Quote:M.L. wrote on 23.07.2008 at 00:07:47:Quote:Sem brat samo sestri in nikomur drugemu. Imam še nekaj bratrancev in sestrični.
Glede ocenjevanja mojega plafona pa ga lahko tudi ti, da ne bom samo jaz kot praviš. Npr. pelji se z avtom čez ankaransko križišče ali pa z vlakom po novi madžarki ali si pa pojdi zdravit srce v Radence, povsod je sodeloval moj plafon, da je tako kot je.
Lp, Igor
Zopet se ti moram opravičiti, glede mojih nerodnih besed, kajti mislil sem, da vidiš več kot gledaš. Verjetno še boš moral zgraditi ali načrtovati še kaj več kot praviš, da boš lahko spoznal minljivost le tega. Pa ne me narobe razumet, ne podcenjujem tvojih materijalnih dosežkov, prav nasprotno zelo spoštujem doseženo in dobro izpeljano delo.
Poglej, tudi pri tebi sem točno vedel, kaj boš napisal. Sprašuješ po mojem znanju in izkušnjah in sem ti podal odgovor, ki temelji na mojem znanju in izkušnjah. Ampak ti greš potem v neko drugo sfero, ki je ne razumeš, zato še vprašati ne znaš. Znanje in izkušnje prihajajo iz spomina, spomin pa je zbirka podatkov, ki je nepopolna. Znanje ali izkušnje so nepopolne. Ko boš razumel, kaj je izkušnja, kaj znanje in kaj je vedenje podaj takšno vprašanje. Prej pa moraš spoznati pomen določenih besed, da se sploh lahko pogovarjaš.
In še nekaj, dokler boš spoštoval, boš zmeraj nekaj zahteval. Človek spoštuje samo tisto od česar si nekaj želi.
Jaz ne potrebujem spoštovanja.
Lp, Igor
Potem še pa ne veš kaj to pomeni spoštovati, in dokler tega ne boš spoznal tudi tvoja dela ne bodo oživljena. No še tole ti moram povedati, ker vidim, da ne veš; spoštovati pomeni dajati ne pa jemati, kot trdiš ti. In dokler boš videl jemanje v spoštovanju, tako dogo še boš velik slepec.
A, misliš, da je hlinjenje, klečiplazenje in prilizovanje drugemu spoštovanje, ne, ne. Če imaš to za spoštovanje si pa res v veliki zmoti. Z takim načinom vedenja lahko le jemleš in nič ne daješ, daješ samo tisto kar rabiš še za večjo svojo korist.
Ne misli si, da ne poznam dobro teh stvari in kako se borite eden proti drugemu, z najpodlejšemi dejanji in besedami spodkopavate in napadate eden drugega. Ja, ni čudno, da veliko ljudi ne ve kaj je to spoštovanje.
Pa malo pomislimo na ljubezen do bližnjega in lep pozdrav.