Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 70 71 72 73 74 ... 94
(Read 214419 times)
ajgor
Ex Member

Re: Globalno segrevanje , ha ?
Reply #1065 - 15.06.2009 at 10:59:18

Robi wrote on 15.06.2009 at 03:18:05:
Prej nisem mogel....
Spoznavam se tako, da opazujem svoje misli.
Misel je pač nek umski proces, ki nastane na podlagi spominskih informacij. Kako misliti, smo ravno tako naučeni, z mislimi si razlagamo lastno doživljanje in dojemanje sveta preko čutil.

Zdi se mi bolj pomembno vedeti zakaj imamo takšne misli, kakršne pač imamo, kot pa kaj sama misel je.

Misel je produkt izkušenj in znanja, ki se hrani v spominu. Ko se sprašuješ zakaj tako razmišljaš (zopet množina-nimamo vsi enakih misli), prideš lahko do spoznanja kaj misel je. Spoznaš, da je to krog, akcija in reakcija v katerega si ujet.
S tem ko si razlagaš čutila, si delaš predstave in ustvarjaš odnos. Spoznanje odnosov, ki jih gradiš v sebi o njih razmišljaš, te pripelje do tega kaj razmišljanje je. Razmišljanje te zaposli, zato ne vidiš dejstva, realnosti in tvoja zavest, ki misel poganja je vedno zaposlena s pridobivanjem česarkoli. Torej ni svobodna, zato misel ne more roditi svobode.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1066 - 15.06.2009 at 12:48:57

Quote:
Ko se sprašuješ zakaj tako razmišljaš (zopet množina-nimamo vsi enakih misli)

Sprašujem se sam, ker mi je pomembno vedeti....misli pa imamo verjetno vsi..takšne in drugačne.

Quote:
Razmišljanje te zaposli, zato ne vidiš dejstva, realnosti in tvoja zavest, ki misel poganja je vedno zaposlena s pridobivanjem česarkoli. Torej ni svobodna, zato misel ne more roditi svobode.

Jaz si to predstavljam tako.....In sicer tako, da v naših možganih teče več miselnih procesov hkrati.
Torej, da naši možgani omogočajo in delujejo kot nek večopravilni operacijski sistem.
Razvitosti in višja EM frekvenca omogočata, da potekajo miselni procesi, ki lahko delujejo neodvisno eden od drugega.En miselni proces je lahko obremenjen z občutki, dočim drugi ni in, kar nam daje občutek, da imamo neko zavest, ki bdi nad vsem.
Ker možgani živali delujejo na nižji EM frekvenci, ne omogočajo večopravilnosti ali neke sokratnosti, zato živali ne morejo iz začaranega kroga misli. Saj ne morejo prepoznati sebe v miselnem procesu in se tako razvijati.
Takšna je moja razlaga, saj človek s svojim ustvarjanjem le odslikava sebe. V dejanjih se prepozna človeka, pa če se tega zavedamo ali pa ne.
Z razlago večopravilnosti odpadejo razne razlage višjega in nižjega jaza...te in druge zavesti....
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1067 - 15.06.2009 at 14:10:10

Quote:
Robi wrote on 14.06.2009 at 21:31:32:
Nisem razočaran.
Tudi, če bi mi kdo pokazal neko pot, je ne bi avtomatično sprejel.
Glede takih zadev, sem velik dvomljivec, saj neke zadeve težko sprejmem kot neko resnico, kaj šele, da bi tistemu sledil.
Tudi P.D na primer nisem sprejel, kot neko resnico, pa čeprav bi naj to bila.
Vse to so zame le neke informacije, ki mi pomagajo spoznavati ta svet.
Glede moje poti, pa se odločim na podlagi spoznanj, tako svojih, kot drugih.

Pa še glede bebavih občutkov....sam bi se vprašal zakaj jim pravim bebavi, če bi jih tako definiral.
To bi pomenilo, da z mojim življenjem ne bi bil zadovoljen, če dojemam svet preko bebavih občutkov.

Kolikor sem sam spoznal P.D. je formula in razlaga povsem realna, torej resnična. Zadeva,  se želi pokazati v praksi in kot sem že zdavnaj napisal je problem v nični točki, torej gravitaciji.

No, ravno to ti jaz govorim, ne odločaj se za pot ne na podlagi spoznanj, ne na podlagi bebastih občutkov. Poti ni je proces.
Povej mi ali veš kaj je zadovoljstvo je to misel?

Lp,Igor

Torej, Igor, potem se s3njaš, da je doktor Alojzij res vseveden ?  Cheesy Cheesy

Lp
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #1068 - 15.06.2009 at 14:27:50

Robi wrote on 15.06.2009 at 12:48:57:
Quote:
Ko se sprašuješ zakaj tako razmišljaš (zopet množina-nimamo vsi enakih misli)

Sprašujem se sam, ker mi je pomembno vedeti....misli pa imamo verjetno vsi..takšne in drugačne.

Quote:
Razmišljanje te zaposli, zato ne vidiš dejstva, realnosti in tvoja zavest, ki misel poganja je vedno zaposlena s pridobivanjem česarkoli. Torej ni svobodna, zato misel ne more roditi svobode.

Jaz si to predstavljam tako.....In sicer tako, da v naših možganih teče več miselnih procesov hkrati.
Torej, da naši možgani omogočajo in delujejo kot nek večopravilni operacijski sistem.
Razvitosti in višja EM frekvenca omogočata, da potekajo miselni procesi, ki lahko delujejo neodvisno eden od drugega.En miselni proces je lahko obremenjen z občutki, dočim drugi ni in, kar nam daje občutek, da imamo neko zavest, ki bdi nad vsem.
Ker možgani živali delujejo na nižji EM frekvenci, ne omogočajo večopravilnosti ali neke sokratnosti, zato živali ne morejo iz začaranega kroga misli. Saj ne morejo prepoznati sebe v miselnem procesu in se tako razvijati.
Takšna je moja razlaga, saj človek s svojim ustvarjanjem le odslikava sebe. V dejanjih se prepozna človeka, pa če se tega zavedamo ali pa ne.
Z razlago večopravilnosti odpadejo razne razlage višjega in nižjega jaza...te in druge zavesti....

Ti sedaj govoriš o razmišljanju in primerjavah. To je opravilo, ki ti zaposluje zavest. Koliko misli ti teče skozi možgane ni pomembno, zadeva sloni na dodajanju. Govoriš o dodajalnem sistemu, ki pa ni ustvarjanje. Ustvarjanje je novo, poraja se z inteligenco, ki ne primerja in ne gradi odnose med različnimi misli.
Jaz sem ti govoril o dejstvu kaj razmišljanje je. Misel je vedno v času, brez časa ni misli. Seveda jo uporabljamo za vsakodnevne dejavnosti, ni pa potrebe, da smo vedno mislih. Navadno se uči to z koncentracijo, kot je mantranje, ponavljanje besed ali neke fizične deajavnosti (npr. joga), vendar je naša zavest takrat zaposlena z vzdrževanjem tega stanja, torej ni prosta, je zopet miselna prisila.

Lp,igor
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #1069 - 16.06.2009 at 00:09:41

Boštyxz wrote on 15.06.2009 at 09:28:50:
Quote:
Boštyxz wrote on 11.06.2009 at 21:24:45:
Ja, to, da sem razložil, odkod globalno segrevanje pride v resnici  . Lp + # Kiss#

No daj še enkrat. Priznam, da tudi meni tvoje tuhtanje ni povsem razumljivo.

Lp,Igor

Nooo, dajmo , še enkrat + počasi + od začetka , da ponovim, kar se nekaterim ne da brati oziroma ne zmorejo priti do prve strani :

Izvorna oblika Vsega je Energija, v "duhovni obliki" .

In energija se razvije v inteligentnega duha (evolucija energije) .

In, "strjena" oblika energije lahko postane materija .

Zato Energija ( Duh ) začne proizvajati materijo, da ne izgubi del svoje "odpadle" ( odpadne ?) energije .

Torej , materija je del Duha , in v svojem bistvu duh-energija .

In , tako je v začetku ( kakor na koncu) bil normalnonaravni proces, da je morala biti materija pokorna duhu , ker je duh(energija) pač še vedno več vredna kot materija in je zatorej nad materijo : kdor prvi pride , prvi melje - energija(duh) je obstajala pred materijo . (Vreme je sledilo + bilo pokorno Človeku)

In, zatorej je z lahkoto bil "raj" na Zemlji, ko so duhovi/duše prvotnih ljudi te Zemlje ( Adam + Eva + ... ) upravljali z vremenom + temperaturami .

Nooo, ker pa se je materija ( + duše ) začela preveč pokvarjati ( "pokvarljiva roba"  Wink ), je prišlo do tega, da je energija naših duš morala postati pokorna materiji naših teles .

In, tako se tudi vreme z temperaturami ni več moglo ravnati po Ljudski Volji, ampak le še po ljudski "hudobiji" ki je posledica pokvarljivosti. Cry

No, vmes je kruto situacijo reševal Veliki Duh , da ni bilo prehudo/pretrdo.

Tako smo dobili prva Globalna ohlajanja , pred ne več kot nekaj tisoč let ( 6000 )

Noo, in, sedaj, na pragu Nove Dobe , ki pač še ni prišla, se Človeštvo prebuja, in zato počasi oblast materije spet prehaja pod oblast/roko Človeštva . ( z tem tudi oblast nad temperaturami , katero regulirajo duhovi zraka pod nadzorom duhov Angelov )

Tako dobimo prva manjša Globalna ogrevanja ozračja, ki so predpriprava na Drugi + Veliki prihod Stvarnika-Velikega Duha nazaj na ta ubogi planetek katerega smo poimenovali Zemlja .

In, za konec lahko ponazorimo to Globalno Ogrevanje z Ogrevanjem srca Človeštva ( duhovnega srca Človeštva ).

Namreč, med večinoma pokvarjenim Človeškim rodom, se zadnje čase ( poslednje čase pred Novo Dobo ) inkarnirajo "svetlejše" duše, ki vzpostavljajo Prvotni Red ki je bil predviden za Človeka .

Pa lep pozdrav do tedaj, čaw ... Cool...

by Boštjan + goood spirits + God's brothers + # Kiss#

Bošti, to je ideja, ki ti je postala navidezno dejstvo.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #1070 - 16.06.2009 at 01:35:14

Boštyxz wrote on 15.06.2009 at 09:28:50:
Quote:
Boštyxz wrote on 11.06.2009 at 21:24:45:
Ja, to, da sem razložil, odkod globalno segrevanje pride v resnici  . Lp + # Kiss#

No daj še enkrat. Priznam, da tudi meni tvoje tuhtanje ni povsem razumljivo.

Lp,Igor

Nooo, dajmo , še enkrat + počasi + od začetka , da ponovim, kar se nekaterim ne da brati oziroma ne zmorejo priti do prve strani :

Izvorna oblika Vsega je Energija, v "duhovni obliki" .

In energija se razvije v inteligentnega duha (evolucija energije) .

In, "strjena" oblika energije lahko postane materija .

Zato Energija ( Duh ) začne proizvajati materijo, da ne izgubi del svoje "odpadle" ( odpadne ?) energije .

Torej , materija je del Duha , in v svojem bistvu duh-energija .

In , tako je v začetku ( kakor na koncu) bil normalnonaravni proces, da je morala biti materija pokorna duhu , ker je duh(energija) pač še vedno več vredna kot materija in je zatorej nad materijo : kdor prvi pride , prvi melje - energija(duh) je obstajala pred materijo . (Vreme je sledilo + bilo pokorno Človeku)

In, zatorej je z lahkoto bil "raj" na Zemlji, ko so duhovi/duše prvotnih ljudi te Zemlje ( Adam + Eva + ... ) upravljali z vremenom + temperaturami .

Nooo, ker pa se je materija ( + duše ) začela preveč pokvarjati ( "pokvarljiva roba"  Wink ), je prišlo do tega, da je energija naših duš morala postati pokorna materiji naših teles .

In, tako se tudi vreme z temperaturami ni več moglo ravnati po Ljudski Volji, ampak le še po ljudski "hudobiji" ki je posledica pokvarljivosti. Cry

No, vmes je kruto situacijo reševal Veliki Duh , da ni bilo prehudo/pretrdo.

Tako smo dobili prva Globalna ohlajanja , pred ne več kot nekaj tisoč let ( 6000 )

Noo, in, sedaj, na pragu Nove Dobe , ki pač še ni prišla, se Človeštvo prebuja, in zato počasi oblast materije spet prehaja pod oblast/roko Človeštva . ( z tem tudi oblast nad temperaturami , katero regulirajo duhovi zraka pod nadzorom duhov Angelov )

Tako dobimo prva manjša Globalna ogrevanja ozračja, ki so predpriprava na Drugi + Veliki prihod Stvarnika-Velikega Duha nazaj na ta ubogi planetek katerega smo poimenovali Zemlja .

In, za konec lahko ponazorimo to Globalno Ogrevanje z Ogrevanjem srca Človeštva ( duhovnega srca Človeštva ).

Namreč, med večinoma pokvarjenim Človeškim rodom, se zadnje čase ( poslednje čase pred Novo Dobo ) inkarnirajo "svetlejše" duše, ki vzpostavljajo Prvotni Red ki je bil predviden za Človeka .

Pa lep pozdrav do tedaj, čaw ... Cool...

by Boštjan + goood spirits + God's brothers + # Kiss#

Bosty ze dejstvo da do poletja se ti bo ta teme se mocno pregrela, to veliko pove o tvojemu razumevanju stvarstva.

Problem je ker ti dobesedno zivis v risanki, mislis da neka duhovna energija kar slika mavricne svetove, nivoje pa kaj vem kaj ti pade tebi se na pamet.

Resnica je pac drugacna, se bos moral sprijazniti z nekim dejstvom, ki nas omejuje skozi vso zgodovino.

To sta dva pola, ki nista enaka, ker sta dobesedno dve osnovni vrednosti celote popolnoma drugacni, nasprotni a RAVNO ZATO PRIVLACNI Wink. Clovek si v egoizmu zeli to in ono in ce clovek pomisli da bi lahko bil neko domisljisko duhovno bitje, ki ne bi imel problema z vsem materijalnim, tu je ta hakeljc ki vam ga hocem(o) objasniti...

Ravno snovno-MATERIJALNI POL je socasno prisoten pri tej zelji cloveka z idejo duhovne osvobojenosti, ki brez tega snovnega sploh ne bi obstajala. Zavest sama je EM! Vzrok- posledica In- akumulirane in Ri- realizirane(materijalne!) vrednosti. Domislija skozi vso zgodovino crpa iz materijalnega principa in ga skusa spraviti v simbol, ki je akumuliran zapis, informacija, energija.

Ni duhovnega nivoja samostojnega to je jasno, ko prestudiras osnovno delovanje univerzuma. Zelo zanimivo je da energija sama ne more obstajati, lahko neki duhovni nakladaci neki blefirajo samo ne bo kruha s te moke. To so njihove ideje in bujna domislija.

Zaradi mase- materije obstaja tudi energija in obratno, so v vzajemnem izmenicnem delovanju, sama sebi nemogoceobstojna. Zanimivo pa je ko to prestudiras od velikosti galaksije, kako se ta polja vzpostavljajo in ustvarjajo EM ferkvenco- SVETEGA DUHA, o katerem ne bom zgubljal besed, to je element vzroka in posledice nasa najvecja skrivnost, ki se ji kmalu javno pise konec. EM seveda deluje na nase mozgane (mozgani=EM prevodnik kaj smo torej v resnici mi Huh vse je eno Wink) aha aha. In vse skozi osoncja, do cloveka, ki ga ravno tako ne bi bilo, ce ne bi bilo realiziranega in akumuliranega principa torej moskega in zenske... in vse naprej in kakorkoli si lahko zamislis, kako je vse to eno in povezano.

Tako da Bosty sprijazni se veliki bog oce nebeski nas ne bo osvobajal in nagrajal, ker ga bomo imeli radi in mu postavljali masivne betonske krize... ahm..hmmm,,,hmmm, no pa ce sem posten, povem pa sem zdaj skapiral da ti bosty pa ves kako to poteka? Zaboga ti dajes cim vec materijala 6meterske betonske krize in v zahvalo te bogec posipa z blagodejnimi duhovnimi energijami, no vidis da gre, vsi se lahko razumemo.

L.p. Cool
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1071 - 16.06.2009 at 06:21:56

No, ja, ... saj si skoraj dobro razumel, vendar si v osnovi zgrešil neko majhno , vendar pomembno točko . Verjetno ti je Alojz to tako napačno razložil, zato pa si razmišljal tako narobe kot si .

Glej : Vemo, da je vse kar je, je energija . V kakršnikoli obliki.

Razen časa, ki ga v bistvu ni , ker so to le določena časovna obdobja ( lahko rečemo tudi samo v naših glavah ) .

Nooo, in, iz tega sledi, da je tudi že sam prostor ( Enotni Prostor po Einsteinu za lažje razumevanje ) nič drugega kot le energija .

In naprej poglej : "V Začetku" je bil samo Prostor . Brez "vsega" .

Torej le čista Energija , kot smo prej razložili, dognali.

In, naprej-potem se ta prosta/čista Energija začne prepoznavati , in se končno spozna ( samospozna ? ) .

Ko pa se ta tako prebudi, v "samospoznanju" , pa že lahko govorimo o inteligenci . Torej o inteligentni Energiji ki je napolnjevala Ves Prostor KI JE .

No, do tukaj sem ti sedaj razložil . Potem se je dogajalo z to Inteligentno Energijo še mnooogo, mnogo. Postala je Bog .

..........

In, potem dobimo po dooooolgem času šele materijo, ki je nič drugega kot "zgoščena" / strjena / energija v drugačni obliki, in tudi to samo za določeno časovno obdobje preizkusa svobodne volje.

V "Večno Sedanjem" "obdobju" pa skorajda nima vrednosti , ker je to napram večnosti izredno kratko obdobje v katerem bo obstajala, obstajala, in bo kmalu prešla nazaj v svojo izvorno obliko - Prosto-Čisto Energijo .

Takole, dragi bratje + sestre : zaenkrat sem vam na hitro razložil. Bolje vam že težko razložim ( če sploh znam ).

Lep + dober dan vam želim z dobrim razumevanjem .

čaw  Cool
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #1072 - 16.06.2009 at 11:50:09

Boštyxz wrote on 16.06.2009 at 06:21:56:
Potem se je dogajalo z to Inteligentno Energijo še mnooogo, mnogo. Postala je Bog .

Nadaljujem....

Človeški Bog, katerega je potrebno častiti, mu postavljati templje, cerkve in mošeje....., ter šestmetrske križe.  Grin

Lep pozdrav  Smiley
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1073 - 16.06.2009 at 12:22:26

Quote:
Potem se je dogajalo z to Inteligentno Energijo še mnooogo, mnogo. Postala je Bog .

Nadaljujem....

Človeški Bog, katerega je potrebno častiti, mu postavljati templje, cerkve in mošeje....., ter šestmetrske križe.  Grin

Lep pozdrav  Smiley

Čiiist' narobe si nadaljevala  Cheesy Tongue Roll Eyes Grin Smiley. Na srečo + nesrečo . Žal.

Lep pozdrav + #
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #1074 - 16.06.2009 at 19:25:18

No, ja, ... saj si skoraj dobro razumel, vendar si v osnovi zgrešil neko majhno , vendar pomembno točko . Verjetno ti je Alojz to tako napačno razložil, zato pa si razmišljal tako narobe kot si .

Glej : Vemo, da je vse kar je, je energija . V kakršnikoli obliki.

Razen časa, ki ga v bistvu ni , ker so to le določena časovna obdobja ( lahko rečemo tudi samo v naših glavah ) .

Nooo, in, iz tega sledi, da je tudi že sam prostor ( Enotni Prostor po Einsteinu za lažje razumevanje ) nič drugega kot le energija .

In naprej poglej : "V Začetku" je bil samo Prostor . Brez "vsega" .

Torej le čista Energija , kot smo prej razložili, dognali.

In, naprej-potem se ta prosta/čista Energija začne prepoznavati , in se končno spozna ( samospozna ? ) .

Ko pa se ta tako prebudi, v "samospoznanju" , pa že lahko govorimo o inteligenci . Torej o inteligentni Energiji ki je napolnjevala Ves Prostor KI JE .

No, do tukaj sem ti sedaj razložil . Potem se je dogajalo z to Inteligentno Energijo še mnooogo, mnogo. Postala je Bog .

..........

In, potem dobimo po dooooolgem času šele materijo, ki je nič drugega kot "zgoščena" / strjena / energija v drugačni obliki, in tudi to samo za določeno časovno obdobje preizkusa svobodne volje.

V "Večno Sedanjem" "obdobju" pa skorajda nima vrednosti , ker je to napram večnosti izredno kratko obdobje v katerem bo obstajala, obstajala, in bo kmalu prešla nazaj v svojo izvorno obliko - Prosto-Čisto Energijo .

Takole, dragi bratje + sestre : zaenkrat sem vam na hitro razložil. Bolje vam že težko razložim ( če sploh znam ).

Lep + dober dan vam želim z dobrim razumevanjem .

čaw  Cool

Glej ni Problem Alojz, jaz sem sam prisel do tehle zakljuckov. In isto svetujem tebi!... Vrzi Lorberja in podobne sanjace na odpad zgodovine kjer spadajo taksni danes smesni cerofanatiki, spoznaj SAMO-spoznaj, ne da od nekoga razumes pravilno ali ne- pravilno kapiras? Bosty Alojz mi je rekel da si ti ok. decko proti drugim, pri katerih sovrazi predvsel, ves sam kaj licemerstvo!

Verjemi Alojz ima res specijal god power detestor for people. Cloveka prebere na kilometer, vedno ve s cim ima opravka, mimogrede je bil ze vsepovsod po svetu, imel razlicne izkusnje, z razlicnimi ljudmi, tudi zelo negativne! Alojz ni neki ubogi Lorber, rit polna, ubogi upajoc na bogca, ki pa ga kar ni rauzen v njegovi domisliji. Kapiras v cem je stvar Bosty?

Zgleda mogoce povelicevanje Alojza vendar ni, hocem povedat kaksen clovek je in je clovek kot je treba, prizemljen, aktiven (zelo delaven), radodaren, v druzbi najvecji zabavljac i podobno.
CLOVEK KI ZIVI, in ne ZIVOTARI! Zivi zdaj ne jutri ko bo to pa to.

Ampak na tem forumu se je pa pokazala predvsem njegova pikrost, kar zna bit- piker... Ampak vedno in samo v dobrobit osebe do katere je, ker s tem zeli da dolocena oseba nekaj spozna, ceprav skozi navidezno negativnost in navidezno zlo osebnost Alojza.

To govorim, ker hocem izraziti da cloveka spostujem, ne pa da od njega nekaj pricakujem, kot lahko hitro komu pade kaj taksnega na pamet.

Bosty hocem ti povedat da te je Alojz kurcal, ker je ce preveris poste nazaj kot bi se vesoljni mojster, pogovarjal s 5letnim retardiranim mentalno zaostalim otrokom...

Alojz se pogovarja resno realno ne neke sanjarije.

ZDAJ PA RESNI IN POUCNI PREDEL:
Tvoj problem je da ne razumes, da energija in materija samasebi ne moreta obstajati, ker sta soodvisne v izmenicnem delovanju, jin-jang pac ne gre razdreti kaj ne? To je ta enosta dveh nasprotij.

Ok. Prejle ko sem omenjal kamen kaj je v njem? Delec, ki ima v sebi nove delce IN ter delce RI vrednosti= ustvarijo EM!

Sorry za slabo razlago Bosty, ti si to razumel pac kot energijo ampak ni, to je materija nima dokoncnega trdega delca, ker znotraj vsakega so se novi, to ti je ta Realizirana vrednost, ki pa NI energija da ne bo pomote.

Pa tudi nekaj dobesedno trdnega ni, meni se zdi najblizje ferkvenci(svet ferkvenc, teorija strun govori tocno o tem kot sem ze omenil). Ampak to ni energija, ker energija je nasprotje temu, saj je akumulirana vrednost, ki pa ne obstaja brez te realizirane vrednosti.

Poglej Bosty prestudiraj, pa bos ze prisel do realnega zakljucka vse poti vodijo na koncu ravno do tega, to je tudi rek da takrat imas univerzum, stvarstvo ali vesolje na dlaneh Cool

Uzivaj v duhovno energijskih vibracijah a socasno se zavedaj da so zaznavne preko tvoje EM zavesti, vzroka- posledice vedno socasno prisotne Ri- realizirane vrednosti. Saj ves kako so rekli srednja pot je najboljsa pos in to je tocno to.

P.s. Aja ce se bos se naprej pogovarjal kot kaksen bednik z nekimi sanjarijami se ne bom vec pogovarjal s tabo!

Ocitno je da je tvojemu Lorbercku delal problem materijalni princip, vsaj ugiban, saj samo poglej ga pa ti je vse jasno.

Clovek ki komunicira z bogom in pove kaj mu je bog povedal in to se je seveda v danasnjih casih, v katerih so bedaste prijave, napovedi, vedenja samoumevna Lorberjeva neumnost. Jaz se pa sploh ne potrebujem pogovarjati z bogom, ker vem da sem z njim eno Wink

...

L.p.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1075 - 17.06.2009 at 12:39:59

Etrex wrote : Ampak to ni energija, ker energija je nasprotje temu, saj je akumulirana vrednost, ki pa ne obstaja brez te realizirane vrednosti.

Kaj pa je frekvenca-nihanje drugega kot življenje-energija ?

In, kako veš, da je energija le "akumulirana" vrednost ? Meni se zdi bolj "Svobodna" vrednost , kot pa "akumulirana" ( zaporsko ujeta ).

Lp + #
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1076 - 17.06.2009 at 16:09:15

Quote:
Govoriš o dodajalnem sistemu, ki pa ni ustvarjanje. Ustvarjanje je novo, poraja se z inteligenco, ki ne primerja in ne gradi odnose med različnimi misli.

Potem pa mi še povej, kaj je zate novo ?
Kaj je po tvoje človek ustvaril in ne le dodal ?
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1077 - 17.06.2009 at 16:16:31

Quote:
Glej ni Problem Alojz, jaz sem sam prisel do tehle zakljuckov. In isto svetujem tebi!... Vrzi Lorberja in podobne sanjace na odpad zgodovine kjer spadajo taksni danes smesni cerofanatiki, spoznaj SAMO-spoznaj, ne da od nekoga razumes pravilno ali ne- pravilno kapiras?

Če nekomu ponudiš formulo za razmišljanje, bo seveda prišel do istih zaključkov.
Vendar je to programiranje uma, takšno, kot vsako drugo.
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1078 - 17.06.2009 at 16:19:49

Quote:
Ampak na tem forumu se je pa pokazala predvsem njegova pikrost, kar zna bit- piker... Ampak vedno in samo v dobrobit osebe do katere je, ker s tem zeli da dolocena oseba nekaj spozna, ceprav skozi navidezno negativnost in navidezno zlo osebnost Alojza.

To govorim, ker hocem izraziti da cloveka spostujem, ne pa da od njega nekaj pricakujem, kot lahko hitro komu pade kaj taksnega na pamet.

Ni mi jasno, kako človeka spoštuješ, če pa želiš, da spozna tvojo resnico ?
In to celo s pikrimi izpadi....
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #1079 - 17.06.2009 at 18:04:28

Robi wrote on 17.06.2009 at 16:19:49:
Quote:

Ni mi jasno, kako človeka spoštuješ, če pa želiš, da spozna tvojo resnico ?
In to celo s pikrimi izpadi....

Kaj zdaj ti blodis?

Spostujem ga ker mu je vse jasno in se trudi da to znanje prenese na druge. Niso izpadi, piker je ker ti hoce ubiti v glavo zakaj se gre, da bi zastekal, preberi svoje poste pa bos videl da se more cloveku malo dvignbiti pritisk, ker ti mora odgovarjat na nekaksna "testna" vprasanja.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 70 71 72 73 74 ... 94