Quote:Ne seri Bošti.
V prekmurje so te poslali po zaslužek. Ko te je nekaj otrok vprašalo za sladoled, ti je pa zrastla perla in si se začel vesti, kot nekdo ki ve in zna. Ponujal si pač svoje storitve za denar s katerim si si potem uresničil svoje želje.
Saj to ni nič slabega, vendar tvoj odnos do ljudi ni zdrav. Vedeš se preveč ošabno in zato te ljudje niso sprejeli in si tudi sam dobil nek vtis o manjvrednosti ljudi, ki živijo tam.
Si se pač obnačal komunsko. Delal si drugje, dobiček pa nosil domov v svoj zavičaj. Za ta tvoj način življenja so te pa še plačali s kreditom in za povratnico so dobili, da so reveži, ki si trgajo od ust, ko so futrali tebe.
Lp,Igor

Ampak, ti pa si , ... sem se kar nasmejal ob teh tvojih zaključkih , heh, hehe, he, hmm , heh, ....

...

No, saj te razumem, zakaj tako napačno zaključuješ takele zmotne misli.

Enostavno zato, ker si pač zmoten .
No, morda bi te malo pa vseeno lahko popravil v tvoji domnevni "vednosti" :
Noben otrok me takrat ni vprašal za noben sladoled, ampak me je neka majhna punčka prosila za takratnih 1000 Tolarjev, da bo lahko kupila kruh za domov, ker doma nimajo kaj jesti ob bolni mamici brez očeta .
In potem , isto popoldne , kake pol ure zatem me še ena druga punčka jokaje prosi skoraj enako , ...
Ošaben pa si ti z takelimi svojimi zmotnimi (bebastimi) zaključki , zato pa te ljudje z tegale foruma tudi težko prebavljajo .
Namreč, ljudje tam so me kmalu , zelo kmalu odlično sprejeli - dosti prej kot moje sodelavce , ki so tarnali iz strahu zaradi predhodnih izkušenj z njimi .
In tudi nimam nobenega vtisa o "manjvrednosti" mojih Pomurskih bratov , kot to S P E T zmotno domnevaš , heh , eh .
Eh, pa kaj bi ti še našteval še vse te nadaljne tvoje zmote (blodnje) , ... počasi te imam že tudi jaz dosti , ... tebi skoraj ni pomoči . Skoraj zaključujem, da tebi lahko edinole še Mojster Bog pomaga, jaz sem opravil svoje .
Pa dober + bolj razumevajoč večer (lajf) ti želim boštjan + # .