Bojo wrote on 20.07.2009 at 19:48:23:radovedni soncek wrote on 20.07.2009 at 19:31:19:Bojo wrote on 20.07.2009 at 19:14:41:Hmm kukr jest vem ni prepovedano sajenje gob!
Prepovedano jih je prodajat.
Sadijo se pa govnarke(ker rastejo iz kravjega shita drugače tudi psilocybin ..),pa seveda šampinjoni ki so pa itak užitni!
Je pa sajenje enih ali drugih kar zahtevno.
Vidim da se spoznaš

Em,.. torej če pol razumem da lohka delas doam tone zadeve in to samo zase.
Hm,..
Veš za kak zakon k tole opisuje. Ker ce gob ne smes prodajati kako pa pol lohak sanpinjone dilajo po trgovinah k soumetni, mislim al ap sem neki zemsal
Kaj maš tolk placa da lahko vzgojiš tone doma?
lol
Še pravopisa se nisi navadu pa bi bil rad pameten....
Al pa mogoče rabiš nekoga da ti lektorira tele tvoje spise!
Zdravo
Ponavadi kracam, ker se mi ne da lepo pisati.
Nočem biti pameten, samo sprašujem. Če rabim vedet neko reč prašam nekoga k ma pojma o tem. Tako, da je lazje kot pa da gledam in se sam ucim ce mi lohka kdo svetuje in hitreje osvojim kar me zanima.
Mislim, zanima me kako je z temi rečmi dejansko. Ne mi zamert, nočem biti "pameten", hec je v tem,.. da jaz ne polušam rad nekih izjav kao neki ono tretje. Pač, če je prepovedano tole gojit ok, bi pa zraven videl tudi rad zakon, mislim, odgovore brez obrazložitve zame ni odgovor.
Isto bi bilo kot če bi jaz nekomu odgovarjal o nosilnosti nosilca recmo ali kaj jaz vem. Če rečes, da bo držalo,.. ok, sam mene zanima kdaj bo držalo, imaš takoj pogoje, isto je kot z vodo voda vre tuki dol pr 100 na visjih legah pa ze pri 60 stopinjah.
Pac rad bi zbral konkretne podatke.
In ti gojiš toel al kako?
lp