Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 5111 times)
stane
5

ZDRAVO, SALE!
celje
Ponudba
09.12.2004 at 16:26:22

Vladi pripravljam ponudbo za brezplačen odstop avtorskih pravic iz knjige ZDRAVASOL za teritorij Slovenije, tako o delnici države, kot o zdravi soli.
Edini pogoj je, da v izogib pomisli na eventualno zamolčanje obeh naravnih zdravil, brezplačno obdaruje vsakega državljana s knjigo.
Bo v redu tako?
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Re: Ponudba
Reply #1 - 09.12.2004 at 22:28:40

mislš da te bojo upošteval?

mislm ... mislš da bojo natisnl miljon knjig?
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

stane
5

ZDRAVO, SALE!
celje
Reply #2 - 09.12.2004 at 22:44:14

Kako milijon, dva.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

picola
5

Življenje je lepo
Novo mesto
Reply #3 - 10.12.2004 at 13:52:39

Si pa res optimist,če misliš,da bo kdo sploh prebral to,kar boš ti tja poslal(razen tistega,ki bo to prebral prvi).
Back to top

Ljubezen vedno prevlada!

IP Logged

stane
5

ZDRAVO, SALE!
celje
Reply #4 - 10.12.2004 at 15:03:34

Upam, da nisi ti tam prvi Grin
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

picola
5

Življenje je lepo
Novo mesto
Reply #5 - 10.12.2004 at 16:23:16

bohnedej... Wink Veš zakaj imam takšno mnenje? Ker ne verjamem,da se gre ljudem v vladi zato,da bi blo kej drastično bolje,ampak za druge stvari. Kot naprimer,ko je en tip poslal vsakemu poslancu po en izvod  knjige z naslovom(se mi zdi) ' Ureditev sveta za tretje tisočletje',v kateri je opisal fantastičen(ne bom trdila,da je res,ker nisem kjige sama prebrala,pa tut če bi jo,se nimam za strokovnjaka na tem področju-se je pa sam izrazil,da je to fantastičen način) način politične,itd. ureditve sveta,pa ko se je čez nekaj mesecev pogovarjal z nekaterimi od njih,se niso niti spomnili,da bi takšno knjigo dobili,nekaj se jih je čist bežno spominjalo naslova,nekaj pa jih je celo približno vedelo za kaj se gre...tko da ne verjamem,da bo padlo na plodna tla...niti se mi ne zdi,da bi bli mi pripravljeni na kakšne večje spremembe(sem namreč mnenja,da ima vsako ljudstvo takšno oblast,kakršno si 'zasluži').
Back to top

Ljubezen vedno prevlada!

IP Logged

stane
5

ZDRAVO, SALE!
celje
Reply #6 - 10.12.2004 at 18:40:07

Že, ampak nas je premalo, da bi se med sabo lahko žrli Wink
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Miro
Ex Member

Reply #7 - 10.12.2004 at 19:19:48

Stane,

ali nisi še nikoli pomislil, da bi svoje talente in rezultate svojega dela uveljavljal brez posredovanja države? V svojo korist in v korist soljudi.

Državo pa rajši pusti pri miru, da si ne izmisli še davka na zdravo sol. Dividende od delnic so pa itak že svinjsko obdavčene.
Back to top

IP Logged

stane
5

ZDRAVO, SALE!
celje
Reply #8 - 10.12.2004 at 19:59:32

SOCIALNA DRŽAVA

Razponi v plačah, ki dvigajo cene in stroške, da ta spodnji živeti ne more, davki na plače, ki dvigajo stroške in cene, da ta zgornji delati noče, armade uradnikov, ki dvigajo stroške in cene pri zbiranju sredstev za pomoč prepotrebnim, dotacijo cen, socialni dodatek, otroški dodatek, dodatek za golaš s kruhom za glas na volitvah za zmago socialne države.
Perpetuum mobile manipulacije človeka.
Le to in nič več, je socialna država.

( zdravasol )
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Miro
Ex Member

Reply #9 - 10.12.2004 at 23:08:45

stane wrote on 10.12.2004 at 19:59:32:
SOCIALNA DRŽAVA

Razponi v plačah, ki dvigajo cene in stroške, da ta spodnji živeti ne more, davki na plače, ki dvigajo stroške in cene, da ta zgornji delati noče, armade uradnikov, ki dvigajo stroške in cene pri zbiranju sredstev za pomoč prepotrebnim, dotacijo cen, socialni dodatek, otroški dodatek, dodatek za golaš s kruhom za glas na volitvah za zmago socialne države.
Perpetuum mobile manipulacije človeka.
Le to in nič več, je socialna država.

( zdravasol )

Ja no?
Back to top

IP Logged

stane
5

ZDRAVO, SALE!
celje
Reply #10 - 10.12.2004 at 23:31:30

Ja, no, DD  Wink
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

stane
5

ZDRAVO, SALE!
celje
Reply #11 - 11.12.2004 at 16:53:53

ZDRAVA SOL
Stane Sevčnikar
avtor knjige

Ponudba o odstopu avtorskih pravic

Vlada RS
Janez Janša
predsednik

Spoštovani predsednik Vlade Republike Slovenije, odločil sem se, da Vladi RS ponudim možnost, da na osnovi ugotovitev, odkritij in sugestij, ki jih opisujem v knjigi, dopolni svoj program.
Smatram namreč, da obe temi, opisani v knjigi, Zdrava sol in Delnica Države, zaslužita takojšnjo realizacijo v dobro vseh državljanov Republike Slovenije.
Knjiga je na voljo na spletni strani www.salesalute.com .
Prosim, da mi svojo odločitev sporočite najkasneje do 31. 12. 2004.

Dravograd, 2004-12-11          S spoštovanjem
                                             Stane Sevčnikar

Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #12 - 11.12.2004 at 16:59:15

Me prav zanima odgovor. A ga boš tudi semle namalav?
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

stane
5

ZDRAVO, SALE!
celje
Reply #13 - 11.12.2004 at 17:05:27

Zakaj pa ne, stvari morajo biti transparentne.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

exodus
Ex Member

Reply #14 - 11.12.2004 at 20:07:49

Ah, Stane, mislim da tu ne boš požel nobenega uspeha, niti odgovora. Še vedno mislim, da ni vse v soli.... Ok, če se pač zazvzemaš za to stvar in si prepričan v svoj prav, da izpelješ to tvojo kampanjo za promoviranje "čudežne" soli, imaš vso pravico...  Saj pravim, verjamem, da je res nekaj na tem, o čem govoriš, ampak prevelike teže pa temu tudi ne morem dati, ker se mi ne zdi racionalno, da bi soli pripisovali tolikšno težo in jo takorekoč malikovali, češ da je v soli "vse" in boš hipoma pozdravljen vseh psihičnih in fizičnih tegob, če boš le užival neko kvazi himalajsko sol....  Tega mislim ne more ravno vzeti v zakup znansatvenik, še manj pa t ereči zanimajo politike.... tak da, obilo uspeha, ampak mislim, da iz tega ne bo nič, na žalost... Lips Sealed
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2