Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 75 76 77 78 79 ... 94
(Read 214267 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: Globalno segrevanje , ha ?
Reply #1140 - 13.08.2009 at 16:46:08

Lep pozdrav. A si ti tudi sovražna do mene ?

Neverjetno kako sovražno si nastrojena sploh proti meni .

Le od kje taka sovražnost si se kdaj vprašala, iz verskih prepričanj, slabih izkušenj ali zatiranja same sebe in svojih nagnenj.

Lep pozdrav  Smiley
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1141 - 13.08.2009 at 19:34:15

Pozdravljeni

No sem opazil, da v kateri kol temi pišem se tkaoj neha nabijanje in nakaldanje in je pol apr dni mir na forumu.

TOrej,..

Sem sklenil, da malo pokomentiram,...

1. ) Ohlajanje,....

Ohlajanja ni, in tudi segrevanaj ni po grafih ki spremljajo globalne temperature ozračja po razni h virih kot je recmo nasa,.. ce jim je verjeti  . je pa res da so trdni bolj izraziti, v povprečju oziroma mediani pa se ne spreminjajo.

Ohlajanje mislim da ni razlog da bi se pojavljalo, predvsem bi rekel oziroam menim, da mi je čudno da govoris o ohlajanju, ker po mojem mnenju, segrevanaj tudi ni. če morem izraziti stran bi rekel da je prej segrevanje na prvi  pogled. V kolikor smo jasni moremo vedeti da v zadnjih nekaj eltih moejga lijfa sem zapazil unicenje ledenikov pod triglavom, tkao da to so znaki ogrevanja. Lajicno,.. . Medtem ko bi mogli prizanti, da so vse manjše padavine v smislu snega katere zalagajo le ta področja premalo dopolnila ledenike. Pozimi pade sneg zmrzne poleti se topi, v kolikor je povprecni diferincijal majhen pol ledenik raste v kolikor je manjši pade in zginaj eldenik. Torej zime so mrzle senga ni torej zato lohak zakljucimo da ledeniki zginajjo. Problem je haljenje ozracja ali pa segrevanje tega ne moremo potrditi.

V kolikor se temperature dvignejo v evropi se za dodatnih 2 stopinje bomo najebali, ker sme bral neke izsledke razikav katere so bile anrejena v morju ob bruslju al katera drzava na severu ma morej rzaven milim da v belgiji ne vem tocno,.. .

Izracuni akzejo da se bo dvignila temperatura v naslednih eltih za 4,5 stopinje celzija, kar pomeni stopnjo nevarnosti po izmurtju ljudi.

V kolikor se segreva vse se morje lohka unici na nacin da s eprekine severno atlanski tok kateri iam za poledico da se morej kuha in kar je najbolj pomebno se zacne zrak prenehati mesati z morjem. To pomeni, da vs enoter v morju umre, toka ni, in potlej se zacnejo tvoriti cianidni plini kateri iz moraj prehajajo na kopno in tkao ubijejo vse kar eleze in gre. To se je ze zgdilo sodec po virih iz dokumentarcev, in sodec po tem da kjer koli koplejte nadjete neko palst crnine katera simbolizira to obdobje,.... .

Torej,.. pozabili mso omniti da pri prihajaocem letu 2012 ozirma do leta 2019 se naj bi zgodilo to obdobje prehoda katero ima za poledico oziroma vzrok dolocene povezave in poravnave z centrom vesolja itd,.. katera ima za poledico segrevanje vsakega telesa v nasem osončju in poledicno tudi sonca. Sonece je azcelo resno povecano odajati sonce vetrove itd,... .

Moremo tudi rpiznati da doloceni tehnoloski razviti odeki na zemlji zrapolagajo z upravljanjem zemlje kot celote v smislu vremenskih razmer. Vsi vemo kaj je harp, z njim se inducira doloceno velicino elektromagnetnih valov v ionisfero katera ima lahko razlicne uporabe. Scit preodi raketam dolgega dometa, scit pred komunikacijami, pozicijoniranje ozirma lociranje vseh tarc objekotv in predmetov na zemlji, (kot radar), itd,.. in emd dtrugimi tudi induciranje potresov kot sme razbral z dolcoenih virov ki so to nekako forsirali,... (nic ni moje samo povem akr vem),... najbolj zanimivo je, da ce zjebes ionisfero na dolocenem delu palneta razni zarki k jih ionisfera zejbe pridejo na tla in pol lahko vdite ucinek isto kot v mikrovalnvki, vse lohak azszegete. Pri povzrocanju poresov pa se zaclo dvigne ionisfera kot sme neki bral, nisme tok pameten,. toda morete vedeti da vsako twikanje tega sloja nasega palenta povzroca razne odraze v drugih slojih. Znano je da ko so metlai prvo bonbo atomsko niso vedeli akksne poledice bo to melo na ionisfero, obstaja dolocena mera katerao lohak oan sprejme, v kolikor jo repkoracis ionisfera udari nazaj,... uporabite sojo domiljijo.

Tako, da ce izkjudimo razne fore z manipulacijo vremena z letaliin kemikalijami ozirma dejstvom da iamjo vsaj dve drzavi ans vetu to spsobnost,.... upravlajnaj z vrmeenom,.. mingrede sme omenil mogoce da se resno da ustvajrati tudi envihte orkane in pdobno ter cunamije z to vrsto naprave,... tako da tok o tem,..

Ne vem kaj mislite z ohlajanjem,.... ozirma ne vem kaj mislite z tem da se bo se anprej segrevalo,... renso,... vem samo to, da so bitja in energije prisonte na zemlji predvsem pa enorman kolicna ljudi ks e bojijijo in borijo za doloceno stopnjo harmonije in bitjka se kot sem videl v linku k sme ga dodal danes zelo hitro vrzi,... kaj ej res ne vem,..

Zakljucimo lahko smao to, da semi zdi zelo zanimivo trditi da se nekaj ohlaja glede na to da vemo da se osoncej segreva jupiter je povecl temperaturao ozracja za 300 stopinj,.... tako in naprej,... Dokelr mi gopsod ne zaveze ust oziroam mi predstavi neko studijo z relativno sledecimi in zanesljivimi podatki mislim da nimam mnenja o tem ali s eohlaja lai ne,.. Definitivno pa na teh onovah lahko recem, da so zime vendo bolj balkge v padavinah neuraj vecja in temperature zemšane,.. v kolikor obmo zemlji unicevali vitlane ogrgane in sklope z katerimi zadeve resno lahko sprvi v kontorlo obmo ratali ensotavno ena velika goal zemlaj brez rastlin.

Kar pa se tice tega da bomo presustniki najbali,... brez zaemre draga bitja,.... najprej preresno popucite na sojem pragu grem staviti da 90% ljdui ej varalo aprtnerja ,.. pol ap bodimo pametni,...

razumem ta bitja ko pono kar pocno ker so tkao omejena azradi izobrazbe in vzgoje starsev,... tkao da ce mene rpasate najprej starse prefukat pol pa otorka podiciti,...

otork ni igraca kot se to jemlje vsaj pri puncah v današnjih dneh,.... otork je zivo bitje katerega mroes paziti bolj kot pazis sebe in dokelr nimas pogojev razumevanja in zrelosti, da lahko resno vzgojih in koregires ter ucis nekoga katerga si priklical v ta svet,... objektivno ,.. potlej otrok sploh ne smes meti,. isto lahko recem za ... no o tem ne bomo apc poznal ljdui k ne bi smeli meti otork,... jaz obno jih ne bom mel,... ker simpel ni normalnih punc,... toje pa to,.

peder pa tudi en bom ratal;)

tako da se akr po glavi tolcte

kar se pa tice idej o medsebojnih odnosih oziroma neki engativni energiji,.. haj toel je zaem tudi novo kot se trudim,.. obravnavanjte ljudi kot bi radi bili sami obravnavani,... ce ne gre s ejih ognite,... vsak clvoek iam svojo realnost katero se oklepa in nihc enima pravice te relanosti spreminjati v kolikor se nekdo tega loti lahko le izzove,.... psodbudi vsiljanje necesa ne gre, ker ensotavno smo iz razlicnih koenc itd,..

ok bom zaprl gobec,...

bodite srecni polni ljubezni dovolj denrja da ne boste lacni,... pa partnerja pritmite za rit ap ga peljite na prehod,....

radost pac,..

aja ap se to ne nakuriti otroka ce vam slucajno zazge preprogo doma v hisi,... nesrece se dogajajo,.

lp in vsme vse naj naj
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #1142 - 13.08.2009 at 19:40:51

Boštyxz wrote on 13.08.2009 at 10:03:49:
Sedaj moram razložiti še en razlog, za zdajšnje Globalno Ohladitev Atmosfere .

Namreč, to je bil še en dodatni ukrep Modrega Stvarnika, da omeji razširjanje pederastije in podobnih sprevrženosti. Sicer skrajni, a vendar nujni ukrep.

Nadaljni ukrepi sicer še pridejo, z katastrofami/krizami začenši najkasneje od leta 2012 .

In, kdorkoli se ne bo zmogel upreti duhu nečistovanja bo precej trpel, oziroma bo celo pometen iz obličja Zemlje .

Ko pa bo Zemlja očiščena Človeške ( in Satanove) nesnage, bo takoj v polni meri nastopilo Resnično Globalno Ogrevanje , ki nebo tako medlo kot je sedaj, ko je le kako dobro stopinjo, ali dve.

Lep pozdrav do tedaj, čaw  Cool

from Boštjan + Global Warming team + goood brotherz + good Sun spirits + positive energy spirits + God's brothers + # Kiss#

...geji imajo dovolj ljubezni se za tebe   Wink

Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1143 - 13.08.2009 at 19:45:48

Namreč, to je bil še en dodatni ukrep Modrega Stvarnika, da omeji razširjanje pederastije in podobnih sprevrženosti. Sicer skrajni, a vendar nujni ukrep.

Nadaljni ukrepi sicer še pridejo, z katastrofami/krizami začenši najkasneje od leta 2012 .

In, kdorkoli se ne bo zmogel upreti duhu nečistovanja bo precej trpel, oziroma bo celo pometen iz obličja Zemlje .

Ko pa bo Zemlja očiščena Človeške ( in Satanove) nesnage, bo takoj v polni meri nastopilo Resnično Globalno Ogrevanje , ki nebo tako medlo kot je sedaj, ko je le kako dobro stopinjo, ali dve.

from Boštjan + Global Warming team + goood brotherz + good Sun spirits + positive energy spirits + God's brothers + # Kiss#

Zdravo

MI lahko lepo rposim poves od kot ti te inforamcije.

Ce prekrijemo zemljo z ledom, potlej bomo meli ogrevanje ker se bo svetloba odbila iz zemljinega povrsja in se bo priblizno stabiliziralo kot je bilo v prejnji ledeni dobi. tako da to je zaem ohalditev,. kakrsna koli zadeva v smislus egrevanja pa bi bial katastrofalna.

Glede na to da prihaja nibiru,.. itd,. res ne vem kj bi rad s epovedal.
Kaksni plani?

Mislim,... če osbno pogledam vse kar vem o zemlji nejni sestavi geologiji itd,.. in ce pomislim,... kaj mi ti govoris,.. se ti azvedas da bo pol an zemlji mogoce zivih smao 1000.000 ljudi,..

tako ti povem,... mislim celo da vojne ne bo to ej 99% ziher. Edino kar ans lohak pojebe je se kaka zunanja zadeva,....

Veš menim da je vesolje ljubezen in radost (ok ne se smejat se sma komaj verjamem da psiem tole), in res en vem zakaj bi te nekdo unicil ce si kakrsen si. jaz mislim da ce se nisi naucil dovolj ponavljas razred. nacuil ap se nisi dovolj ekr si sprical, bil len , ali ap nisi dobil hrane in si umrl predn si znal brat pa bil sam tako odrasel da si lohka sam zase razmiljal in skrbel. Otork an zemlji umre vleiko poglej si slike malo.

Ljduje se morjeo malo zamisliti and sabo to je rpoblem,... pa sprmeniti je treba sistem iz ekonomskega v resorsno,..

da bomo vsi meli dovolj in en bo emdsebojenga tekmovanja,..

sam to so sanje,...

Rad bi vedel vec o teh svojih videnjih prerokbah mnenjih ker pac sem tkao firbecn da rad berem in dojemam.

Lepo podzravljen
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1144 - 13.08.2009 at 20:27:52

Quote:
Veš menim da je vesolje ljubezen in radost (ok ne se smejat se sma komaj verjamem da psiem tole), in res en vem zakaj bi te nekdo unicil ce si kakrsen si.

A se nisi ti hotel uničiti ?

Človek lahko uniči sebe, ker noče sprejeti dejstva, da je takšen, kakršen pač je.
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1145 - 13.08.2009 at 22:24:06

Robi wrote on 13.08.2009 at 20:27:52:
Quote:
Veš menim da je vesolje ljubezen in radost (ok ne se smejat se sma komaj verjamem da psiem tole), in res en vem zakaj bi te nekdo unicil ce si kakrsen si.

A se nisi ti hotel uničiti ?

Človek lahko uniči sebe, ker noče sprejeti dejstva, da je takšen, kakršen pač je.

Verjemi jaz sem sprejel kakšen sem in verjemi mi, da nisem slab. Imam pa napake katere nisem zelel spremeniti ker sem mel doloceno razmisljanje,... k je temljijo na izkusnjah ks mejih mel. Toda, če čutiš da neki en gre skupi razisces,.. beresš,.. in ko doajmeš da so stvari drugacne potlej spremniš svoje mnenje in tudi z tem toje obnasanje in napake,.. .

Umetnost je smao v tem,.. ali si spsoben spremeniti sebe kot bitje da posežes po tistem kar ti je dano zastonj oziroma po tem akr mores smao vzeti,.... (ok, teh ebdarij ne bom psial naprej,.. samo tako nj bi bilo),.. če hočes videti smao resnico in jo dojeti, mores biti rpirpavljen sprejeti resnico kakršna je,... jaz pr seb vem da sme zafukal neki reči,... in ko začnes sam sebi prizanvat anpake pol napredujes ko ap zanikas pa stojiš,..
lp
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1146 - 13.08.2009 at 22:25:59

Quote:

...geji imajo dovolj ljubezni se za tebe   Wink

Ja, itak,  za svoje fekalne odprtine, potem pa je konec vsega . Grin
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1147 - 13.08.2009 at 22:29:55

Kukuc,...

Še tole,...

daj ce mas veze reci da nj malo poveca tlak recmo za kak bar pa poveca co2 da bodo sadezi tkao veliki kot v raju itd,..

Trditve sem dobil da ce povecas tlak da dobis velike sadeze tako da ce ma dko kako komoro naj paradajz noter da pa da viidmo ce je kaj razliek ali ap kakae kumare ali ap uno buco za veliko noc bo vleikanko dobil lol,..

lp
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1148 - 13.08.2009 at 22:30:48

radovedni soncek wrote on 13.08.2009 at 19:45:48:

Zdravo

Ce prekrijemo zemljo z ledom, potlej bomo meli ogrevanje ker se bo svetloba odbila iz zemljinega povrsja in se bo priblizno stabiliziralo kot je bilo v prejnji ledeni dobi. tako da to je zaem ohalditev,. kakrsna koli zadeva v smislus egrevanja pa bi bial katastrofalna.

Kaksni plani?

Mislim,... če osbno pogledam vse kar vem o zemlji nejni sestavi geologiji itd,.. in ce pomislim,... kaj mi ti govoris,.. se ti azvedas da bo pol an zemlji mogoce zivih smao 1000.000 ljudi,..

tako ti povem,... mislim celo da vojne ne bo to ej 99% ziher. Edino kar ans lohak pojebe je se kaka zunanja zadeva,....

Veš menim da je vesolje ljubezen in radost (ok ne se smejat se sma komaj verjamem da psiem tole), in res en vem zakaj bi te nekdo unicil ce si kakrsen si. jaz mislim da ce se nisi naucil dovolj ponavljas razred. nacuil ap se nisi dovolj ekr si sprical, bil len , ali ap nisi dobil hrane in si umrl predn si znal brat pa bil sam tako odrasel da si lohka sam zase razmiljal in skrbel. Otork an zemlji umre vleiko poglej si slike malo.

Ljduje se morjeo malo zamisliti and sabo to je rpoblem,... pa sprmeniti je treba sistem iz ekonomskega v resorsno,..

sam to so sanje,...

Rad bi vedel vec o teh svojih videnjih prerokbah mnenjih ker pac sem tkao firbecn da rad berem in dojemam.

Lepo podzravljen

Dobro pozravljen z lepim pozdravom.

Ja, no, nisem čist' tko mislu.

Začetne Informacije sem pa dobil, kot sem že reku iz Novega Razodetja.

Poznejše pa iz okolice, ali pa iz Božjega Duha v svojem srcu, ki mi občasno namigne kaj podobnega .

Sem že zaspan zdaj, pa še po mleko moram iti .

Lp + #
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #1149 - 13.08.2009 at 22:42:25

Boštyxz wrote on 13.08.2009 at 16:46:08:

Nisem nič sovražna do tebe samo komentiram tvoje sovražne govore.

Torej priznavaš da si sovražno nastrojen proti homoseksualcem, sedaj pa še povej od kje ti ta sovražnost.

Lep pozdrav  Smiley
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #1150 - 13.08.2009 at 22:45:14

Boštyxz wrote on 13.08.2009 at 22:25:59:

..grejo ti hudo na zivce a?    - zakaj?

Poznam par zlo dobrih ljudi, ki so geji, in?, nima veze...   ali?

..meni so sli vcasih na zivce avtomehaniki  Wink Grin
zdaj ne vec.

Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1151 - 13.08.2009 at 22:45:33

.
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #1152 - 13.08.2009 at 22:46:37

Boštyxz wrote on 13.08.2009 at 22:30:48:
radovedni soncek wrote on 13.08.2009 at 19:45:48:

Zdravo

Kaksni plani?

sam to so sanje,...

Lepo podzravljen

Dobro pozravljen z lepim pozdravom.

Ja, no, nisem čist' tko mislu.

Začetne Informacije sem pa dobil, kot sem že reku iz Novega Razodetja.

Poznejše pa iz okolice, ali pa iz Božjega Duha v svojem srcu, ki mi občasno namigne kaj podobnega .

Sem že zaspan zdaj, pa še po mleko moram iti .

Lp + #

kako ap stopis v stik z tem duhom?

ce smem poprašati.

lepo pozdravljen
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1153 - 14.08.2009 at 09:22:11

Quote:
Boštyxz wrote on 13.08.2009 at 16:46:08:

Nisem nič sovražna do tebe samo komentiram tvoje sovražne govore.

Torej priznavaš da si sovražno nastrojen proti homoseksualcem, sedaj pa še povej od kje ti ta sovražnost.

Lep pozdrav  Smiley

Oooo neee, nič ne priznavam, da sem sovražno nastrojen proti njim. Zakaj vse obračaš na sovraštvo ? A ne poznaš nič drugega kot samo sovraštvo ?

Morm' it zdej' , delat, se pišemo potlej, ...

In potlej je zdej:

Glej, za tem mojim domnevnim "sovraštvom" se skriva ljubezen do ubogih duševno bolanih bratov katere je treba pozdraviti . zelo enostavno je to .

Lp do tedaj, čaw . Smiley
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1154 - 14.08.2009 at 09:31:28

Quote:
Boštyxz wrote on 13.08.2009 at 22:25:59:

..grejo ti hudo na zivce a?    - zakaj?

Poznam par zlo dobrih ljudi, ki so geji, in?, nima veze...   ali?

..meni so sli vcasih na zivce avtomehaniki  Wink Grin
zdaj ne vec.

Ne, nemorem reči da mi hodijo na živce, ampak je problem v tem, da so to tako hudi duševni bolniki, da se svoje duševne bolezni sploh ne zavedajo .
In tako potem z svojimi dejanji delajo škodo še preostali (malo bolj) zdravi populaciji .

Zato mi ni vseeno zanje.

lp + Dp , čaw  Roll Eyes
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 75 76 77 78 79 ... 94