Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Alojz in Sandib wrote on 27.07.2008 at 14:17:35:Boštyxz wrote on 27.07.2008 at 14:01:38:Alojz in Sandib wrote on 27.07.2008 at 11:53:25:Boštyxz wrote on 27.07.2008 at 08:22:57:Quote:Boštyxz wrote on 26.07.2008 at 21:36:17:Ja, no, vidiš, ... tudi te tvoje "ugotovitve" ( obsodbe ) , so samo obrambni mehanizem tvojega umčka, o katerem govoriš , zato, da ne priznaš resnice od mene Ti si se zase odločil kaj je resnica in to slediš, zato ne moreš videti resnice take kot je. Ker resnica se ne prizna od nikogar Bošty, resnica preprosto je,  Lep pozdrav No ja, ti si se zase odločila kaj naj bi bila zate resnica ( sklepaš po sebi ).  Jaz pa se nisem . ( verjetno se je Bog tako odločil, da mi jo razodene ). Nisem se odločal kaj naj bi bila resnica, ker kot praviš, se ne priznava niti od tebe, niti od mene . Resnica se mi je preprosto razodela + dokazala  . Zahvaljujoč Bogu-Stvarniku, ki je edina večna Resnica  . Pa dober + resničen dan, vam želim, ... še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ... by Boštyxz + #  # Boga Stvarnika lahko vidiš v vsaki pojavnosti,spoznaš pa ga lahko samo kot njegova lastna individualna življenjska somomanifestacija in takrat tudi stvarstvo samo-  tebe sokratno spozna. čiv-čiv Stvarstvo ne govori nesamospoznanim,kar žal si- ti Bošty. čiv-čiv Lp Alojz Hja, Alojz, ... seveda, ... , seveda Ga lahko vidiš v vsaki od Njegovih pojavnosti  . Vendar,  Njega Osebno, pa NE  . ___________________________________________ In, kot vidim, tudi tega (še) nisi vedel  . No, nekoč ti pa morda uspe izvedeti tudi kaj več  . Pa dober + izveden dan, vam vsem želim, ... še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ... from Boštyxz + #  # Bošty,ti živiš v veliki zmoti! Oseba je samo ko je samospoznan v osebi. Boš dojel,da si izgubljen v sebi samemu!!!!!!!! Vidiš, Alojz, tudi ti živiš v veliki zmoti  . Oseba Stvarnika je pač več kot si ti lahko predstavljaš  . No, koliko pa si ti izgubljen v samem sebi, bi se pa tudi dalo še povedat .  Pa dober + ne izgubljen dan, vam želim, ... še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ... from Boštyxz + #  #
|