po svoje zanimivo.Misliš,da si naj, naj, a se vrtiš okrog lastnega repa in sam sebe omamljaš in misliš koliko si odkril skrivnosti -Modrega. Grin

Lp Alojz Cool

Večno-sedaj vesoljna samobitnost!!! Vse teme in svetlobe,vsi odsevi in sence vsi in vse smo in je večno-sedaj VESOLJNA SAMOBITNOST.
Poet na teren 'lijak in sol' v roke,pa bova to našo vesoljno samobitnost samopozdravila,da bo prišla iz lastne teme v vseh svojih 'zemeljskih'individualnih(čoveških) samomanifestacijah. Sedaj,če jih obrcamo je problem,ker potem sama sebe obrcama-vsi smo ista vesoljna samobitnost.
Večno-sedaj se Vesoljna samobitnost izraža preko samospoznane individulne življenjske(človeške) samomanifestacije samo v lastni besedi in samobitnosti. Jaz sem,ki sem večno-sedaj Jaz!!!!

Če se  vesoljna samobitnost prostovoljno zaštrika na Zemlji se bo tudi prostovoljno odštrikala. Vesoljna samobitnost ima točno toliko zaupanja vase,kot ga premoremo mi sami večno-sedaj!!!!

Sedaj pa

Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #396 - 03.08.2008 at 09:44:31

Poet wrote on 01.08.2008 at 09:42:13:

Evo ga vidiš, tu je bistvo problema in svetovne zmote. Bošty, kaj pa če vesolje ni bilo nikoli ustvarjeno in ta pojavnost tako kot je sploh nikakor ne more biti drugačna taka kot je? Da je ta svet izraz samega sebe, ker nič drugega nikjer nikdar sploh ne obstaja? Joj, a čutiš to bit zdajle? Neustvarjeno, večno, neskončno? Tu ni nobenega Stvarnika, tu ni nobene Stvaritve, tu je samo tisti, ki je v tem trenutku Priča tej vseobsežni vesoljni pojavnosti!!!  In tu si tudi ti, ki se v tem trenutku prostovoljno slepiš (tako kot mi vsi!) da smo nekaj kar nismo!

Bok

Hja, ... vendar, ... nam tudi Alojz govori o "Stvarniku"  Roll Eyes Wink Exclaim .

In, če je Stvarnik, potem ni "zastonj" Stvarnik, ker je "že moral" nekaj tudi ustvariti, v vseh teh večnostih ki so se zgodile  Wink Roll Eyes Cool .

Pa dober Stvarnikov dan, vam želim, ... vsemskupaj, ... še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

by Boštyxz + #spiritual team + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #397 - 03.08.2008 at 12:17:51

Boštyxz wrote on 03.08.2008 at 09:44:31:
Poet wrote on 01.08.2008 at 09:42:13:

Evo ga vidiš, tu je bistvo problema in svetovne zmote. Bošty, kaj pa če vesolje ni bilo nikoli ustvarjeno in ta pojavnost tako kot je sploh nikakor ne more biti drugačna taka kot je? Da je ta svet izraz samega sebe, ker nič drugega nikjer nikdar sploh ne obstaja? Joj, a čutiš to bit

zdajle? Neustvarjeno, večno, neskončno? Tu ni nobenega Stvarnika, tu ni nobene Stvaritve, tu je samo tisti, ki je v tem trenutku Priča tej vseobsežni vesoljni pojavnosti!!!  In tu si tudi ti, ki se v tem trenutku prostovoljno slepiš (tako kot mi vsi!) da smo nekaj kar nismo!

Bok

Hja, ... vendar, ... nam tudi Alojz govori o "Stvarniku"  Roll Eyes Wink Exclaim .

In, če je Stvarnik, potem ni "zastonj" Stvarnik, ker je "že moral" nekaj tudi ustvariti, v vseh teh večnostih ki so se zgodile  Wink Roll Eyes Cool .

Pa dober Stvarnikov dan, vam želim, ... vsemskupaj, ... še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

Večno-sedanja vseobsežna vesoljna samobitnost-bi bilo bolj ustrezno kot Stvarnik,vendar ne zmorete vse takoj dojeti. Občasno, že kar nekaj časa uporabljam ta pojem! Kako boš dojel, če rečeš tudi besedo Stvarnik uporablja Alojz. Zadevo skoraj dojameš potem pa skočiš nazaj v temo,ker se ustrašiš spremembe v lastnem miselnem konceptu.

Lp Alojz Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #398 - 04.08.2008 at 06:49:07

In, Alojz, kaj naj bi ta "Večno-sedanja vseobsežna vesoljna samobitnost" po tvoje počela ? Questioning?

Hvala za odgovor  Cool.

Lep pozdravčav

Boštyx + # Kiss#

Tudi to lahko nekoč razložiš  Roll Eyes Cool.

Pa dober + razložen dan, ti želim, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

by Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #399 - 04.08.2008 at 10:41:25

Boštyxz wrote on 04.08.2008 at 06:49:07:
In, Alojz, kaj naj bi ta "Večno-sedanja vseobsežna vesoljna samobitnost" po tvoje počela ? Questioning?

Hvala za odgovor  Cool.

Lep pozdravčav

Boštyx + # Kiss#

by Boštyxz + # Kiss#

Bošty sedaj si že drugič zbluzu isto. Stvarnik je večno-sedaj vseobsežna vesoljna samobitnost,samopojavnost.Večno-sedaj samozadostna,samoddelujoča (in perpetu) ista vesoljna konstanta(nespremenjena vesoljna vrednost) mept*. Stvarnik je obči sprejemljiv teološki (verski) pojem za samo vseobsežno vesoljno vesoljno konstanto mept*. Jaz kot individualni samospoznani življenjski samoizraz te vesoljne samobitnosti nimam naloge ustvarjati (ker sem večno-sedaj)in ti in vse. Moja naloga oz. življenjski smisel je da izpričujem in širim njeno vesoljno življenjsko 'samospoznanje' med ljudi,ki živijo prostovoljno v njegovi samopozabi.. To samoustvarjam kot njen- njegov samospoznani individualni življenjski samoizraz  v imenu same življenjske vesoljne samobitnosti -delam-živim-varujem skrbim,da se njegova vseobsežna vesoljna življenjska samopojavnost ohrani ista in živa večno-sedaj. To je grob opis,bistvo se da razumeti!

Lp Alojz
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #400 - 04.08.2008 at 10:56:32

Bošty z S-om preveč iščeta nek smisel, ki ga pogojujeta z nekim ugodjem in nadutostjo. Smiselnost iščeta v primerjavi, od koga modrec je modrejši, ne zavedata pa se smisla zavesti in ali je sploh smiselna.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #401 - 04.08.2008 at 16:49:22

Alojz in Sandib wrote on 04.08.2008 at 10:41:25:
Boštyxz wrote on 04.08.2008 at 06:49:07:

Hvala za odgovor  Cool.

Lep pozdravčav

Boštyx + # Kiss#

by Boštyxz + # Kiss#

Bošty sedaj si že drugič zbluzu isto. Stvarnik je večno-sedaj vseobsežna vesoljna samobitnost,samopojavnost.Večno-sedaj samozadostna,samoddelujoča (in perpetu) ista vesoljna konstanta(nespremenjena vesoljna vrednost) mept*. Stvarnik je obči sprejemljiv teološki (verski) pojem za samo vseobsežno vesoljno vesoljno konstanto mept*. Jaz kot individualni samospoznani življenjski samoizraz te vesoljne samobitnosti nimam naloge ustvarjati (ker sem večno-sedaj)in ti in vse. Moja naloga oz. življenjski smisel je da izpričujem in širim njeno vesoljno življenjsko 'samospoznanje' med ljudi,ki živijo prostovoljno v njegovi samopozabi.. To samoustvarjam kot njen- njegov samospoznani individualni življenjski samoizraz  v imenu same življenjske vesoljne samobitnosti -delam-živim-varujem skrbim,da se njegova vseobsežna vesoljna življenjska samopojavnost ohrani ista in živa večno-sedaj. To je grob opis,bistvo se da razumeti!

Lp Alojz  

In, če si že tako "ustvarjalen", kot sam Stvarnik, ki je že marsikaj ustvaril, ... a si že kdaj ustvaril eno samo travnato bilko ? Questioning Exclaim Questioning

In, btw, koliko da kaj oni tvoj " magnetni samodejnik" kilowattov ven, kot rezultat ?  Roll Eyes Questioning

Da vidim, če se mi ga izplača izdelat', ker v naši firmi izdelujem marsikatere specijalne naprave/stroje . Cool

Adios amigos ,...

by Boštyx + #
Back to top

IP Logged

sašo
4

I love martial arts
vrhpolje
Reply #402 - 04.08.2008 at 20:50:14

Odgovor na tvoje vprašanje bi bil, da da ven trenutnih KW, sorazmerno velikosti aparata samega...gledano z vidika izkoristka, pa lahko rečem, da daje neomejeno-neizmerljivo KW...

Ti pa kar šraufaj mopede še naprej Wink

Lep pozdrav,
Sašo
Back to top

Moja mnenja se mogoče spreminjajo, toda to, da imam prav, se ne spreminja.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #403 - 04.08.2008 at 21:44:33

Sašo

Vidim,da si se odloču,da boš malo več reda naredu na tem topicu.Pravilno!  

Lp Alojz Cool
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #404 - 04.08.2008 at 21:45:30

Boštyxz wrote on 03.08.2008 at 09:44:31:

Kopron, povej ti ki toliko govoris hvala stvarniku, da je naredil to, naredil to,... hvala mu za to, pa to.

Tebi ni jasno kaj pomeni samodelujoce.

Vesolje je samodelujoce in ne z neumnimi prijavami, da Alojz ni ustvaril ene same travnate bilke kot stvarnik.

Bedak si ker ti se to ni jasno, travna bilka je stvarnik in se kot taksna sama (samodelujoce) razmnozuje, ohranja... od vecno, kaj ima tu stvarnik kot nekaksen posameznik za poceti?

Kaj ima za ustvariti ce je ze od vedno vse tako kot je.

Samo samospoznani clovek kot najvisji del samomanifistacije stvarnika ima nalogo ohranjati vse oblike zivljenja, ki te moci in funkcije nimajo, zato jo ima Elohim.

Kaj vidis realno sliko tu? Vidis delujoco popolnost? Si lahko za trenutek zamislis to samodelujoce stvarstvo brez nekih bedarij od gospoda bogeca izmisljenega nepotrebneza, materjala za manipulacijo kekcev kot si sam?

Ni jo zadeve za katero je malenkost vplival gospod bogec kot si ga ti zamisljas, ce ne pa mi pokazi to njegovo dejavnost v samodelujocemu stvarstvu.
Samo jo ni ker deluje vse po zakonih samo si ti slepec, ki bo se naprej nabival o bednemu gospodecu bogecu ki nikoli ni obstajal.
In za katerega ni kancka dokaza da bi kje deloval Grin Grin Grin kaj pravis na to?

L.p.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Pages: 1 ... 25 26 27 28 29 ... 94