Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 6 7 8 9 
(Read 28190 times)
Lilith
5

..to be more like me and
less like you...

Re: Q
Reply #105 - 25.08.2004 at 10:27:23

Mauk

Zakaj bi moral kdorkoli tukaj na forumu več napisati o sebi, o svojem privat life-u?
Back to top

... Sometimes I feel that I should go and play with the thunder...

IP Logged

t
5
p

Ride si sapis!
Kozmos
Reply #106 - 25.08.2004 at 10:31:37

Quote:
Glede na moj izjemno visok IQ, bi bilo moje odgovarjanje na tvoja nizka otročja vprašanja kontroverzno. Smiley

Dokaži mi, da je voda mokra. Smiley

Pri vsem vsem skupaj si pozabil povedati še, da voziš tudi velik in drag avto, mar ne?

Vsa ta tvoja hvalisanja me samo še utrjujejo v prepričanju, da si zgolj ubogo impotentno revše, ki si s skrivanjem za raznimi proksiji in identitetami nabija svojo samopomembnost. Pri čemer pa še vedno ostajaš impotenten za karkoli konkretnega.

In ker smo tukaj same resnično dobre in realizirane duše, ti bomo pri tem še naprej pomagali.  Kiss

(ker pa svoj organ najbrž lahko uporabljaš samo za scanje si ga enkrat dobro otresi in ugotovil boš, da je voda mokra)

uživaj!
Back to top

Nič na svetu nikogar ne čaka. Nič ni dokončano, in vendar nič ne ostane nerazrešeno.
WWW WWW  
IP Logged

N.
4

Reply #107 - 25.08.2004 at 10:43:43

t wrote on 25.08.2004 at 10:31:37:
Pri vsem vsem skupaj si pozabil povedati še, da voziš tudi velik in drag avto, mar ne?

Vsa ta tvoja hvalisanja me samo še utrjujejo v prepričanju, da si zgolj ubogo impotentno revše, ki si s skrivanjem za raznimi proksiji in identitetami nabija svojo samopomembnost. Pri čemer pa še vedno ostajaš impotenten za karkoli konkretnega.

In ker smo tukaj same resnično dobre in realizirane duše, ti bomo pri tem še naprej pomagali.  Kiss

(ker pa svoj organ najbrž lahko uporabljaš samo za scanje si ga enkrat dobro otresi in ugotovil boš, da je voda mokra)

uživaj!

T!

Če boš pisal takšne poste, na tak način, s takim "tonom", boš s tem dokazal samo to, da nisi nič drugačen.
Back to top

IP Logged

t
5
p

Ride si sapis!
Kozmos
Reply #108 - 25.08.2004 at 10:48:13

N. wrote on 25.08.2004 at 10:43:43:
T!

Če boš pisal takšne poste, na tak način, s takim "tonom", boš s tem dokazal samo to, da nisi nič drugačen.

In kaj bi rada dokazala ti?

(t je namreč svojo legitimacijo pri Gapetu že opravil - če te zanima moja potenca pa se lahko tudi dogovoriva za kavo po seksu)

uživaj!

t

Back to top

Nič na svetu nikogar ne čaka. Nič ni dokončano, in vendar nič ne ostane nerazrešeno.
WWW WWW  
IP Logged

Lilith
5

..to be more like me and
less like you...

Reply #109 - 25.08.2004 at 10:50:10

...em....t....kakšen avto kaj voziš? Roll Eyes

Lilith (ki ji gre na žleht)
Back to top

... Sometimes I feel that I should go and play with the thunder...

IP Logged

t
5
p

Ride si sapis!
Kozmos
Reply #110 - 25.08.2004 at 10:52:30

Lilith wrote on 25.08.2004 at 10:50:10:
...em....t....kakšen avto kaj voziš? Roll Eyes

Lilith (ki ji gre na žleht)

sposojen - tak, ki veliko pokuri  Kiss
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

mauk
1
*

:-)

Reply #111 - 25.08.2004 at 11:11:56

Lilith wrote on 25.08.2004 at 10:27:23:
Mauk

Zakaj bi moral kdorkoli tukaj na forumu več napisati o sebi, o svojem privat life-u?

Sej ne mislim tko resno da bi moral, samo če se nekdo skriva za guest accounti in če se o nekaterih na forumu kar dost ve kaj delajo v privat lajfu in očitno jih ta skrivač osebno pozna... pol je igra zlo nefer, ker je njegova pozicija skrita in se ti lahko vtakne v karkoli, ker te pozna.

Če bi mi poznal osebno tudi njega... pol bi on zlo premislil preden bi pljuval po kom.

Men se zdi logično da ti kdo osebno najeda in če se ti to zgodi, pol se mi zdi fer, da s tem na dostojen način obračunaš... in ne z podmuklimi skrivaškimi in podlimi forami... ker s tem dokažeš edino to, da si strahopetec.

Zdej je tko, da on vsem najeda in z njim dejansko nihče ne more obračunat ker se skriva... ker ne stopi na plano in pokaže svoje umazane infantilnosti. Skratka s tem sam pri sebi igra neko igro frajerja in ta občutek si lahko ustvari samo za to, ker dobiva pozornost in energijo tu na forumu... kar je v bistvu zlo absurdno ker tu vsi vemo da je on en velik p... .... .....
Back to top

Om Namaha Shivaya

IP Logged

mauk
1
*

Reply #112 - 25.08.2004 at 11:14:10

On po mojem sploh nima izpita za avto... tko da mu dajete mal prevč točk...
Back to top

Om Namaha Shivaya

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #113 - 25.08.2004 at 11:40:07

mauk wrote on 25.08.2004 at 11:11:56:
Zdej je tko, da on vsem najeda in z njim dejansko nihče ne more obračunat ker se skriva... ker ne stopi na plano in pokaže svoje umazane infantilnosti. Skratka s tem sam pri sebi igra neko igro frajerja in ta občutek si lahko ustvari samo za to, ker dobiva pozornost in energijo tu na forumu... kar je v bistvu zlo absurdno ker tu vsi vemo da je on en velik p... .... .....

Pravzaprav  tega (Q ali kako je že)   ne poznam nič manj, kot  tebe., tako da vprašanje skrivanja tukaj ni ravno na mestu.
Nekateri so gor prpopali tudi fotke svoje fasade, vendar zaradi tega še ne moremo trditi, da jih kaj bolj poznamo.

Vtis o osebi, ki s svojimi (ali copy/pejstanimi   8)  ) prispevki sodeluje  na forumu si veliko bolje izoblikujemo iz njegovega pisanja.
Kaj bi sploh več še hoteli?

In kakšno obračunavanje si imel v mislih.
Če si že kdo želi s kom na forumu "obračunvati", lahko to stori z argumentacijo in to javno in proti vsakomur enako.

Tu bi se s Q-jem strinjal v toliko, da  dobi od ostalih točno toliko pozornosti, kolikor mu je je kdo pripravljeni dati.
(no morda je kvečjemu admin prisiljen, da mu je ponudi malce več od ostalih  Cheesy )

Back to top

IP Logged

N.
4

Reply #114 - 25.08.2004 at 11:58:27

t wrote on 25.08.2004 at 10:48:13:
In kaj bi rada dokazala ti?

(t je namreč svojo legitimacijo pri Gapetu že opravil - če te zanima moja potenca pa se lahko tudi dogovoriva za kavo po seksu)

uživaj!

t

Uh, t, nič ne bi rada dokazala. Tako ali tako že to veš. Samo, roko na srce, se v čim motim?

Samo to, toliko, ne moremo govoriti o neki kulturi pisanja, ki ga želimo doseči na forumu, sami (pa čeprav v jezi) pa hkrati pisati na podoben način.

Ni fer.

Tako, zdaj pa utihnem, ker se nimam nobenega namena s tabo prepirati (ali pa svoje v neskočnost "trajbat").
Back to top

IP Logged

t
5
p

Ride si sapis!
Kozmos
Reply #115 - 25.08.2004 at 12:05:35

N. wrote on 25.08.2004 at 11:58:27:
Uh, t, nič ne bi rada dokazala. Tako ali tako že to veš. Samo, roko na srce, se v čim motim?

Samo to, toliko, ne moremo govoriti o neki kulturi pisanja, ki ga želimo doseči na forumu, sami (pa čeprav v jezi) pa hkrati pisati na podoben način.

Ni fer.

Tako, zdaj pa utihnem, ker se nimam nobenega namena s tabo prepirati (ali pa svoje v neskočnost "trajbat").

Kaj ni fer?

Nič ni fer, za vsak fer se pač treba boriti, tako je to.

In ko mi soliš tukaj pamet z neko kvazi kulturo pisanja, pozabljaš, da si se sama začela praskati tam, kjer te ni nič srbelo. Najlaže je potem, ko dobiš svoje nazaj, moralistično prestopiti v vlogo žrtve in začeti z moralističnimi nažiganji.

In ja. Seveda z roko na srcu ti odgovarjam, da se motiš.

(če ti ni jasno zakaj in v čem, potem skrbno preberi tekste v oklepajih)

uživaj!
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

mauk
1
*

Reply #116 - 25.08.2004 at 12:15:13

Bardo_Thodol wrote on 25.08.2004 at 11:40:07:
Pravzaprav  tega (Q ali kako je že)   ne poznam nič manj, kot  tebe., tako da vprašanje skrivanja tukaj ni ravno na mestu.

Jaz ne pluvam in osebno nikogar ne napadam.
Back to top

Om Namaha Shivaya

IP Logged

titud
5
p

Zaznavanje mističnega
je vir vsake prave znanosti.

Markomur
Reply #117 - 25.08.2004 at 12:30:32

Bardo_Thodol wrote on 25.08.2004 at 11:40:07:
Nekateri so gor prpopali tudi fotke svoje fasade, vendar zaradi tega še ne moremo trditi, da jih kaj bolj poznamo.

Vtis o osebi, ki s svojimi (ali copy/pejstanimi   8)  ) prispevki sodeluje  na forumu si veliko bolje izoblikujemo iz njegovega pisanja.
Kaj bi sploh več še hoteli?

In kakšno obračunavanje si imel v mislih.
Če si že kdo želi s kom na forumu "obračunvati", lahko to stori z argumentacijo in to javno in proti vsakomur enako.

Tu bi se s Q-jem strinjal v toliko, da  dobi od ostalih točno toliko pozornosti, kolikor mu je je kdo pripravljeni dati.
(no morda je kvečjemu admin prisiljen, da mu je ponudi malce več od ostalih  Cheesy )

Smo že parkarat skušal razpoznavat v 'skrivanju' namen zavestne prevare. Nejboljš je to definirov gape:
Quote:
jest vidm, da je tuki namen prevara, da hoče model nas prevarat, da zares obstaja oseba, ki je sposobna neki tazga delat. jest sicer verjamem, da obstaja, nima pa kle kej iskat. on jo bo zaigral. za mene je to prevara, da ljudje izgubijo še tisto vere v druge ljudi, kar so jo imel.
in kreden in exo sta dokazala, da ko gre zares, da sta se sposobna umirit in vase potegnt vsaj mal ... in ne odgovarjat na vsakršno provokacijo ... niti na mega provokacijo ...
to je uspeh. to je dokaz da vemo dobr. jeba je pak, ker on ne verjame temu, da so se ljudje sposobni spremenit.
drugega motiva jest pač ne vidim.
razen tega ki ga ta isti motiv podpira ... ljudi zadržat v temi, v služenju neBogu ...

Dragač pa najboljš zaščita pred  tem,  da bi bil od koga prevaran, je lastna iskrenost, pa čeprav skrivna, ker
Quote:
ce je nekdo iskren ne bo nikoli prevaran
kot pravi aryan.
Back to top

IP Logged

titud
5
p

Zaznavanje mističnega
je vir vsake prave znanosti.

Markomur
Reply #118 - 25.08.2004 at 12:36:16

t wrote on 25.08.2004 at 12:05:35:
Kaj ni fer?

Nič ni fer, za vsak fer se pač treba boriti, tako je to.

In ko mi soliš tukaj pamet z neko kvazi kulturo pisanja, pozabljaš, da si se sama začela praskati tam, kjer te ni nič srbelo. Najlaže je potem, ko dobiš svoje nazaj, moralistično prestopiti v vlogo žrtve in začeti z moralističnimi nažiganji.

In ja. Seveda z roko na srcu ti odgovarjam, da se motiš.

(če ti ni jasno zakaj in v čem, potem skrbno preberi tekste v oklepajih)

uživaj!

N., en nasvet:  preden se vtakneš moralno  zavračat  t-jevo (ne)kulturo do drugih, bod pripravljena sprejet nase točn to njegovo (ne)kulturo.   Glih s tem boš najboljš dokazala trdnost svoje lastne morale.  Wink
Back to top

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #119 - 25.08.2004 at 12:44:28

mauk wrote on 25.08.2004 at 12:15:13:
Jaz ne pluvam in osebno nikogar ne napadam.

Quote:
Skratka s tem sam pri sebi igra neko igro frajerja in ta občutek si lahko ustvari samo za to, ker dobiva pozornost in energijo tu na forumu... kar je v bistvu zlo absurdno ker tu vsi vemo da je on en velik p... .... .....  

Kaj pa pomeni tisti p s pikami na koncu  Roll Eyes

Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 6 7 8 9