Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Page Index Toggle Pages: 1
(Read 1480 times)
Mhotep
1
*
Offline

oriens
Posts: 23
Gaya
Gender: male
Nadaljevanka Ugrabljeni - Taken (fact or fiction?)
08.02.2006 at 13:15:04
 
Preden je nadaljevanka od Stevena Spielberga pričela, sem bral, da je uprizorjena resnična zgodovina 3 družin in zajema obdoblje zadnjih 50 let.  Wink

Sicer so malo dodali, glede efektov mislim, vendar se dogodki odvijajo po resničnih dogodkih in dokumentirani zgodovini. Ustvarjena je bila namereč radi poskusa vlade zoper razodetju zamolčane resnice.(od hladne vojne naprej). Svetovna velesila pričakuje odziv, da nas čimveč zahteva resnico, in ne samo čaka doma, da bo sama prišla. Odločitev je v naših rokah(večji ko bo odziv, hitrejše bo razodetje resnice).

Svet je ločen na Svobodnjake(svoboda-dejstvo) in Skeptike(dvom-fikcija)...Ali da ali ne....Pretehtajte sami.  Huh

Kaj mislite vi? Kaj je tako težko sprejeti realnost, da nismo sami v Vesolju in da je Vesolje polno življenja, saj je bilo prav zato tudi ustvarjeno? Boriti se proti napačni informaciji in stereotupom je težko, to vem, ampak en dan svet mora zvedeti, da nas obiskujejo že tisočletja.(In sicer zabeleženih je bilo preko 57 nezemeljskih ras, dejstva pa so še vedno za odrom v tajnih dokumentih.) Osebno vem, da sem pripravljen na soočanje z dejstvi, morda bi bil presenečen ali jezen, toda svoboden.

Vem, da nam čisto nič nočejo, samo da živimo zakar smo ustvarjeni(če bi nam hoteli, bi že davno izkoristili priložnost).

HomePage: Taken

ps
Nadaljevanka je skoraj v vseh državah po svetu pri nas jo lahko spremljamo na Kanalu A od pon. do petka, malo po polnoči 00.10h .(samo še do konca tedna)  Undecided
Back to top
 

Infinite love is the only truth, everything else is illusion
WWW WWW  
IP Logged
 
DaBi
Ex Member
Re: Nadaljevanka Ugrabljeni - Taken (fact or ficti
Reply #1 - 14.02.2006 at 09:22:39
 
..jaz tud mislim da nismo sami, da nikdar nismo bli.
Verjamem.

----
gledal sem en del,
neka deklica, pol nasa pol njihova, ugrabljena od ameriske vojske, ker, ker jo bodo njeni prisli resit,  - usa army pa jih bo takrat lahko napadla, unicila, prisla do tehnologije, ujetnikov, kajjazvemkajvse. (??)
Amerika.

Tak pac..  
gre skoz ta nadaljevanka  WinkBack to top
 
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1