Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 10 11 12 13 14 ... 94
(Read 214090 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: Globalno segrevanje , ha ?
Reply #165 - 27.10.2007 at 18:37:55

IN VENDARLE, JE TO "OGREVANJE" - DOBRA NOVICA  Cheesy  Roll Eyes Cheesy ( končno , hvala Gospodu Bogu za to  Kiss Cool )
( " in vendar se vrti ... "  Cheesy Wink )
Sorry, Zaggy, sem imel tudi te podatke, o "Zeleni Zemlji", pa so mi tudi nekam"ušli", vendar slutim, da bom v kratkem dobil boljše podatke, Cheesy Roll Eyes Wink Cool ... ( Hvala Bogu  Kiss ) .
Do tedaj pa ... lep pozdrav iz "ogretih" nižav   Wink Cheesy Smiley Roll Eyes Cool
by Boštyx + Kopronx team
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #166 - 06.01.2008 at 19:48:32

Ha, bratje + sestre v Bogu, ... Cheesy Kiss Cool Roll Eyes, ... a je kdo zadnje čase kaj spremljal temperaturna odstopanja po Evropi ? Questioning?  Cheesy Cheesy Cheesy
Hja, torej, Slovenija je v +++ ( + 5 stopinj Celzija )  Cheesy .
Za primerjavo, pa je recimo Sanđak v --- ( - 5 stopinj Celzija )  Cry .

No, to je bilo ta teden , tako, da se malo že vidi duhovni napredek z Ljubeznijo med nami , ... Smiley Roll Eyes

Čeprav pa, ... še premalo, premalo, še veliiiiiiiko premalo delamo na tem vsi skupaj , ... Embarrassed

Bo treba še poprosit' za še malo več pomoči "od zgoraj" ,  Cool Kiss Roll Eyes

Pa lep duhoven pozdrav vsemskupaj, ...  Kiss

+ mir z vami , ... Cool ... in lahko noč , ... Cool

from Boštyanko + #
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #167 - 19.01.2008 at 13:42:27

Joj, kako lepo toplo je danes zunaj  Shocked Cheesy Roll Eyes Cool. Škoda le, da nimam časa, da bi šel ven v naravo, na kak lahek sprehod  Cry . Moram pač delati, ... dokončati lanskoletni projekt  Tongue
Dober + lep dan, pa vsem želim, še naprej, z Božjim ogrevanjem , še napreeeej  Cool
čaw
Bošt' + #
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #168 - 07.02.2008 at 10:20:40

IIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiinnnnnnnnnn, evo meeee, zopet Cheesy. Po dolgem času  Huh.
Torej, oglašam se direktno iz neposrednega prizorišča dogajanja "Globalnega Segrevanja" ( ogrevanja ) Cheesy.

Namreč, dobili smo novo karto temperaturnega odstopanja po Evropi Roll Eyes za mesec Januar.

In, ne boste verjeli ; gre nam vse po Planu  Cool. Kot si je zamislil naš Gospod Bog. Cool

Torej, Slovenija je v Plusu = + 3 Stopinje  Cheesy. Torej, v rahli prednosti smo  Roll Eyes.

Sicer pa ta topli val prihaja iz Severnih dežel Evrope  Cool. Sega pa čez del Hrvaške , pa vse do cca 1/4 Bosne  Roll Eyes.

Torej, najboljši Duhovni napredek dosega Švedska + Finska, pa tudi delček Norveške  Roll Eyes ( stari mački, mojstri  Wink).

Mi smo pač malo "za časom"  Tongue Embarrassed. Vendar pa jim počasi tudi sledimo  . Cool

Torej, ogrevajmo še naprej, najprej naše duše ( z Ljubeznijo do Boga + soljudi ) , in, materija nam bo morala ( če hoče ali noče ) pač NUJNO slediti ( in se tako spotoma ogreti tudi neprijazno mrzlo okolje ) Cool Kiss .

Toliko za1X , na kratko  Lips Sealed. ( later we'll move on  Cool)
Iz prizorišča Božjega Usmiljenja , na kratko poročam, sporočam + se oglašam ...
Vaš zvesti poročevalec Roll Eyes

Boštjan Zupančič +#
Back to top

IP Logged

poet
Ex Member

Reply #169 - 07.02.2008 at 10:40:58

To! Men je itak 100x boljš toplo/vroče vreme! Mraz samo za eskime, če se jim glih da živeti na tistem ledu od leda!

Globalno segrevanje ... je zakon! CO2 kiss my a*ss! Zemlja se ogreva, ker tak sama hoče, ima dost mraza, hoče poletje! In mi z njo tudi!  Smiley

Če se pa tako ogreje, da pregorimo, pa tud prov - še vseeno bolje kot da zmrznemo. Juhej. Toplota narašča, srca se talijo. Kmalu bomo imeli vsi lepo porjavelo polt, in več ne bo razisma. Potem bo samo en afriški narod in eno samo poletje, tehnologijo pa kar ukiniti!
Back to top

IP Logged

Dayaran
4

I am who I am.
Ljubljana
Reply #170 - 07.02.2008 at 14:36:45

Poet wrote on 07.02.2008 at 10:40:58:
To! Men je itak 100x boljš toplo/vroče vreme! Mraz samo za eskime, če se jim glih da živeti na tistem ledu od leda!

Men cool oboje - sonce & led/večni sneg. Z veseljem bi šel kakšno turo po grenlandiji. Res pa da če bi se mogu odločit za stalno bivališče, bi bla to bolj kakšna rajska plažica, he he.

Sicer pa ne vem, kaj maš ti poet za govort, kaj ti je bolj kul Angry  Jebemti, a ni po tvoje oboje iluzija? Pol je čist vseen, kva je  Exclaim
Smiley
Back to top

IP Logged

Dayaran
4

I am who I am.
Ljubljana
Reply #171 - 07.02.2008 at 14:38:24

Boštyxz wrote on 07.02.2008 at 10:20:40:
IIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiinnnnnnnnnn, evo meeee, zopet Cheesy. Po dolgem času  Huh.
Torej, oglašam se direktno iz neposrednega prizorišča dogajanja "Globalnega Segrevanja" ( ogrevanja ) Cheesy.

Namreč, dobili smo novo karto temperaturnega odstopanja po Evropi Roll Eyes za mesec Januar.

In, ne boste verjeli ; gre nam vse po Planu  Cool. Kot si je zamislil naš Gospod Bog. Cool

Torej, Slovenija je v Plusu = + 3 Stopinje  Cheesy. Torej, v rahli prednosti smo  Roll Eyes.

Sicer pa ta topli val prihaja iz Severnih dežel Evrope  Cool. Sega pa čez del Hrvaške , pa vse do cca 1/4 Bosne  Roll Eyes.

Torej, najboljši Duhovni napredek dosega Švedska + Finska, pa tudi delček Norveške  Roll Eyes ( stari mački, mojstri  Wink).

Mi smo pač malo "za časom"  Tongue Embarrassed. Vendar pa jim počasi tudi sledimo  . Cool

Torej, ogrevajmo še naprej, najprej naše duše ( z Ljubeznijo do Boga + soljudi ) , in, materija nam bo morala ( če hoče ali noče ) pač NUJNO slediti ( in se tako spotoma ogreti tudi neprijazno mrzlo okolje ) Cool Kiss .

Toliko za1X , na kratko  Lips Sealed. ( later we'll move on  Cool)
Iz prizorišča Božjega Usmiljenja , na kratko poročam, sporočam + se oglašam ...
Vaš zvesti poročevalec Roll Eyes

Boštjan Zupančič +#

Me zanima, kaj bi mel naš Alojzij za povedat na tole tvojo teorijo, hi hi? A ti ni že napovedal neko pismo?   Grin
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #172 - 07.02.2008 at 17:21:26

Globalno segrevanje ... je zakon! CO2 kiss my a*ss! Zemlja se ogreva, ker tak sama hoče, ima dost mraza, hoče poletje! In mi z njo tudi!  Smiley

Če se pa tako ogreje, da pregorimo, pa tud prov - še vseeno bolje kot da zmrznemo. Juhej. Toplota narašča, srca se talijo. Kmalu bomo imeli vsi lepo porjavelo polt, in več ne bo razisma. Potem bo samo en afriški narod in eno samo poletje, tehnologijo pa kar ukiniti!

he, he, he, ... dobre fore maš , Poet, sploh zaključki so "menofenalni"  Grin Cheesy Wink Cool
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #173 - 07.02.2008 at 17:23:26

Dayaran wrote on 07.02.2008 at 14:36:45:

Men cool oboje - sonce & led/večni sneg. Z veseljem bi šel kakšno turo po grenlandiji. Res pa da če bi se mogu odločit za stalno bivališče, bi bla to bolj kakšna rajska plažica, he he.

Sicer pa ne vem, kaj maš ti poet za govort, kaj ti je bolj kul Angry  Jebemti, a ni po tvoje oboje iluzija? Pol je čist vseen, kva je  Exclaim
Smiley

Nooo, brateee, vidiš, vidiš, ... tudi jaz bi bil raje na kaki rajski plaži, kot pa v "večnem ledu + snegu", kjer vse poka + razpada od hudega mraza  Cheesy Cool.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #174 - 07.02.2008 at 17:29:54

Inn, ja. Nekaj so omenjali neko odprto pismo, pa so izgleda omagali, ker sem jih preveč šah-matiral z mojimi specijalnimi vprašanji  Roll Eyes.
In, tako so večkrat ostali odprtih ust ( ne pa odprtega pisma  Wink )  Grin  Shocked Grin Wink Cheesy Grin.

No, sem bil prejle v alpskih dolinah, in, moram reči, da se je PONEKOD prav lepo ogrelo ozračje  Roll Eyes . Prav prijetno toplo je pihljalo  Cool.
In, tudi ljudje so bili prijaznejši, veselejši, razpoložljivejši, svetlejši ( tudi Avrično), odprtejši, milejši, strpni, sprejemljivejši, itd, itd, itd, ... ( v nedogled  Wink ) ...
No, da nebi preveč dolgovezil, ... Tongue Angry
je to segrevanje vseskupaj samo Božje darilo človeštvu  Cool.

Pa lep , jasen večer, ... še napreeeej, juuuuuuuuuuuuuheejjjjjj... z Bogom seveda, Kiss ...

by Boštyxz + # team
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #175 - 07.02.2008 at 20:42:52

Smiley Smiley Smiley, Dayaran, ti jih pa tud pihneš.
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #176 - 07.02.2008 at 20:45:19

drugače pa dragi moji fantje, men bi pa prav pasalo imet kak teden ali dva tiste prave stare dobre zime z obilico snega in ledenih sveč in rož na šipah. če bi pa lahko izbirala kako vreme bi mela največ časa bi pa imela pomlad, temperature tam nekje okoli 25C ker tale vroča poletja so tud čist mim in je grozn, k morš se cel dan pred soncem skrivat.
Back to top

IP Logged

Dayaran
4

I am who I am.
Ljubljana
Reply #177 - 07.02.2008 at 22:20:37

Petra. wrote on 07.02.2008 at 20:45:19:
drugače pa dragi moji fantje, men bi pa prav pasalo imet kak teden ali dva tiste prave stare dobre zime z obilico snega in ledenih sveč in rož na šipah.

Smiley
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #178 - 07.02.2008 at 23:05:28

Dayaran wrote on 07.02.2008 at 22:20:37:
drugače pa dragi moji fantje, men bi pa prav pasalo imet kak teden ali dva tiste prave stare dobre zime z obilico snega in ledenih sveč in rož na šipah.

Smiley

sicer vidim, kako skrapucalo od stavka sem naredila, ampak glavno je, da se razumemo.

kje si t... jaz bi snih!!! Devi, se še spomniš kolko sva ga pored leti načarale? dejmo mal akcije!!!
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #179 - 08.02.2008 at 09:30:17

drugače pa dragi moji fantje, men bi pa prav pasalo imet kak teden ali dva tiste prave stare dobre zime z obilico snega in ledenih sveč in rož na šipah. če bi pa lahko izbirala kako vreme bi mela največ časa bi pa imela pomlad, temperature tam nekje okoli 25C ker tale vroča poletja so tud čist mim in je grozn, k morš se cel dan pred soncem skrivat.

jaaa, res je, torej...

Torej, logično, če je prehuda vročina, tudi ni dobro  Tongue.

Vendar, pa je potrebno vedeti, da bo v tem našem primeru Globalnega Ogrevanja prišlo tudi do zmerne ustalitve temperatur, ki ne bodo več toliko nihale Roll Eyes.
To pa pomeni, da tudi poleti , v največjih vročinah, ne bo prevroče  Cool.
Vendar pa to zadnje velja za malo bolj oddaljeno prihodnost Cry.
Za sedaj pavelja samo Globalno Ogrevanje  Cool
Sicer pa, ... zakaj bi se skrivali pred Soncem ? Shocked? Shocked?
Sonce je namreč zdravilno  Cheesy.
Jaz sam izdelujem doma zdravila z pomočjo Sončne svetlobe, po navodilih Boga  Exclaim Cool.
Da je škodljivo, nas strašijo samo omejeni znanstveniki Tongue.
No, seveda je lahko tudi škodljivo, če te recimo opeče Roll Eyes.
Ko pa imaš "podlago", si lahko prav miren + vesel na soncu cele dneve  Cheesy Cool

Z mrazom, pa pride samo led , + tako mraz tudi v srce , kjer zamrzne tudi Ljubezen, in potem premine tudi dejavna toplota iz te-iste Ljubezni.
In, potem je logična posledica-rezultat ; mrzla mrtva smrt  Shocked Cry.

Zatorej, ... cel sončen dan, z Ljubeznijo-Bogom obsijan, vam želim še naprej, ... juhej ( nekaj v zvezi z juho ? Wink Grin ) ...

Boštyxz +#
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 10 11 12 13 14 ... 94