Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 67 68 69 70 71 ... 94
(Read 214418 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: Globalno segrevanje , ha ?
Reply #1020 - 21.04.2009 at 13:45:41

Etrex wrote on 20.04.2009 at 23:12:28:
Boštyxz wrote on 20.04.2009 at 21:55:26:
Vzrok Ni Sonce, saj ta sveti enako kot prej  Exclaim

Bosty zadeva je hudo enostavna. Kaj poleti bolj mocno sveti sonce kot pozimi? Ne Ali samo ljudje bolj pozitivno razmisljajo in ogrevajo ozracje? Seveda je vse v ciklih, imamo kratke, malo dalje, se daljse in tiste se trenutno nepoznane, za katere ljudje najdejo boga, zavest in duhce v atmosferi... No to so samo se daljsi cikli v katerih je clovesko zivljenje kot zivljenje muhe enodnevnice v krajsih nam poznanim "zemeljskim" ciklom.

Stvarnik je navznoter ciklicen, cikli so zakon... Poglej enostavno dejstvo ki kaze na to da se ne mores koncno osvoboditi ciklov, to lahko vsak dojame, namrec v vsej nasi vecnosti bivanja smo tu, torej v vsej nasi vecnosti obstoja se nismo resili ciklov, to pomeni da se jih tudi nikoli popolnoma ne bomo oziroma ne moremo. Tongue

Popoln svet je samo v glavi! Kiss

L.P.

Ja, ... takole se ti vrtiš v labirintnem krogu brez izhoda , brez rešitve ...

Vidiš, jaz ne špilam na te zanke .

Poboljšaj se , in se tako osvobodi ciklov , ki te omejujejo znotraj teh ciklov brez izhoda , brez rešitve , brez svobode .

There is a way , ...  Smiley

Vse se da  Roll Eyes. Z Božjo Pomočjo, itak  Cool Exclaim Cool

Lp + Dp + # + ...

Boštjano + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #1021 - 23.04.2009 at 15:06:18

Boštyxz wrote on 21.04.2009 at 13:45:41:
Etrex wrote on 20.04.2009 at 23:12:28:
Boštyxz wrote on 20.04.2009 at 21:55:26:
Vzrok Ni Sonce, saj ta sveti enako kot prej  Exclaim

Bosty zadeva je hudo enostavna. Kaj poleti bolj mocno sveti sonce kot pozimi? Ne Ali samo ljudje bolj pozitivno razmisljajo in ogrevajo ozracje? Seveda je vse v ciklih, imamo kratke, malo dalje, se daljse in tiste se trenutno nepoznane, za katere ljudje najdejo boga, zavest in duhce v atmosferi... No to so samo se daljsi cikli v katerih je clovesko zivljenje kot zivljenje muhe enodnevnice v krajsih nam poznanim "zemeljskim" ciklom.

Stvarnik je navznoter ciklicen, cikli so zakon... Poglej enostavno dejstvo ki kaze na to da se ne mores koncno osvoboditi ciklov, to lahko vsak dojame, namrec v vsej nasi vecnosti bivanja smo tu, torej v vsej nasi vecnosti obstoja se nismo resili ciklov, to pomeni da se jih tudi nikoli popolnoma ne bomo oziroma ne moremo. Tongue

Popoln svet je samo v glavi! Kiss

L.P.

Ja, ... takole se ti vrtiš v labirintnem krogu brez izhoda , brez rešitve ...

Vidiš, jaz ne špilam na te zanke .

Poboljšaj se , in se tako osvobodi ciklov , ki te omejujejo znotraj teh ciklov brez izhoda , brez rešitve , brez svobode .

There is a way , ...  Smiley

Vse se da  Roll Eyes. Z Božjo Pomočjo, itak  Cool Exclaim Cool

Lp + Dp + # + ...

Boštjano + # Kiss#

Zakaj se potem nisi resil ciklov? Si slucajno pomislil na to, da zato ker se jih sploh ne da osvoboditi, delno ja v celoti in trajno ne.

Verjetno ti je modri pojedel se center za logicno presojo, kup duhovne megle puhti iz tvojih postov ves Bosty? Zahvaljujes se modremu, samo za to ker ti daje navidezno varnost, a slej ko prej bos ti duhovni veseljak prisel do stopnje, ko bos moral odvreci vse kar nisi ti sam... Takrat bojo odpadali betonski krizi, letece krave, Lorbercki in ostala ogo krama... Sam da ti se tega ne ves, nisi niti priblizno na taksni duhovni stopnji s cimer se tako rad hvalis v svoji zmoti, ki jo na debelo dokazujes.  Roll Eyes

No pa nic hudega, bo tudi zate se prisel cas, kot sam rad reces, do takrat pa le uzivaj v navidezni duhovni megli Wink

P.s. opravicilo za oftopic, lahko se nadaljuje o globalnem segrevanju zavesti in zlih atmosfericnih duhcev.

L.p. Cool
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1022 - 23.04.2009 at 15:56:51

Kako pa ti mimogrede veš, da se jaz morda ne rešujem "ciklov" , oziroma se nekaterih že nisem rešil , a  Cheesy Questioning.

In, btw, zli atmosferični duhci se včasih preveč naselijo v človeških telesih, kjer prek materije hočejo vplivati na dušo z vsakovrstnimi hudobijami .

Če duša to past prepozna + ta problem začne tudi odpravljati, je potem to dobra pot , drugače pa v nasprotnem primeru pot nazadovanja / propada .

... to se nanaša tudi na oni "dumpsday 2012" pogovor  Roll Eyes.

Lp + Dp + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #1023 - 23.04.2009 at 18:22:51

Boštyxz wrote on 23.04.2009 at 15:56:51:
Kako pa ti mimogrede veš, da se jaz morda ne rešujem "ciklov" , oziroma se nekaterih že nisem rešil , a  Cheesy Questioning.

In, btw, zli atmosferični duhci se včasih preveč naselijo v človeških telesih, kjer prek materije hočejo vplivati na dušo z vsakovrstnimi hudobijami .

Če duša to past prepozna + ta problem začne tudi odpravljati, je potem to dobra pot , drugače pa v nasprotnem primeru pot nazadovanja / propada .

... to se nanaša tudi na oni "dumpsday 2012" pogovor  Roll Eyes.

Lp + Dp + # Kiss#

Bošty

Arkitekti narišejo načrt za hišo zidarji jo zidajo in potem se vselimo v to hišo.

Duša je načrt našega telesa,v našem genomu,da se zidaki materije vežejo v naš DNK in nato se rodimo. Enostavno kot pasulj. Ti Bošty si res en samovšečen  bebav Titan. Ti osnovnih zadev ne dojemaš!!!

Lp Alojz Cool
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1024 - 24.04.2009 at 10:24:18

Duša ni samo načrt, kot ti to pomanjkljivo doumevaš, ampak je mnogo, mnooogo več, kot samo to .

Pa dobro doumet dan ti želimo, še naprej, ...

by Boštyxz + GW brotherhood + # Kiss#
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #1025 - 24.04.2009 at 13:12:15

Alojz in Sandib wrote on 23.04.2009 at 18:22:51:
Arkitekti narišejo načrt za hišo zidarji jo zidajo in potem se vselimo v to hišo.

Duša je načrt našega telesa,v našem genomu,da se zidaki materije vežejo v naš DNK in nato se rodimo.  

Sploh nisem mislil kaj preveč pisati še, a me je ravno zgornji stavek presenetil: "Arhitekti narišejo načrt za hišo (DUŠA), zidarji jo zidajo (TELO) in potem se vselimo v to hišo (KAJ SE VSELI?) V tako novo nastalo telo se vseli Zavedanje iz vesoljne okolice, nič drugega.

In tako je telo samo posoda za Zavedanje in Zavedanje je Bog in Bog preko človeškega telesa gleda svoj lasten svet. In mi smo Zavedanje in nismo telo in nismo um. Enostavno kot ... pasulj?  Cool
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #1026 - 24.04.2009 at 13:17:44

Duša je načrt našega telesa,v našem genomu,da se zidaki materije vežejo v naš DNK in nato se rodimo.

Ni res, "mi" se ne rodimo takrat, ko se zidaki materije vežejo v naš DNK in ustvarijo kompleksno materijo - telo. S tem želiš reči, da smo mi produkt materije, ker ko zidaki postanejo dovolj kompleksni takrat se šele mi rodimo - po tej trditvi smo mi produkt kompleksne materije.

A mi svo v resnici energija Zavedanja, ki v resnici s telesom nima nič, samo toliko ima s telesom, da se preko telesa zaveda Vesolja, a sama ni telo, ker je telo samo njeno orodje. Zato pa ne-smrt telesa in ponovna obuditev ni niti malo pomembna. Ker ta energija Zavedanja, ki je v meni, je ista popolnoma v vsakem drugem človeku, in zato sploh ni potrebe, da bi se moje telo nadaljevalo, če je to zaradi česar sem "jaz" zavesten že tako ali tako v vsakem telesu.

Peace.
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1027 - 25.04.2009 at 18:27:35

Res je Poet .  Roll Eyes
Le, treba še dodati je, da se nam ta energija zavedanja ohrani tudi po materijalni ( telesni) smrti, ker itak vemo, da se nobene energije ne da uničiti, ampak le spremeniti .

In tako torej , se zavedamo - živimo tudi po telesni smrti - še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

En mali problemček je le še, v kakšnem stanju je potem onstransko zavedanje/stanje teh naših energij-duš .

No, tu pa je že govora o Šoli Življenja katera poteka na tem ubogem planetu -  za višje namene katere ima Pra-Energija z nami ... Cool Roll Eyes Smiley

Na drugih Planetih imajo precej bolj "freestyle" ...  Tongue zato pa tudi dosegajo bolj malo, ( oziroma nič ) ...  Cool

Here we are ...  Cool Roll Eyes  Smiley

Lp + Dp + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #1028 - 25.04.2009 at 18:45:44

El Pesnik wrote on 24.04.2009 at 13:17:44:

Ni res, "mi" se ne rodimo takrat, ko se zidaki materije vežejo v naš DNK in ustvarijo kompleksno materijo - telo. S tem želiš reči, da smo mi produkt materije, ker ko zidaki postanejo dovolj kompleksni takrat se šele mi rodimo - po tej trditvi smo mi produkt kompleksne materije.

A mi svo v resnici energija Zavedanja, ki v resnici s telesom nima nič, samo toliko ima s telesom, da se preko telesa zaveda Vesolja, a sama ni telo, ker je telo samo njeno orodje. Zato pa ne-smrt telesa in ponovna obuditev ni niti malo pomembna. Ker ta energija Zavedanja, ki je v meni, je ista popolnoma v vsakem drugem človeku, in zato sploh ni potrebe, da bi se moje telo nadaljevalo, če je to zaradi česar sem "jaz" zavesten že tako ali tako v vsakem telesu.

Peace.

Mi smo eno in drugo kot celota kjer je duh vzrok in posledica našega bivanja.
Ti si zavesten samo v tem telesu sedaj-genom človeštva je večen samo v naši reprodukicijski verigi. Vi ste vsi  preveč ošabni,da bi si priznali,da ste
vzrok in posledica (vzrok nadaljevanja vrste in hkrati posledica staršev samoreprodukcije našega genoma-preteklosti in prihodnosti sedaj.Genom živi večno-sedaj v samoreprodukciji naše in vsake vrste. Človek kot pojav je večno-sedanji vesoljni pojav vse druge življenjske oblike so posledica človeškega večno-sedanjega bivanja. Človek ciklično seli življenje po vesolju večno-sedaj. Ne me basat  z nekimi bebavimi idejami.

Lp Alojz Cool Cool
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1029 - 25.04.2009 at 19:03:17

Alojz, pa saj četudi si priznamo, da smo "vzrok nadaljevanja vrste in hkrati posledica staršev", ... mi tu ne govorimo o tem . Cheesy Grin Cheesy Exclaim

In ne nas zdaj basat z tvojimi bebavimi idejami, ki čeravno niti niso vse preveč bebave, pa je problem, ker ne pašejo povsod kamor jih bašeš  Tongue.

Ajde , spreglej že  Roll Eyes.

Lp + Dp do tedajjjjj, ...

... čawww  Cool.

Bošt' + #
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #1030 - 25.04.2009 at 19:06:33

Bošty

Tebe so naredili tvoji starši za  'bebavega angela' Shocked

Lp Alojz Cool
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1031 - 25.04.2009 at 19:10:03

Alojz in Sandib wrote on 25.04.2009 at 19:06:33:
Bošty

Lp Alojz Cool

Ja, bi me naredili, ( inženir + tehnična risarka ) če bi se jim pustil , in če me nebi varoval Modri Gospod Stvarnik.

No, na Srečo se to ni pripetilo, vsaj v večji meri ne  Wink Cool.

Lp + Dp + #

Bošt' + # Kiss#

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #1032 - 25.04.2009 at 19:12:01

Boštyxz wrote on 25.04.2009 at 19:10:03:
Bošty

Lp Alojz Cool

Ja, bi me naredili, ( inženir + tehnična risarka ) če bi se jim pustil , in če me nebi varoval Modri Gospod Stvarnik.

Lp + Dp + #

Bošt' + # Kiss#

To se pravi ne spoštuješ svojih prednikov biješ boj z njimi. Ne izpolnjuješ božjih zapovedi. Tamodri te bo kaznoval. Shocked Shocked Shocked Shocked
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1033 - 26.04.2009 at 08:04:44

Alojz in Sandib wrote on 25.04.2009 at 19:12:01:
Boštyxz wrote on 25.04.2009 at 19:10:03:
Bošty

Lp Alojz Cool

Lp + Dp + #

Bošt' + # Kiss#

To se pravi ne spoštuješ svojih prednikov biješ boj z njimi. Ne izpolnjuješ božjih zapovedi. Tamodri te bo kaznoval. Shocked Shocked Shocked Shocked

Kako da jih ne spoštujem ? Od kje ti spet zdaj to ?  Huh Tongue

In, v kolikor še nisi vedel, : Modri iz Njegovih Modrih Razlogov Ne kaznuje.

No, in bolj veden dan ti želimo, Alojz, vsiskupaj, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...  Cheesy...

from Boštyxz + GW spirits + God's brothers + # Kiss#
Lp + Dp + #
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #1034 - 28.04.2009 at 08:02:35

Bošty

Lp Alojz Cool

Malo več kulture in osebnega dostojanstva.

Ne rečem, da se sam v preteklosti nisem večkrat spozabil, sem se. Kar pa ne pomeni, da si odslej ne bom prizadeval za komunikacijo na nivoju.

Peace.  Smiley
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Pages: 1 ... 67 68 69 70 71 ... 94