Oldio wrote on 18.08.2006 at 23:29:12:Torej kako to vse bolj mučno stanje preseči? Verjetno bo to zlo težko, saj bo edina rešitev tak ali drugačen sestop. Morda pa bo rak ali pa "rak" nenadoma zelo napredoval in se bo častno umaknil - sicer dvomim, da se bo to zgodilo kaj kmalu, razen če bo udaril rak brez narekovajev.
Tole mi meji že na sadizem in umotvor bolnega človeka, če drugemu smrt želi oz. mogoče se ga bomo rešili, če ga bo rak premagal. Ali pa sem mogoče samo narobe razumel?
Quote:Počasi bo treba pogledati resnici v oči in nekaj narest, da ta karikatura od svetovnega rešitelja da mir. Kot je danes povedal Ervin Hladnik Milharčič, smo v svetu že prepoznavni kot ena smešna država, ki ne da bi vedela za kaj gre, "rešuje" svetovne probleme.
Sicer ne vem kaj hoče Hladnik s tem povedati, ampak kljub temu, da ga ima za karikaturo, je na svetu še premalo takšnih karikatur, ki bi opozarjali na človekove pravice in lakoto in še in še tega in predvsem mir. Če mi naredimo peticijo za kaj vem kaj in zberemo mnogo podpisov ne bo toliko zaleglo, kot če bo Drni to povedal na glas. Pa čeprav Hladnik pravi, da je karikatura.
Quote:Že ko je Drni začel s temi svojimi izpadi sem dobil občutek, da bo stvar na koncu izpadla sila bedno za nas kot državo, da ne omenjam njega. Že parkrat mi je bilo nerodno, ker je moj predsednik in kot kaže, bo kmalu nerodno precejšnjemu delu Slovencev.
Kdaj ti je pa bilo nerodno? Meni ni bilo še nikoli nerodno. Bi mi blo bolj nerodno, če bi bil Američan in bi moral gledat kakšne neumnosti Bush klati.
Quote:Je pa žalostno, da mu toliko ljudi naseda. V bistvu je to dokaz, da je tale naša zapoznelo new age scena ena sama mentalna revščina.
Kdo mu naseda? Pri čem mu naseda? Saj nikomur nič ne vsiljuje. Tudi članstvo v Gibanju je takšno, da kdor nima za članarino, mu je ni treba plačat. Rajši poglej koliko ljudi naseda RKC in koliko ljudi naseda raznim prodajalcem in kvazi zdravilcem.
Quote:V bistvu pa vse tole samo potrjuje moje domneve še iz časov pred osamosvojitvijo, da je Drni en podpovprečnež in že vsaj 10 letno vedenje, da gre za stremuha.
In tega podpovprečnežaje poznal cel svet in se je bil vsak voditelj pripravljen z njim pogovarjat. In je dosegel, da so jugo vojaki čez noč zapustili Slovenijo. Pa kakorkoli je to dosegel in s kakršnim i koli sredstvi je to dosegel, si upam trditi, da en podpovprečnež tega ne bi bil sposoben doseči.
Quote:Celo na njegovem hrbtu se duvata, predvsem Drni, malo manj pa Rupsi. Lahko pa da je tudi obratno, ali da sta oba enako odnosno nezrela, kot bi temu rekel znani hrvaški psiho. V Sudanu sta namreč na isti dan (+- 1 dan) prišla vladni in predsednikov odposlanec, pri čemer drug za drugega ne vesta, Drni pa za vlado ni dosegljiv.
Vsi vemo(upam da vsi vemo) kakšen tip je Rupel in zakaj ga je prejšnja vlada razrešila ministrovanja. In pol pride Janša in prejšnji vladi očita zapravljivost, sam pa za ministra postavi pribežnika, ki je stranko zamenjal samo zaradi tega, da se bo zopet lahko na naše stroške sam vozil in najemal draga letala na naše stroške. je pa res, da si takega spodrsljaja ne bi smel privoščiti niti Drni niti Rupsi.
Večkrat tudi slišim od ljudi, da naj Drnovšek raje poskrbi za domače reveže, kot pa da hoče biti svetovni mirovnik. Ampak kolikor spremljam dogajanja, je Drni pripravljen prisluhniti vsakomur in se udeleži vsake proceseje, kjer je kak problem. Vendar on nima kompentenc, da bi rekel, dajmo denar tja in tja in za to in to cesto itd. Je bolj za to Janša in njegovi ministri kompententen. Ampak Janša gre raje na razne proslave in mitinga, da lahko ima tam, v zadnjem času res lepe govore. In čisto je priliznjen postal.
In če ne bi karikatura Drni toliko po Darfurju hodil, bi svet še danes ne vedel kakšna klavnica je tam.
Oldi, s tem ti nočem pamet solit ali karkoli vsiljevat. To je le moje mnenje in moj pogled na tematiko, ki si jo odprl.