Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 4696 times)
en_bk
5

Re: Manipulacija
Reply #15 - 29.07.2004 at 08:43:22

Quote:
No takole, ko vas berem in potem razmišljam kaj vse ste uspeli ta ali pa oni dan napisati se prav grdo nasmejem  Cheesy Cheesy Cheesy
Vse kar smo napisali je ena velika manipulacija nad drugim, kajti, vsako besedo katero izrečemo ali zapišemo, zapišemo ali izrečemo v upanju, da bomo zmanipulirali nasprotno osebo in da bo podlegla pod naš vpliv.

Ni, in lahko še ne vem kako trdite in v nebo vpijete, da je drugače, ne, ni, vse je samo ena manipulacija nad drugimi in cilj vsega je, da zmanipuliramo in za seboj potegnemo čivečje število poslušalcev ali bralcev.

Tudi tukaj na forumu, ko pišemo, pišemo z namenom, da bi zmanipulirali čimveč formurašev in da bi vsekakor, verjeli nam ali pač potegnili za nas.
To je čista manipulacija.

Tudi osebo, katero imamo za prijatelja bomo poskušali zmanipulirati in potegniti na našo stran, saj je še lažje, saj taka oseba nam verjame bolj kot naši ( ne ) prijatelji.
In iz tega kujemo dobiček iz te maliputivnosti nad drugimi, nad osebo katera nam je prijatelj, nad mogoče ljubljeno osebo ?

In če pogledamo stanje duha v tem trenutku, recimo na forumu, sta se zaradi manipulacije, ki je nastala, mogoče tudi nezavedno, ustvarila dva tabora in vsak vleče na svojo stran, na svoj mlin in vsak ( pa ne mi rečt, da ni res ) bi rad zmanipuliral čimvečje število ljudi, da bi mu po domače rečeno, pihali na dušo in mu pomagali zmanipulirati še preostanek ljudi, ki še niso dovolj zmanipulirani, da bi ja pristopili na njegovo stran in s skupnimi močmi in manipulacijo dokazali, da so boljši.

Tako delajo tudi politiki, tako delajo tudi navadni ljudje, tako delamo vsi.

Vendar, a se zavedamo tega ali ne, tako se dela.
Vsi smo v istem shit-u, vsi mi smo manipulatorčki, ni razlike, le ta je, da enim uspeva, drugim ne, enim malo bolje, drugim malo slabše, eni pa........... Grin

( Primer : Aryan ali po novem Madam Gola Do Pasa je en tako dober primer manipuliranja z ljudmi, ta bi še hudiča prepričal, da je Sri Krishna edini pravi Bog in stvaritelj vsega stvarstva.

Ali Šejtan Samson, ta bi ne samo hudiča, še Jezusa bi prepričal, da je Hrščaninska cerkev ljubeča, čeprav bi v roki držal še krvavi meč pravkrat uporabljen proti nevernikom, ki ne dihajo isto kot naš dragi Šejtan Samson. )

Pa še bi lahko našteval pa se mi ne da.
Brezveze.
Sama manipulacija.

Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

Manipulator Kr_eden  Cheesy Cheesy Cheesy

Si dotaknil se me tam, tam, tam,
ko razmišljam, me je malce sram,
ne dotikaj se me tam, tam, tam,
ni prijetno, ko si to priznam,
........
lalalalala
Wink
Back to top

IP Logged

Kr_eten
Guest

Reply #16 - 10.08.2004 at 18:08:13

Quote:
No takole, ko vas berem in potem ne znam razmišljat kaj vse ste uspeli ta ali pa oni dan napisati se prav grdo nasmejem svoji neumnosti  Cheesy Cheesy Cheesy
Vse kar sem napisal je ena velika manipulacija nad drugim, kajti, vsako besedo katero izrečem ali zapišem, zapišem ali izrečem v upanju, da bom zmanipuliral nasprotno osebo in da bo podlegla pod moj vpliv. Moje mokre sanje.

Ni, in lahko še ne vem kako trdite in v nebo vpijete, da je drugače, ne, ni, vse je samo moja manipulacija nad drugimi in cilj vsega je, da zmanipuliram in za seboj potegnem čivečje število poslušalcev ali bralcev.

Tudi tukaj na forumu, ko pišem, pišem z namenom, da bi zmanipuliral čimveč formurašev in da bi vsekakor, verjeli meni ali pač potegnili zame.
To je čista resnica.

Tudi osebo, katero imam za prijatelja bom poskušali zmanipulirati in potegniti na mojo stran, saj je še lažje, saj taka oseba mi verjame bolj kot moji ( ne ) prijatelji.
In iz tega kujem dobiček iz te maliputivnosti nad drugimi, nad osebo katera mi je prijatelj, nad mogoče ljubljeno osebo ?

In če pogledam stanje svojega ubogega duha v tem trenutku, recimo na forumu, sem se zaradi manipulacije, ki je nastala, mogoče tudi nezavedno, vzburil in sperma mi je butnila v jajca, mala čivava pa stoji kot pogumni pionirček ( pa ne mi rečt, da ni res ) rad bi zmanipuliral čimvečje število ljudi, da bi mi po domače rečeno, pihali na dušo in mi pomagali zmanipulirati še preostanek ljudi, ki še niso dovolj zmanipulirani, da bi ja pristopili na mojo stran in s skupnimi močmi in manipulacijo dokazali, da sem boljši.

Tako delajo tudi politiki, tako delajo tudi motenci v umobolnicah, tako delam jaz.

Vendar, a se zavedam tega ali ne, tako se ne dela.
Sem v svojem shit-u, sem nesposobni manipulatorček, ni razlike, le ta je, da mi ne uspeva, drugim pa, enim malo bolje, drugim malo slabše, meni pa nič........... Grin

( Primer : Aryan ali po novem Madam Gola Do Pasa je en tako dober primer moje spolne fantazije, ta bi še hudiča povaljal, da je Kr_eden edini pravi infantil in mimosunjenec vsega stvarstva.

Ali Kr_eden, ta bi ne samo hudiča, še Jezusa bi povaljal, da je Hrščaninska cerkev ljubeča, čeprav bi v roki držal še duhovniškega tiča pravkrat uporabljen proti mladim fantkom, ki ne dihajo isto kot naš dragi Kr_eden. )

Pa še bi lahko našteval pa se mi ne da. Mi čivava več ne stoji.
Brezveze.
Sama smrdeča jajca.

Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

Manipulator Kr_eden  Cheesy Cheesy Cheesy

Back to top

IP Logged

arelena
5

Reply #17 - 10.08.2004 at 21:49:43

Grinimam papagaja in zanimivo , ima več domišljije in besednega zaklada...in me nikoli ne dolgočasi...
ponavljaš se prijatelj , ponavljaš.... Roll Eyes
Back to top

če poznaš samega sebe se lahko tudi v peklu smeješ

IP Logged

Kr_eten
Guest

Reply #18 - 10.08.2004 at 22:33:16

arelena wrote on 10.08.2004 at 21:49:43:
Grinimam papagaja in zanimivo , ima več domišljije in besednega zaklada kot jaz...in me nikoli ne dolgočasi...
ponavljam se prijatelj , ponavljam.... Roll Eyes

Back to top

IP Logged

Pages: 1 2