Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 7 8 9 10 11 ... 94
(Read 214040 times)
ixtlan
5

Jesenice
Re: Globalno segrevanje , ha ?
Reply #120 - 25.12.2006 at 17:11:37

kaj pa avto "na vodo"? Smiley

http://store.horizonfuelcell.com/
Back to top

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.&&Acknowledging all truths, I express mine with healing intention.

IP Logged

ixtlan
5

Jesenice
Reply #121 - 25.12.2006 at 17:16:05

pitno vodo lahko pridobivamo tudi iz zraka: http://www.time.com/time/2006/techguide/bestinventions/inventions/medicine5.html...
elektriko pa tako, da celo stavbo polepiš s solarnimi celicami: http://www.time.com/time/2006/techguide/bestinventions/inventions/light2.html
Back to top

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.&&Acknowledging all truths, I express mine with healing intention.

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #122 - 25.12.2006 at 20:17:26

Ja, hudooo, Ixtlan, kje si to Teslo najdu ???  Shocked Do sedaj sem poznal samo Bertoneja , z 5,0 s  od 0 - 100 Km /h , na elektriko , vendar, to je pa še boljše + lepše  Shocked... Sicer smo imeli tudi v Kopron Team, projekt, na elektriko, vendar je zaradi predrage elektronike za zegulacijo zastalo vseskupaj  Cry. In tako je vse ostalo pri starem hitlerju 1,9  Embarrassed. Slike imam drugače na Avtomobilizem.com , na forumu Tuning , par strani zadaj + v avatarju . Sicer pa je bil danes spet en prekraaaaaaasen sončen, topel dan, nad tole ubogo meglo  ShockedExclaim Cool . In, spet je bil Kopron team v Kamniških alpah na duhovnem poslanstvu  Wink Grin. Bilo je suuuuuuuuper, upam da še velikokrat  Cool... Čaw, seee yaaa, ... , Bošti, Kopron, Minkendorf, Slo, EU,
Back to top

IP Logged

IceIsNice
3

Credo quia absurdum!

Reply #123 - 25.12.2006 at 21:20:31

tudi na gorenjskem je bila danes šajba..malo visje seveda Smiley snega pa malo ..malo....ali prevec za gazt Wink
juhu  Cheesy
ajs
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #124 - 27.12.2006 at 08:13:02

uh, kako lepo, jasno jutro, + upam da bo dan še lepši,  Wink, kot tudi 2007, želimo vsem Cool,  čaw,
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #125 - 19.01.2007 at 17:47:08

No, zgleda, da se nismo preveč poslabšali, ker nas oni bližajoči + grozeči orkan ni zadel, ampak se nam je ognil   Shocked Cheesy Wink Cool Roll Eyes in udaril čez sosede  Lips Sealed Huh Shocked . Upam, da nam bo v prihodnje šlo še bolje + bomo postali še boljši ljudje  Smiley ter se tako izognili vsakovrstnim podobnim katastrofam  Roll Eyes .  Lep, duhovni pozdrav, Boštjan & Kopron team
Back to top

IP Logged

poet
Ex Member

Reply #126 - 05.04.2007 at 02:34:01

Kopron, se povsem strinjam s tem kar si napisal tukaj! Nejeverni Tomaži pač "duhovnost" izrabljajo za svoje lagodje in ne za končno osvoboditev zato je meni povsem logično, da te ne razumejo - jaz te.

Čeprav meni še vedno ni cilj raj na zemlji. Zdaj pač prehajamo iz Kali Yuge v nekakšno zlato dobo, ampak ne vem, če morda ne gremo iz črnega zapora v zlatega. Ker kjer je pojavnost/dvojnost še vedno ni neskončna Zavest.

Poleg tega mi je že skoraj odveč omenjati, da so take stvari kot so 9/11, globalno segrevanje in "panika" povezana s temi pojavi le manipulacija negativne sile, ki želi, da čimveč miselnih tokov pošljemo v to iluzorno kreacijo in pozabimo na svojo zavest. Navsezadnje je to vesolje samo sebi namen in zaradi tega razloga stalno producira neskončna neravnovesja in katastrofe, da ja nihče ne bi nehal gledati/se istovetiti s tem filmom na platnu, ki mu pravimo kreacija/svet/Maja/vesolje/um.

Morda pa se motim - Zlata Doba morda "sproducira" neprimerno večje število razsvetljenih mojstrov kot sicer, kar je sploh edini smisel vsega.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #127 - 12.04.2007 at 10:58:00

Yooouuup, brat , Poet  Cool! Dokaj dobro si povedal  Cool, čeprav ti še malo manjka  Cry. Vendar, nič za to , bom še razložil kmalu, ... Roll Eyes  
Sicer pa je bilo včeraj super lepo toplo vreme Cheesy , še pozno zvečer Roll Eyes, kot poleti , Cool ... molim, da bo danes tudi tako   Cheesy  Roll Eyes.
Pa lep, Sončen pozdrav iz duhovnih nižav, čaaw ,... Cool
by Boštjanko
Back to top

IP Logged

Zaggy
3

Riba, ki se je izgubila
v morju, je še vedno
doma.

Reply #128 - 17.04.2007 at 21:58:01

Zdravo, me je spomnilo na rek v krščanski molitvi: "kakor v nebesih, tako na zemlji".  Smiley
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #129 - 18.04.2007 at 18:40:42

E, too, Bratee, too  Exclaim, to je to, kar se bo izpolnilo  Cheesy, in se že tudi že izpolnjuje Cool, čeprav počasi Cry, pa vendarle Roll Eyes Cheesy Smiley Wink ,...
+ Lp, B
Back to top

IP Logged

poet
Ex Member

Reply #130 - 18.04.2007 at 19:36:30

Zaggy wrote on 17.04.2007 at 21:58:01:
Zdravo, me je spomnilo na rek v krščanski molitvi: "kakor v nebesih, tako na zemlji".  Smiley

Krščanska molitev? Morda bi prava krščanska molitev morala biti: o zdrav razum, daj nam manj cerkve, manj trženja jogija Jezusa, manj slabokrvne indoktrinacije, manj grebatorstva za denar in zemljo, manj pranja možganov, manj elitizma in napuha in sprenevedanja.

Mene osebno ne zanimajo ne nebesa ne pekel - posledično niti nebesa ne zemlji, niti pekel na zemlji.

Seveda, kopron meni - ker mu je nekdo to povedal, oz. ga zindoktriniral, da bodo "nebesa na zemlji" neka fina stvar, ker se bo potem sam osebno veliko bolje počutil in bo "privzdignil" svojo vizijo o sebi.

Na koncu bo pa spoznal, da je leva noga pač stopila pred desno, da je nihalo prešlo od desne polovice na levo, in se je zgodilo bore malo.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #131 - 19.04.2007 at 14:54:56

Ja, Poet, prav imaš ,  tko bi bilo, če bi še vse naprej tko bilo . Vendar; " times are changing, by Lord Himself ...  Exclaim" , ...  Wink
...in, se že tudi dogaja, če si mi to priznamo, ali pa ne , če spregledamo, ali pa ne, če mi to uvidimo, ali pa ne, če to zaznamo, ali pa ne , ... Cool
No, pa lep, sončen pozdrav iz toplogrednih nižav ( nekoč višav ) , čaw  Wink
by Bošti
Back to top

IP Logged

Zaggy
3

Riba, ki se je izgubila
v morju, je še vedno
doma.

Reply #132 - 19.04.2007 at 21:17:38

Zdravo Poet, saj ne mislim v cerkveni molitvi. Cerkev in molitev ni isto. Tako mi je pač prišlo na misel.  Po latinsko "tempus fugit", če sem te razumel Kopron.  
Lep pozdrav!  Smiley
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #133 - 20.04.2007 at 10:45:26

lažje bi razumel po angleško , ... Cheesy
Back to top

IP Logged

Zaggy
3

Riba, ki se je izgubila
v morju, je še vedno
doma.

Reply #134 - 20.04.2007 at 17:16:55

Lies are disappering...  Ni ravno prevod, prej priredba. Truth is coming,  kot praviš.
Se strinjam. Proces globalnega segrevanja hladnih src...
LP  Smiley
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 7 8 9 10 11 ... 94