Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 6 7 8 9 
(Read 30555 times)
siaj
5

vrhnika
Re: Sanjska ženska - neumna reklama
Reply #105 - 14.04.2005 at 09:14:10

Quote:
Ne vem zakaj bi gojila usmiljenje do mene, sam z moje strani ni blo v takšnem smislu mišljeno, kot je prišlo potem s tvoje. Zato sem pol nekaj svojega zbrisala, ker mi je že počasi dovolj, kaj vem, da se pogosto znajdem nekje???, okarakterizirana od koga, pa mi spljoh ni jasno od kod. Squotano je pa vse, tak da nič ne manjka.

ne vem ne vem Loops ... Undecided

po moje si pa ti mene hotla "okarakterizirat" ... v ta namen si glej še kaj nazaj v tem topiku....

tebi ni jasno od kod ?

mogoče bi bilo dobro, da bi se ti tudi bolj jasno izražala, pa bi te jaz tudi potem lahko razumela

uganke so uganke -- uno: "če - veš - kaj - jaz - s - tem - mislim?"

neka namigovanja ... komu, čemu namen?

ne vem, Loops, mi je treba bolj jasno povedat

pa da ne govorim o namigovanjih v zvezi z neumnostjo

ne se sprenevedat  Wink

seveda imam tudi jaz vedno na razpolago vsaj nekaj branj, pa tudi na vsaj nekaj načinov ti bi lahko odgovorila

tokrat sem se odločila, da bom na tvoja namigovanja kar DIREKT odgovorila in sicer tako, da ti postavim zrcalo

ja res tudi to, da če bi bila tisti dan izjemno dobro razpoložena, potem bi obrnila na JOKE, ampak kot rečeno, se nisem

aja pa še na uno od prej:

kdo so "izkušenejši" ?

in od koga so "izkušenejši" ?

kaj je "umazani" um ?

kaj ima to opraviti z analizo snemalnih planov ?

LP

Back to top
« Last Edit: 14.04.2005 at 10:45:07 by siaj »  

There's no teacher&&Who can teach anything new&&He can just help us to remember&&The things we always knew

IP Logged

Loops of Infinity
Ex Member

Reply #106 - 14.04.2005 at 12:14:39

Lej, res mi ni zdajle za analizirat vsega, cel moj point je bil, da v bistvu ker kažeš odklonilnost do nečesa, ker si tolk dol zašinfala tole oddajo in cel sistem, no, kar sem pa zdaj odkrila pa je to, da v bistvu sama nisem nič boljša, ker sem zgleda odklonilna do odklonilnosti, in je tu mi zmeraj nastane ena frustracija, za katero ne vem, kako bi jo do konca spedinala. Skratka, skoraj zmeraj me zaboli, ko ljudje šinfajo vsepovprek, ker se sama tako zelo trudim, da obdržala v spominu tisto, kar vidim lepega v življenju.
Back to top

IP Logged

siaj
5

vrhnika
Reply #107 - 14.04.2005 at 13:21:28

Quote:
Lej, res mi ni zdajle za analizirat vsega, cel moj point je bil, da v bistvu ker kažeš odklonilnost do nečesa, ker si tolk dol zašinfala tole oddajo in cel sistem, no, kar sem pa zdaj odkrila pa je to, da v bistvu sama nisem nič boljša, ker sem zgleda odklonilna do odklonilnosti, in je tu mi zmeraj nastane ena frustracija, za katero ne vem, kako bi jo do konca spedinala. Skratka, skoraj zmeraj me zaboli, ko ljudje šinfajo vsepovprek, ker se sama tako zelo trudim, da obdržala v spominu tisto, kar vidim lepega v življenju.

lepo si to povedala, oprosti, ker sem s svojo hladno, brezosebno analizo te oddaje posegla v to, kar je tebi lepega

drugače ti pa povem nekaj, zelo veliko ljudi sem že srečala, se pogovarjala z njimi, se družila z njimi ... in nekaj je gotovo: VSAK JE DO NEČESA ODKLONILEN

ti tudi verjetno nisi ZA vse, mar ne?

pa še nekaj: ravno tisti, ki so proti odklonilnosti, znajo biti kdaj tako hladno odklonilni do česa, prav brutalno -- ampak se tega sploh ne zavedajo, sploh sebe ne znajo pogledat v tej luči, nekaj refleksnega v bistvu naredijo, nezavednega

to pa zato, ker imajo ideal jaza tako "visoko" postavljen in so popolnoma ne-samorefleksivni, v bistvu živijo v iluziji

se strinjam, da se nadaljna analiza ne splača  Wink

Back to top

There's no teacher&&Who can teach anything new&&He can just help us to remember&&The things we always knew

IP Logged

miha--
Guest

Reply #108 - 14.04.2005 at 18:26:51

Lilith wrote on 13.04.2005 at 13:19:18:
Tvoja percepicija je torej, da ji je obljubljal avto - a sem te prav razumela?
Moja pa, da je "imeti avto" podal kot samoumevno dejstvo, na podlagi katerega je želel razviti svojo ponudbo o prevzemu "moških" del (pa ga je miša pri tem precej ovirala oz. mu skakala v besedo.

ja verjetno imas tukaj prav da je tako mislil..
sem dobil obcutek se na podlagi druge stvari

je reku da lahko oba prezivlja..
a je tuki tut kej druzga mislu?

v besedo mu je skakala zato ker je 10x parafrazirala vprasanje "s cim se v zivljenju ukvarja" k nc ni odgovoru.. na ostala vprasanja mu je bilo pa se manj jasno po cem sprasuje
kakorkoli pac ona je hotla da bi jo on razumel, sam ji ni glih ratal, ker ga tut ona ni razumela
Back to top

IP Logged

Lilith
5

..to be more like me and
less like you...

Reply #109 - 14.04.2005 at 19:29:45

Quote:
je reku da lahko oba prezivlja..
a je tuki tut kej druzga mislu?

v besedo mu je skakala zato ker je 10x parafrazirala vprasanje "s cim se v zivljenju ukvarja" k nc ni odgovoru.. na ostala vprasanja mu je bilo pa se manj jasno po cem sprasuje
kakorkoli pac ona je hotla da bi jo on razumel, sam ji ni glih ratal, ker ga tut ona ni razumela

Hehe, to midva zdaj analizirava v dvoje al kak?

Ok, glede preživljanja - mislim, da je celo bilo resno mišljeno - nisem pa imela občutka, da je to nekaj, kar bi tudi sicer povedal, torej v primeru če ne bi bil potisnjen v kot (saj vprašanje je, kaj bi sploh povedal, če ne bi bil tolk forsiran z njene strani).

Mišin problem pa sem videla v tem, da je od njega hotela nekaj, kar še sama ni vedela kaj. V bistvu jo je edi tud vprašal - kaj...pa ni vedela niti ene od tistih milijon stvari (ki jih še ni počela) naštet.

Back to top

... Sometimes I feel that I should go and play with the thunder...

IP Logged

spark
3

Reply #110 - 15.04.2005 at 15:07:28

hej mihi, a še kr nisi prebolu sanjske zenske Grin

še enkrt: ker se ima za pametno po domač, bi lahko kot taka znala prilagodit pogovr tistemu s katerim se pogovarja...

Pač naj bi se slo na oddajo za zabavo, ampk men tist zmenk tud mal ni zgledal zabavn.. Miša teži, Edi prestrašen, Miša tolče po miz pa gre-jake mi zabave Grin

Fora je, da je pač Edi kot izbranc za na zmenk, se vrjetn pred tem v mislih mal prpravu, s čim jo bo očarau. Po njegovem je njegov adut to, da zna full enih gospodinjskih opravil SAM in da se pač zaenkrt dobr znajde pr tem in je vrjetn skozi zmenk hotu najdt priložnost, da ji to nekak pove. Ampk Miša pa full agresivno kaj zna, kaj ji lahko nudi, kaj jo lahko nauči-upam sam da to kksne punčke niso vidle, k bojo šle na prvi zmenk Grin Grin Edi pa valda full panika, trema, prestrašen začne gnojit s tistim čiščenjem avta in gospodinjenjem. Valda Miša k je pa tko visoko inteligentna, pa se bo začela dret in tolčt po miz pa od mize it, namest, da bi probala mal sproščenosti in zabave vnest v zmenk pa se o kakšni bolj izi temi za začetk pogovarjat, dokler Ediju ne bi steku jezik sam od sebe Wink
Miša si je pa 100% nardila spisek tem, ki bi jih obdelala na zmenku, pa se še en fajn citatek naučila na pamet in ker pač zmenk ni steku tko k si je ona v mislih pred zmenkom zamislila, gremo bit tečni! Kao keri pianist mu je najbol všeč, pol je pa on reku da ne ve in začel neki ene skladatelje omenjat in zdej , namest da bi ga ona naučila keri skladatelji sploh obstajajo in mu povedala ker njo gane in zakaj, pa je šla na naslednjo temo iz spiska... jao ženske...
In to naj bi bla sanjska ženska-blagor descem brez sanjske ženske!

LP Kiss
Back to top

There is nothing special about me&&I am just a little star&&If it seems like I’m shining it’s probably &&a reflection of something you already are&&I forget about my self sometimes when there’s so many others around&&When deep inside it feels the darkest&&That is where I can always be found

IP Logged

miha--
Guest

Reply #111 - 15.04.2005 at 19:26:53

ja samo drgac vidm stvari, thats all

ti kritiziras enga (kaj in kako je kej naredu)
js pa na podlagi tega skusam razumet (zakaj je..)

Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #112 - 15.04.2005 at 22:20:59

Gru Gru wrote on 11.04.2005 at 11:51:38:
Precej zrežirano:

v MAG-u dne 6.aprila piše:

"ZMAGE;

Zapeljivci, ki so se sukali okoli sanjske ženske Miše Margan, so skoraj brez izjeme podlegli čarom Sanjske, a zmagovalec je bil lahko le en sam. Štirindvajsetletni študent prava Jernej Furst je bil menda najbolj prepričljiv. Vendar v zmagi ne bo mogel prav uživati, saj je Mišino srce osvojil nekdo, ki na žalost POP TV ni bil v konkurenci, ja pa vsaj zaposlen pri njih. In ni mu ime Robert."

Wink

Ali so v magu zavajali? Mi je hčerka poročala, da dotični Jernej Furst ni prišel med šest mušketirjev.
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

exodus
Ex Member

Reply #113 - 15.04.2005 at 23:49:33

par minut sem gledal tole sanjsko žensko, ko je glih onega Edija obirala, ki se je skoraj razjokal, ko ga je zacela mrcvarit.... prava afna, ko en fosn latasti z ničem nezadovoljen, ki ne ve kaj hoče... dvomim, da bi lahko ob taki ženski ostal normalen moški.... itak pa je to verjetno samo show, vprašanje, če se že prej vse ne zmenijo, potem pa odigrajo scene....
Back to top

IP Logged

veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Reply #114 - 18.04.2005 at 07:48:32

Quote:
Ali so v magu zavajali? Mi je hčerka poročala, da dotični Jernej Furst ni prišel med šest mušketirjev.

Shocked kdo pa še verjame reviji Mag  Grin
Back to top

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

IP Logged

sinjeoka
5

No guts no glory!

Reply #115 - 19.04.2005 at 12:29:23

Grin  Grin  Grin  Grin  Grin

znimivo bi bilo prebrati še kakšen komentar od Mateje ... zdaj ko je gledalstvo do kosti oglodalo Sanjsko žensko (precej v negativnem smislu) ......

in če sem ji res tako zelo podobna ....

.... da bi morala po svetu vandrad tako okrancljana  Grin

brrrrrrrrrr
Back to top

IP Logged

Lilith
5

..to be more like me and
less like you...

Reply #116 - 25.04.2005 at 08:09:32

Tale »sanjska« sproža v ljudeh dve vrsti odzivov- prevladujočo naklonjenost ali pa prevladujočo antipatijo. Sama sem v slednji kategoriji in ravno te dni sem ugotavljala, da ljudje, s katerimi se dobro razumem, delijo moje mnenje glede »sanjske«, preostali pa so praviloma njeni fani.

In če malce premislimo, je v tem neka globja logika. Všeč so nam namreč ljudje, ki so nam po svoji psihologiji podobni. Z ostalimi si nimamo prav veliko za povedati.
V smislu tiste stare modrosti: povej mi, s kom se družiš in povem ti, kdo si.
Back to top

IP Logged

miha--
Guest

Reply #117 - 25.04.2005 at 19:41:06

zanimivo sklepanje..
ali morda pojmujes moj odnos naklonjenost? Grin

kaj pa druga stara modrost, ki pravi, da se nasprotja privlačijo Grin

Back to top

IP Logged

Lilith
5

..to be more like me and
less like you...

Reply #118 - 25.04.2005 at 20:19:42

Quote:
zanimivo sklepanje..
ali morda pojmujes moj odnos naklonjenost? Grin

kaj pa druga stara modrost, ki pravi, da se nasprotja privlačijo Grin

Kolikor vem, temu pregovoru manjka tisti del, v katerem bi bilo pojasnjeno, da kljub privlačnosti živeti skupaj ne morejo.
Back to top

IP Logged

miha--
Guest

Reply #119 - 25.04.2005 at 21:53:25

Lilith wrote on 25.04.2005 at 20:19:42:
Kolikor vem, temu pregovoru manjka tisti del, v katerem bi bilo pojasnjeno, da kljub privlačnosti živeti skupaj ne morejo.

za odgovor na prvo vprašanje ga do nadaljenga vzamem kot ne

kar se tiče pregovora pa, mar enačiš živeti z nekom in pa družiti se z nekom?
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 6 7 8 9