Loops of Infinity
Ex Member
|
Lilith wrote on 10.04.2005 at 22:36:15:Ko je skapirala, da je tip tiste sorte, ki bi vse naredil, da bi se lepo razumela, pa mal manj samozavesten, je zavohala svojo priložnost, da si "nafila egiča" (hehe, naš priljubljeni izraz) tako, da ga poniža pred vesoljno Slovenijo. Ni pa vedela, da je v bistvu the joke on her. Skratka, po vsej sili je hotela neko specifično temo odpret - najprej o pianistih (pa tip ni kaj dosti vedel, v naslednji sekundi pa se je izkazalo, da ona ve še manj), potem je citirala neko izjavo Lermontova ( pe je tip ni slišal...Lilith pa se fejst zdi, da tudi sama ni imela pojma, kako si tisto izjavo razložit), pol ji je tip rekel, naj ne forsira nekih tem, saj se lahko tako o vsakdanjih stvareh pogovarjata. Pol pa ga je začela gušit, kaj lahko on njej da oz. pokaže, pa mu očitala , da se ne zna sam sebe gor držat...Skratka, za bruhat attitude. Skratka, the beach je vase zaverovana, plehka egotrip bejba, ki še sama prav ne ve, kaj bi rada. Ah, z izjemo samopromocije. Tud meni se je sprva zasrala  . Samo pol sem pa začela razmišljat, ker je bila kar powerfull manifestacija. Najprej, kako pa to, da je pa z vsakim drugačna? Z kakšnim drugim ali več njih ne bo ne duha ne sluha o tej njeni kao manipulativni lastnosti. Jaz jo pravzaprav občudujem v tem, da je bila zmogla biti ob tem človeku to, kar je pač čutila ob njem v tistem trenutku. V tem vidim lepoto resničnosti. Med tema dvema se je jasno pokazalo, da je ego trčil ob ego; oba sta kao samostojni osebnosti z bolj ali manj izdelanimi cilji ali vsaj željami in logično, da jima ni bil všeč pogled v ogledalu, ker je trčil ob resničnost. Nista pristala na zgolj biti oz. zanj se mi je zdelo, da je, vendar preveč očitno, preveč razgaljeno, da bi ona lahko tako sprejela. V nemoči je od njega terjala, da zapolni njeno praznino. S tega stališča je ona izgubila. Če pa upoštevamo še sceno, pressing, da bi bil zmenek "zanimiv, saj je navsezadnje to igra - v tem pogledu pa... show goes on and we'll see 8).
|