Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 76 77 78 79 80 ... 94
(Read 214253 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: Globalno segrevanje , ha ?
Reply #1155 - 14.08.2009 at 09:33:00

radovedni soncek wrote on 13.08.2009 at 22:46:37:
Boštyxz wrote on 13.08.2009 at 22:30:48:
radovedni soncek wrote on 13.08.2009 at 19:45:48:
Boštyxz wrote on 13.08.2009 at 10:03:49:
Sedaj moram razložiti še en razlog, za zdajšnje Globalno Ohladitev Atmosfere .

Namreč, to je bil še en dodatni ukrep Modrega Stvarnika, da omeji razširjanje pederastije in podobnih sprevrženosti. Sicer skrajni, a vendar nujni ukrep.

Nadaljni ukrepi sicer še pridejo, z katastrofami/krizami začenši najkasneje od leta 2012 .

In, kdorkoli se ne bo zmogel upreti duhu nečistovanja bo precej trpel, oziroma bo celo pometen iz obličja Zemlje .

Ko pa bo Zemlja očiščena Človeške ( in Satanove) nesnage, bo takoj v polni meri nastopilo Resnično Globalno Ogrevanje , ki nebo tako medlo kot je sedaj, ko je le kako dobro stopinjo, ali dve.

Lep pozdrav do tedaj, čaw  Cool

from Boštjan + Global Warming team + goood brotherz + good Sun spirits + positive energy spirits + God's brothers + # Kiss#

Zdravo

MI lahko lepo rposim poves od kot ti te inforamcije.

Ce prekrijemo zemljo z ledom, potlej bomo meli ogrevanje ker se bo svetloba odbila iz zemljinega povrsja in se bo priblizno stabiliziralo kot je bilo v prejnji ledeni dobi. tako da to je zaem ohalditev,. kakrsna koli zadeva v smislus egrevanja pa bi bial katastrofalna.

Glede na to da prihaja nibiru,.. itd,. res ne vem kj bi rad s epovedal.
Kaksni plani?

Mislim,... če osbno pogledam vse kar vem o zemlji nejni sestavi geologiji itd,.. in ce pomislim,... kaj mi ti govoris,.. se ti azvedas da bo pol an zemlji mogoce zivih smao 1000.000 ljudi,..

tako ti povem,... mislim celo da vojne ne bo to ej 99% ziher. Edino kar ans lohak pojebe je se kaka zunanja zadeva,....

Veš menim da je vesolje ljubezen in radost (ok ne se smejat se sma komaj verjamem da psiem tole), in res en vem zakaj bi te nekdo unicil ce si kakrsen si. jaz mislim da ce se nisi naucil dovolj ponavljas razred. nacuil ap se nisi dovolj ekr si sprical, bil len , ali ap nisi dobil hrane in si umrl predn si znal brat pa bil sam tako odrasel da si lohka sam zase razmiljal in skrbel. Otork an zemlji umre vleiko poglej si slike malo.

Ljduje se morjeo malo zamisliti and sabo to je rpoblem,... pa sprmeniti je treba sistem iz ekonomskega v resorsno,..

da bomo vsi meli dovolj in en bo emdsebojenga tekmovanja,..

sam to so sanje,...

Rad bi vedel vec o teh svojih videnjih prerokbah mnenjih ker pac sem tkao firbecn da rad berem in dojemam.

Lepo podzravljen

Dobro pozravljen z lepim pozdravom.

Ja, no, nisem čist' tko mislu.

Začetne Informacije sem pa dobil, kot sem že reku iz Novega Razodetja.

Poznejše pa iz okolice, ali pa iz Božjega Duha v svojem srcu, ki mi občasno namigne kaj podobnega .

Sem že zaspan zdaj, pa še po mleko moram iti .

Lp + #

kako ap stopis v stik z tem duhom?

ce smem poprašati.

lepo pozdravljen

Jaz nič ne stopim, ker sem "0" , ampak kvečjemu On stopi v stik z mano, ... na skriven način, ...

Lp + #
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #1156 - 14.08.2009 at 10:25:16

Boštyxz wrote on 14.08.2009 at 09:31:28:
Ne, nemorem reči da mi hodijo na živce, ampak je problem v tem, da so to tako hudi duševni bolniki, da se svoje duševne bolezni sploh ne zavedajo .
In tako potem z svojimi dejanji delajo škodo še preostali (malo bolj) zdravi populaciji .

Zato mi ni vseeno zanje.

----
Glej, za tem mojim domnevnim "sovraštvom" se skriva ljubezen do ubogih duševno bolanih bratov katere je treba pozdraviti . zelo enostavno je to .

Huhh...    ..pa kje ti zivis stari?  c c c
Verjetno so krivi za globalno segrevanje a?  Wink Grin
Spomnis me na to kak je Adolf gledal na Zide...   ..zal.

..lahko se vprasam kdo tu komu kaj dela in kdo tu ni in je "bolan"

Mogoce bi moral spoznat kaksnega geja da bi videl da ni zmaj.
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #1157 - 14.08.2009 at 11:24:57

Boštyxz wrote on 13.08.2009 at 10:03:49:
In, kdorkoli se ne bo zmogel upreti duhu nečistovanja bo precej trpel, oziroma bo celo pometen iz obličja Zemlje .

vidm da vam je kr dau dela tale post ...
jest se ne bom obregnu ob homo....karkoli
ampak ob tale stavek ki je zaquoutan

in ga bom mal drugač zastavu ...
prihaja tak čas, kjer bo ego zavladu - če mu bomo dopustil ...
megavelik situacij bo, kjer bomo prisiljeni izbirat, al hodt po drugih/jim krast/jim lagat ... ipd sranja, da bomo mel zase
al pa tem istim pomagat, jih razumet ipd
se prawi
k ena zadnja preizkušnja, kjer pa bo preživetje izrednega pomena
egu

in
sexualne preizkušnje bojo še tanajmanjše zlo ...
pomembno je ne delovat proti svobodni volji druge/ga/drugih

preživetje (ega) - rang - če nam jest tebe boš ti mene, bo precej večji problem
velik problem bo pomanjaknje pitne vode
in jedilne (kolkrtolk zdrave) hrane

kot je tetica rekla, u tazadnjem cliffu: grow your veggies ...

o ohlajanju pa tud jest ne vem prow dost

bi pa na tem mestu dodal še to ...
vsakdo od nas ima svoje podatke, podatke ki jih je sreču u svojem lajfu - izkušnje ... na osnovi tega gradi svoje vedenje in na osnovi tega vedenja sprejema nove informacije.
in jih vgrajuje ali zavrže ... v svoj sistem prepričanj ...
in ker smo več al manj vsi manifestacija stvarnika je nekak lahko logično da mamo vsi skupi glih vse informacije ki jih rabmo da si zgradimo čisto sliko
težava nastane pri informacijah, ki so ponavadi tudi doživete ... ampak doživete subjektivno - za enega človeka ali pa skupino ljudi
te je namreč težko - bolje - nemogoče drugim predstavit kot objektivne ...
skoz to, je to prowzaprov nemogoče ...
in zato je blj pametn zadeve jemat kot so
da je vse res ... redkokatera zadeva je lažna
če nekdo verjame da je neki res - to tud je res ... vsaj zanj (ali skupino njih)
Zemlja ma full dela da use te realnosti nekoko združuje u eno realnost - ampak - to je pač njena naloga ...

tko da ...
poleg tega da kanali lahko kanalizirajo laži ... je to dost redko

nekdo ki se opira samo na objektivne podatke s tem itaq nima problemov ker se s kanali ne ukvarja ... in nekdo tak, trdi da slabih vesoljcev ni - vsaj takih ne ki bi bli sposobni medgalaktičnega potovanja

in neglede na to koga vprašaš, vsi vemo povedat da treba več kot zase, narest za druge ...

Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1158 - 14.08.2009 at 18:13:35

Quote:
Ne, nemorem reči da mi hodijo na živce, ampak je problem v tem, da so to tako hudi duševni bolniki, da se svoje duševne bolezni sploh ne zavedajo .
In tako potem z svojimi dejanji delajo škodo še preostali (malo bolj) zdravi populaciji .

Zato mi ni vseeno zanje.

----
Glej, za tem mojim domnevnim "sovraštvom" se skriva ljubezen do ubogih duševno bolanih bratov katere je treba pozdraviti . zelo enostavno je to .

Ok,.. bom dorekel se jaz toel gede teh azdev da malo svezega zraka noter damo,..

dajmo se prasat zakaj bi tip tpa v rito nabijal,. resno,...

ok videl sem pse ze sam psutio azdevo,...

torej,.

1.) kemija je bila zejbana

2.) zaradi pick k so tkae krube da ni res

Torej, znano je da onesnazenost okolja vplvia na kemijo ko se otrok razivja in v nekem dolocenm trenutku sta v zarodku dve kemikalije katei dolocita spol. ce je ena mocna dobi  bitje spol, ce sta obe enako mocne pa rata sranje obojespolnik. Ze vleiko elt recmo 10 je zanno da se roejvajo obojespolniki do krokodilo  ali pdobnih zivali k jih je vec,. zakaj azradi onesanzaneosti,..

torej anseldnej vprasanje,.

kako pa da je tkao veliak porast pedeorv in lezbik
men je logicn, ker so tipi taki prasci in ker so picek taek prasice,. simpel  hehehe

torej,...

pol pa raje soej anbijajo itd,..

po drugi strani ap ti ljduej niso normalni so bogi renso bogi ker en vedo kaj bi in jim telo malo angaja,.. ako da semmnenja da bi mogli toel videti malod rugace sicer pa tako

obmisli da dolcoeni tv voditelji nazgajo ko,... norci itd,.. in jih pol sivajo v klinicnem itd,. zgodb ne bom opredal ker vem tudi par reci o dolcoenih ljudeh k so iz cerlvenih vrst,... vsaj slisal sem propvoedi od ljudi ks o bili zraven asistenti pri sivanju rektuma itd,...

s emi pa gabi,..

koenc koncev pa morete s eneki razuemti,..

mene resno zanima kake energiej se odrazajo ce natepavas istospolno bitje bodimo psotnei

zenska sprjme energijo tipa in mu jo vrne precisceno,.. in skupis ta par,..

tele azdeve bi bilo paemtno zapopaditi in jih poblizje pogeldati,..

mingrede,.... ce vas kdo anmaze z oljem in potlej skupaj aspita,.... kao ce je tak napen,...

se pojdite oprhati in takega clvoeka pustite nasednji dan,...

zadeva je bolj envarna kot si mislite,..

tako da elzbijke itd,.. razumem vas,.. in smilite se mi, pomilovanja ste vredne,..

toda lahko bi vas vsaj priznali itd,..

se pa strinjam taki ljduje ne smejo emti otork,..
in konec,..

majke mi,...
otork bo mislil da ej to nromalno in bo se sam peder pol ap stala cela sam fuknen folk kot ej rekel tisti filozov v stri grciji k so meli tele male drzave,.. ozirma vikingi,..

ce je trok bil cuden so ga vrgli volkovom,...

pika,..

zajbano do konca,..

samo ce pogeldamo toel druzbo ej res neki los,.. sam kaj pa je los pa noben ne ve,..

vsi smo ljudje nekateri trpimo azradi kemijsih pizdarij drugi pa zaradi dusevnih,... ce hoces bos seprmenil samo ce hoce sin ce ves,. ce pa si ignoranten in bneumen pol ap zivi v sovjem vesolju in azvesti,. sam ne se prerekati da nekaj ni prov,...

razumeti je prvo dojeti drugo pusitti pa tretje,..

lezbijke ne sovrazim sam mi je smesna,... pa sme prasla ze kako kaj ce bi mogoce uredili kaj pa nimjo interes,a.. tipi ap isto,.. pa da se razumemo veliko tipov ima punco ap majo zraven se tipa sori to je res,... pol ap mi pucen jokajo ja ni ok tipov,.. majk emi,. so sam koj kurac da jih ne najdes ce mislsi z sojo lukno,. tako pac je,...

pojdite na zeleznisko tam je dovolj punca z punco,. pa tudi ombre je bil znan po gejih,.... da en govorimo o metelkovi,... tam pa je itak pidzairja ,.....

pac niso vsi ljudje enaki smo razlicni in zatolahko doejmamo in dozivljamo izkusnje,..
zivljenje leje lepo,..

smao lijf eni smao roditi se hoditi v solo fuakt se dobiti mulce delat spet k butelj se lociti spet porocilti dobiti za fukat pol ap crknt,..

simpel tako sme bil jaz tudi ucen pa mi ne da miru,...

tako de,... ce srecate tipa lai punco k sej vemo kaj,. ga praste azkaj to pocne,... vska iam en razlog,. ap da en bo zaemre poznal sme tudi enga ko pravi da ce s epoljublja z tipi da miu je bolej kot z punco,. in je oboje probal ,.. tako da leporposim,... zaradi mene lahko,..

moja rit,... je pa moja,.. je nevtralna .

Lp
pa upam da ste preblai tole pisanje k sem na hitore anredil k sm ravno domov prisle,

lp
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1159 - 14.08.2009 at 21:20:16

Quote:

Zato mi ni vseeno zanje.

----

hehehe, ma neee, saj to probam tale zadnji čas tudi namigniti : namreč, ravno nasprotno kot si doumel.

Najprej bi za Globalno Ohlajanje kot je bilo do sedaj( ki itak ni normalno stanje ) krivil pretirano spolnost, in takoj nato ( skoraj v isti sapi) ravno pedre (lezbijke malo manj) .

Vse ostalo bi že še nekako še šlo, za malo silo - poleg prehrane, seveda .

lp + #
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #1160 - 15.08.2009 at 11:44:41

Bosty in Soncek, imata prav!, krvi so geji, lezbe malo maj, zraven pa se crnci, cigani, pa sosedov Franc!
------

Svasta ej...
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1161 - 15.08.2009 at 11:58:26

Quote:
Bosty in Soncek, imata prav!, krvi so geji, lezbe malo maj, zraven pa se crnci, cigani, pa sosedov Franc!
------

Svasta ej...

Črnci so še najmanj krivi . To so le naši bratje , bratje po Kajnu in njegovemu poznejšemu rodu, potem ko je bil spremenjen.

Cigani ? Morda, vendar toliko se pa žal (še) ne spoznam .

Franc' na balanc' ? Ga ničkaj ne poznam  Wink

Da neboš še kaj narobe povedal Wink Roll Eyes.

Lp + #
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #1162 - 15.08.2009 at 15:04:21

Quote:
------

Svasta ej...

Najbolj je kriv ta Franci, ker mu Marička ne da. To pa zato, ker ji je pri šestih letih umrl priljubljeni hrček in ima še vedno psihološke probleme zaradi tega. Psihiatrija in psihologija sta nemočni.

Navsezadnje lahko rečem, da je kriva kratka življenska doba hrčka.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #1163 - 16.08.2009 at 02:25:00

Boštyxz wrote on 14.08.2009 at 09:22:11:

Lp do tedaj, čaw . Smiley

Bedarija Bošty , homoseksualnost ni duševna bolezen in se ne zdravi.

Tvoja kao ljubezen do "ubogih bratov" je spet neko pomilovanje njih in tvoje povzdigovanje nad njih.

Lep pozdrav
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1164 - 16.08.2009 at 08:11:11

Kaj točno homoseksualnost je, tega ne vem. Ali je duševna bolezen ali pa je genska anomalija.
Vendar dejstvo, da se ne zdravi, še ne pomeni, da ni bolezen.

Marsičesa ne zdravimo, ker ne poznamo ozadja ali pa ne zdravila.
Če bi imeli zdravilo , da bi homoseksualce spreobračalo, bi potem pomenilo, da homoseksualnost je bolezen ?
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1165 - 16.08.2009 at 09:47:49

He,he,.... .

Kako ste se razpisali.

Hm,... .

Veš, hec je v tem, de če je homo,.. oziroma toplovodar, pol mu v glavi neki ne stima in bi rad nekaj v rito napišil. Mislim, da so taki, k so po vecini zaraid kemikalij taki je ap res da so nekaeri k so umes in pol oboje furajo.

In pol ti pride v psiho.

Mislim, da je pa tudi neki res na tam da mu picka ni dala fukat pa ga je zabedirala,. jaz sobno bi bill koj peder,.. k picke so prov v podnu,.. samo problem je to da si ne morem vizualizirati da bi me en v rito nabijal al pa jaz nejga,.. mislim prov odurno je,.. torej,.. jaz bi bil gej lol sam mi kemija ne dopusca piha pa mi zaradi pizdaij k sme jih mel z babami,..

medtem ko majo drugi drug problem, mogoce jim kemija stanca pa spiha noce sam sej veste kako je

kakor koli tri oznsoti so

kemija od rojstva
psiha
ali oboje je na meji in pol fura po obeh strneh ceste,..

akkro koli,... moja rit je moja in konec pa ce kurca vrzem med jekelna vrata pa ga prprem noter,... gej en bom ratal pac ne bom fukal,..

em,. toda zato imam sveto dolznost na tem palnetu da zejbem in psiholoko ponizam vsako picko k je kurba,.... dobesedno da ji unicim psiho v nulo,... to mislim da sem dolzen narediti ker le tkao bomo unicili tole sleti an tem svetu da se bodo fukale med sabo prascie ene medtem ko bomo rpavi moski dobili vec moznosti da pridobimo res ljubeca bitja v nasa zivljenja,..

pa brez zaemre, punce,.... ozirma deklea lai zenske,... nimam ic proti vam,.. smao da pa srecam kurbo jo pa zacnem kamsakirati in ubijati psiho,.. bodisi javno bodisi na 8 oci bopdisi na 4 oci,.... in tkao vma povem,... duhonost se zacne in koca pri posameznbiku ce bi vsi benali tele kurbe pol bi bilo drgac,.

oziroma tako bom rkeu,. IZZIOVAM VAS;..

dajmo nareidti portal,... kjer bomo kao se druzili in pol vsi o vsakem lahko napišemo par lastnosti k se tockujejo,. recmo da ko nekdo isce punco ali fanta vidi v nejmnem profilu da je kurba,... itd,.... ze to bi bil dober podatke an teh straneh,... sori too je,..

tam zuni so cudovita bitja d punc smao na zalost je vleiko neumnih k ne vidijo resnice pol k pa jo vidijo ap je prepozno,. tako da lepo rposim,..

kaj nj jaz punci k ma neki v glavi pa raje kubirja fuka itd,.. ja ma sam ne mi jokat,. zato pa jaz nikoli nism jemal punc nazaj ce sem jo pecal pa mi pride za pol leta nazaj jokat ja nism vedla,... kaj ni vedla vse je vedla,. koj kurac,.. v p.. nj da palicni vibrator za beton,. kis may fuking ass,s.. da ni vedla ,. jebojo,.. ake je teba benat,.. majke mi,. pol ap mate kurbe

sploh pa tako neki da vas razrajcam

Je kdo pomislil da s epunce fukajo in porivajo okol zato ker je druzba brez denarja.?

Danes ne mores hise anrediti in met otork. Punce pa bi s eporival e na polno pol pa tipi nocejo k otorke je treba ziveti palce pa so ake da komi rpides skozi mesec za hrano itd,... . Polap s epicek porivajo okol da potrebam zadostio. ja boge punce ja ma prov res smilijo s emi,.. porast vibratorjev pa raste, naj kar vsak apri sebi pove zakaj ima vibrator simpel, fukat ne upa ker bo sranje ce bo mulc, po drugi strnai pa vse jamraljo da ni pok tipov,. in da major aje vibrator vesste kok takih pick poznam,.. pac vtakne v steno jo zrajca picko poredno polap vsake tok casa se pofuka kakega tipa in ga izkoristi,..

MOSKI DEŽELE SLOVENSKE zdruzimo se proti tem smetem,... benajmo jih,... unicimo joh,. na koncu bodo mele samo vibrator in nas od damlec opazovale ,.....

poznam neki zenks k so mi rekle "jao ko bi jaz k sme bila malda gledala normalne tipe ne pa da sme se nosila",. haha,. veste kaj rece pikea ko ji recem tole,. smao tiho je,. NE ME JEBAT,.... piek vedo sploh slovenke mislijo da majo zalto,. emd nogam ne me jebat lol hahahaha,...... samo tiho so,. tkao da lepo prosim,.... dol DOL z njimi,..  pol apni cudno da je vendo vec pedrov pa da s epo studentkih domovih cimri natepavajo vem za 5 primerov ko je vsako leto en tipo cimra pofukal,, via z uspavali vija z narkozo itd,.. dajte no,.. kdo je kriv PICKE,... na grmado z njimi skoda k nimamo inkvizicje takrat so to hitro pometlai stran,..

Malo s ezamilite ce imamo danes v loveniji 10.000 takega folka (pa da ne bo pomote na ketitih je tega veliko),.. cez 20 let bo tega sranja 50.000 zato pa je treba zatret tole,... ce si boaln v glavi,....ce izkorisces tipe ce si rpacia NIMAS PRAVICE ,.. met tipa prakaj si jo al ap vleci po asfalti ozirma po separaciji,.. ce ap ti to ni dovolj pol ap uproabi palicni vibator za beton mesat,. da ti od kosti odstopi meso in koza,... ljubeznivega in odkritega fnata pa niam pravice imeti,....

no o tem kako so pucne omejen v glavi in predvsem njihovo higijeno in spolno znanje to bomo ap drugih obravnavali,..

sam ne mi nabijat z kakiimi anti posti,. k bom take nazaj pisal da bo vsem nerodn,. resno,. vsi vemo za kaj se gre,. zanimivo je smao to,.. da vsi pol vzgajamo otorke ploh punce ali hcerke no,. da jim ej treba vse v rit dat,. ma ne me jebat,.....

pa tako najboljse punce se dobijo,. no sploh ne bom pisla k bom se kog azalil po krajih,.

nic grem,. no pol ap s ezamilite,...

in naslednjic ko vidite enko puno z vaim kolegom naredite kot jaz anreidm,.. grem donejga pa mu recem ti tipo kaj pa pocens z to kurbo,... ja ma pov isto,. kolega je pusial punca s emi je porivala pol let apo nemciji in doma pa jo je nazaj vzel,. prvic k sme ga videl sme mu reku stari kaj pa uan punca k si se spoznal z njo (kao da se je ) v rpico nej je piko tkao vrglo v steno,.... pol ap sme ga s enapizdil,.... ce mu je ploh padel na galvo,.. mislim,. WTF,... take picke se vrze iz avta pa s eodpelje,.. naprej,...

benat tipe in punce k varajo itd,. benat,..

njs e med sabo klofajo pa med sabo pikajo nas pa nj pusijo namiru,.

mingrede dve leti nazaj me je en peder nadelgoval ne boste vejrel kak ma ta folk v glavi tornato,. pa mate tudi take ljudi k hodi v palsich okol pa je psodi nag pride do punc ea se razglai,. lol heheheheh

pac ljuej majo rajce,.. samo ne mormeo rect da so vsi kemijsko padli v to smer eni so azvesto tkai ker so jih iostli ljudje izkoristili to je moj mnenje,.

no ja sej lohak izkoriscate nazaj,. smao rpoblem je v tem da s epol sam slabo povcitis raje jo spiholsko zejbes tkao an ravni vesti,.,.. pa da vieis kaj rece nazaj;)

lp bodi te zdravi siti veseli in ljubljnei ,...

".... ko ap prides ti, se mi nebo rasvetli,.. annananana"
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1166 - 16.08.2009 at 10:20:03

Quote:
Veš, hec je v tem, de če je homo,.. oziroma toplovodar, pol mu v glavi neki ne stima in bi rad nekaj v rito napišil. Mislim, da so taki, k so po vecini zaraid kemikalij taki je ap res da so nekaeri k so umes in pol oboje furajo.

Kaj pa, če je to zaščita narave ?
Da se narava zaščiti pred tem, da bi nas bilo še več, da bi se preveč razmnožiili ?
Homoseksualec si ne more pomagati, če je homo, so proizvodi višje sile. Smiley
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1167 - 18.08.2009 at 08:54:09

Robi wrote on 16.08.2009 at 08:11:11:
Kaj točno homoseksualnost je, tega ne vem. Ali je duševna bolezen ali pa je genska anomalija.
Vendar dejstvo, da se ne zdravi, še ne pomeni, da ni bolezen.

Marsičesa ne zdravimo, ker ne poznamo ozadja ali pa ne zdravila.
Če bi imeli zdravilo , da bi homoseksualce spreobračalo, bi potem pomenilo, da homoseksualnost je bolezen ?

No, točn' tko.

Namreč, še marsikatere bolezni se ne zdravi.

Še posebej pederstva se ne zdravi, ker sploh ne znajo / ne zmorejo zdraviti te bolezni. Zato jo tako kot noji z glavo v pesku proglasijo za - nebolezen.

In je zadeva "rešena" .

Približno tako kot urejanje Slovenskih cestišč: postavijo znak za poškodovano cestišče, in tako dobimo urejeno cestišče, ...  Grin .

No, to se niti ni toliko za smejat, ker je prej žalostno kot ne . Sad Cry So to resne zadeve!

Še en razlog za Globalno Ohlajanje pa je : premočan pojav poganstva pred Božjim učlovečenjem.

Šele sedaj, ko se Človeštvo rešuje teh zablod,- po skoraj 2000 letih,- šele zdaj zopet prihaja do naravnonormalnega stanja Globalnega Ogrevanja Ozračja, ki je povezano z Duhom Človeštva ki se "ogreva" za Ljubezen. Kiss

Toliko za sedaj, ker moram iti delat zdaj .

Čaw  Cool

ba Boštjan Z. + Global Warming Powers + good positive spirits + God's brothers + # Kiss#

Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #1168 - 18.08.2009 at 10:35:36

...pedri in pogani, vedno boljse  
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p