Tole bolj sodi v rubriko saj ni res, pa je vendarle res.
Danes zjutraj en filozofski genij iz teo faksa razlaga pozitiven vpliv RKC na znanost.
Ja veste, znanost lahko uspeva samo v družbah, kjer so ljudje azdovoljni in naša vera k temu veliko pripomore

Pa to še ni vse, ga voditeljica vpraša: "Kaj pa Galilejo, in ostalo delovanje cerkve proti napredku?" Jah to je pa zaradi morale, veste, takratni ljudje bi to, da zemlja ni središče vesolja zelo težko prenesli.

Pa to še ni bilo vse, samo se ne spomnim več kaj je ta brihtnež vse tvezil in to v reklamo nekega simpozija, se mi zdi.
Tam je govoril tudi g čif etične komisije Trontelj in nekaj tvezil, da gre pri nasprotovanju raziskav na embrionalnih matičnih celicah za dostojanstvo človeka. Če on ve kaj je to dostojanstvo? Kaj pa moje dostojanstvo, če sem bolan in bi na smetišče odvrženi zarodki lahko dali zdravilo in mi ne bi bilo treba umreti. Metati zarodke na smetišče

kaka etika je to, namesto z njimi pomagati ljudem še hujša etika, turbo etika turbo brihtnežev.
Sem včeraj slišal, da so iz matičnih celic popkovine naredili tkivo jeter.
Kam smo prišli, na nacionalnem ardiu širijo svoje nebuloze, ki si jih izmišljajo v svoj bran, istočasno ap delajo večja grozodejstva kot pa zažig enega Galileja. Koliko 1000 ljudi bo umrlo zaradi njihove turbo etike, koliko milijonov jih bo v Afriki, Južni Ameriki .. zaradi prekletstva kondomov.