Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 5889 times)
Lilith
5

..to be more like me and
less like you...

Re: Igre, ki sem se jo igral/a kot otrok
Reply #15 - 21.05.2005 at 12:11:22

Ja, telefon je bil tudi kul. Ali pa tisto, med poukom, ko si napisal stavek, prepognil list, da se napisano ni videlo, potem je sosed napisal stavek, preložil list...Na koncu je nastala zgodbica za dol past.

Kaj pa tiste igre, ki smo se sami igrali? Jaz sem si rada poiskala kakšno zavetje, recimo pod mizo, na drevesu, v kakem grmovju - da sem bila vsem skrita. In potem sem brala ali kaj razmišljala ali pisala pesmi....whatever.
Back to top

... Sometimes I feel that I should go and play with the thunder...

IP Logged

atrumvates
1
*

Ohm Namah Shivaya!
Ljubljana
Reply #16 - 27.05.2005 at 16:24:19

ufff tok spominov iz otroštva
recimo spomnim se ko smo opazovali zvezde in zmagal je tisti k je največ utrinkov opazil (igra je trajala dokler nas mame niso poklicale da je cajt da že enkrat pridemo domov)
pol se spomnem ko smo delali labirinte v visoki travi (enkrat nas je lastnik zarad naših vragolij lovil s sekiro in tulil prokleti vandali, vam bom že dal kaj se to pravi men po živcih skakat)
tud sosednjim bajtam smo v okne metal kamenčke pa pol z zavetja opazovali ljudi k so z bajt vn hodil pa se repenčil in čudil kje za boga so se lumpi skril
pa skozi jarke za vodo smo hodil (pršli domov čist blatni pa strgani da so nas mame po riti teple)
pa na avtomate v barih smo špilal (celo žepnino zapravl)
pa s kolesi smo divjal po strminah dokler se ni nekomu kej zgodil
po potoku smo se z napumpanimi šlaufi fijakal (prvič k sm to probu sm v vodo padu in potem se nisem več upu ker me je mat fejst nadrla, pa še od fotra sm jih fasu da se mi je rit svetla ko sonce)
ko sem bil še mlajši sm po končanem pouku lutu okol in se vraču nazaj ob 10...zmerm sm jih od fotra fasu ampak me ni nikol izučil ker mi je svoboda pomenila vse

kot najbolj pogumnega si se pa izkazu če si se upu it KLICAT DUHOVE (če si bil neodločen a bi se šel al ne in če si se kasneje odloču da se greš so te vsi strašil s tem da so ti govoril jest sm slišu za enga k ga je duh na streho spravu al pa po tem je postal čudn "prizadet")brrr Shocked

To so bili časi ko sem se počutil svobodnega. hmmm
Back to top

atrumvates  
IP Logged

spark
3

Reply #17 - 27.05.2005 at 22:01:30

atrumvates wrote on 27.05.2005 at 16:24:19:
kot najbolj pogumnega si se pa izkazu če si se upu it KLICAT DUHOVE (če si bil neodločen a bi se šel al ne in če si se kasneje odloču da se greš so te vsi strašil s tem da so ti govoril jest sm slišu za enga k ga je duh na streho spravu al pa po tem je postal čudn "prizadet")brrr Shocked

To so bili časi ko sem se počutil svobodnega. hmmm

hehehe... jz mam tud eno dobro z duhovi klicat povezano iz otroštva... a veš kolk časa smo iskal čist leseno mizo brez žeblev šravbov ipd železne šare Grin jo nismo najdl pa smo pol kr sam na lesen deski duhove klical...

bli smo pa tud frajerji k smo se šli hipnotizirat... in enkrt sm se za foro nardila kao da je hipnoza uspela... jao kake plane so pol mel z mano kako in kje me bodo hipnotiziral... sej pol k sm povedala, da sm se pretvarjala, je bla hipnotizerka full žalostna in užaljena Grin Grin

je blo zanimiv k smo odkrival 'nenavadno' Grin Grin
Back to top

There is nothing special about me&&I am just a little star&&If it seems like I’m shining it’s probably &&a reflection of something you already are&&I forget about my self sometimes when there’s so many others around&&When deep inside it feels the darkest&&That is where I can always be found

IP Logged

spark
3

Reply #18 - 27.05.2005 at 22:05:13

btw ta ista hipnotizerka k je bla moja najbolš prjatlca v otroštvu (je bla tut glavna pr duhovh klicat) je skos najdla ene nenavadne članke ali knjige in je na men izvajala poskuse... to sva se nasmejale... je blo pa fajn, k sva cele poletne počitnice skup prežvele pa eksperimentirale Grin sicer se zdj že fulllllllllllllllllllllll let nisva sploh vidle... že dela in nekje živi s fantom
hvala k si me spomnu na njo Kiss
Back to top

There is nothing special about me&&I am just a little star&&If it seems like I’m shining it’s probably &&a reflection of something you already are&&I forget about my self sometimes when there’s so many others around&&When deep inside it feels the darkest&&That is where I can always be found

IP Logged

atrumvates
1
*

Ohm Namah Shivaya!
Ljubljana
Reply #19 - 29.05.2005 at 22:36:14

hvala tudi tebi sparky! ...
spomini so nekaj kar nas veže...lahko so slabi ali pa dobri
doživljamo jih zelo intenzivno (še posebi tiste k so iz otroštva) in če so to lepi spomini se ob spominjanju njih počutimo zelo sproščene...kot da bi lebdeli
Back to top

atrumvates  
IP Logged

Ana Drog
Guest

Reply #20 - 30.05.2005 at 10:20:53

Črni mož..
ali se kaj bojite črnega moža...ne
kaj pa če pride.....pa zbežimo...
kam...na drugo stran...

Pa požar letala poplava..
Back to top

IP Logged

picola
5

Življenje je lepo
Novo mesto
Reply #21 - 30.05.2005 at 20:45:13

Kaj je to ristanc?
Back to top

Ljubezen vedno prevlada!

IP Logged

spark
3

Reply #22 - 15.06.2005 at 22:15:15

picola wrote on 30.05.2005 at 20:45:13:
Kaj je to ristanc?

mi smo rekl risantanc
narišeš na tla ene kvadratke ali pa hiško in pol mečeš kamn k more padt znotraj določenga okvirja (pazi na črte!!! Grin). pol pa skačeš z eno nogo, pa tud ne smeš prestopt pač teh okvirčkov/črt in k prideš na tistga kjer je kamn moraš kamn pobrat in pazt, da se kj ne zvrneš, kje kaj ne prestopš ipd. pol k priskačeš na start, greš pa nan nasledn level Wink-to pomen da vržeš kamn v drug okvirčk in hop hop hop Grin

a je risantanc tud tist sadje, sadje, ven; sadje sadje: banana, banana,ananans, ananas,...... Grin Grin

sm lih prej na mejlu prebrala: ko so otroci, si želijo odrasti, ko odrastejo se želijo vrniti v otroštvo-ljudje namrečCheesy
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2