recimo, da Matej mal je...
Matej uči ples in v celem dnevu ko potuje po vrtcih in šolah naše ljube Slovenije poje tam okoli kile suhih grozdnih jagod- rozin al pa suhih marelic, mogoče hrušk, jabolk,....pa seveda nekaj tekočine za povrh( ponavadi oziroma skoraj zmeraj doma pripravljena limonada)
vseeno hvala za nasvet, ki je vedno dobrodošel in bo tudi vedno sprejet z odprtim dvomom....
čeprav ta ni po župi priplaval

seveda pa pride dan, ko Matej po plesnih urah gre še na športne urice(tenis, badminton) in telo sprašuje po več hrane -> takrat se Matej odpravi ven jest ( mogoče kakšna pizza, zelenjavni krožniki,....)
ne spomnim se dobro imena krožnika, ki sem ga naročil že dolg nazaj, ampak če se ne motim, sta na njem so bile mogoče tri, štiri fetine sira ( beri: slides of cheese), trije ali štirje kosi paradižnika in nekaj ostale zelenjave, med tem tudi 'okrasne'; zraven pa dobiš še dve mali žemljici ( by default)
zdaj mi pa pošten odgovor:
se ti zdi to vredno več kot 1000 sit in se ti z njim naješ, za nameček pa oddide sita še tvoja 'tanartaboljša'( če prav sklepam iz tvojga post-a)??
mogoče sem imel pa glih to srečo in sem jedel krožnik, ki ga gape še ni naročil ??? ??? ???
me pa res zanima, če je tista porcija s katero s vidva najesta mogoče dnevno kosilo?
neglede na vse, dober tek v Vegedromu, kjer Mateja sigurno ne boš srečal!!!