Boštyxz wrote on 16.06.2009 at 06:21:56:No, ja, ... saj si skoraj dobro razumel, vendar si v osnovi zgrešil neko majhno , vendar pomembno točko . Verjetno ti je Alojz to tako napačno razložil, zato pa si razmišljal tako narobe kot si .
Glej : Vemo, da je vse kar je, je energija . V kakršnikoli obliki.
Razen časa, ki ga v bistvu ni , ker so to le določena časovna obdobja ( lahko rečemo tudi samo v naših glavah ) .
Nooo, in, iz tega sledi, da je tudi že sam prostor ( Enotni Prostor po Einsteinu za lažje razumevanje ) nič drugega kot le energija .
In naprej poglej : "V Začetku" je bil samo Prostor . Brez "vsega" .
Torej le čista Energija , kot smo prej razložili, dognali.
In, naprej-potem se ta prosta/čista Energija začne prepoznavati , in se končno spozna ( samospozna ? ) .
Ko pa se ta tako prebudi, v "samospoznanju" , pa že lahko govorimo o inteligenci . Torej o inteligentni Energiji ki je napolnjevala Ves Prostor KI JE .
No, do tukaj sem ti sedaj razložil . Potem se je dogajalo z to Inteligentno Energijo še mnooogo, mnogo. Postala je Bog .
..........
In, potem dobimo po dooooolgem času šele materijo, ki je nič drugega kot "zgoščena" / strjena / energija v drugačni obliki, in tudi to samo za določeno časovno obdobje preizkusa svobodne volje.
V "Večno Sedanjem" "obdobju" pa skorajda nima vrednosti , ker je to napram večnosti izredno kratko obdobje v katerem bo obstajala, obstajala, in bo kmalu prešla nazaj v svojo izvorno obliko - Prosto-Čisto Energijo .
Takole, dragi bratje + sestre : zaenkrat sem vam na hitro razložil. Bolje vam že težko razložim ( če sploh znam ).
Lep + dober dan vam želim z dobrim razumevanjem .
čaw
Glej ni Problem Alojz, jaz sem sam prisel do tehle zakljuckov. In isto svetujem tebi!... Vrzi Lorberja in podobne sanjace na odpad zgodovine kjer spadajo taksni danes smesni cerofanatiki, spoznaj SAMO-spoznaj, ne da od nekoga razumes pravilno ali ne- pravilno kapiras? Bosty Alojz mi je rekel da si ti ok. decko proti drugim, pri katerih sovrazi predvsel, ves sam kaj licemerstvo!
Verjemi Alojz ima res specijal god power detestor for people. Cloveka prebere na kilometer, vedno ve s cim ima opravka, mimogrede je bil ze vsepovsod po svetu, imel razlicne izkusnje, z razlicnimi ljudmi, tudi zelo negativne! Alojz ni neki ubogi Lorber, rit polna, ubogi upajoc na bogca, ki pa ga kar ni rauzen v njegovi domisliji. Kapiras v cem je stvar Bosty?
Zgleda mogoce povelicevanje Alojza vendar ni, hocem povedat kaksen clovek je in je clovek kot je treba, prizemljen, aktiven (zelo delaven), radodaren, v druzbi najvecji zabavljac i podobno.
CLOVEK KI ZIVI, in ne ZIVOTARI! Zivi zdaj ne jutri ko bo to pa to.
Ampak na tem forumu se je pa pokazala predvsem njegova pikrost, kar zna bit- piker... Ampak vedno in samo v dobrobit osebe do katere je, ker s tem zeli da dolocena oseba nekaj spozna, ceprav skozi navidezno negativnost in navidezno zlo osebnost Alojza.
To govorim, ker hocem izraziti da cloveka spostujem, ne pa da od njega nekaj pricakujem, kot lahko hitro komu pade kaj taksnega na pamet.
Bosty hocem ti povedat da te je Alojz kurcal, ker je ce preveris poste nazaj kot bi se vesoljni mojster, pogovarjal s 5letnim retardiranim mentalno zaostalim otrokom...
Alojz se pogovarja resno realno ne neke sanjarije.
ZDAJ PA RESNI IN POUCNI PREDEL:
Tvoj problem je da ne razumes, da energija in materija samasebi ne moreta obstajati, ker sta soodvisne v izmenicnem delovanju, jin-jang pac ne gre razdreti kaj ne? To je ta enosta dveh nasprotij.
Ok. Prejle ko sem omenjal kamen kaj je v njem? Delec, ki ima v sebi nove delce IN ter delce RI vrednosti= ustvarijo EM!
Sorry za slabo razlago Bosty, ti si to razumel pac kot energijo ampak ni, to je materija nima dokoncnega trdega delca, ker znotraj vsakega so se novi, to ti je ta Realizirana vrednost, ki pa NI energija da ne bo pomote.
Pa tudi nekaj dobesedno trdnega ni, meni se zdi najblizje ferkvenci(svet ferkvenc, teorija strun govori tocno o tem kot sem ze omenil). Ampak to ni energija, ker energija je nasprotje temu, saj je akumulirana vrednost, ki pa ne obstaja brez te realizirane vrednosti.
Poglej Bosty prestudiraj, pa bos ze prisel do realnega zakljucka vse poti vodijo na koncu ravno do tega, to je tudi rek da takrat imas univerzum, stvarstvo ali vesolje na dlaneh

Uzivaj v duhovno energijskih vibracijah a socasno se zavedaj da so zaznavne preko tvoje EM zavesti, vzroka- posledice vedno socasno prisotne Ri- realizirane vrednosti. Saj ves kako so rekli srednja pot je najboljsa pos in to je tocno to.
P.s. Aja ce se bos se naprej pogovarjal kot kaksen bednik z nekimi sanjarijami se ne bom vec pogovarjal s tabo!
Ocitno je da je tvojemu Lorbercku delal problem materijalni princip, vsaj ugiban, saj samo poglej ga pa ti je vse jasno.
Clovek ki komunicira z bogom in pove kaj mu je bog povedal in to se je seveda v danasnjih casih, v katerih so bedaste prijave, napovedi, vedenja samoumevna Lorberjeva neumnost. Jaz se pa sploh ne potrebujem pogovarjati z bogom, ker vem da sem z njim eno

L.p.