Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Page Index Toggle Pages: 1
(Read 3871 times)
sidha
4

Vegedrom
15.11.2004 at 15:14:24

Tko amaterske restavracije pa še nisem doživel Undecided
Back to top

Živim za trenutke, od zdele naprej.

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Re: Vegedrom
Reply #1 - 15.11.2004 at 16:21:57

sidha wrote on 15.11.2004 at 15:14:24:
Tko amaterske restavracije pa še nisem doživel Undecided

povej zakaj? Wink
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

sidha
4

Reply #2 - 16.11.2004 at 11:17:30

Bilo nas je pet.
izbira jedi iz jedilnika je zelo borna.
Ko naročimo jedi nam natakarica pove, da bo treba čakat cca. pol ure  Shocked???, pa napol prazna gostilna.
Po pol ure prinese natakarica juho za enega in čez deset minut še glavno jed za istega. Ostali pa gledamo, čeprav je naročena tudi ena topla predjed. In po dvajsetih minutah, ko je postreženi že zdavnaj pojedel dobimo še ostali hrano. Na mizo začne hrano prinašati druga natakarica, ki sploh ni imela pojma kakšne jedi je prinesla in za koga Shocked. Ko za sladico naročimo tudi palačinke, po njeni ponudbi ene lešnikove in ene z mandeljni, nam prinese dvoje z mandeljni, češ, da lešnikovih nimajo. Ampak ni niti vprašala, če sploh želim lešnikove Shocked Angry.
Da ne omenjam, da je vse skupaj svinjsko drago.
Nikoli več Angry
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #3 - 16.11.2004 at 11:44:08

saj mene je tud že enkrat skor  minilo Wink , sam mi majo pa vseen dobro hrano (uno ki jo indijski kuhar skuha) pa men je tam daleč od tega, da bi lahko rekla da imajo drago.... razen, če se je od poletja kaj spremenilo
Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #4 - 16.11.2004 at 11:53:37

Meni je hrana tam vedno okusna. Pa tudi postreženi smo bili vedno kolikor toliko v redu.
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

sidha
4

Reply #5 - 16.11.2004 at 11:54:24

Za indijsko te sploh ne vprašajo, če želiš pikantno ali ne.
Ena indijska plošča, ki sestavlja cel menu, ampak zeloooo majhne skodelice = 2.100,00sit Shocked
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #6 - 16.11.2004 at 12:53:33

sidha wrote on 16.11.2004 at 11:54:24:
Za indijsko te sploh ne vprašajo, če želiš pikantno ali ne.
Ena indijska plošča, ki sestavlja cel menu, ampak zeloooo majhne skodelice = 2.100,00sit Shocked

ja ne vem, midva se najeva ful za okol 4000, to se mi zdi dost pocen...sploh za indijsko hrano Wink
Back to top

IP Logged

sidha
4

Reply #7 - 16.11.2004 at 14:31:03

Bi mogla bit indijska hrana dražja ???
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #8 - 16.11.2004 at 14:35:19

ma ful bl pocen pride k kitajska Wink

a sploh kaj v trgovino hodiš? kok prineseš iz štacune za 4000? pa prištej še delo; priprava, kuhanje, pomivanje.... ni dost ceneje  Wink
Back to top

IP Logged

sidha
4

Reply #9 - 16.11.2004 at 15:28:43

Petra. wrote on 16.11.2004 at 14:35:19:
ma ful bl pocen pride k kitajska Wink

V kitajskih restavracijah je velik cenejša hrana, pa se postrežba je solidna Wink
Back to top

IP Logged

weirDragon
1
*

če MISLIŠ, DA ZMOREŠ ali
ne, PRAV IMAŠ!!!
Ljubljana
Reply #10 - 17.11.2004 at 16:21:19

nabavil sem nekaj študentskih bonov in šel na prvi obisk

...sej mogoče je nekaj na tem, da so v trgovini sestavine drage, ampak če bi to popolnoma držalo, bi lahko zaprli pol ljubljanskih gostiln in okrepčevalnic, kjer se pošteno najem...

vseeno, tisto kar sem za bon dobil na krožnik - ne bi se najedel niti če bi že po naravi jedel malo.
sicer za druge ne morem govorit ampak za študentski bon lahko na njihovih količinah potešim lakoto recimo en četrt...

no, v glavnem že po prvem obisku bi najraje za vedno pozabil na restavracijo, ampak bone moraš potrošit Undecided Undecided
Back to top

...obstaja tud alternativa...&&&&ZBRANA DELA A.A.BAILEY - BREZPLAČEN CD&&http://beaskund.helloyou.ws/netnews/bookstore/bailey.html&&http://laluni.helloyou.ws/exec/bkcdrom.php

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #11 - 18.11.2004 at 08:19:14

navad se manj jest ...

boš lažje živel ...

... jest nism šu nikol lačn iz vegedroma

... sm pa marsikej novga probu notr

in midva z matejo vedno pojeva vsak pol porcije in v vegedromu ni čist nč drgač ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

weirDragon
1
*

če MISLIŠ, DA ZMOREŠ ali
ne, PRAV IMAŠ!!!
Ljubljana
Reply #12 - 18.11.2004 at 20:33:56

recimo, da Matej mal je...

Matej uči ples in v celem dnevu ko potuje po vrtcih in šolah naše ljube Slovenije poje tam okoli  kile suhih grozdnih jagod- rozin al pa suhih marelic, mogoče hrušk, jabolk,....pa seveda nekaj tekočine za povrh( ponavadi oziroma skoraj zmeraj doma pripravljena limonada)

vseeno hvala za nasvet, ki je vedno dobrodošel in bo tudi vedno sprejet z odprtim dvomom....
čeprav ta ni po župi priplaval Wink

seveda pa pride dan, ko Matej po plesnih urah gre še na športne urice(tenis, badminton) in telo sprašuje po več hrane -> takrat se Matej odpravi ven jest ( mogoče kakšna pizza, zelenjavni krožniki,....)

ne spomnim se dobro imena krožnika, ki sem ga naročil že dolg nazaj, ampak če se ne motim, sta na njem so bile mogoče tri, štiri fetine sira ( beri: slides of cheese), trije ali štirje kosi paradižnika in nekaj ostale zelenjave, med tem tudi 'okrasne'; zraven pa dobiš še dve mali žemljici ( by default)

zdaj mi pa pošten odgovor:
se ti zdi to vredno več kot 1000 sit in se ti z njim naješ, za nameček pa oddide sita še tvoja 'tanartaboljša'( če prav sklepam iz tvojga post-a)??

mogoče sem imel pa glih to srečo in sem jedel krožnik, ki ga gape še ni naročil ??? ??? ???

me pa res zanima, če je tista porcija s katero s vidva najesta mogoče dnevno kosilo?

neglede na vse, dober tek v Vegedromu, kjer Mateja sigurno ne boš srečal!!!
Back to top

...obstaja tud alternativa...&&&&ZBRANA DELA A.A.BAILEY - BREZPLAČEN CD&&http://beaskund.helloyou.ws/netnews/bookstore/bailey.html&&http://laluni.helloyou.ws/exec/bkcdrom.php

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #13 - 22.11.2004 at 10:29:30

sem bila in mi je bilo uredu. hrana pa ambient tud. je pa res, da morš dobr vedt, kaj naročiš, ker drugače ne veš, kaj boš dobil na krožniku. mal me mot edino to, da je vsa hrana vegetarijanska, brezmesna. no ja, včasih sede tud to. cene so pa prej niske, kot visoke.
lp
Angel

PS: smo imeli pred časom srečanje forumcov tukaj. je blo fino.
Back to top

Angel*

IP Logged

sidha
4

Reply #14 - 23.11.2004 at 15:12:56

Kot sem že omenil, me je od vsega najbolj motilo to, da za isto mizo enemu prinese hrano ostalim pa šele čez dvajset minut. Pol pa nimaš druzga kot, da gledaš unga kako jé, pol se pa zamenaš Shocked Roll Eyes
Back to top

IP Logged

Page Index Toggle Pages: 1