m wrote on 18.06.2009 at 07:56:31:Etrex wrote on 17.06.2009 at 18:04:28:Kaj zdaj ti blodis?
Spostujem ga ker mu je vse jasno in se trudi da to znanje prenese na druge. Niso izpadi, piker je ker ti hoce ubiti v glavo zakaj se gre, da bi zastekal, preberi svoje poste pa bos videl da se more cloveku malo dvignbiti pritisk, ker ti mora odgovarjat na nekaksna "testna" vprasanja.
zanimivo, men se pa dviguje ob tvojih.
vsakomur svoje...
Dviguje?... Dobro da si zenska...

Ok, M- Marjanca, povej konkretno zakaj se ti dviguje ob mojih postih?
Predvidevam, da zato ker poskusam prebuditi duhovno vecino forumasev. Ker vas zbujam iz lepih sanj in ko se zjutraj zbudis se moras (ce ze nisi) kar sprijazniti z realnostjo, prej ko se bolje je.
Nobeden ni popoln! Niti stvarnik ni, ker mi smo del njega! Ampak navzven to na celotno stvarstvo ne vpliva ker samo je, nekje bo enkrat gor na drugi strani dol, nekje bo enkrat trpljenje, drugje veselje. Navzven ali z viska je to vse na koncu poravnano- jin- jang.
Mimogrede radost nima nasprotja, lahko si zalosten a si radosten, radost je povezava s svojo pravo naravo mimo umskih konceptov- EGO vzorcev. Medtem ko pa veselje poplacas VEDNO z zalostjo, vedno univerzum sam poskrbi da se uravna razmerje, zato je navzven brezcasno stvarstvo- enost nespremenljiva konstanta- kot jin- jang ne dobro ne slabo ne gor ne dol, ne crno ne belo, nikoli samo belo in nikoli samo crno, samo ta simbol ti pove vso skrivnost o kateri tu govorim.
Kot ponavadi napisete bedne enovrsticnice, objasnite pa ne prou nic razen to da se vam dviguje, sorry ampak to je res bedno. Jaz povem cloveku, zakaj mi dvigne zivce, mu tocno opisem, ce o s tvari nimam pojma sem raje tiho. DA resnica ni sanjarjenje, zato je boleca, ker ni ne dobra ne slaba, je oboje.
Razlagam (predvsem) o koreninah vesolja o izmenicnem delovanju In ter Ri vrednosti = vzrok- posledica EM- sveti duh- nasa zavest, itd,... Govorim o troedinem.
Vse je eno pravi stara modrost, vendar zakaj ni dejansko tako? Ravno zato ker to enost sestavljata vrednosti akumulacije in realizacije, to je zelo globoka modrost, ki je mimogrede tudi meni razbila prelepo splosno new-age "duhovno" teorijo. Sam potreboval nekaj casa da sem sploh zacel studirat okrog tega in se vec da sem sprejel neizogibno resnico, zdaj mi je zadeva kot trdna skala!
Alojz mi je tudi meni na zacetku deloval ponavljajoce, ampak zdaj ga razumem, hoce ljudem pomagati pospesiti proces samospoznanja in posledicno izhod in razpat trenutnega kriticnega da ne recem za se skkozlat stanja! Stanja ki je odsev ljudi ki so bolj ali popolnoma na materijalni strani in tistih ki jih je ta predel realnosti razocaral in so se vsmerili v iskanju duhovnosti ki pa tudi ne pelje tja kjer je resnica.
RESNICO NAM DAJE VESOLJE, UNIVERZUM, STVARSTVO PRED OCI VSEPOVSOD, ZNAK ZA VESOLJE JE TEHTNICA, NIHANJE, INTERAKCIJA MED DVEMA POLOMA ZATO DA ZADEVE ENOSTAVNO LAUFAJO, ZATO DA VESOLJE JE, ZATO DA SE LAHJKO MI SAMOZAVEDAMO IN VSE POPOLNOMA VSE BREZ IZJEME KI MI JO NE MORE NOBEN POKAZAT, RAZEN V KAKSNIH NAKLADASKIH DUHOVNIH KNJIGAH, (ki ne v celoti ampak ponavadi v veliki vecini) V REALNOSTI IN PRAKSI DRZIJO TOLIKO, KOT INVALID BREZ OBEH ROK 50KG UTEZ V ROKAH KI JIH NIMA.
Vesolje je samodelujoce, tezi k lovljenju ravnotezja vsepovsod in na vseh nivojih, to je pravilno, ker ce se porusi ravnotezje to ni ok in automaticno pride do iskanja, tezenja k temu ravnotezju ki mu recemo harmonija. Danes mi ljudje na zemlji smo to izgubili, zato ker nismo samodelujoci kot nezavedni del stvarstva ki sam lovi ravnotezje mi imamo SVOBODNO VOLJO! Izpodrivamo del realnosti ki nam ne sede za pac navidezno, tolazimo se s tem, a dokler oseba ni uravnotezena ne more biti CLOVEK v pravem pomenu besede.
Ce ni zenske (In- akumulacija) in Moskega (Ri- realizacija) ni cloveka!
To je stvarnost to niso blodnje! To je vedno in povsod v celotnem univerzumu prakticno preverljivo vecno-zdaj! Povej kako dobis energijo (In- vrednost) brez materije (Ri- vrednost)? V vakumu se brez interakcije z Ri vrednostjo energija ne bo ustvarila sama od sebe!
pravijo da iz nic ni nic in tako je bilo tako bo tudi ostalo.
Ko se kaj poucis o tem draga M, mi napisi se ankrat post kaj ne stima in ti dviguje pritisk.
Korenine stvarstva, podlagi vsega na kateri mi ne morejo pametovati z nekimi bednimi forami za v pravljice, stvari kot jih jas opisujem so taksne kot so ZDAJ in to je VECNO. Te zadeve sem dojel, jih razumem, zato lahko oporekam folku in lahko se mi tudi dvigne pritisk, ker zadeve poznam vsaj v osnovi, zato tudi vedno napisem zakaj, ce mi nekdo dvigne pritisk.
Predvidevam da si ena izmed duhovnih sanjacic, ki jim normalno prizemljeno in realno tematski posti ravno ne vplivajo blagodejno na njihovo kvaziduhovno zasanjanost.
No pa pricakujem da mi odgovoris kaj konkretnega, samo ko je to potrebno pa vsi zbezite, ker z nekim nerealnim bluzenjem, lahko pereste pamet samo drugim kvaziduhovnim sanjacem.
Lep pozdrav