Kdo je Jezus če te zanima si lahko več prebereš na:
http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Mt+1&id0=1&pos=1&set=2&lang...--------------------------------------------------------------------------
No če pravite, da sem pobegnil, o nisem sem spet tukaj...
--------------------------------------------------------------------------
Valentina je napisala: Nekako se mi zdi, da se je tale Henoh ustrašil lastne sence, katero vsi nosimo v sebi (tudi Jezus jo je). Samo on se jo je ustrašil, pred njo pobegnil, namesto da bi se z njo soočil, jo sprejel kot del svoje celosti.
Ne Valentina spoznal je neka,j kar boš ti spoznala šele po smrti. Videl je da to ni prava pot in jo je opustil. Bolj globoko kot greš v tako stvar, težje se jo sam ovobodiš.
Ali se drogiranec lahko sam reši ? NE rabi zunanjo pomoč!Vi vsi mislite, da se boste sami ozavestili , o se pa motite.
-----------------------------------------------------------------------------
t je napisal: (nekateri pa tudi pravijo, da se tisto tapravo začne šele s smrtjo - težko preverljiva zadeva)
Preberite si knjigo: Življenje po življenju (Life after Live)
Raymond Moody
Jezus je res sprejel križ in ni pobegnil. Sprejel ga je iz ljubezni do mene, tebe , in celega sveta. Vedel je kaj sprejema. On ni živel za ta svet , živel je za oni svet in da bi vse prav vse pripeljal tja kamor je šel. Ljudje pa potvarjamo resnico in vlečemo svoje egoistično naprej.
---------------------------------------------------------------------
t je napisal: pa je vprašanje za miljon dolarjev: mene zagotovo ne prepričajo ti, kateri mi te blodnje prodajajo
To niso blodnje je resnica. Jezusa so za denar križali, toda on se zastonj razdaja zame, zate in za vse ljudi sveta, ker nas ima rad.
---------------------------------------------------------------------
Jaz za molitev ne potrebujem ne posebnih vaj ne telovadbe (joge) ne dihalnih vaj...
Tehnika je enostavna odpreš se Bogu in mu poveš, kar te teži zahvališ se mu za vse kar ti je dal in za vse kar ti ima za dat. Bog ti polepša dan, če se mu odpreš z vsem iskrenim srcem. Bog te ne pušča praznega ampak te napolnjuje z dobroto, veseljem, ljubeznijo in ti pušča svobodo.
--------------------------------------------------------------------
Jaz pa sem nepopoln tako kot vi. Delam napake kot vi. Le ena razlika je med mano in vami da: VERUJEM, UPAM, ZAUPAM, v BOGA.