Kristina wrote on 08.08.2006 at 22:35:14:a lahko prosim razlozis kaj pomeni naravnanost na bozanskost? Hvala
Hojla Kristina
A lahko jst? A boš huda? Ne? Prou.
Eeee...mislm...jst mislm tkole /pa ne me preveč zares vzet, ker sem samo en bk in se mi bolj malo sanja o tem, pravzaprav sploh nimam pojma nobenega/
.
Naravnanost na božanskost pomeni, da se zavedaš, da zdravi Bog, ne pa ti /ponižnost/, da se povežeš z njim in ga zaprosiš za ozdravitev, če je to seveda njegova volja, ker ma ima lahko tudi drugačne načrte, za katere pa ti ne veš. Zdej boš rajtam vprašala, kako se pa povežeš z njim. Hja, ne vem, je pa pomembno da veš, ker se kaj lahko povežeš tudi z drugimi /kaj imaš raje da ti rečem: silami, energijami, entitetami, duhovi, angeli, dušami, vibracijami?...kar izberi/. Lahko ti pa povem, kako se jaz, kadar prosim za zdravljenje. Predvsem moram imeti čisto srce. Kaj je pa čisto srce? Brez napuha /češ, halo, jaz zdravim, zmorem nekaj več/, brez odpora do človeka /zamere, nestrpnost/, iskrena želja, da bi mu pomagal. Če in ko imam spucano srce /brez kože in drobovine/, potem se povežem z njim /da ga vprašam al ja al ne in da ga zaprosim/ skozi molitev v alfa romeo /ali fiat/ stanju v moji delavnici /včasih pa na prostem, je pa bolje v delavnici, ker imam tam pomočnike silne, pa mizo za pregled in diagnozo, pa lekarno založeno, pa tko/. In to je to. Ko vidim, da je zdravljenje končano /če je kaj enostavnega/ ali da se je proces ozdravitve začel, se zahvalim za milost, da sem bil lahko prisoten in zadeva je zaključena /razen pri hujših primerih, ko proces spremljam ali preverjam/. Ali je pomembno, da tisti, ki se ga zdravi, verjame /v karkoli že/? Ne, ker /razen mojih domačih, če potrebujejo pomoč/ ni prisoten. Ali deluje? Ja.
Kaj si lahko razbrala iz tega, kar sem ti napisal? Da ne potrebuješ zdravilca sploh.

en bk