Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 14 15 16 17 18 ... 94
(Read 214290 times)
Nahatee
Ex Member

Re: Globalno segrevanje , ha ?
Reply #225 - 21.07.2008 at 22:39:56

Boštyxz wrote on 21.07.2008 at 22:11:42:
In, Stvarnik mi NIČ ne določa  Cool Exclaim Cool. Mi pa marsikaj svetuje  Roll Eyes. Ooo, to pa ja  Cool

Kako pa veš da je to Stvarnik   Questioning
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #226 - 21.07.2008 at 22:42:55

Quote:
In, Stvarnik mi NIČ ne določa  Cool Exclaim Cool. Mi pa marsikaj svetuje  Roll Eyes. Ooo, to pa ja  Cool

Very simply  Cool.

Po več kot 15 letih zasledovanja Njegovega Delovanja, to začutim že takoj - "na daljavo"  Cool.
So pa še posebni kriteriji, po katerih se to določi.
Ju3 pa naprej o tem, ker grem sedajle na bolj "duhovna področja" .

Pa lahko nočko  Cool
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #227 - 21.07.2008 at 22:50:17

Boštyxz wrote on 21.07.2008 at 22:42:55:
Quote:

Very simply  Cool.

Po več kot 15 letih zasledovanja Njegovega Delovanja, to začutim že takoj - "na daljavo"  Cool.
So pa še posebni kriteriji, po katerih se to določi.
Ju3 pa naprej o tem, ker grem sedajle na bolj "duhovna področja" .

Pa lahko nočko  Cool

Ah Bošty 15 let  pa mi ne moreš takoj odgovoriti.  
Ali moraš vprašati Stvarnika.   Grin
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #228 - 21.07.2008 at 22:52:54

Hja, Alojz, tko pač razmišljaš ti Roll Eyes Tongue  Cool. Vidiš, po "Božje", pa se razmišlja čiiiiiiisto drugače  Exclaim Cool Exclaim. Vse je dobro + modro preračunano/načrtovano od Modrega Stvarnika  Roll Eyes Kiss Cool .

Poglej, še ob kratkoročni spomin si. Kaj pa je načrt in to modro preračunan, če ne določitev. Zelo si kontradiktoren, pa še nekaterih besed ne poznaš. Načrtovanje je ekzaktna veda in določa.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #229 - 21.07.2008 at 22:55:31

Še za to bo sedaj obremenjeval Modrega stvarnika.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #230 - 22.07.2008 at 08:12:06

Quote:
Hja, Alojz, tko pač razmišljaš ti Roll Eyes Tongue  Cool. Vidiš, po "Božje", pa se razmišlja čiiiiiiisto drugače  Exclaim Cool Exclaim. Vse je dobro + modro preračunano/načrtovano od Modrega Stvarnika  Roll Eyes Kiss Cool .

Poglej, še ob kratkoročni spomin si. Kaj pa je načrt in to modro preračunan, če ne določitev. Zelo si kontradiktoren, pa še nekaterih besed ne poznaš. Načrtovanje je ekzaktna veda in določa.

Lp, Igor

Spet narobe razmišljaš, Igor Cry.

Poglej ; Stvarnik je resda že v "štartu" vse dobro načrtoval, ... vendar pa je tudi načrtoval dodelitev svobodne volje malemu človeku Exclaim Cool Exclaim.

Iz tega pa sledi, da je ta Njegov Modri Načrt potrebno vseskozi tudi prilagajati človekovi svobodni volji Roll Eyes.

Vendar pa je spet pomembno, da se preveč ne odstopa od prvotnega načrta  Exclaim Cool

No, takole nekako na hitro razloženo je to Roll Eyes. Če ti še kaj ni jasno, naj te ne bo sram vprašati  Roll Eyes Cool.

Pa dober + razumljiv dan, vam želim še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

by Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #231 - 22.07.2008 at 11:44:57

Po tvoje; na začetku je bil načrt in nato je ustvaril človeka, da ga krši.

Vendar, pa je tu Boštjan, ki vse skupaj spelje na svoj mlin in z raketo raznosi po širni zemlji.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #232 - 22.07.2008 at 11:56:48

Quote:

Vendar, pa je tu Boštjan, ki vse skupaj spelje na svoj mlin in z raketo raznosi po širni zemlji.

Lp, Igor

Bošty

Večno-sedaj isti načrt,ki ni načrt je vesoljno samodelovanje,samozadostnost večno-sedaj v vseh individualnih samoizrazih mept*=Stvarnik in ti jaz vse je konstantna vesoljna pojavnost Stvarstvo-Stvarnik sam!Večno-sedaj živiš v tej dimenziji kjer se konec enači z začetkom in sokratno obratno= izmenično EM valovanje rotacija-večno sedaj!

Zdaj pa to uklopi v svoj načrt,ki sploh ne more biti načrt. Kdo ti garantira da boš jutri,še v isti fizični' posodi'?

Lp Alojz
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #233 - 22.07.2008 at 13:31:36

Quote:

Lp, Igor

Grin, ... vidim, da si vseskupaj preslabo štekal  Cry.

Morda boš kdaj drugič, v "večnoprihajajoči" prihodnosti kaj bolj resen, da boš lažje "štekal", ... Roll Eyes Cool.

Do tedaj paaa, ... lep pozdrav iz " duhovnih nižav", nekoč višav, čav, ...

by Boštyx + # Kiss#
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #234 - 22.07.2008 at 13:35:17

Pomagal sem ti samo z začetkom pisanja novega evangelija po Boštjanu.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #235 - 22.07.2008 at 13:37:26

Alojz in Sandib wrote on 22.07.2008 at 11:56:48:
Quote:

Lp, Igor

Bošty

Večno-sedaj isti načrt,ki ni načrt je vesoljno samodelovanje,samozadostnost večno-sedaj v vseh individualnih samoizrazih mept*=Stvarnik in ti jaz vse je konstantna vesoljna pojavnost Stvarstvo-Stvarnik sam!Večno-sedaj živiš v tej dimenziji kjer se konec enači z začetkom in sokratno obratno= izmenično EM valovanje rotacija-večno sedaj!

Zdaj pa to uklopi v svoj načrt,ki sploh ne more biti načrt. Kdo ti garantira da boš jutri,še v isti fizični' posodi'?

Lp Alojz

Alojz, ... veš, ti se pa še dodatno samoponavljaš z "samo-to", "samo-ono", samocikelno, samoalojzovo, samoneumno, samobedno, samozgrešeno... samo..., samo..., samo, ...  Tongue Grin Huh Grin Roll Eyes Grin Tongue Grin Shocked Grin Tongue

Še dobro, da se ti vse dogaja kar samo-od sebe Tongue Grin Shocked Tongue Grin Huh, drugače bi se že videl v svoji "samozmoti"  Huh Tongue Embarrassed Cry Cool

No, pa dober  + dogajan dan, ... wishing by Boštyxz , še "samonapreeeeejjjjjjjjj"  Grin Tongue Cool

p.s., Igy, kaj mi češ pomagati, če te pa sploh nisem prosil za kako pomoč, in itak se vse "samodogaja", tko da sploh nima smisla, ker je vse "samoumevno", ...  Tongue Wink Cool Roll Eyes Grin
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #236 - 22.07.2008 at 13:49:31

Bošty

Vse bolj sem prepričan,da boš zadevo kmal zašteku. Ni panike ni straha,  vse je tako kot je.Drugače sploh ne more biti.

Lp Alojz Exclaim Cool
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #237 - 22.07.2008 at 13:49:48

Ne brani se dobrohotne pomoči. Ko boš enkrat ves ta balast, ki se je nabral izustil, boš lahko napredoval.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #238 - 22.07.2008 at 13:54:57

Quote:
Ne brani se dobrohotne pomoči. Ko boš enkrat ves ta balast, ki se je nabral izustil, boš lahko napredoval.

Lp, Igor

No, isto tudi jaz pravim zate  Cool ;

... , ko boš nekoč ves ta balast , ki se ti je nabral zapustil, boš z lahkoto napredoval  Cool.

Do tedaj pa, veliko sreče z odpuščanjem balasta  Cool... ob duhovni ( + materialni ) pomoči , ... čaw,

by Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #239 - 22.07.2008 at 13:59:51

Boštyxz wrote on 22.07.2008 at 13:54:57:
Quote:

Lp, Igor

No, isto tudi jaz pravim zate  Cool.

In, ko boš nekoč ves ta balast , ki se je nabral zapustil, boš z lahkoto napredoval  Cool.

Do tedaj pa, veliko sreče z odpuščanjem balasta  Cool... ob duhovni ( + materialni ) pomoči , ... čaw,

by Boštyxz + # Kiss#

Bošty to! Si že dojel + materialni. A je kaj bolelo? Vidiš,da nič!

Lp Undecided Smiley Cool
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 14 15 16 17 18 ... 94