Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 ... 94
(Read 213820 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: Globalno segrevanje , ha ?
Reply #15 - 17.11.2006 at 13:17:53

Kako je danes spet prijetno toplo zunaj ... špica  Smiley. Smiley In tudi zjasnilo se je tudi precej ... Cool , vsaj pri nas, v Minkendorfu  Roll Eyes. Le tako naprej ... v nove dobe . Še bolje bo ... Hvala našemu Očetu Nebeškemu  Roll Eyes. Brez Njega smo Ničle  Cry. Lep, sončen dan, še naprej ...
Back to top
« Last Edit: 17.11.2006 at 20:26:32 by Boštyxz »  

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #16 - 18.11.2006 at 07:57:12

Malo me sicer skrbi, da bi potem zemlja postala neplodna. Vendar, ker imam toliko zaupanja v Stvarnikova dela, ko je tako izpopolnjeno skonstruiral celotno vesolje, se mi zdi ta strah odveč . In tudi logično je tako, ker potem tudi v tropskih krajih nebi nič zraslo in ostalih južnih krajih + džunglah , ali ne ? Lp + še toplejše vreme  Cool.
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #17 - 18.11.2006 at 10:09:22

Ma daj povej že kaj o tem Minkendorfu, k že skos omenjaš, da si tam. Kje to sploh je itd...  Wink
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #18 - 18.11.2006 at 14:03:25

Pa , kaj, saj ni važno kje smo Roll Eyes. Važno je , da smo pač tukaj  Smiley. Slovenija je pač majhna  Tongue. In prav v majhnem mora biti dokaz največjega . No, sicer pa je Minkendorf tam gori, v enih rovtah nad Kamnikom, kar pa sploh ne igra nobene vloge , razen , če me ima Bog tako rad, da zaradi mene dodazno prireja vreme. V Njegovo Ljubezen sicer ne dvomim, vendar je še kdo drug meni podoben v Sloveniji, razen, če nas je premalo boljših . Torej, mora imeti On precej dela, da vse te dejavnike uskladi  Shocked. Sicer sem porazno slab, ampak, okrog mene so pa še slabši Embarrassed . In najbrž bo to tudi vzrok, zakaj je sijalo Sonce danes le zjutraj, zdaj pa je le še toplo . Vendar je že tudi to dovolj  Cool. Da bi vsaj še tako ostalo , če ne še boljše  Roll Eyes. No, saj, če bi pa vseskozi sijalo Sonce, potem bi pa tudi kmalu nastala Saharska suša ... Torej, le pogum , za prihodnost, ki prihaja in lepši dan ...  Smiley
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #19 - 18.11.2006 at 21:00:18

Uuuuuuuu, kako jasen, in lep večer nam je spet naredil Najvišji z Ljubeznijo  Shocked. In oni vremenarji napovedujejio neki dež in nevem kaj še nocoj  ... strel v prazno  Tongue. In tudi duhovi se vidijo na nebu pod zvezdami ; duhovi za urejanje vremena, ko se posvetujejo . Bil sem v Tunjicah , zdele pa gremo še v Lj , da vidimo v kakšnem stanju imajo fonsko situacijo ( vreme ) tam in na preizkušno vožnjo z raketami na 4. kolesih Roll Eyes . Tooorej, lep , duhovni večer, jasno noč in lepe sanje , B & spirits from above .  Kiss
Back to top

IP Logged

picola
5

Življenje je lepo
Novo mesto
Reply #20 - 18.11.2006 at 23:47:01

Evo mene iz kina iz ogleda filma...Moram priznat, da me je šokiral...V bistvu sem ogromno stvari že vedela in tudi veliko stvari delam, da vsaj malo omilim onesnaževanje, ki ga proizvajam...
V bistvu se strinjam s tabo t, da nas je preveč. Veliko preveč. In še več nas bo. Problem je večplasten. Začne pa se pri nas. Osebno. Šele potem drugje.

Toplo priporočam ogled filma.
Back to top

Ljubezen vedno prevlada!

IP Logged

IceIsNice
3

Credo quia absurdum!

Reply #21 - 19.11.2006 at 00:05:39

Boštyxz wrote on 16.11.2006 at 22:21:55:
(Torej, bo pri narodih z višjim duhovnim potencialom lepše, stanovitnejše , sončnejše vreme kot pri slabših, kjer se bodo še vrstile očiščevalne nesreče in katastrofe .. No, tudi danes je bilo presenetljivo izredno toplo,  Kako je to lepo, poživljujoče, opogumljajoče , razveseljivo , ... sploh , najlepše  Cheesy. Sicer, malo pihlja, vendar toplo  Cool. Le tako naprej  Wink... In to vse po zaslugi našega ljubečega Očeta, ki je z nami  Kiss. Hvala Bogu na višavah Roll Eyes . Lep , topel večer, še naprej ... Boštjan .

joj prejoj, kaj bo pa pol z nami k mamo radi mraz pa zimo  Huh
pa...bogi revezi v sibiriji, pa na antarktiki (tam je srec samo par nekoristnih znanstvenikov ki itak nimajo pojma o globalnem segrevanju..pa tko se matrajo revezi..) in severnem tecaju...kolk casa bodo tam cakali na raj na zemlji ...
Wink
zame ni vecjega raja na zemlji kot fajn mrzu zimski dan s 5timi metri snega nekje visoko v hribih..juh
Smiley
se bom fajn trudla, da se tole dvigovanje zavesti al cesa ze nebi pretirano dvigalo
pa mislm da me gospod bog tu se ni cist pozabu Smiley
ajsISnice!
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #22 - 19.11.2006 at 12:01:00

Ajs, a si ti malo v temi  Embarrassed? No, tudi jaz imam izredno rad mraz ( je tudi koristen ). Še rajši pa imam toplino, tako v srcu kot zdajle zunaj, na sončku  Cheesy Smiley Wink. Gospod Bog ne pozablja svojih stvaritev, nikoli  Smiley. So pa današnji znanstveniki večinoma nekoristni, potrjujem , ker zavajajo, ker so zavedeni, in s tem v temi  Sad. ( pa še rima se  Smiley) Treba bo še delaaat, bolj delat Exclaim . S tem mislim na duhovno delo , nasprotno od duhovne lenobe , ki nas včasih popade  Roll Eyes in ne na fizično-posvetno delo  Embarrassed.  Da si ogrejemo srca za prave stvari in ne za zemeljske užitke  Exclaim. Se pa tudi strinjam, da nas je malo preveč na tej zemeljski obli . No, saj, zato pa bo prišlo do velikega čiščenja, da se slabi ljudje odstranijo iz površja zemlje Cry . Zato se poboljšajmo zdaj, dokler imamo še čas. Lep, sončen dan, še naprej ... ( čeprav se Sonček še malo skriva ) ... no panic  Kiss
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #23 - 19.11.2006 at 22:36:31

Kako lepo , jasno je bilo prejle spet v Ljubljani , ko sem šel en krog Smiley Roll Eyes . No, pa da ne bo iz tega nastal kak vremenski forum, z poročili o vremenski ( morda fonski ) situaciji  Grin Roll Eyes Wink. Toooorrreeeejjj,  Embarrassed Roll Eyes ... Lep , duhovni večer , še naprej, v večnost  Cool ...
Back to top

IP Logged

tai
3

I am grateful to be ME

Reply #24 - 20.11.2006 at 21:06:11

zima je zakon Wink
mam raje grozno zimo kt pa vrocino...
sm opazla, da mam tak defekt, da me vrocina dela tecno... zelo zelooo tecno > Cheesy

aja, drgac sm pa za to segrevanje mal bolj tupe sorte... priznam, tko pac je  Embarrassed
tko da ce zna kdo na kratko razlozit, kaj je point tega (poudarek je na kratko! ) oz.njadt ksn luskan link bi blo dobrodoslo

ok, zemlja se segreva, do sm sm prsla  Cheesy
ampak ne razumem povezave s tem, da se kao topijo ledniki, pa neki... js nevm, kaj je to tolk problem? brez heca res ne stekam
Back to top

Be the change you wish to see in the world.

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #25 - 21.11.2006 at 19:55:50

No, ravno to . Ta " dobri " problem obešajo znanstveniki teme , ki tavajo v njej na "veliki zvon"  Huh. Sicer pa poznam defekt vročinske tečnobe . Tudi moja bivša ga je imela  Grin Cheesy  Tongue . Jaz pa sem v vročini kar coooool  Smiley.  Hvala Bogu  Roll Eyes Exclaim Wink Cool. Dodal bi le še,; da je prijaznejše, če ti kdo stisne roko : " toplo"  Smiley, kot pa " hladno  Sad" . In še prijazneje je, če te nekdo objame " toplo  Roll Eyes" , kot pa " hladno  Cry" , kajne ?  No, tu bi lahko napisal še marsikaj o prijazno-toplih  Kisspogledih , in o ledeno-mrzlo-osornih  Angrypogledih . Pa še z oblekami je manj dela ob toplem vremenu, kot pa v snežnem viharju - metežu , a ne  Shocked ?  Upam, da je komu kaj bolj jasno  Lips Sealed... Lep, jasen večer še naprej, B,Md  Smiley Wink Smiley...
Back to top

IP Logged

Bamby
5

No pain no gain

Reply #26 - 22.11.2006 at 01:26:52

tai wrote on 20.11.2006 at 21:06:11:
...ok, zemlja se segreva, do sm sm prsla  Cheesy
ampak ne razumem povezave s tem, da se kao topijo ledniki, pa neki... js nevm, kaj je to tolk problem? brez heca res ne stekam

Za začetek bi se dvignila gladina morja, recimo za 6 m ali več odvisno od tega koliko ledu bi se stopilo na polih, kar bi pomenilo, da bi cela otočja izginila pod gladino ravno tako vsa obalna območja, ki so tik nad morsko gladino. Potem bi se zaradi povečane količine sladke vode v morju verjetno (tako pravijo teoretiki) spremenil (prekinil) veliki morski tok, ki poteka od južne poloble (južnega morja) ob obalah Evrope in ustvarja toplo podnebje na zahodnih obalah Evrope. To bi pomenilo, da bi se Velika Britanija in del Francije spremenila v Grenlandijo.
Back to top

Življenje je popolnoma zastonj in brezplačno, pa vendar je ni
stvari na tem svetu, ki bi bila vredna več. (Bamby)

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #27 - 22.11.2006 at 01:52:35

Boštyxz wrote on 18.11.2006 at 14:03:25:
Pa , kaj, saj ni važno kje smo Roll Eyes. Važno je , da smo pač tukaj  Smiley. Slovenija je pač majhna  Tongue. In prav v majhnem mora biti dokaz največjega . No, sicer pa je Minkendorf tam gori, v enih rovtah nad Kamnikom, kar pa sploh ne igra nobene vloge , razen , če me ima Bog tako rad, da zaradi mene dodazno prireja vreme. V Njegovo Ljubezen sicer ne dvomim, vendar je še kdo drug meni podoben v Sloveniji, razen, če nas je premalo boljših . Torej, mora imeti On precej dela, da vse te dejavnike uskladi  Shocked. Sicer sem porazno slab, ampak, okrog mene so pa še slabši Embarrassed . In najbrž bo to tudi vzrok, zakaj je sijalo Sonce danes le zjutraj, zdaj pa je le še toplo . Vendar je že tudi to dovolj  Cool. Da bi vsaj še tako ostalo , če ne še boljše  Roll Eyes. No, saj, če bi pa vseskozi sijalo Sonce, potem bi pa tudi kmalu nastala Saharska suša ... Torej, le pogum , za prihodnost, ki prihaja in lepši dan ...  Smiley

Hvala, da si mi razjasnil, pa ne vreme Wink, ker tu lih dežuje, sem v Lj., kje je Minkendorf, ker sem mislila, da je to kaj vem kje... Nekje v Avstriji ali Bajernu.  Wink
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #28 - 22.11.2006 at 13:34:25

Minkendorf je staro ime za Mekinje nad " Stein-om "   Lips Sealed , .  Bamby, gladina se bo dvignila menda za okrog 7 metrov  Exclaim, vendar bo dovolj časa za evakuacijo, preseljevanje  Cool. Ampaaak, potem bomo pa verjetno tudi dobili nove otoke Roll Eyes ... Glede sprememb morskih tokov pa še to :  Stvarnik že najbolje ve, kako ureja uboge "tokce" in ostale stvari z svojo nedoumljivo modrostjo , ker : Exclaim: če zna+zmore urejati kompletno stvarstvo, z vsemi vsebovanimi materialnimi  ( in duhovnimi ) vesolji ( nedoumljivih dimenzij + razsežnosti )  Shocked vred, hkrati , potem bo tudi še poskrbel za tale " ubogi prahec" , ki mu pravimo "naša Zemlja "  Lips Sealed . No, za Anglijo ni panike, isto za Francito . Malo problema bo pač drugje  Cry ... Pa lep , duhovni pozdrav ... Boštjan by Kopron  Roll Eyes...
Back to top

IP Logged

tai
3

I am grateful to be ME

Reply #29 - 22.11.2006 at 14:09:59

Boštyxz wrote on 21.11.2006 at 19:55:50:
Sicer pa poznam defekt vročinske tečnobe . Tudi moja bivša ga je imela  Grin Cheesy  Tongue . Jaz pa sem v vročini kar coooool  Smiley

socustvujem z njo  Grin Tongue

Quote:
 Za začetek bi se dvignila gladina morja, recimo za 6 m ali več odvisno od tega koliko ledu bi se stopilo na polih, kar bi pomenilo, da bi cela otočja izginila pod gladino ravno tako vsa obalna območja, ki so tik nad morsko gladino. Potem bi se zaradi povečane količine sladke vode v morju verjetno (tako pravijo teoretiki) spremenil (prekinil) veliki morski tok, ki poteka od južne poloble (južnega morja) ob obalah Evrope in ustvarja toplo podnebje na zahodnih obalah Evrope. To bi pomenilo, da bi se Velika Britanija in del Francije spremenila v Grenlandijo

?! ampak ce se led stopi, VB + FR pa postaneta a la Grenlandija, potem dobimo nov "vir ledu" in se razmerje med toplim in mrzlim postavi spet v ravnovesje, samo na drugem koncu  Cheesy
se pravi je problem bolj v tem, ker bi mogl ljudi evakuirat ipd. in ne v tem, da bi lahko to katastrofalno vplivalo na zemljo samo, na rastlinstvo in zivalstvo?
Back to top

Be the change you wish to see in the world.

IP Logged

Pages: 1 2 3 4 ... 94