Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 ... 9
(Read 28145 times)
psiholog
Guest

Re: Q
Reply #15 - 16.08.2004 at 11:05:54

Petra. wrote on 16.08.2004 at 10:53:07:
o MGD, si si kar ti vzel čas za odgovore... to mene bolj spominja na razvajenega otroka, ki zacepeta, ko ne dobi dovolj pozornosti...in pol jo kar naenkrat dobi ful veliko....morda celo tolk, da mu je spet preveč in ne ve kam z njo....

še eno vprašanje mam za fantoma s foruma:

a to ti je sam začasni izpad al nas nameravaš še naprej blagoslavljat s svojim vseobsegajočim zabavljaštvom?  Wink Grin

Verjela ali ne, si s tem zelo dobro dokazala svoje lastno nagnjenje k izzivanju in provociranju. Hkrati pa tudi na morebiten kompleks anksioznosti, kjer si na povsem razumen odgovor delovala obrambno, po tvojih lastnih besedah: "otročje".

Razmisli malo o tem in svojem projiciranju.
Back to top

IP Logged

Madan Gopal Das
Ex Member

Reply #16 - 16.08.2004 at 11:07:34

o MGD, si si kar ti vzel čas za odgovore... to mene bolj spominja na razvajenega otroka, ki zacepeta, ko ne dobi dovolj pozornosti...in pol jo kar naenkrat dobi ful veliko....morda celo tolk, da mu je spet preveč in ne ve kam z njo....

sej zato pa pravm, da mi je cudn zakaj sprasujes od kje mu ideja, da naj bi samoumevno z njim delal v rokavickah, ce pa jih "vodilni" tega foruma sami veselo nosijo in jih se na veliko razkazujejo/razglasujejo?

ce nekdo na glas govori, da je vsesprejemajoc, odprt (open-source) in univerzalno ljubec (najboljsi priblizek je npr. mama do svojega otroka) zakaj se pol ta ista mama jezi na svojega otroka, ce mu pa sama ponuja popolno varnost/rokavicke? zakaj raje ne preveri resnicnost svoje vsesprejemajocnosti/rokavick preden se jezi na otroka?

ampak moj point ni kazat s prstom na enega ali drugega. moj point je da so negativci in pozitivci nerazdruzljivi. in ce nekomu ni vsec kaj delajo destruktivci/negativci naj se pol preprosto odpove svoji pozitivnosti/ustvarjalnosti.  a nismo tuki na forumu dostkrat ze bral, da lahko spremenis le sebe in ne druge? znamo to teorijo prevest tud v prakso?

ja kdo pa bomo pol ce ne pozitivci ali negativci se lahko kdo vprasa? treba je it onkraj dualnosti tega sveta/uma, ce hocmo dosezt mir. enost ni iznicenje. enost je naravno in prijetno vse-sodelovanje vecih udelezenih. ampak kvazi/mentalna/minljiva enost nam tega ne more omogocit. ce hocmo dosezt pravo enost pol mormo sprejet naso resnicno vlogo v absolutni enosti, ta pa je vecni sluga Centru/Bogu.

Quote:
a to ti je sam začasni izpad al nas nameravaš še naprej blagoslavljat s svojim vseobsegajočim zabavljaštvom?  Wink Grin

dokler bomo kvazi-vsesprejemajoci in kvazi-vseljubeci se bojo te stvari od "negativcev" nenehno dogajale. eno je vzrok drugemu in obratno. ampak treba je presekat ta krog (ki nam ocitno ni vsec, ne enemu ne drugemu) za resnicno dobro vseh.

Hari bol.
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #17 - 16.08.2004 at 11:10:06

-sem tudi sam doživel enak sprejem ob prihodu na forum, kar pa nedvodmno izraža večinsko ksenofobijo-po tvoji logiki maš pol ti sam probleme s ksenofobijo? glede na to, da si dober poznavalec foruma.... sploh se bom pa že počas navadla, na pristop novincev, ki se skušajo pojavljati an tem forumu kot neki polbogovi, se igrajo z drugimi, ob tem pa pozabljajo an to, da bi npr. še kaj iskrenega o sebi znal povedat...npr. take igrice se ni noben problem igrat...sam sm jih nekak presegla že v osnovni šoli.... in sploh mojstri uporabljanja besed...polno jih je...mal dodaš, mal vzameš, zaviješ v celofanček... bla bla....

sploh pa ste lahko vsi sam veseli, da mate klele s tem forum takoigrišče, da ga ni.... in valda je to pol treba s pridom izkoriščat.... pa pazi nase, mamo kle namreč tudi take, ki nas že nekaj časa psihološko testirajo.... lol To je zanimivo...kok majo eni upanja, pa preveč časa
Wink Grin
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

psiholog
Guest

Reply #18 - 16.08.2004 at 11:32:20

Petra. wrote on 16.08.2004 at 11:10:06:
-sem tudi sam doživel enak sprejem ob prihodu na forum, kar pa nedvodmno izraža večinsko ksenofobijo-po tvoji logiki maš pol ti sam probleme s ksenofobijo?

Ne, ker kot prvo, mene ne zanima kdo je kdo, pač pa kar nekdo napiše, pa mi ni ravno pomembno kdo. Ostalo pa me ne zanima, kot recimo izjemno zanima tebe. Torej imaš v tem primeru edino ti lahko probleme s tem, kot sva že ugotovila.

glede na to, da si dober poznavalec foruma.... sploh se bom pa že počas navadla, na pristop novincev, ki se skušajo pojavljati an tem forumu kot neki polbogovi, se igrajo z drugimi, ob tem pa pozabljajo an to, da bi npr. še kaj iskrenega o sebi znal povedat...npr. take igrice se ni noben problem igrat...sam sm jih nekak presegla že v osnovni šoli.... in sploh mojstri uporabljanja besed...polno jih je...mal dodaš, mal vzameš, zaviješ v celofanček... bla bla....

sploh pa ste lahko vsi sam veseli, da mate klele s tem forum takoigrišče, da ga ni.... in valda je to pol treba s pridom izkoriščat.... pa pazi nase, mamo kle namreč tudi take, ki nas že nekaj časa psihološko testirajo.... lol To je zanimivo...kok majo eni upanja, pa preveč časa
Wink Grin

Pravzaprav se ti sama igraš tega polboga, ko misliš, da imaš od vsakega novinca pravico izvedeti njegove osebne podatke, kot nekakšna tajna policija. Vidiš, to pa je tista projekcija o kateri sem prej govoril. Na druge, v tem primeru name, aktivno projiciraš svoje lastnosti, katere ti, po tvojih besedah, niso ravno všeč. Imaš pa tudi prav, da je to početje nekje na ravni osnovne šole, kot si že sama ugotovila.

To sem ti do sedaj povedal zato, ker se mi je zdelo, da se ne zavedaš. Če pa se ob tem sedaj misliš na skrivaj sramovati in javno nadaljevati te svoje "osnovnošolske igrice" v prikrivanju te sramote, pa ne bom več odgovarjal. Imaš lahko zadnjo besedo, kot si tudi želi vsak otrok. Smiley
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #19 - 16.08.2004 at 11:39:06

lahko ti sam rečem, da sem točno vedela kaj boš napisal.... in dejstvo je, da me ne zanimajo tok osebni podatki, zanima me pa iskrenost v ljudeh...in moč, da jo pokažejo v končni fazi se lahko tud igrice igramo, dokler se iz tega kaj naučimo.... nekak sprejemam vse situacije v lajfu, kot možnost za neki se naučit... bom z veseljem tud v tej situaciji s pridom izkoristila lekcijo, če je le kaj je zame v tej situaciji....

res me pa tale fantom zanima....ker lohk se sprojeciram vanga kolkor hočem (veš men ni skrivnost, da so tud v men skriti fantomi; v vsakem človeku je vse, vprašanje je le, čemu namenja pozornost, kaj v sebi hrani... Cheesy)....ampak, nekak ne morem doumet, zakaj in kako se mu da to počet.... pol se v men prebudi takoj detektivska žilica....in bi se zdaj rada še jst mal igrala, če dovoliš, fantom... prebudil si zanimanje...saj v bistvu je najbolje, da kar ostaneš fantom, ker vprašanje je, če si tud v real lajfu tok zanimiv Wink
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #20 - 16.08.2004 at 11:41:40

aja, še nekaj psiholog, čeprav mi po odraslo več ne nameravaš odgovarjat... a ti kle mogoče fantomovega odvetnika igraš? pa sploh kako se lahka še naprej igrava, če se umikaš? Shocked Shocked Shocked
Back to top

IP Logged

THOR
2
**

Reply #21 - 16.08.2004 at 11:45:29

še eno vprašanje mam za fantoma s foruma:

A misliš da sta posranec pa psiholog ena in ista oseba ?
Back to top

IP Logged

Q
Guest

Reply #22 - 16.08.2004 at 12:10:27

Petra. wrote on 16.08.2004 at 11:39:06:
če dovoliš, fantom... prebudil si zanimanje...saj v bistvu je najbolje, da kar ostaneš fantom, ker vprašanje je, če si tud v real lajfu tok zanimiv Wink

Da. Nezanimiv pa res nimam namena postati. Grin

THOR wrote on 16.08.2004 at 11:45:29:
A misliš da sta posranec pa psiholog ena in ista oseba ?

A misliš, da sta Kali in Saddam ena in ista oseba? Smiley
Back to top

IP Logged

titud
5
p

Zaznavanje mističnega
je vir vsake prave znanosti.

Markomur
Reply #23 - 16.08.2004 at 12:48:47

Arayan, ti tako v uspehu kot v neuspehu gapetovga projekta vidiš potrditev svoje vere, ki je v bistvu nadosebna. Ampak a se zvedaš, da kot aktiven udeleženec  gapetovga projekta ne moreš bit samo nevtralen nadosebni  opazovalec, ampak da kot aktivni udeleženec vplivaš na izdid projekta tud, če se pojavljaš 'samo' v vlogi nadosebnega  opazovlca in razlagalca in da na taka ali drgačen  izid projekta vplivaš prav s to svojo vlogo.  Se pravi, da izid ni nadoseben, je odvisen od tvoje osebne angažiranosti tud  če jo sam čist iskereno jemlješ za nadosebno.
Back to top

IP Logged

Madan Gopal Das
Ex Member

Reply #24 - 16.08.2004 at 12:53:25

titud wrote on 16.08.2004 at 12:48:47:
Arayan, ti tako v uspehu kot v neuspehu gapetovga projekta vidiš potrditev svoje vere, ki je v bistvu nadosebna. Ampak a se zvedaš, da kot aktiven udeleženec  gapetovga projekta ne moreš bit samo nevtralen nadosebni  opazovalec, ampak da kot aktivni udeleženec vplivaš na izdid projekta tud, če se pojavljaš 'samo' v vlogi nadosebnega  opazovlca in razlagalca in da na taka ali drgačen  izid projekta vplivaš prav s to svojo vlogo.  Se pravi, da izid ni nadoseben, je odvisen od tvoje osebne angažiranosti tud  če jo sam čist iskereno jemlješ za nadosebno.

se prav sm lohk negativc (kreten...), lohk sm pozitivc (gape...) al pa sm sam gledalec ali razlagalec projetka/igre, ampak kar mi hoces povedat je to da sem ne glede na vse tud jaz le igralec/udelezenec tega projekta? prav mas.

lih mal preden si ti zakljucu svoj zgornji post sem jaz zakljucu tegale : http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=prijateljstvo;action=display;num=...

Hari bol.
Back to top

IP Logged

Kali-zblojenka
Guest

Re: Qja
Reply #25 - 16.08.2004 at 14:49:29

Petra. wrote on 16.08.2004 at 10:32:36:
saj takšnih destruktivnih neumnosti je moj zeljnik poln...

mene pa zanima, ker kdo sem, itak nikol ne bom mela kaj soli v buči, zakaj ne vem...pa ne znam se nehat skrivat v gapetovi al pa od katerga koli vseobsegajočnosti whatever... in zakaj to pišem te bedarije...ter kaj, poleg pozornosti, mam od tega... neumnosti.

pa rabim pisat kok sem kul, ker to da rabim miljon mask, da sploh kaj povem, dost pove.... vsega pa še zmer ne, se raj vprašam, da nam preveč med vrsticami brala k itak ne znam brat Grin

pa v bistvu OD KJE SI JEMLJEM PRAVICO ZAHTEVAT; DA Z MANO LJUDJE V ROKAVIČKAH BI MOGL DELAT???

pa sploh zakaj tok sovražim ta forum in ljudi gor?

odgovora itak ne pričakujem... ker sem preveč zblojena

Back to top

IP Logged

Kali-zblojenka
Guest

Reply #26 - 16.08.2004 at 14:49:43

o sm zblojena kar ves čas v vseh odgovorih... to mene bolj spominja na razvajenega otroka, ko zacepetam, ko ne dobim dovolj pozornosti...in pol jo kar naenkrat dobim ful veliko....morda celo tolk, da mi je spet preveč in ne vem kam z njo....

še eno vprašanje mam za svoje bedarije na forumu:

a to mi je sam začasni izpad al vas nameravam še naprej blagoslavljat s svojo vseobsegajočo neumnostjo?  Wink Grin

Back to top

IP Logged

Kali-zblojenka
Guest

Reply #27 - 16.08.2004 at 14:49:56

-sem tud sama doživel enak sprejem ob prihodu na forum, kar pa nedvodmno izraža večinsko zblojenost mojo-po moje logike nimam, pol pa sam trosim kozlarije. glede na to, da sm zblojena poznavalka foruma.... sploh se pa ne bom počas navadla, na pristop intelektualcev, ki se skušajo pojavljati an tem forumu kot neki razpravljalci, se igrajo z mojo zblojenostjo, ob tem pa pozabljajo an to, da bi npr. še kaj iskrenega o meni znal povedat...npr. kake igrice se rada igram...sam jih nekak nism mogla presečt v osnovni šoli.... in sploh mojstri uporabljanja besed...polno jih je...jz jih ne znam k tut tega nism nikol presegla v osnovni šoli... bla bla....

sploh pa sm lahko vsa sam vesela, da mam klele s tem forum takoigrišče, da ga ni.... in valda je to pol treba s pridom izkoriščat.... pa ne znam pazit nase, mamo kle namreč tudi take, ki že nekaj časa znajo mislit za razliko od mene.... lol To je zanimivo...kok majo eni pameti, dost več kot jz
Wink Grin

Back to top

IP Logged

Kali-zblojenka
Guest

Reply #28 - 16.08.2004 at 14:50:09

Petra. wrote on 16.08.2004 at 11:39:06:
lahko vam sam rečem, da sem močno potrebna zblojenka zdej.... in dejstvo je, da me zanimajo tok dildoti, kot me zanimajo čivave pri ljudeh...in moč, da jo pokažejo v končni fazi se lahko tud igrice igramo, dokler se iz tega kaj naučim.... nekak sprejemam vse pozicije v fuku, kot možnost za neki se naučit... bom z veseljem tud v tej situaciji s pridom izkoristila lekcijo, če je le kaj je zame tople sperme v tej situaciji....

res me pa tale fukač zanima....ker lohk se sprojeciram vanga kolkor hočem (veš men ni skrivnost, da so tud v men skrite želje biti moški; v vsakem človeku je vse, vprašanje je le, čemu namenja pozornost, kaj v sebi drka... Cheesy)....ampak, nekak ne morem doumet nič na svetu, zakaj in kako se mi da masturbirat tako pogost.... pol se v men prebudi takoj potrebna žilica....in bi se zdaj rada še jst mal igrala, če dovoliš, fantom... prebudil si vznemirjenje v meni...saj v bistvu je najbolje, da me kar pofukaš, ker vprašanje je, če bom tud v real lajfu to kdaj dobila Wink

Back to top

IP Logged

Kali-zblojenka
Guest

Reply #29 - 16.08.2004 at 14:50:22

Petra. wrote on 16.08.2004 at 11:41:40:
aja, še nekaj, psiholog me rajca, čeprav mi je poraslo že več kocin nameravam masturbirat... a mi kle mogoče kdo čivavo da v usta? pa sploh kako se lahka še naprej igrava, če sm tko zblojena? Shocked Shocked Shocked

Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4 ... 9