ufff tok spominov iz otroštva
recimo spomnim se ko smo opazovali zvezde in zmagal je tisti k je največ utrinkov opazil (igra je trajala dokler nas mame niso poklicale da je cajt da že enkrat pridemo domov)
pol se spomnem ko smo delali labirinte v visoki travi (enkrat nas je lastnik zarad naših vragolij lovil s sekiro in tulil prokleti vandali, vam bom že dal kaj se to pravi men po živcih skakat)
tud sosednjim bajtam smo v okne metal kamenčke pa pol z zavetja opazovali ljudi k so z bajt vn hodil pa se repenčil in čudil kje za boga so se lumpi skril
pa skozi jarke za vodo smo hodil (pršli domov čist blatni pa strgani da so nas mame po riti teple)
pa na avtomate v barih smo špilal (celo žepnino zapravl)
pa s kolesi smo divjal po strminah dokler se ni nekomu kej zgodil
po potoku smo se z napumpanimi šlaufi fijakal (prvič k sm to probu sm v vodo padu in potem se nisem več upu ker me je mat fejst nadrla, pa še od fotra sm jih fasu da se mi je rit svetla ko sonce)
ko sem bil še mlajši sm po končanem pouku lutu okol in se vraču nazaj ob 10...zmerm sm jih od fotra fasu ampak me ni nikol izučil ker mi je svoboda pomenila vse
kot najbolj pogumnega si se pa izkazu če si se upu it KLICAT DUHOVE (če si bil neodločen a bi se šel al ne in če si se kasneje odloču da se greš so te vsi strašil s tem da so ti govoril jest sm slišu za enga k ga je duh na streho spravu al pa po tem je postal čudn "prizadet")brrr

To so bili časi ko sem se počutil svobodnega. hmmm