Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 ... 94
(Read 213972 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: Globalno segrevanje , ha ?
Reply #90 - 13.12.2006 at 13:25:06

Včeraj nismo šli, delo pač . Zato pa danes letimo nad meglo, kot nad morjem ,,, čaaaw, Kopron team SL
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #91 - 13.12.2006 at 21:18:19

Evo, vrnitev iz Božanske lepote neba nad morjem bele megle obkrožene z gozdovi in gorami . Nebeške harmonije se izlivajo z glazbo občutij iz narave . In potem še ta umetnina Stvarnika - Očeta ob sončnem zahodu ! Res, prelepo, da bi bil jaz-bednik, vreden te harmonije, ubranosti, vzvišenosti , blaženosti , itd ..." Music and You "  Kiss.  In kako toplo je bilo zgoraj, nad meglo  Shocked! Sneg se kar hitro tali  Cool. Upam, da ga pobere pred novim letom čim več  Tongue. Ostane naj samo v gorah , da se udejani več ljubezni tudi v nižinah  Wink... Tako bomo lahko večkrat šli na različnejše kraje, izlete v hribe , ... upam, da že tudi jutri "skočimo" proti toplim planinam  Roll Eyes... čaw, see yaaa,  Kopron team Kamnik  Wink
Back to top

IP Logged

snow
Ex Member

Reply #92 - 13.12.2006 at 22:53:29

ma razloži mi zakaj je toplota sinonim za Boga in ljubezen Smiley

se pravi tisti ki živijo pri zemeljskih polih, jim je Bog hrbet obrnu? tisti okrog ekvatorja so pa skoraj v nebesih?
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #93 - 14.12.2006 at 14:11:35

Čisto enostavno : kdaj pa je že mraz koga oživljal  Cheesy?  Bog je tudi svetloba in z njo pa pride tudi toplota in z njo življenje, pozitivnost . Mraz pa kot negativen samo mrtvi, usmrčuje, ... Glede kje je kdo, pa je delno res, kar praviš, delno pa tudi ne . Ker, zemlja na Severnem polu sprejema energijo iz vesolja, etra . No, bolj reveži so pa na Jugu, Južnem polu ...  Lep, topel sončen dan, še naprej , nad tole bedno meglo ...   Smiley čaw
Back to top

IP Logged

paraglider
1
*

I Love YaBB 2!

Reply #94 - 14.12.2006 at 21:53:02

joj ti al ti mislis da tle vsi kapirajo kaj ti mislis ?????? Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #95 - 15.12.2006 at 08:28:21

Ja, sej, verjetno, da tudi ne  Roll Eyes... morda sploh ne Embarrassed ...( kot zgleda  Huh) ... torej, bo treba ladjo zasukat v drugo smer Tongue ... od včeraj naprej, bi potreboval 8 dni sonca ( vsaj 5 ) , za pripravo zdravil "od zgoraj"  Roll Eyes. Je pa zgleda inverzija v temperaturah , ko gledam po okolici, torej bo treba v hribe Exclaim, mogoče tudi letet z mojim padalom ... zadnjič, v Sredo smo hodili v kratkih rokavih  Cheesy... Btw, Paraglider, a si ti Simon Roll Eyes ? Lep, duhovni pozdrav , Boštjan & Kopron team Slovenija  Wink.
Back to top

IP Logged

paraglider
1
*

I Love YaBB 2!

Reply #96 - 16.12.2006 at 15:10:07

alo ti kdaj si pa ti nazadnje letu  Grin Grin...

si ze kdaj pomislil da ko letis da si mnogo blizje razumu oz da si sposoben misliti veliko bolje kot na tleh?????
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #97 - 17.12.2006 at 12:06:36

Nejeverni Tomaži bodo vedno, in so bili , čeprav se sedaj umikajo , in bodo oprani-očiščeni , ter odstranjeni  Exclaim. Letel pa sem nazadnje poleti  Roll Eyes. Kdaj pa si ti nazadnje frčal z padalom ? Torej, ti nisi Simon Urbanija , kot sem domneval  Tongue. No, kot sem že razlagal, je od umske inteligence veliko pomembnejša, boljša tako imenovana "Srča inteligenca" , kot so odkrivali znanstveniki  Cool. No, pa lep polet skozi življenje  Wink .. Boštl , Minkendorf ...
Back to top

IP Logged

talytha
1
*

glej v nebo....tam je
resnica

Reply #98 - 18.12.2006 at 04:12:37

joj ti al ti mislis da tle vsi kapirajo kaj ti mislis ??????

Resnično, mislm da je to zlo mal verjetno, kako naj te ljudje razumejo,če pa se sami sebe ne razumejo, kako naj jim bodo potem jasne stvari katere jim ti razlagaš? Undecided
Me pa zelo veseli da imas taksno voljo da še vedno vstrajaš in razlagas o duhovih, ki so našim očem nevidni, kar seveda ne pomeni da jih ni.   Exclaim
Grin Grinlp
Back to top

IP Logged

ixtlan
5

Jesenice
Reply #99 - 18.12.2006 at 10:14:02

zelo priporočam ogled filma bivšega kandidata za ameriškega predsednika Al Gora - An Inconvenient Truth (2006)

situacija je skrajno resna, dokumentarec pa grozljivka...
Back to top

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.&&Acknowledging all truths, I express mine with healing intention.

IP Logged

paraglider
1
*

I Love YaBB 2!

Reply #100 - 18.12.2006 at 19:10:44

bosti  Grin Grin Grin,in si potem ze postadiru kdo sem ?????
Sad Cry   upam da si,,,,drugace pa zelo lepo razlagas tuki samo malo bolj se moras poglobiti da te potem razumejo,,,,drugace pa kar bo
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #101 - 18.12.2006 at 23:28:02

Krtina, veš, takoj sem se vprašal, od kod , iznenada čisto drugačne besede nevednosti, ki jih tukaj drugače nisem vajen, ker, izgleda, da folk še kar šteka, čeprav jim še marsikaj ni jasno   Roll Eyes. Torej, sem si rekel, da mora biti tole en poseben tič, ali pa ima čisto nekaj drugega " za bregom " .  No, ko sem omenil tvoje ime, ti je verjetno že bilo jasno, da ga nisem omenil kar tako , čeprav sem kar dobro zadel v center  Cheesy Wink Exclaim Smiley. Drugače pa mi je pošiljal Maxi-padalec Simon tudi marsikaj dobrega ... Cheesy Cool... čeprav, zadnje čase bolj malo sodelujeva . In tudi z "Zgornjimi" trenutno bolj malo sodelujem , premalo molim, preveč delam , ju3 pa bo še slabše, Schlenk čaka  Cry Embarrassed. No, pa se še vidimo , ko bo bolje  Roll Eyes... Kopron Team & Boštjan & upper spirits & all others , see yaaaaa, čaw
Back to top

IP Logged

ixtlan
5

Jesenice
Reply #102 - 19.12.2006 at 00:50:59

ixtlan wrote on 18.12.2006 at 10:14:02:
zelo priporočam ogled filma bivšega kandidata za ameriškega predsednika Al Gora - An Inconvenient Truth (2006)

situacija je skrajno resna, dokumentarec pa grozljivka...

nekaj posnetkov v zvezi s filmom najdeš tu:

http://video.google.com/videoplay?docid=-7243389866689882461&q=inconvenient+trut...

pa še domača stran: http://www.climatecrisis.net

tole bi blo fajn prebrat:
http://www.hm-treasury.gov.uk/independent_reviews/stern_review_economics_climate...

pa v teh postih se bolj na hitro kaj zanimivega najde:
http://www.rottentomatoes.com/vine/showthread.php?t=496925

skratka subject tega topica je čist neprimeren  Roll Eyes
Back to top

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.&&Acknowledging all truths, I express mine with healing intention.

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #103 - 19.12.2006 at 10:56:49

Mene pa zanima, ali je kdo že kaj konkretnega naredil pri sebi v smeri zmanjšanja globalnega segrevanja?

Ali je že kdo presedlal z avtomobila in začeli hoditi peš ali se voziti z biciklom?
Ali še vedno kupujete proizvode, za katere je znano, da pri izdelavi rabijo veliko energije?
(plastika, elektronika, ...)
Ste že kaj zmanjšali porabo tople vode (tuširanje z mrzlo ipd)

Back to top

IP Logged

ixtlan
5

Jesenice
Reply #104 - 19.12.2006 at 15:03:17

lahko bi sestavili eno čimbolj kompletno in konkretno listo kaj vse lahko kot posameznik narediš...

Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 ... 94