Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 
(Read 7301 times)
apostat
Ex Member

Re: Ali Lilith manipulira?
Reply #15 - 02.08.2004 at 20:42:44

Lilith wrote on 02.08.2004 at 20:04:25:
Evo, pa naj še Lilith nekaj pove, ker je ravno ena izmed iztočnic podana.

Ni prvič, da se mi očita, da s Tonijem ne bi smela debatirati na forumu, da je najin odnos za druge moteč, bla bla bla...

Torej..."poserjem" se na vse, ki vam gre to na živce. Najin odnos (med Tonijem in menoj) je čisto najina osebna stvar in nikomur ne dajem pravice, da se v najin odnos vtika.

Edini, ki mu dajem pravico, da mi odreče gostoljubje na tem forumu, ali da me korigira v mojem izražanju tukaj gori, je zame še zmeraj gape (s čimer pa se on, kolikor ga zdaj poznam, verjetno ne bo strinjal).

Ja, saj ravno zato - to je vajina osebna stvar, kaj se imata za pomeniti, zato se ne moreta izogniti temu, če plasirate vajine "osebne" pomenke na forum, zato obstajajo zasebna sporočila, če bi rada, vaju nihče ne komentira npr. s kritiko ali pikro pripombo kot jaz. Kdo mi lahko to prepreči, kajti gre za javen, odprtega tipa forum in nikakor za zaprto kliko. Torej lahko vsak reče, kaj mu pride na pamet. Če ti kaj ne paše. lahko ensostavno greš, pa se to vidva s Tonijem zmenita preko telefona, če bi rada, da zasebni pogovori ostanejo zasebni, če pa ne, potem pa se nimata  ničesar komu pritoževat, ker jasno poznata Gape pravila, da se ne cenzurira ali kakorkoli omejuje posterja.

Jaz si pač svoje mislim, da ti na veliko manipuliraš s svojimi "kolegi", da postavljaš določena pravila, kdo je lahko tvoj kolega in kdo ne - in to mislim predvsem te, ki ti "strežejo",  se podajo tvoji volji..... Ne mislisi, da ti bo v življenju verdno przanešeno, da te bodo ljudje nosili po rokavicah, da bo vsak delal to, kar ti smatraš, da je pravilno....  Kako pokličeš Tonija, mu rečeš: "Pridi sem k nogi; hop, hop - tu imaš kost!" Oprosti vsi moški niso tako upogljivi bebčeki, da bi nasedali raznoraznim muham, ki jih imate take ženske kot si ti.  Tongue
Back to top

IP Logged

Toni_Zamene
4

Po svoji podobi.

Reply #16 - 03.08.2004 at 06:51:02

Apostat,
jaz ti pri vseh teh tvojih "težavah" z menoj in Lilith ne morem pomagati. Kaj si glede tega mislim sem  ti že povedal, dopuščam pa, da ti grem hudo na živce . Ampak takšno je pač življenje - človek ni nikoli dovolj pameten, in to kar tebe najbolj moti je še vedno najina stvar ( mene in LIlith ).
Pa tudi to, da te je sram zaradi mene naj ne bo nič tragičnega. Nisem tvoj oče, da bi  delal zgago v tvojem identifikacijskem liku.
Back to top

Svašta.

IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #17 - 03.08.2004 at 07:09:34

Ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, da, da, da, da, da, da, da, da, da, ja, ja, ja, ja, ja, Ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, da, da, da, da, da, da, da, da, da, ja, ja, ja, ja, ja, Ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, da, da, da, da, da, da, da, da, da, ja, ja, ja, ja, ja, Ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, da, da, da, da, da, da, da, da, da, ja, ja, ja, ja, ja, Ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, da, da, da, da, da, da, da, da, da, ja, ja, ja, ja, ja, Ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, da, da, da, da, da, da, da, da, da, ja, ja, ja, ja, ja, Ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, da, da, da, da, da, da, da, da, da, ja, ja, ja, ja, ja, Ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, da, da, da, da, da, da, da, da, da, ja, ja, ja, ja, ja, Ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, da, da, da, da, da, da, da, da, da, ja, ja, ja, ja, ja, Ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, da, da, da, da, da, da, da, da, da, ja, ja, ja, ja, ja, Ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, da, da, da, da, da, da, da, da, da, ja, ja, ja, ja, ja.......................  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

b5
4

not all shadows are cast
by light...
Medvode
Reply #18 - 03.08.2004 at 07:25:09

Če kdo kaj objavi na foromu (in to lahko vidijo vsi) ni več njegova osebna zadeva. Za zasebne zadeve lahko uporabite zasebna sporočila, e-mail, telefone, lahko se dobite in razpravljate ...
Back to top

WWW WWW b5er_svn  
IP Logged

Lilith
5

..to be more like me and
less like you...

Reply #19 - 03.08.2004 at 08:00:00

b5, zgrešil si bistvo...

Eni tukaj bi radi določali, s kom se lahko Lilith na forumu pogovarja, pa na kak način se lahko z njim pogovarja, pa o katerih temah lahko piše...celo tako daleč je ob priložnosti šlo, da se mi je hotel celo prepovedati en topic, v katerega naj ne bi pisala...

Tole pa žal ne bo šlo. Ravno zato, ker je forum javen. Grin
Back to top

... Sometimes I feel that I should go and play with the thunder...

IP Logged

X
4

Vsa moja družina je narejena
iz mesa.

Reply #20 - 03.08.2004 at 08:09:57

Exo, tvoje življenje mora biti pa res patetično, če se nimaš s čim drugim za ukvarjat, kot s tem, kako se ena dva človeka pogovarjata na nekem internet forumu....

Vse, samo da se ti ni treba s sabo ukvarjat, a ne? Grin Grin
Back to top

Never argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
WWW WWW  
IP Logged

apostat
Ex Member

Reply #21 - 03.08.2004 at 10:45:35

b5 wrote on 03.08.2004 at 07:25:09:
Če kdo kaj objavi na foromu (in to lahko vidijo vsi) ni več njegova osebna zadeva. Za zasebne zadeve lahko uporabite zasebna sporočila, e-mail, telefone, lahko se dobite in razpravljate ...

Ravno o tem govorim, nekdo, ki ima odklonilen odnos do sodelujočih članov Gape foruma, se iz njih latentno celo ponorčuje, tak sem bil tudi jaz in sem morda še, lahko prostovoljno odite, pobere šila in kopita in gre, če mu kaj ne paše - ne pa da celo postavlja pravila, kaj mu kdo sme in kaj mu kdo ne sme reči. Pod drugo, še 1x poudarjam, v večini pogovorov vodita Toni in Lilith zaprt dialog, ampak njuna eksibiscionistična želja po razkazovanju prevlada, misleč, da smo ostali vsi nori, da nas imata onadva kaj naučiti, tako kot mamica oškrcne sinčka okrog ušes, če je poreden. Potem imam jaz vso pravico, da se vmešam v njun pogovor, dasiravno me smtrata kot tujek, to je njun problem in ne moj. Primadona Lilith, lahko greš s foruma, če ti kaj ne paše, si s Tonijem ustvarita zaprto komuno za kramljanje, pa se pač nikoli več ne vidimo. Zakaj tu sedaj nekaj jamrata?  Tongue
Back to top

IP Logged

X
4

iz mesa.

Reply #22 - 03.08.2004 at 11:05:59

Exo, ti, ki imaš odklonilen odnos do sodelujočih članov Gape foruma, se iz njih latentno celo ponorčuješ, lahko prostovoljno odideš, pobereš šila in kopita in greš, če ti kaj ne paše - ne pa da celo postavljaš pravila, kaj ti kdo sme in kaj ti kdo ne sme reči. Pod drugo, še 1x poudarjam, v večini pogovorov vodiš zaprt monolog, ampak tvoja ekshibicionistična želja po razkazovanju prevlada, misleč, da smo ostali vsi nori, da nas imaš kaj naučiti, tako kot mamica oškrcne sinčka okrog ušes, če je poreden. Potem ima vsakdo vso pravico, da se vmeša v tvoj monolog, dasiravno jih smatraš kot tujek, to je tvoj problem in ne njihov. Brezveznik Exo, Alterego, Apostat, lahko greš s foruma, če ti kaj ne paše, si sam s sabo ustvariš zaprto komuno za kramljanje, pa se pač nikoli več ne vidimo. Zakaj tu sedaj nekaj jamraš?
Back to top

Never argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
WWW WWW  
IP Logged

Kr_eden
Ex Member

Reply #23 - 03.08.2004 at 22:26:53

Exo, to ni dober naslov, če Lilith manipulira, kolker berem se Lilith zanima za nekaj in Toni ji pač razlaga po svojih najboljših močeh, to ni mnipuliranje, to je neka vrsta pomoči, kolk se men svita  Grin

Boljši naslov bi bil ; Ali Exorcist, zdajšni Apostol Apostat manipulira kar z vsemi po vrsti, tak se mi nekaj svita  Roll Eyes

Exo, ti gre pa nekaj hudo narobe, da si se tak po konjsko vrgel na Lilith in Tonija, ccccccc........

Tak to ne gre Exič, saj veš oni stari pregovor, prvo pometi pred svojim pragom, pol pa poglej tujega, sam se mi zdi, da od vseh smeti pred tvojim domačim pragom le teh sploh ne opaziš več.

Zresni se že enkrat  Roll Eyes
Back to top

IP Logged

b5
4

not all shadows are cast
by light...
Medvode
Reply #24 - 04.08.2004 at 07:58:18

apostat wrote on 03.08.2004 at 10:45:35:
Ravno o tem govorim, nekdo, ki ima odklonilen odnos do sodelujočih članov Gape foruma, se iz njih latentno celo ponorčuje, tak sem bil tudi jaz in sem morda še, lahko prostovoljno odite, pobere šila in kopita in gre, če mu kaj ne paše - ne pa da celo postavlja pravila, kaj mu kdo sme in kaj mu kdo ne sme reči. Pod drugo, še 1x poudarjam, v večini pogovorov vodita Toni in Lilith zaprt dialog, ampak njuna eksibiscionistična želja po razkazovanju prevlada, misleč, da smo ostali vsi nori, da nas imata onadva kaj naučiti, tako kot mamica oškrcne sinčka okrog ušes, če je poreden. Potem imam jaz vso pravico, da se vmešam v njun pogovor, dasiravno me smtrata kot tujek, to je njun problem in ne moj. Primadona Lilith, lahko greš s foruma, če ti kaj ne paše, si s Tonijem ustvarita zaprto komuno za kramljanje, pa se pač nikoli več ne vidimo. Zakaj tu sedaj nekaj jamrata?  Tongue

Nisem govoril v odklonilnem odnosu ali čemu podobnemu. Povedal sem samo, da če kdo kaj da na forum ne more več jamrati, da je to zasebno.
Back to top

WWW WWW b5er_svn  
IP Logged

apostat
Ex Member

Reply #25 - 04.08.2004 at 10:33:17

b5 wrote on 04.08.2004 at 07:58:18:
Nisem govoril v odklonilnem odnosu ali čemu podobnemu. Povedal sem samo, da če kdo kaj da na forum ne more več jamrati, da je to zasebno.

Se strinjam..... Povsem logična trditev, kajne?
Back to top

IP Logged

X
4

iz mesa.

Reply #26 - 04.08.2004 at 10:50:59

Quote:
Se strinjam..... Povsem logična trditev, kajne?

In s tem je poanta tegale topica.... kaj?

V čem je torej problem, exo?
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

m
5
p

Reply #27 - 04.08.2004 at 11:14:15

X wrote on 04.08.2004 at 10:50:59:

pozornost?

pa ne sam tegale Grin
Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

t
5
p

Ride si sapis!
Kozmos
Reply #28 - 04.08.2004 at 11:44:34

m wrote on 04.08.2004 at 11:14:15:
pozornost?

pa ne sam tegale Grin

itaq
Back to top

Nič na svetu nikogar ne čaka. Nič ni dokončano, in vendar nič ne ostane nerazrešeno.
WWW WWW  
IP Logged

Lilith
5

..to be more like me and
less like you...

Reply #29 - 05.08.2004 at 09:36:40

X wrote on 04.08.2004 at 10:50:59:

V čem je torej problem, exo?

Pa res, ja...
kaj je namen tega topica oz. v čem je tvoj problem?
Back to top

... Sometimes I feel that I should go and play with the thunder...

IP Logged

Pages: 1 2 3