Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 ... 6
(Read 22176 times)
gost
Guest

Meditacija
16.10.2004 at 23:32:00

Meditacija je nevarna preberi si več: http://ave.medjugorje-si.org/forum/viewtopic.php?t=195
Back to top

IP Logged

picola
5

Življenje je lepo
Novo mesto
Re: Meditacija
Reply #1 - 17.10.2004 at 00:09:23

Gost...spominjaš me name pred parimi leti...ko sem nekaj nekje prebrala in potem je bla to zame čista resnica...pazi,ne rečem,da mogoče to kar piše ni res,ker se ne bom spuščala v to(ker nimam dokazov niti za niti proti in se ne bom delala pametno),samo način na katerega podajaš informacije mi je zelo znan iz moje preteklosti...zdej sem namreč veliko bolj kritična do besedil,bolj razmišljam o tem,kar preberem,čeprav vem,da še vedno najbrž ne dovolj...
tko da...take it easy... Wink
Back to top

Ljubezen vedno prevlada!

IP Logged

Sn0wBall
Ex Member

Reply #2 - 17.10.2004 at 04:26:55

dejmo no Roll Eyes

do tistih problemov v katerih piše v članku pride samo zato, ker z večjim pretokom energije oz z širjenjem zavesti prideš do kakšnih temnih kotičkov samega sebe, za katere prej nisi vedel...če se nisi sposoben s tem soočit ali pa se nočeš, pač pusti

vsekakor ne moreš jemat to kot zabavo, čeprav potem postane zabava Grin
kdor se podaja v te reči itak ve s čim ima opravka, al ne? če ne ve, pa potem odkrije Grin

sploh pa, tud nož, mesoreznica in elektrika so nevarne reči, če jih ne pravilno uporabljaš
če si zelo nespreten se lahko še s papirjem porežeš Wink
Back to top

IP Logged

stane
5

ZDRAVO, SALE!
celje
Reply #3 - 17.10.2004 at 09:53:21

Pri vsej stvarije le ena drobcena napaka, ne gre za hemoglobin, ampak železo v njem, ki se magneti. Tudi s polaganjem rok, če je železo v hemoglobinu terapevta, torej njegovo magnetno in električno polje, višje od prejemnikovega.
Obe polji pa sta odvisni od zdrave soli v obeh  Wink
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Mae
5

Universe
Reply #4 - 17.10.2004 at 11:59:42

Dragi Guest,

če prav razumem, je škodljivo vse (btw v tistem članku je vse lepo opremljeno z viri, vendar saj veš, če so stvari izvzete iz konteksta, informacija postane enostranska interesno obarvana manipulacija) kar te oddaljuje od Boga. Zdej pa filozofsko vprašanje. Kaj/kdo je Bog. Praviš, da je to "oseba, ki te razume in vse ve". Ne vem. Po moje se z meditacijo ne oddaljuješ od Boga ampak ravno nasprotno. Kaj pa je molitev drugega kot meditacija.

Nekje sem brala, da se duša emanira v telo šele po nekaj tednih po spočetju, torej tedaj, ko je tam kamor gre zadosti železa. Torej je nekaj na železu. Tudi poldragi kamni s primesmi železa (hematit npr. in drugi) so energetsko močnejši.

Kar se pa soli tiče, ne vem, če sem na tem forumu že kaj povedala, ampak Stanetova znanost mi je zelo logična, zato vanjo verjamem in nekako so se mi po petnajstih letih "sami od sebe" stopili štirje kilogrami, in je sedaj moja teža enaka kot sem jo imela pri dvajsetih in se kar "sama od sebe" vzdržuje. Samo tolk, da ne bo zvenelo kot propaganda. Jst uglavnem verjamem, mogoče zato tudi deluje.

Sicer pa Guest, hvala za link, je mal za prebrskat, pa lep pozdrav,  Smiley

Back to top

WWW WWW  
IP Logged

THOR
2
**

Reply #5 - 17.10.2004 at 13:10:57

Mae wrote on 17.10.2004 at 11:59:42:
Zdej pa filozofsko vprašanje. Kaj/kdo je Bog. Praviš, da je to "oseba, ki te razume in vse ve". Ne vem. Po moje se z meditacijo ne oddaljuješ od Boga ampak ravno nasprotno. Kaj pa je molitev drugega kot meditacija.

Zakaj mora človek pasti v neki trans pri meditaciji (po tvoje = molitev), da bi bil bližji z bogom. Že samo dejstvo da verjameš v boga, pomeni da se zavedaš da je vedno vseprisoten in človek ne rabi neki čirulečarule da bi bil z njem bližji...
Back to top

IP Logged

Mae
5

Universe
Reply #6 - 17.10.2004 at 13:13:33

Saddam, sej se strinjam s teboj, tisto sem rekla kot protiutež na tezo, da te meditacije oddaljujejo od Boga.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

t
5
p

Ride si sapis!
Kozmos
Reply #7 - 17.10.2004 at 14:41:45

Kar se mene tiče, mi ga lahko Mihaela in njen bog popušita, tale zgornji članek pa itaq ni vreden pol pizde mrzle vode.

Ma sploh ne vem, kakšen je namen vsega tega bebastega sranja, razen strah.

(sicer je tudi res, da obstaja nekaj zblojencev, ki so se s takimi zadevami uničili, še več pa je teh, ki delajo škodo sebi in drugin brez vsega tega - lep primer je že kakšen Buš ali pa kdo iz te kompanije.)

uživajte!
Back to top

Nič na svetu nikogar ne čaka. Nič ni dokončano, in vendar nič ne ostane nerazrešeno.
WWW WWW  
IP Logged

stane
5

ZDRAVO, SALE!
celje
Reply #8 - 17.10.2004 at 16:26:49

Česa se pa bojiš ???
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

THOR
2
**

Reply #9 - 17.10.2004 at 17:23:52

t wrote on 17.10.2004 at 14:41:45:
Kar se mene tiče, mi ga lahko Mihaela in njen bog popušita, tale zgornji članek pa itaq ni vreden pol pizde mrzle vode.

Jaz pa mislim da te razne meditacije niso za vsakogar in znajo tudi opustošiti človekovo dušo...
Back to top

IP Logged

Sn0wBall
Ex Member

Reply #10 - 17.10.2004 at 17:43:24

t wrote on 17.10.2004 at 14:41:45:

Ma sploh ne vem, kakšen je namen vsega tega bebastega sranja, razen strah.

(sicer je tudi res, da obstaja nekaj zblojencev, ki so se s takimi zadevami uničili, še več pa je teh, ki delajo škodo sebi in drugin brez vsega tega - lep primer je že kakšen Buš ali pa kdo iz te kompanije.)

uživajte!

lol Grin
Back to top

IP Logged

Miro
Ex Member

Reply #11 - 17.10.2004 at 21:12:39

Quote:
Meditacija je nevarna preberi si več: http://ave.medjugorje-si.org/forum/viewtopic.php?t=195

Bolno. RKC se že dolgo trudi ta znanja obdržati samo za svoje svečenike in jih držati čim dlje od raje - zaradi svojih čisto posvetnih koristi, seveda.
Back to top

IP Logged

gost
Guest

Reply #12 - 17.10.2004 at 22:50:35

No če ne verjameš, si preberi kam lahko prideš z meditacijo naprej in to uspe le redkim, več na: http://ave.medjugorje-si.org/forum/viewtopic.php?t=192
Back to top

IP Logged

gost
Guest

Reply #13 - 17.10.2004 at 22:54:43

Back to top

IP Logged

japka
5

Reply #14 - 18.10.2004 at 10:44:52