Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 3722 times)
stoychi
5

Osmisli življenje s tem,
kar od sebe daš
Postojna
Re: Izlivanje strupov nad vodnim virom je terorize
Reply #15 - 30.07.2004 at 23:02:25

Smiley
stane poglej, ti si že zmagovalec, o DD in soli in jodu ve in rop in keber in JJ.
Sam sem ti povedal svoje mnenje o DD da jo podpiram in soli se strinjam z zmanjšanjem joda za petkrat.
Tako, da ne vem zakaj mi očitaš, da sem samoljubnež,
končno sem pa itak tako nepomemben, da me mirno lahko preskočiš, če ti ni kaj prav, kar sem tu napisal.
Si že slišal kdaj za prioritete?
Če kupiš novo pohištvo, moraš prej staro kam dati, ker če ne ne bo služilo svojemu namenu in ti se boš v stanovanju počutil utesnjen.
Povsod je tako, tudi z vlado, najprej je treba malo počistiti, narediti prostor, potem pa postaviti rože tja, kamor gredo, da imajo dovolj svetlobe, toliko kolikor je potrebujejo.
lp
Back to top

Dih ti je dan, dih ti je svet,&&spoznaj ta sveti kraj, &&preden ti bo vzet.&&Le kdor zadiha iz srca,&&njega blaženost spozna. Smiley

IP Logged

stane
5

ZDRAVO, SALE!
celje
Reply #16 - 30.07.2004 at 23:32:14

Stojči, saj veš, da te spoštujem kot dobrega človeka in sem ti hvaležen za tvojo javno podporo na vseh forumih, ravno v prioritetah me pa spravljaš v obup tako pri vodi, ki je gotovo takoj ZA soljo, kot pri menjavi oblasti, ki je gotovo takoj ZA DD.
Če namreč državljani sedaj zamudimo najugodnejši trenutek za spremembo pravilnika o soli in sprejem zakona o DD, bomo na tak trenutek lahko čakali celo večnost za človeško življenje.
Meni se ta trenutek zdi tako idealen, kot trenutek za osamosvojitev.
Pa ne, da se oba akta sprejmeta pred ali takoj po volitvah, pomembno je, da se politike prisili, katerokoli opcijo, najbolje bi pa bilo kar obe, da dajo volivcem javno obljubo, da bodo to, ko pridejo na oblast, izvedli v najkrajšem času.
Upam, da me razumeš in te prosim, če lahko po premisleku tudi sam storiš kaj v tej smeri, saj se pravzaprav oba trudiva za isto stvar, svobodo, zdravje in pošteno bogastvo človeka.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

stoychi
5

Osmisli življenje s tem,
kar od sebe daš
Postojna
Reply #17 - 31.07.2004 at 08:34:32

Smiley
saj veš kakšen je postopek:
predlog poslancem v parlament,
če pa to ne vžge, pa zbiranje podpisov Smiley
Back to top

Dih ti je dan, dih ti je svet,&&spoznaj ta sveti kraj, &&preden ti bo vzet.&&Le kdor zadiha iz srca,&&njega blaženost spozna. Smiley

IP Logged

stane
5

ZDRAVO, SALE!
celje
Reply #18 - 31.07.2004 at 10:51:48

Stojči, vse, kar praviš, je res, jaz pa ti pravim, da brez DD uravnoteženja razponov in povečanja dobička gospodarstva ni možno doseči. Nobena vlada ne bo dobila soglasja za zamrznitev rasti vseh tekočih prihodkov prebivalstva dokler dobiček podjetij do plač ne doseže optimalnega razmerja. Tudi tvoja poštena vlada ne. To je možno doseči le v soglasju vseh državljanov, ker jim bo dividenda na DD v začetku kompenzirala inflacijo in to na za vese enak način, pozneje pa dvigovala standard v odvisnosti od rasti produktivnosti celotnega gospodarstva in družbe.
Si mi pa odprl oči, da je pravzaprav vsega kriv sindikat, ki je dopustil, da so razponi narasli za desetkrat in spravili velik del državljanov pod minimum, istočasno pa delodajalcem pobrali dobršen del dobička, tako, da je gospodarstvo na psu.
Hvala ti za preblisk, pravi krivec je sindikat in njemu je potrebno naložiti breme sprememb.

Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Pages: 1 2