Lilith
5
..to be more like me and less like you...
|
Tole mi je prišlo na majl:
> nekateri veste, nekateri ste celo obcutili na lastni kozi, ce vas je kaksna policijska patrulja v zadnjih dveh tednih pospremila sredi noci na izredni tehnicni pregled. prvi teden (kaksen mesec nazaj) je bilo misljeno, da s tem izlocijo iz prometa stare avtomobile ki so v slabem stanju, potem pa se je preneslo to na vse, se posebej take ki so bili spusceni, z litimi platisci, itd,...to se se zmeraj dogaja, tako da ne bit zacudeni ce vas bo g. policaj ob polnoci spraseval da mu pokazete homologacijo, da skupaj preverita serijsko stevilko sasije avtomobila,..itd
2 'novi' stvari. slo police je kupila 400 (ja striri sto)> samostojecih radarjev, ki 'prehitre' voznike slikajo ter jim sliko posljejo na dom. do sedaj so bili se kar iznajdljivi, ker so jih montirali na mesta kot so kante za smeti na izanski cesti, itd,...sam 400 novih je pa vseeno druga stvar. ena izmed glavnih poti, kamor jih bodo namestili so predori na slovenskih avtocestah in pa predvsem avtocesta od lj proti primorski. slikanje se kmalu pricne ker so jim radarje ze dobavili. ce kaj spremljate dnevni tisk, so nas v enem od casopisov pred nekaj meseci obvestili da je slo policija dobro opremila dve vozili ford focus karavan z ne vem kaksno super duper napravo, ki je zmozna zabeleziti vse krsitelje, pa ce je se nevem kako velika guzva na cesti. no, zdaj so enega izmed njih s priomorske presedlali v ljubljano, ker sem ga sam osebno vceraj srecal na trzinski 'obvoznici'.gre za bel ford focus karavan, ki je stal na avtobusni postaji pri piceriji di mattia (se mi zdi da se tako imenuje).ce bo zelo hladno boste lahko kot opozorilo opazili da se kadi iz avspuha ker ima motor prizgan ves cas, a verjetno bo prepozno. registerska je lj*co-67z to, da pa imajo dve 'novi' vozili opremljeni s provida sistemom verjetno ze veste.eno je srebrn volvo z lj registracijo ki se fijaka predvsem po lj obvoznici drugi, e pa nova skoda octavia temno modre barve, ki nosi nm registersko oznako. POCAS PA OB KRAJ
ce imate moznost, sporocite naprej˙˙˙˙˙
|