Petra. wrote on 16.08.2004 at 11:10:06:-sem tudi sam doživel enak sprejem ob prihodu na forum, kar pa nedvodmno izraža večinsko ksenofobijo-po tvoji logiki maš pol ti sam probleme s ksenofobijo?
Ne, ker kot prvo, mene ne zanima kdo je kdo, pač pa kar nekdo napiše, pa mi ni ravno pomembno kdo. Ostalo pa me ne zanima, kot recimo izjemno zanima tebe. Torej imaš v tem primeru edino ti lahko probleme s tem, kot sva že ugotovila.
Petra. wrote on 16.08.2004 at 11:10:06:glede na to, da si dober poznavalec foruma.... sploh se bom pa že počas navadla, na pristop novincev, ki se skušajo pojavljati an tem forumu kot neki polbogovi, se igrajo z drugimi, ob tem pa pozabljajo an to, da bi npr. še kaj iskrenega o sebi znal povedat...npr. take igrice se ni noben problem igrat...sam sm jih nekak presegla že v osnovni šoli.... in sploh mojstri uporabljanja besed...polno jih je...mal dodaš, mal vzameš, zaviješ v celofanček... bla bla....
sploh pa ste lahko vsi sam veseli, da mate klele s tem forum takoigrišče, da ga ni.... in valda je to pol treba s pridom izkoriščat.... pa pazi nase, mamo kle namreč tudi take, ki nas že nekaj časa psihološko testirajo.... lol To je zanimivo...kok majo eni upanja, pa preveč časa
Pravzaprav se ti sama igraš tega polboga, ko misliš, da imaš od vsakega novinca pravico izvedeti njegove osebne podatke, kot nekakšna tajna policija. Vidiš, to pa je tista projekcija o kateri sem prej govoril. Na druge, v tem primeru name, aktivno projiciraš svoje lastnosti, katere ti, po tvojih besedah, niso ravno všeč. Imaš pa tudi prav, da je to početje nekje na ravni osnovne šole, kot si že sama ugotovila.
To sem ti do sedaj povedal zato, ker se mi je zdelo, da se ne zavedaš. Če pa se ob tem sedaj misliš na skrivaj sramovati in javno nadaljevati te svoje "osnovnošolske igrice" v prikrivanju te sramote, pa ne bom več odgovarjal. Imaš lahko zadnjo besedo, kot si tudi želi vsak otrok.