Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 85 86 87 88 89 ... 94
(Read 213984 times)
David
Ex Member

Re: Globalno segrevanje , ha ?
Reply #1290 - 23.02.2010 at 00:56:36

ni neke
vojaške parade,
ČE bi bla bi blo tud  vreme drugačno
---

jaz verjamem da imajo tehniko takšno in drugačno da vplivajo na  vreme, lokalno ali več,
lokalno sploh...

In ja, imaš prav.   z naravo se ne mormo igrat,  - ne poznamo osnov niti pravil igre..
In prepletamo se..
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #1291 - 23.02.2010 at 08:48:55

Alojz in Sandib wrote on 21.02.2010 at 09:53:12:
Boštyxz wrote on 21.02.2010 at 09:29:19:
sašo wrote on 17.02.2010 at 15:56:35:
Dej Bošty prosim razloži, kako življenja na Luni ne opazimo, ko pa je tako blizu???

Prosim za konkreten odgovor + kakšen dokaz!!

Zato, ker je na strani ki je Vedno obrnjena stran od Zemlje !

To bi ti že lahko Alojz obrazložil, ko trdi da je "vseveden" , a ne ?

No, za vsakega je enkrat prvič ...  Roll Eyes

Lp + #

Bošty a se luna ne vrti na svoji osi v nasprotno smer od Zemlje okoli Zemlje? Kaj je tu za filozofirat? Grin

Lojzek, luna se že dolgo več ne vrti okoli svoje osi in na poti okoli Zemlje ji kaže vedno isti obraz. To pa le poglej, da ne bo tvoja vsevednost padla.

Pa lep pozdrav.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #1292 - 23.02.2010 at 10:16:15

ML

Ni si opazil,da se vprašal Boštya ? Da vidim,če ve 100%? Zato ti pozabi Lojzeka! Pa obnašaj se normalno vedno začneš ,jih dobiš po rilcu pa cviliš. Grin Grin
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #1293 - 23.02.2010 at 10:43:35

Alojz in Sandib wrote on 23.02.2010 at 10:16:15:
ML

Ni si opazil,da se vprašal Boštya ? Da vidim,če ve 100%? Zato ti pozabi Lojzeka! Pa obnašaj se normalno vedno začneš ,jih dobiš po rilcu pa cviliš. Grin Grin

Nisi dal tako razumeti.
Quote:
Bošty a se luna ne vrti na svoji osi v nasprotno smer od Zemlje okoli Zemlje? Kaj je tu za filozofirat? Grin

Pa lep  pozdrav.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #1294 - 23.02.2010 at 11:07:07

M.L. wrote on 23.02.2010 at 10:43:35:
ML

Nisi dal tako razumeti.
Quote:

Pa lep  pozdrav.

Sedaj pa beri ti telebak od ML!!! Vedel sem,da imam prav in vedno imam.Preveč že vem in se mi resnično zgodi,da kdaj kaj pozabim.Vedel sem v sebi da imam prav ,ker pa sem želel slišati razlago od Boštya in butlov kakršen si ti sem si dovolil vprašanje.

LUNA sinhrano kroži okoli Zemlje zato ji kaže vedno isti obraz-kroži pa okoli svoje osi sinhrono z Zemljo in po tirnici okoli Zemlje v nasprotni smeri. No ML kdo bo sedaj pameten?

Luna ne kroži okoli svoje osi po svoji tirnici okoli Zemlje? Sinhrono zato Zemlji kaže vedno isti obraz.ML si ti malo za Luno to je pa res. Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #1295 - 23.02.2010 at 12:26:11

Alojz in Sandib wrote on 23.02.2010 at 11:07:07:
M.L. wrote on 23.02.2010 at 10:43:35:
ML

Nisi dal tako razumeti.
Quote:

Pa lep  pozdrav.

Sedaj pa beri ti telebak od ML!!! Vedel sem,da imam prav in vedno imam.Preveč že vem in se mi resnično zgodi,da kdaj kaj pozabim.Vedel sem v sebi da imam prav ,ker pa sem želel slišati razlago od Boštya in butlov kakršen si ti sem si dovolil vprašanje.

LUNA sinhrano kroži okoli Zemlje zato ji kaže vedno isti obraz-kroži pa okoli svoje osi sinhrono z Zemljo in po tirnici okoli Zemlje v nasprotni smeri. No ML kdo bo sedaj pameten?

Luna ne kroži okoli svoje osi po svoji tirnici okoli Zemlje? Sinhrono zato Zemlji kaže vedno isti obraz.ML si ti malo za Luno to je pa res. Grin Grin Grin

A, bi rad povedal, da Luna kroži okoli svoje osi, pa čeprav sinhrono okoli Zemlje???
Lojzek, jaz nisem kriv, če Luna ne kroži okoli svoje osi. Če kroži okoli Zemlje je to potem zemljina os, pa ne Lunina.

Pa lep pozdrav.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #1296 - 23.02.2010 at 12:30:50

ML

Pokliči na Astronomsko društvo Slovenije in jih vprašaj.Ali luna kroži okoli svoje osi sinhrono Z Zemljo in ji zato kažeZemlji  vedno isto lice??? Vprašaj preberi najdi.Jaz to vem!!! Stavima za ceno besede bedak? Vedno me lahko naslavljaš s to besedo,če lažem v nasprotnem bom jaz tebe nazival samo še z BEDAKOM.Si upaš stavit za to ceno? Zavrti dva kroga sinhrono v nasprotni smeri vedno se vrtita nahajata v isti točki v svoji nasprotni sinhroni  rotaciji. 6 9 Tendiš Bedak?
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #1297 - 23.02.2010 at 12:40:05

Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #1298 - 23.02.2010 at 12:40:08

Alojz in Sandib wrote on 23.02.2010 at 12:30:50:
ML

Pokliči na Astronomsko društvo Slovenije in jih vprašaj.Ali luna kroži okoli svoje osi sinhrono Z Zemljo in ji zato kažeZemlji  vedno isto lice??? Vprašaj preberi najdi.Jaz to vem!!! Stavima za ceno besede bedak? Vedno me lahko naslavljaš s to besedo,če lažem v nasprotnem bom jaz tebe nazival samo še z BEDAKOM.Si upaš stavit za to ceno?

Kdo pa pravi, da ne kaže Luna vedno isti obraz Zemlji, jaz ne, ampak si ti Boštyju modroval in še modruješ, da se vrti okoli svoje osi. Če bi se vrtela okoli svoje osi ne bi mogla vedno kazati isti obraz Zemlji. Si pa res norček.

Pa lep pozdrav.
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #1299 - 23.02.2010 at 12:42:50

Quote:

Lojzek, kako se boš pa zdaj poimenoval???

Pa lep pozdrav.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #1300 - 23.02.2010 at 12:50:54

M.L. wrote on 23.02.2010 at 12:42:50:
Quote:

Pa lep pozdrav.

Ti z Bedakom! Razumeš kaj pove,ljudje mislijo,da se luna ne vrti-presenečenje luna se vrti sinhorno z Zemljo.Zato vedno isto lice kaže Zemlji-Ja Bedak SI!!!!
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #1301 - 23.02.2010 at 13:25:36

Alojz in Sandib wrote on 23.02.2010 at 12:50:54:
M.L. wrote on 23.02.2010 at 12:42:50:
Quote:

Pa lep pozdrav.

Ti z Bedakom! Razumeš kaj pove,ljudje mislijo,da se luna ne vrti-presenečenje luna se vrti sinhorno z Zemljo.Zato vedno isto lice kaže Zemlji-Ja Bedak SI!!!!

To vrtenje ja samo navidezno, ni pa vrtenje okoli svoje osi, to lahko prepričajo tebe in tebi enakim. Če bi Luna imela premočrtno gibanje bi kaj takega bilo mogoče, da bi se z enkratno potjo okoli Zemlje enkrat zavrteka okoli svoje osi, ker pa ima krožno gibanje, pa zaradi sredo bežne sile ne zmore vrtenja okoli svoje osi. Kdor vsaj malo pozna zakone fizike, mu je to z lahkoto jasno.

Da pa Luna z enkratno potjo okoli Zemlje naredi en vrtljaj, je pa jasno, ampak ta vrtljaj pa ni vrtljaj okoli svoje osi, zato tudi ni nobenega sinhronega vrtenja Lune okoli svoje osi.

No pa lep pozdrav.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #1302 - 23.02.2010 at 13:35:05

Bedak

Ne se ven vlečt.Ti poznaš fizikalne zakonitosti tako kot otroc v otroškem vrtcu. Vrti dva prsta sinhrono v sočasno nasprotni smeri in glej kakšno pocicijo imata drug proti drugemu-vedno isto.Isto lice drug proti drugemu,ker sta sinhrona v svoji rotaciji.Če ti poznaš fizikalne zakonitosti tako kot sodobna fizika -potem si pa dvakraten bedak!Ti še ne veš kako energijo sploh pojmujemo,ker potem ne bi govoril,da je duh pred vsem.Klobasaš kar ni iz klobase, ampak iz tvoje neumnosti-žal.
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #1303 - 23.02.2010 at 13:40:53

Alojz in Sandib wrote on 23.02.2010 at 13:35:05:
Bedak

Ne se ven vlečt.Ti poznaš fizikalne zakonitosti tako kot otroc v otroškem vrtcu. Vrti dva prsta sinhrono v sočasno nasprotni smeri in glej kakšno pocicijo imata drug proti drugemu-vedno isto.Isto lice drug proti drugemu,ker sta sinhrona v svoji rotaciji.Če ti poznaš fizikalne zakonitosti tako kot sodobna fizika -potem si pa dvakraten bedak!Ti še ne veš kako energijo sploh pojmujemo,ker potem ne bi govoril,da je duh pred vsem.Klobasaš kar ni iz klobase, ampak iz tvoje neumnosti-žal.

Lojzek, ne ločiš premočrtnega od krožnega gibanja!!!! Oba imata svoje zakonitosti, zato jih ne smeš pomešati. No, saj bo Lojzek.

Pa lep pozdrav.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #1304 - 23.02.2010 at 14:39:21

M.L. wrote on 23.02.2010 at 13:40:53:
Alojz in Sandib wrote on 23.02.2010 at 13:35:05:
Bedak

Lojzek, ne ločiš premočrtnega od krožnega gibanja!!!! Oba imata svoje zakonitosti, zato jih ne smeš pomešati. No, saj bo Lojzek.

Pa lep pozdrav.

Ne me basat.Dokažem ti zmoto in tvojo trditev ovržem sinhronizirano krožne rotacijo Zemlje-Lune. Sedaj boš pa ti Mali bebavi lulček mene učil kaj je premočrtno in kaj krožno gibanje.Ne mi več najedat BEDAK.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 85 86 87 88 89 ... 94