Boštyxz wrote on 23.06.2009 at 08:47:54:Etrex wrote : Ce bi imel se kaj drugega v glavi razen lorberjevega dreka ki v danasnjem casu "smrdi" ze na kilometre.
In tudi če bi ti imel kaj drugega v glavi razen lojzetovega dreka, ki smrdi že skoraj celo večnost daleč, ... bi še vedno težko razumel kaj od Božjih sporočil našemu bratu Jakobu L. .
Tko to je, ResEtRex, žal .

Lp from Bošte + #
Ne zal, zal (zate) je tako kot je v RESNICI kot ti jaz pravim. Tvoje verovanje je lepo zasanjano in idealno ego hranilo. Tu drzi, prelepo je da bi bilo resnicno.
Vsak bi si EGOisticno zelel nekoc nekaksne dokoncne odresitve, odhoda in bivanja v duhovnem nivoju. Ce bi bilo tako, verjeto ne bi bilo nobenemu prav nic zal, tako pa zal ni tako, ker ce bi bilo tako, bi ze vecno- zdaj bilo tako.
Tako pa smo vedno soodvisni tudi od mase, energije, prostora, casa, v bistvu je to Xmept* inv bistvu ne da smo odvisni od tega, ampak to sestavja stvarstvo, to pomeni vse nas naso misel, zavedanje, skupaj s tvojo bujno domislijo o prelepih ljudeh zapakiranih v soncu pri nekaj 1000 stopinj celzija.
Zal pa Bosty ti tega ne razumes niti pod razno.
In kaj ima zdaj Alojz veze? Alojz mi daje vedenje, ne pa bednih sporocil ki so logicna vsa po vrsti, kot je logicna leteca krava, si ba butel res

Sprijazni se, drek Lorberjev se te valja po glavi

KO BOS TI IN TEBI PODOBNI DOJELI, DA RESNICA NI NE LEPA NE GDRA, NE IDEALNA NE KONTRA-IDEALNA, NE MEHKA NE TRDA, NE DUHOVNA NE MATERIJALNA...
Nic ni popolnoma CRNO (slabo) in nic popolnoma BELO (dobro).
Dobro se ne bi prepoznalo kot dobro, ce bi bilo izolirano od slabega, saj ne bi moglo dobro niti definirati kaj slabo sploh je, posledicno ima dobro v sebi tudi delcek slabega saj ti moras izkusiti slabo.
Bebec od Bostyja povej mi kako ves kaj je veselje ce nisi izkusil zalosti a a a a?
Iz tega izvira zavedanje, samo zaradi te polaritete... Ampak to je takoooo dalec od tvojega razumevanja Bosty in od Lorberjevih bedarij da brezveze da se sploh pogovarjamo.
RESNICA NI VCERAJ NE JUTRI, JE VECNO- ZDAJ VSE TO.
L.p.