Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Page Index Toggle Pages: 1
(Read 814 times)
Petra.
Global Moderator
p
*****
Offline

All IS Full Of Love
Posts: 10659

Gender: female
Prošnja za pomoč
11.12.2005 at 22:36:33
 
http://www.pozitivke.net/article.php/20051211095629650

Veliko veselje, pričakovanje in presenečenje je, ko človek dobi psa. Med človekom in njegovim psom se stke prav posebna vez in ljubezen. Dobil sem psičko Misty pri treh mesecih starosti, danes je stara sedem mesecev in v tem času sva preživela veliko časa skupaj. Karakterno je izredno zanimiva, ljubi otroke in igro. Spremlja me pri mojem prostovoljnem delu z otroki v šoli, ustvarjalnih delavnicah in materinskem domu.

Velika pričakovanja pa je prekinila bolečina. Dlje časa jo je bolela zadnja tačka, nakar so ugotovili displazijo levega kolka. Psička zdaj šepa in stvar bo zmeraj hujša. Po posvetu z veterinarji smo ugotovili, da obstaja možnost, ki pa je zame skoraj nedosegljiva. Psičko bi lahko operirali in ta operacija kolka stane 250.000 sit.


Sam kot študent nimam takšnega denarja in možnosti za operacijo so majhne. Zaenkrat obstajata dve možnosti:
- psičko lahko operirajo in kolki bodo po operaciji vredu, tako bo psička lahko normalno živela.
- Psička ostane brez operacije, ki je v višji starosti ni več moč opraviti, bolečina v kolkih bo postajala vse hujša in po letu ali dveh bo psička živela v izrednih mukah.
Sam se trudim zbrati ta denar in tukaj prosim tudi Vas če mi lahko pomagate. Upam, da bom lahko zbral dovolj denarja, da bomo opravili operacijo, za katero se čas izteka in je v prihodnosti ne bo mogoče več izpeljati.

O pomoči bi se dogovoril z vsakim osebno preko mojega e-maila: goran_poglajen@email.si tako bi vsak lahko imel vpogled v reševanje mojega problema.

Upam na svetlejšo prihodnost za mojo psičko in zame, upam na ljudi, ki ljubijo živali in razumejo položaj v katerem sem se znašel.
Back to top
 

you cant look in the mirror and expect it to smile first
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1