Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 5 6 7 
(Read 24778 times)
t
5
p

Ride si sapis!
Kozmos
Re: Papež užalil Muslimane
Reply #90 - 06.07.2007 at 09:18:43

Kako lepo jih je kamelofukce razkrinkal mojster Vinko:

V islamski veroizpovedi beremo: "Verujem v Alaha, njegove angele, njegove knjige, njegove poslance, poslednji dan, v preddoločenost, da prihaja tako dobro kakor zlo od Alaha..." (sunitska veroizpoved po Koranu 2:285). Če je po islamski teologiji tudi vir zla Alah, kakšno etiko je potem iz takega verskega nauka mogoče izpeljati? V Mubarakovi zbirki Mohamedovih izrekov o "sveti vojni" Kitab al-Djihad, Bagdad 1971, lahko na str. 35 preberemo to prijazno versko misel: "Prisegam pri Alahu; tudi če bi razdal ves svet kot miloščino, to ne bi dosegalo enodnevnega pohoda bojevnikov." O etiki islama imamo še tale Mohamedov izrek iz zbirke Musnad, zv. 6, str.459, Kairo: "Laž je v treh primerih dovoljena: nasproti svoji ženi, za medsebojno spravo muslimanov in v sveti vojni."

celoten članek:

http://www.dnevnik.si/kolumne_komentarji/kolumne/255740/

uživajte!
Back to top

Nič na svetu nikogar ne čaka. Nič ni dokončano, in vendar nič ne ostane nerazrešeno.
WWW WWW  
IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #91 - 08.07.2007 at 09:29:57

reveži, nimaš kaj, ... Huh, Ampak, tudi za njih se izdeluje zdravilo, menda na Kitajskem , so že priprave, ... zato pa Kitajska raste zadnje čase , ...zaradi,  Lips Sealed Lips Sealed...
Back to top

IP Logged

Moonhowl
2
**

I Love YaBB 2!

Reply #92 - 10.07.2007 at 18:15:47

meh fora je konc koncev v tem k mi silimo k njim vedno, ne vem kaj se mamo za pritoževat če se pol jezijo:-)
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #93 - 10.07.2007 at 19:51:14

...jaz ko na hitro to preberem mi je tud prva misel da jim težimo,
že dolgo, in kot je videt jim dolgo še bomo,   ..včasih oni malo nam in poten spet mi njim..   

kot mala deca v peskovniku...    
Sam je to prestoplo meje peskovnika...

lp

"Glupost je neuništiva" - KUD Idioti
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 5 6 7