radovedni soncek
|
He,he,.... .
Kako ste se razpisali.
Hm,... .
Veš, hec je v tem, de če je homo,.. oziroma toplovodar, pol mu v glavi neki ne stima in bi rad nekaj v rito napišil. Mislim, da so taki, k so po vecini zaraid kemikalij taki je ap res da so nekaeri k so umes in pol oboje furajo.
In pol ti pride v psiho.
Mislim, da je pa tudi neki res na tam da mu picka ni dala fukat pa ga je zabedirala,. jaz sobno bi bill koj peder,.. k picke so prov v podnu,.. samo problem je to da si ne morem vizualizirati da bi me en v rito nabijal al pa jaz nejga,.. mislim prov odurno je,.. torej,.. jaz bi bil gej lol sam mi kemija ne dopusca piha pa mi zaradi pizdaij k sme jih mel z babami,..
medtem ko majo drugi drug problem, mogoce jim kemija stanca pa spiha noce sam sej veste kako je
kakor koli tri oznsoti so
kemija od rojstva psiha ali oboje je na meji in pol fura po obeh strneh ceste,..
akkro koli,... moja rit je moja in konec pa ce kurca vrzem med jekelna vrata pa ga prprem noter,... gej en bom ratal pac ne bom fukal,..
em,. toda zato imam sveto dolznost na tem palnetu da zejbem in psiholoko ponizam vsako picko k je kurba,.... dobesedno da ji unicim psiho v nulo,... to mislim da sem dolzen narediti ker le tkao bomo unicili tole sleti an tem svetu da se bodo fukale med sabo prascie ene medtem ko bomo rpavi moski dobili vec moznosti da pridobimo res ljubeca bitja v nasa zivljenja,..
pa brez zaemre, punce,.... ozirma deklea lai zenske,... nimam ic proti vam,.. smao da pa srecam kurbo jo pa zacnem kamsakirati in ubijati psiho,.. bodisi javno bodisi na 8 oci bopdisi na 4 oci,.... in tkao vma povem,... duhonost se zacne in koca pri posameznbiku ce bi vsi benali tele kurbe pol bi bilo drgac,.
oziroma tako bom rkeu,. IZZIOVAM VAS;..
dajmo nareidti portal,... kjer bomo kao se druzili in pol vsi o vsakem lahko napišemo par lastnosti k se tockujejo,. recmo da ko nekdo isce punco ali fanta vidi v nejmnem profilu da je kurba,... itd,.... ze to bi bil dober podatke an teh straneh,... sori too je,..
tam zuni so cudovita bitja d punc smao na zalost je vleiko neumnih k ne vidijo resnice pol k pa jo vidijo ap je prepozno,. tako da lepo rposim,..
kaj nj jaz punci k ma neki v glavi pa raje kubirja fuka itd,.. ja ma sam ne mi jokat,. zato pa jaz nikoli nism jemal punc nazaj ce sem jo pecal pa mi pride za pol leta nazaj jokat ja nism vedla,... kaj ni vedla vse je vedla,. koj kurac,.. v p.. nj da palicni vibrator za beton,. kis may fuking ass,s.. da ni vedla ,. jebojo,.. ake je teba benat,.. majke mi,. pol ap mate kurbe
sploh pa tako neki da vas razrajcam
Je kdo pomislil da s epunce fukajo in porivajo okol zato ker je druzba brez denarja.?
Danes ne mores hise anrediti in met otork. Punce pa bi s eporival e na polno pol pa tipi nocejo k otorke je treba ziveti palce pa so ake da komi rpides skozi mesec za hrano itd,... . Polap s epicek porivajo okol da potrebam zadostio. ja boge punce ja ma prov res smilijo s emi,.. porast vibratorjev pa raste, naj kar vsak apri sebi pove zakaj ima vibrator simpel, fukat ne upa ker bo sranje ce bo mulc, po drugi strnai pa vse jamraljo da ni pok tipov,. in da major aje vibrator vesste kok takih pick poznam,.. pac vtakne v steno jo zrajca picko poredno polap vsake tok casa se pofuka kakega tipa in ga izkoristi,..
MOSKI DEŽELE SLOVENSKE zdruzimo se proti tem smetem,... benajmo jih,... unicimo joh,. na koncu bodo mele samo vibrator in nas od damlec opazovale ,.....
poznam neki zenks k so mi rekle "jao ko bi jaz k sme bila malda gledala normalne tipe ne pa da sme se nosila",. haha,. veste kaj rece pikea ko ji recem tole,. smao tiho je,. NE ME JEBAT,.... piek vedo sploh slovenke mislijo da majo zalto,. emd nogam ne me jebat lol hahahaha,...... samo tiho so,. tkao da lepo prosim,.... dol DOL z njimi,.. pol apni cudno da je vendo vec pedrov pa da s epo studentkih domovih cimri natepavajo vem za 5 primerov ko je vsako leto en tipo cimra pofukal,, via z uspavali vija z narkozo itd,.. dajte no,.. kdo je kriv PICKE,... na grmado z njimi skoda k nimamo inkvizicje takrat so to hitro pometlai stran,..
Malo s ezamilite ce imamo danes v loveniji 10.000 takega folka (pa da ne bo pomote na ketitih je tega veliko),.. cez 20 let bo tega sranja 50.000 zato pa je treba zatret tole,... ce si boaln v glavi,....ce izkorisces tipe ce si rpacia NIMAS PRAVICE ,.. met tipa prakaj si jo al ap vleci po asfalti ozirma po separaciji,.. ce ap ti to ni dovolj pol ap uproabi palicni vibator za beton mesat,. da ti od kosti odstopi meso in koza,... ljubeznivega in odkritega fnata pa niam pravice imeti,....
no o tem kako so pucne omejen v glavi in predvsem njihovo higijeno in spolno znanje to bomo ap drugih obravnavali,..
sam ne mi nabijat z kakiimi anti posti,. k bom take nazaj pisal da bo vsem nerodn,. resno,. vsi vemo za kaj se gre,. zanimivo je smao to,.. da vsi pol vzgajamo otorke ploh punce ali hcerke no,. da jim ej treba vse v rit dat,. ma ne me jebat,.....
pa tako najboljse punce se dobijo,. no sploh ne bom pisla k bom se kog azalil po krajih,.
nic grem,. no pol ap s ezamilite,...
in naslednjic ko vidite enko puno z vaim kolegom naredite kot jaz anreidm,.. grem donejga pa mu recem ti tipo kaj pa pocens z to kurbo,... ja ma pov isto,. kolega je pusial punca s emi je porivala pol let apo nemciji in doma pa jo je nazaj vzel,. prvic k sme ga videl sme mu reku stari kaj pa uan punca k si se spoznal z njo (kao da se je ) v rpico nej je piko tkao vrglo v steno,.... pol ap sme ga s enapizdil,.... ce mu je ploh padel na galvo,.. mislim,. WTF,... take picke se vrze iz avta pa s eodpelje,.. naprej,...
benat tipe in punce k varajo itd,. benat,..
njs e med sabo klofajo pa med sabo pikajo nas pa nj pusijo namiru,.
mingrede dve leti nazaj me je en peder nadelgoval ne boste vejrel kak ma ta folk v glavi tornato,. pa mate tudi take ljudi k hodi v palsich okol pa je psodi nag pride do punc ea se razglai,. lol heheheheh
pac ljuej majo rajce,.. samo ne mormeo rect da so vsi kemijsko padli v to smer eni so azvesto tkai ker so jih iostli ljudje izkoristili to je moj mnenje,.
no ja sej lohak izkoriscate nazaj,. smao rpoblem je v tem da s epol sam slabo povcitis raje jo spiholsko zejbes tkao an ravni vesti,.,.. pa da vieis kaj rece nazaj;)
lp bodi te zdravi siti veseli in ljubljnei ,...
".... ko ap prides ti, se mi nebo rasvetli,.. annananana"
|