Dragi Guest,
če prav razumem, je škodljivo vse (btw v tistem članku je vse lepo opremljeno z viri, vendar saj veš, če so stvari izvzete iz konteksta, informacija postane enostranska interesno obarvana manipulacija) kar te oddaljuje od Boga. Zdej pa filozofsko vprašanje. Kaj/kdo je Bog. Praviš, da je to "oseba, ki te razume in vse ve". Ne vem. Po moje se z meditacijo ne oddaljuješ od Boga ampak ravno nasprotno. Kaj pa je molitev drugega kot meditacija.
Nekje sem brala, da se duša emanira v telo šele po nekaj tednih po spočetju, torej tedaj, ko je tam kamor gre zadosti železa. Torej je nekaj na železu. Tudi poldragi kamni s primesmi železa (hematit npr. in drugi) so energetsko močnejši.
Kar se pa soli tiče, ne vem, če sem na tem forumu že kaj povedala, ampak Stanetova znanost mi je zelo logična, zato vanjo verjamem in nekako so se mi po petnajstih letih "sami od sebe" stopili štirje kilogrami, in je sedaj moja teža enaka kot sem jo imela pri dvajsetih in se kar "sama od sebe" vzdržuje. Samo tolk, da ne bo zvenelo kot propaganda. Jst uglavnem verjamem, mogoče zato tudi deluje.
Sicer pa Guest, hvala za link, je mal za prebrskat, pa lep pozdrav,