po mojem mnenju se
vodni viri načrtno zastrupljajo lahko iz dveh političnih ciljev
eden je proizvodnja bolnikov,
ki potrebujejo medicinsko storitev in seveda veliko zdravil
druga je prisiliti potrošnike k kupovanju stekleničene vode.
(vodni lobi)
Zdaj kaj storiti?
Javiti na sanitarno inšpekcijo in zahtevati analizo vode, čeprav to ne bo kaj dosti pomagalo.
Tisti, ki so to storili, so jih lepo zavrnili, storili pa niso nič
Ta voda ni več dobra niti za kuhanje, na žalost
Treba bo tožiti vse,
od pristojnih služb do države,
vse ki so odgovorni in jih postaviti pred sodišče,
ker ne objavijo niti tega,
da je taka voda že tako strupena,
a ni primerna za uživanje
in naj jo ljudje zato ne pijejo.
Ta voda ni primerna niti za umivanje, če mene kdo vpraša
Zadnja stvar, ki jo lahko storiš za svoje zdravje je, da preko mene kupiš petsistemski filter reverzne ozmoze, ki je tako močan, da celo scavnico lahko spremeni v čisto vodo.
Ameriški vojaki zdaj lahko že ščijejo na svoje dehidrirane sendviče skozi filter reverzne ozmoze in pojejo slasten zalogaj, ki je brez vonja in okusa.
Cena za petsistemski filter je 155 000 sitov lahko pa ga kupiš na pet obrokov.
Montira se pod pomivalno korito in se ga kadarkoli lahko premesti kam drugam. in je v velikosti računalnika
Vsako leto imaš en servis pri katerem ti zamenjam prve tri filtre za ceno 22 000 sitov.
Dnevna kapaciteta tega filtra je okoli dvesto litrov
Ta filter očisti vse do miljoninke milimetra in je mercedes med filtri.
Lahko pa dobiš tudi cenejši samo en filter za recimo 33 000 sit, ki v grobem očisti vse težke kovine in pesticide, a ima dnevno kapaciteto samo kakih deset litrov, kar je za dve osebi dovolj. Tudi tam se vložek menja enkrat na leto in stane okoli 8 000 sit je prenosljiv in se montira na pipo.
Zdaj, ko so na primorskem zaradi strupenih škropiv pomrle vse čebele, me je kar nekaj prijateljev poklicalo in se končno odločilo za vodni filter.
pametna poteza