Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 
(Read 28170 times)
Samson
5

RKC je zakon!!!

Re: Q
Reply #90 - 22.08.2004 at 05:19:30

Quote:
Jaz sem Q.

www.bbc.co.uk/cult/st/images/q_pic.jpg

A maverick member of the mysterious and powerful Q continuum, boasting an IQ of 2005 and God-like powers.

Hvala za zanimanje. Smiley

Si mislil reči IQ nekje izpod 45????

Tisti so ravno prav pametni, da se razglašajo za bogove. Čim presežeš IQ 50, že zanesljivo veš, kakšen čoveški revež si.
Back to top

Prijateljski pozdrav!&&&&KRISTUS NAS VSE LJUBI! &&Nikoli ne pozabi tega!&&&&Samson

IP Logged

gape.bluzi
Guest

Reply #91 - 22.08.2004 at 13:22:36

...

Back to top
« Last Edit: 22.08.2004 at 22:02:31 by gape »  

IP Logged

Eva
5
p

Kranj
Reply #92 - 22.08.2004 at 21:46:28

Q,

na hitro, preden si premislim, da si res tisti, ki se mi zdi

sem ti že en čas nazaj, ko sem začutila pripravljenost, hotla rečt, da sm vidla pol kasneje, da si imel dostkrat prav (ampak ne zmeri
Tongue Smiley, res ne trmarim)
samo, takrat ti tega res ne bi mogla priznat, ker sem ti predvsem hotla dokazat neki nasprotnega, kot pa se kej naučit od tebe, kljub temu, da sm si vsakič znova rekla, da se bom potrudila, al da bom poskusila.. kej tazga
Smiley
z deli sebe ki mi jih nakazuješ, mam strahove, še vedno.. ko se mi je prejle zasvital, kdo da si... mi je dost bolj vseen ratal, da bi razvozlala svojo detektivsko zgodbo ker mi je bil dost big deal, da si pa ti tuki...

god bless me

Smiley Grin Smiley

čeprav samo dejstvo, da neki verjameš ni zadost, bi ti pa rada, pa u bistvu tud drugim, sporočila, da pomaga pa FUL. dobr, vsaj meni

bi ti rada kej lepga zaželela
sam mam en tak bad filing, da pa ti tega ne rabiš, al pa da jest ne mislim resno...

na, sm misnla, da bo na hitro... pa se mi kr gobca s tabo
bi mi blo kul, če bi me kontaktiru po mailu recmo... Undecided
one can dream  Grin

ajdi ga
Back to top

IP Logged

titud
5
p

Zaznavanje mističnega
je vir vsake prave znanosti.

Markomur
Reply #93 - 23.08.2004 at 09:31:32

Eva wrote on 21.08.2004 at 11:44:45:
titud, zakaj pa ti, tale face " Undecided" delaš? v tem primeru?

'Undecided' je v bistvu situacija vedno, ko sodimo dejanja drugih.  Enostavno ne moremo za ziher vedet, iz kakšne  zavesti kdo izhaja v svojem delanju/nedelanju. Tud če še tko  močno upamo in verjemememo, da je tko kot sodimo, je to še vedno le sodba, ki kot taka mora imet v seb odprt  potencial, da bo  ovržena.  Undecided Smiley
Back to top

IP Logged

Eva
5
p

Kranj
Reply #94 - 23.08.2004 at 15:52:10

titud wrote on 23.08.2004 at 09:31:32:
'Undecided' je v bistvu situacija vedno, ko sodimo dejanja drugih.  Enostavno ne moremo za ziher vedet, iz kakšne  zavesti kdo izhaja v svojem delanju/nedelanju. Tud če še tko  močno upamo in verjemememo, da je tko kot sodimo, je to še vedno le sodba, ki kot taka mora imet v seb odprt  potencial, da bo  ovržena.  Undecided Smiley  

kapiram, sm se isto počutila, še pol

sej to si najbrž tud razbral iz izbora mojih besed, ko sm to napisala  Smiley
Back to top

IP Logged

Eva
5
p

Kranj
Reply #95 - 24.08.2004 at 16:42:08

Q

sprašujejo me, kdo mislim, da si
it s your call, rec ja al pa ne, če nej kej rečem

sicer bom pa tiho
dokler mi bo ego dopuščal  Grin Grin

Back to top

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #96 - 24.08.2004 at 18:50:29

Eva wrote on 24.08.2004 at 16:42:08:
sicer bom pa tiho

To bo pa podvig, hujši od naporov Martina Strela Wink Tongue

bp
Back to top

IP Logged

Eva
5
p

Kranj
Reply #97 - 24.08.2004 at 18:54:03

sm se spomnla, da sm še tuki pozabla povedat svojo najnovejšo ugotovitev:

pojma nimam kdo si  Grin

god help me Grin Smiley

Back to top

IP Logged

.Q.
Ex Member

Reply #98 - 25.08.2004 at 07:25:30

Eva wrote on 24.08.2004 at 16:42:08:
Q

sprašujejo me, kdo mislim, da si
it s your call, rec ja al pa ne, če nej kej rečem

sicer bom pa tiho

Zakaj misliš, da bi me to motilo? Smiley
Back to top

IP Logged

mauk
1
*

:-)

Reply #99 - 25.08.2004 at 08:53:59

Q glede na to, da igraš vsemogočno božansko inteligenco, z izjemnim IQjem, mislim, da si vsekakor spregledal par podrobnosti, ki zelooo kvarijo tvojo verodostojnost in kredibilnost.

1. Če si se že odločil, da boš postavljal osebne izzive Gapetu in drugim bi bilo kot prvo potrebno, da razkriješ svojo človeško vlogo v tem svetu - kdo si ti, ker očitno druge poznaš, ti se pa varno skrivaš za guesti. Malo nam nepiši o samem sebi, kje delaš, kaj študiraš, ali imaš kako žensko ali si gej itd...

Tako bo boj bolj fer in mogoče ne bo potrebno brisat vseh tvojih sporočil. Glede na tvoje božanske moči bi si to pomojem vsekakor lahko upal, če seveda nisi ena navadna reva.

2. Glede na tvojo božansko inteligenco, so tvoji udarci po nepotrebnem zelo nizki, to vsekakor ne ustreza tvojemu kvocientu. Obrazloži nam, zakaj taki nizki udarci, ko pa ti je na voljo sama božanska energija, ki vključuje tudi modrost in s tem izključuje vsako primitivnost. Primitivnost je vsekakor znak nižje razvitih bitij in vsak na tem forumu je precej bolj kultiviran od tebe.

3. Mislim, da imaš do vsega skupaj osebno zamero, ne vem do katerih ljudi na tem forumu, mislim da predvsem do gapeta. Opročšanje je tudi eden od božanskih atrributov, tako da tudi tu dokazuješ, svojo nizkotno naravo.

4. Dokaži mi, da se motim.
Back to top

Om Namaha Shivaya

IP Logged

Q
Ex Member

Reply #100 - 25.08.2004 at 09:08:52

mauk wrote on 25.08.2004 at 08:53:59:
Q glede na to, da igraš vsemogočno božansko inteligenco, z izjemnim IQjem, mislim, da si vsekakor spregledal par podrobnosti, ki zelooo kvarijo tvojo verodostojnost in kredibilnost.

Glede na moj izjemno visok IQ, bi bilo moje odgovarjanje na tvoja nizka otročja vprašanja kontroverzno. Smiley

mauk wrote on 25.08.2004 at 08:53:59:
4. Dokaži mi, da se motim.

Dokaži mi, da je voda mokra. Smiley
Back to top

IP Logged

mauk
1
*

Reply #101 - 25.08.2004 at 09:33:32

Quote:
Dokaži mi, da je voda mokra. Smiley

Besede znaš zelo dobro obračat, ničesar pa še nisi razkril o sebi, razen tega, da trdiš, da imaš izjemno visok IQ, recimo da je to res, tko se mi dejansko tudi zdi.
Obrazloži mi, zakaj imamo vsi občutek, da zgubljamo čas s tabo? Zakaj tvoja inteligenca ne sproducira kaj zanimivega, kar bi koga lahko celo zanimalo... Zakaj se ne greš kaj konstruktivnega? Zakaj izrabljaš svojo inteligenco za nepotrebno manipuliranje?

Ali pa so tudi ta vprašanja preveč nizkotna za tebe? V tem primeru mi vsaj prosim malo razkrij katere vrednote ti kaj pomenijo, da vem na kakšen način oz. na katerem nivoju se sploh da pogovarjati s tabo.
Back to top

Om Namaha Shivaya

IP Logged

N.
4

Reply #102 - 25.08.2004 at 09:48:42

mauk wrote on 25.08.2004 at 09:33:32:
Obrazloži mi, zakaj imamo vsi občutek, da zgubljamo čas s tabo? Zakaj tvoja inteligenca ne sproducira kaj zanimivega, kar bi koga lahko celo zanimalo... Zakaj se ne greš kaj konstruktivnega? Zakaj izrabljaš svojo inteligenco za nepotrebno manipuliranje?

Moč.
Back to top

IP Logged

N.
4

Reply #103 - 25.08.2004 at 09:50:43

mauk wrote on 25.08.2004 at 09:33:32:
Ali pa so tudi ta vprašanja preveč nizkotna za tebe?

Kdo pa odkritosrčno prizna, da gre samo  in izključno za: Moč?

Veliko pričakuješ, če pričakuješ to.
Back to top

IP Logged

mauk
1
*

Reply #104 - 25.08.2004 at 10:00:05

Quote:
Glede na moj izjemno visok IQ, bi bilo moje odgovarjanje na tvoja nizka otročja vprašanja kontroverzno. Smiley

Mogoče so moja vprašanja otročja, nikakor pa niso nizkotna. In s to tvojo močjo, četudi jo brez dlake na jeziku priznavaš, bi marsikaterega otroka zelo prizadel.
Samo, ne bom rekel prijateljski, ker te ne poznam, nasvet, pazi kaj delaš z močjo, ker ona zelo rada useka nazaj in ne jokat če te bo usekal kaj v tvojem resničnem lajfu, zarad tega kar zganjaš tukaj v virtulanem forumovskem... tud ta je na nek način resničen.
Back to top

Om Namaha Shivaya

IP Logged

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9